Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
16 νύχτες

Κρουαζιερα 16 νυχτες Αρκτικη

με το Silver Endeavour
Λιμανι Αναχωρησης
Πόντ Ίνλετ (Νουναβούτ)
Λιμανια προσεγγισης
Πόντ Ίνλετ (Νουναβούτ),Ακρωτήρι Χέι (Περιφέρεια Νούναβουτ, Καναδάς),Buchan,Εθνικό Πάρκο Auyuittuq (Καναδάς),Cape Dyer (Nunavut, Canada),Πάνγκνιρτουνγκ (Νούναβουτ),Νήσος Κεκλερτεν (Αρκτική),Monumental Island (Canada),Lady Franklin Island (Canada),Σισιμιούτ (Γροιλανδία),Κβάνεφιορντ,Κακόρτοκ (Γροιλανδία),Χβάλσεη (Γροιλανδία),Ααππιλαττόκ (Γροιλανδία),Cruise Prince Christian Sound,Σκολντούνγκεν (Γροιλανδία),Τάσιλακ (Νησί Ανγμαγκσαλίκ) (Γροιλανδία),Ρέυκιαβικ (Ισλανδία),Ρέυκιαβικ (Ισλανδία)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Ααππιλαττόκ, Γροιλανδία

Ααππιλαττόκ είναι ένα χωριό στο δήμο Kujalleq στη νότια Γροιλανδία. Το όνομα σημαίνει «θάλασσα ανεμώνη» στη γλώσσα της Γροιλανδίας. Ο οικισμός 
είχε 132 κατοίκους το 2010. Η περιοχή έχει κατοικηθεί από τον 19ο αιώνα, αλλά το σημερινό χωριό ιδρύθηκε το 1922. Οι κύριες ασχολίες και πηγές εισοδήματος  είναι το κυνήγι και το ψάρεμα.

Τάσιλακ (Νησί Ανγμαγκσαλίκ), Γροιλανδία

Το Νησί Ανγμαγκσαλίκ είναι ένα νησί στο δήμο Sermersooq στη νοτιοανατολική Γροιλανδία. Ο μοναδικός οικισμός του νησιού είναι η πόλη Τάσιλακ η πολυπληθέστερη κοινότητα στην ανατολική ακτή, και η έβδομη μεγαλύτερη πόλη στην Γροιλανδία.

Εθνικό Πάρκο Auyuittuq, Καναδάς

Το Εθνικό Πάρκο Auyuittuq "η γη που ποτέ δεν λιώνει" είναι ένα εθνικό πάρκο που βρίσκεται στη χερσόνησο Cumberland του νησιού Baffin, στην περιοχή Qikiqtaaluk του Nunavut, τη μεγαλύτερη πολιτική υποδιαίρεση του Καναδά. Το πάρκο ήταν αρχικά γνωστό ως Εθνικό Πάρκο Baffin Island όταν ιδρύθηκε το 1972, αλλά το όνομα άλλαξε το 1976 στο σημερινό του όνομα για να αντικατοπτρίζει καλύτερα την περιοχή και την ιστορία της. Διαθέτει πολλά εδάφη της άγριας φύσης της Αρκτικής, όπως φιόρδ, παγετώνες και πεδία πάγου. Αν και το Auyuittuq ιδρύθηκε το 1972 ως αποθεματικό εθνικού πάρκου, αναβαθμίστηκε σε πλήρες εθνικό πάρκο το 2000.

 

Ακρωτήρι Χέι, Περιφέρεια Νούναβουτ, Καναδάς

Το Cape Hay είναι ένα ακατοίκητο ακρωτήριο στην περιοχή Qikiqtaaluk του Nunavut του Καναδά. Βρίσκεται στο βορειοδυτικό άκρο του νησιού, προεξέχοντας στο Lancaster Sound.
Ονομάστηκε προς τιμή του ναύαρχου Sir John Hay, Γραμματέα του Βασιλικού Ναυτικού.

Χβάλσεη, Γροιλανδία

Το Χβάλσεη («Νησί Φάλαινα») βρίσκεται κοντά στο Qaqortoq, Γροιλανδία και είναι από τις μεγαλύτερες περιοχές και με τα πιο καλοδιατηρημένα ερείπια των Νορβηγών της Γροιλανδίας. Στο Χβάλσεη υπάρχει μια εκκλησία που ονομάζεται Hvalsey Fjord. Εξυπηρετεί ολόκληρο το φιόρδ και τα φιόρδ Kambstad που βρίσκονται κοντά. 

Κακόρτοκ, Γροιλανδία

Η Κακόρτοκ είναι μια πόλη στο δήμο Kujalleq στη νότια Γροιλανδία. Είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στη νότια Γροιλανδία και η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη του νησιού. Ο τουρισμός αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την οικονομία της πόλης. «Το Μεγάλο Σπίτι-Γούνας» είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο. Οι τουρίστες έχουν τη δυνατότητα όλο το χρόνο να απολαύσουν δραστηριότητες όπως να κάνουν καγιάκ, πεζοπορία, να παρατηρήσουν φάλαινες, να κάνουν σκι σε διαδρομές ανώμαλης κατάβασης και να κάνουν βαρκάδα.

Νήσος Κεκλερτεν, Αρκτική

Το νησί Kekerten είναι ένας μοναδικός και όμορφος προορισμός που προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τη φυσική ομορφιά και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής της Αρκτικής.

 

Το νησί Kekerten είναι ένα μικρό ακατοίκητο νησί που βρίσκεται στην καναδική επικράτεια Nunavut, στην περιοχή της Αρκτικής της Βόρειας Αμερικής. Το νησί βρίσκεται στο στενό Hudson, το οποίο χωρίζει το βόρειο άκρο του Λαμπραντόρ από το νησί Baffin.

Το νησί Kekerten είναι γνωστό για την εκπληκτική φυσική ομορφιά του, συμπεριλαμβανομένων των απόκρημνων ακτών, των παρθένων παραλιών και των κρυστάλλινων νερών του. Εκτός από τη φυσική ομορφιά του, το νησί Kekerten είναι επίσης γνωστό για την πολιτιστική του σημασία για τους Ινουίτ της περιοχής.

Κβάνεφιορντ

Ανακαλύψτε την όμορφη περιοχή του Paamiut πλέοντας στα βαθιά νερά στο Kvanefjord.

Lady Franklin Island, Canada

Το νησί Lady Franklin είναι ένα ακατοίκητο νησί στη περιοχή Νούναβουτ στον Καναδά. Στο νησί ζουν μόνο διάφορα ζώα υπό εξαφάνιση, όπως αρκούδες και θαλάσσιοι ίπποι.

Monumental Island, Canada

Το Monumental Island είναι ένα από τα πολλά ακατοίκητα καναδικά αρκτικά νησιά στην περιφέρεια Qikiqtaaluk, Nunavut. Λόγω των παγετώνων, που είναι χαρακτηριστικό της περιοχής, προσφέρουν στον επισκέπτη μια εμπειρία μοναδικής ομορφιάς. Το νησί αποτελεί ένα από τα αγαπημένα σημεία ανάπαυσης θαλλάσιων θηλαστικών, ενώ είναι το μέρος όπου μένουν μερικές πολικές αρκούδες οι οποίες καθημερινά αναζητούν την τροφή τους στους παγετώνες και στα γύρω νησιά.

Πάνγκνιρτουνγκ, Νούναβουτ

Το Pangnirtung είναι ένας μοναδικός και συναρπαστικός προορισμός που προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν τη φυσική ομορφιά και τον πολιτιστικό πλούτο της Καναδικής Αρκτικής!

 

Το Pangnirtung είναι μια μικρή κοινότητα Inuit που βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού Baffin, στην καναδική επικράτεια Nunavut. Η κοινότητα βρίσκεται σε ένα στενό φιόρδ που οδηγεί στο Εθνικό Πάρκο Auyuittuq, το οποίο είναι γνωστό για τα εκπληκτικά αρκτικά τοπία και τις υπαίθριες ευκαιρίες αναψυχής.

Το Pangnirtung φιλοξενεί έναν πληθυσμό περίπου 1.500 ατόμων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι Inuit. Η κοινότητα είναι γνωστή για τη ζωντανή σκηνή των τεχνών και των χειροτεχνιών της, με ντόπιους τεχνίτες να παράγουν μια ποικιλία παραδοσιακής τέχνης Inuit, όπως γλυπτά, εκτυπώσεις και υφάσματα.

Οι επισκέπτες του Pangnirtung μπορούν να γνωρίσουν τη μοναδική κουλτούρα και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων των Ινουίτ, με ευκαιρίες να μάθουν για τις παραδοσιακές πρακτικές κυνηγιού και ψαρέματος, καθώς και να δοκιμάσουν τοπική κουζίνα, όπως αρκτικό σαράκι και καριμπού.

Εκτός από τα πολιτιστικά του αξιοθέατα, το Pangnirtung είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων, με ευκαιρίες για πεζοπορία, σκι, snowmobiling και θέαση της άγριας ζωής. Το Εθνικό Πάρκο Auyuittuq βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν μια παρθένα ερημιά της Αρκτικής που φιλοξενεί μια ποικιλία ειδών άγριας ζωής, όπως πολικές αρκούδες, αρκτικές αλεπούδες και καριμπού.

Πόντ Ίνλετ, Νουναβούτ

Το Πόντ Ίνλετ είναι ένας διάσημος τουριστικός αρκτικός προορισμός στη βόρεια ακτή της νήσου Μπάφιν στον Καναδά. Επίσης, ονομάζεται "Mιττιμάταλικ", λόγω της Mιττίμα, ενός αρχαίου προσώπου που θάφτηκε εδώ. Το περιβάλλον δημιουργεί μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Τα επιβλητικά παγόβουνα, οι γραφικοί κολπίσκοι και τα υπέροχα φιορδ κάνουν το τοπίο μοναδικό. Είναι ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες και κυρίως για να εξερευνήσετε τα μαγευτικά σπήλαια πάγου. Ελάτε σε επαφή με την άγρια ​​φύση που αποτελείται από φάλαινες, φώκιες και πολικές αρκούδες. Το Πόντ Ίνλετ ενθουσιάζει  κάθε επισκέπτη και, πραγματικά, είναι ένα στολίδι της περιοχής. 

Ρέυκιαβικ, Ισλανδία

Το Ρέυκιαβικ είναι μια πόλη υποδειγματική. Άπλετος χώρος, καθαρός αέρας, ζωντανός πολιτισμός και πανέμορφο περιβάλλον. Η πιο νότια πρωτεύουσα του κόσμου τα έχει όλα. Για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας πάνω στο νορβηγικό και ισλανδικό πολιτισμό, επισκεφθείτε το Εθνικό Μουσείο και τα ξύλινα κτίρια της παλιάς πόλης του Ρέυκιαβικ. 

Σισιμιούτ, Γροιλανδία

Η Σισιμιούτ είναι μια πόλη στην κεντρική-δυτική Γροιλανδία, η οποία βρίσκεται στην ακτή του Πορθμού Davis, βόρεια της Νουούκ. Σ’ ένα ιστορικό κτήριο κοντά στο λιμάνι βρίσκεται το Μουσείο της πόλης, το οποίο δ΄νει έμφαση στο εμπόριο της Γροιλανδίας, τη βιομηχανίας και τη ναυτιλία, με αντικείμενα που βασίζονται σε αρχαιολογικές έρευνες δέκα χρόνων και ανασκαφές των αρχαίων πολιτισμών των οικισμών Saqqaq κοντά στην πόλη, προσφέροντας μια εικόνα για τον πολιτισμό της περιοχής 4.000 χρόνια πριν.

Σκολντούνγκεν, Γροιλανδία

Εδώ μπορείτε να πάρετε μια ιδέα του πως είναι μια πόλη-φάντασμα της Αρκτικής, όπως θα επισκεφθείτε τον εγκαταλελειμμένο οικισμό Σκολντούνγκεν, όπου οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να μετακινηθούν σε μεγαλύτερες, πιο προσβάσιμες πόλεις το 1961. Το στενό φιόρδ της Σκολντούνγκεν, στη Γροιλανδία, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εξερευνήσετε με σκάφη ζόντιακ και καγιάκ, επιτρέποντάς σας να κάνετε βόλτα ανάμεσα στα παγόβουνα και να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες.

από 13.950,00 €
Λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Πόντ Ίνλετ, Νουναβούτ ------ 20:00
2 Ακρωτήρι Χέι, Περιφέρεια Νούναβουτ, Καναδάς 06:30 14:00
3 Buchan 07:00 18:30
4 Εν πλω 00:00 00:00
5 Εθνικό Πάρκο Auyuittuq, Καναδάς 06:30 17:00
6 Cape Dyer, Nunavut, Canada 07:00 11:30
7 Πάνγκνιρτουνγκ, Νούναβουτ 07:00 11:30
7 Νήσος Κεκλερτεν, Αρκτική 14:30 19:30
8 Monumental Island, Canada 09:30 14:00
8 Lady Franklin Island, Canada 15:45 20:30
9 Εν πλω 00:00 00:00
10 Σισιμιούτ, Γροιλανδία 06:30 12:00
11 Κβάνεφιορντ 13:00 18:30
12 Κακόρτοκ, Γροιλανδία 07:30 13:00
12 Χβάλσεη, Γροιλανδία 15:00 20:00
13 Ααππιλαττόκ, Γροιλανδία 06:30 12:00
13 Cruise Prince Christian Sound 17:00 17:00
14 Σκολντούνγκεν, Γροιλανδία 08:00 15:00
15 Τάσιλακ (Νησί Ανγμαγκσαλίκ), Γροιλανδία 06:30 13:00
16 Ρέυκιαβικ, Ισλανδία 20:30 ------
17 Ρέυκιαβικ, Ισλανδία 00:00 00:00
από 13.950,00 €
Λεπτομέρειες

Silver Endeavour
ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΝΕΑ ΟΡΙΑ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ SILVER ENDEAVOUR.

Πλέοντας και στους δύο πόλους, αυτό το πλοίο επαναπροσδιορίζει την έννοια της υπερπολυτελούς κρουαζιέρας. Η βαθμολογία της στο PC6 ice-class είναι μία από τις υψηλότερες στον κλάδο, ενώ ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και η τεχνολογία εξερεύνησής της προσφέρουν μία από τις πιο προηγμένες εμπειρίες αποστολής που έχει γίνει ποτέ. Το Silver Endeavor εισάγει μια νέα εποχή στην κρουαζιέρα υπερπολυτελών εκστρατειών και σας φέρνει το απομακρυσμένο και αξιοσημείωτο με την χαρακτηριστική άνεση Silversea.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
 

Σπρώξτε τα όρια της ανακάλυψης ακόμα περισσότερο με τις πολικές κρουαζιέρες του Silver Endeavour. Η μεγαλύτερη επιλογή ημερομηνιών αναχώρησης, καθώς και μεγαλύτερες σεζόν σε μερικούς από τους πιο απομακρυσμένους προορισμούς στη Γη είναι μόνο δύο λόγοι για τους οποίους ήρθε η ώρα να προσπαθήσετε να δοκιμάσετε το Silver Endeavour.

Χαρακτηριστικά Πλοίου

Πλήρωμα 200
Επιβάτες 200
Τόννοι 20,449
Μήκος 593 πόδια / 164.40 μέτρα
Πλάτος 93 πόδια / 28.35 μέτρα
Ταχύτητα 19 κόμβοι
Καταστρώματα Επιβατών 8
Έτος Κατασκευής 2021

*Περιλαμβάνονται Σουίτες προσβάσιμες σε αναπηρικά αμαξίδια

 

 


από 13.950,00 €
Λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 13.950,00 €
Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥΪΤΩΝ)

 • Διαμονή σε Σουΐτα της επιλογής σας 
 • Πλήρης διατροφή στο πλοίο (περιλαμβάνονται και ορισμένα από τα θεματικά εστιατόρια)
 • Κατανάλωση premium αλκοολούχων ποτών, αναψυκτικών κ.ά σε όλο το πλοίο και στην Σουΐτα
 • Μια εκδρομή σε κάποιο από τα λιμάνια προσέγγισης
 • Χρήση Wi-Fi του πλοίου
 • Υπηρεσία Butler σε κάθε Σουΐτα
 • Φιλοδωρήματα
 • Δωρεάν μεταφορά (shuttle service) από το λιμάνι προς στο κέντρο της πόλης (όπου διατίθεται)
 • Δωρεάν room service όλο το 24ωρο
 • Ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης
 • Γεύματα σε κάποια από τα θεματικά εστιατόρια
 • Υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης (spa)
 • Αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
 • Συμμετοχή στο καζίνο
 • Υπηρεσία καθαριστηρίου
 • Λιμενικά και λοιπά έξοδα
 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Μεταφορές από/προς το κρουαζιερόπλοιο
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ SILVERSEA EXPEDITIONS ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές με zodiac και εκδρομές στη στεριά συνοδεία εκπαιδευμένου προσωπικού
 • Πανωφόρι (parka) για τις κρύες περιοχές
 • Σακίδιο
 • Δωρεάν χρήση εξοπλισμού καταδύσεων

 

Πρωτόκολλα κρουαζιέρας

Στη Silversea, η πρώτη μας προτεραιότητα ήταν πάντα η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών, του πληρώματος και των κοινοτήτων που επισκεπτόμαστε. Σε συνεργασία με κορυφαίους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και κυβερνητικές αρχές από όλο τον κόσμο, το Royal Caribbean Group δημιούργησε το Healthy Sail Panel για να διασφαλίσει ότι οι επισκέπτες μας μπορούν να ταξιδεύουν πολυτελώς με ακλόνητη εμπιστοσύνη. Η Silversea Cruises παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο, πολλαπλών επιπέδων σύνολο πρωτοκόλλων που υποστηρίζονται από την επιστήμη, το οποίο, ενημερωμένο και εγκεκριμένο από το Healthy Sail Panel, θα βοηθήσει στην προστασία των επισκεπτών.

Η Silversea θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς και τις υγειονομικές αρχές για την εξέλιξη των διαδικασιών υγείας και ασφάλειας, καθώς εκδίδονται νέες συστάσεις για την υγεία και καθώς προχωρά η ρευστή κατάσταση.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή όποια πληροφορία χρειαζόσαστε. Τηλέφωνο 210 3609 801

Επισκεφτείτε το παρακάτω link για να ενημερωθείτε για τα πρωτοκόλλα και τις λοιπές πληροφορίες για την ασφάλεια σας.   

https://www.silversea.com/lp-silversea-hrts-consumer.html

από 13.950,00 €
Λεπτομέρειες