Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
29 Κρουαζιερες
9 νύχτες
Προγραμμα συνοπτικα

Κολωνία, Άμστερνταμ, Ρότερνταμ, Ρότερνταμ, Αμβέρσα, Πέρασμα από το Λιμάνι της Αμβέρσας, Κοχεμ, Μπερνκαστελ- Κουες, Τριερ- Μερινγκ,Κομπλεντζ, Κολωνία

Ταξιδεύοντας άλλες φορές θέλει κανείς να εξερευνήσει πόλεις, άλλες φορές να χαλαρώσει, απολαμβάνοντας τη φύση.Με αυτή τη κρουαζιέρα μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο. Θα παρατηρήσετε γρήγορα σε αυτό το ταξίδι ότι ο Βορράς έχει πλούσια ποικιλία να προσφέρει. Θεαματικά εναλλασσόμενα φυσικά τοπία στις πόλεις του Ρήνου, στη Ολλανδία και το Βέλγιο. 

Αφήστε μας να σας κακομάθουμε με την φροντίδα μας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
9 νύχτες
Προγραμμα συνοπτικα

Κολωνία (Γερμανία), πέρασμα από το λιμάνι της Αμβέρσας, Αμβέρσα (Βέλγιο), Ρότερνταμ (Ολλανδία), στο λιμάνι του Ρότερνταμ, Άμστερνταμ (Ολλανδία) με διανυκτέρευση στο πλοίο, Κόμπλενζ (Γερμανία),  Λόρελεϊ & Κοιλάδα του Ρήνου, Γκέρμερσαιμ (Γερμανία), Κελ (Γερμανία)/Στρασβούργο (Γαλλία), Μάιντς (Γερμανία), Ρούντεσχαϊμ (Γερμανία), Κολωνία (Γερμανία) 

Μοναδική Κρουαζιέρα στο Ρήνο, μέσω των εσωτερικών πλωτών οδών και τα κανάλια του Βελγίου και της Ολλανδίας για μια διαφορετική ματιά σε αυτή την όμορφη περιοχή των ανεμόμυλων, της σοκολάτας και της βάφλας.

Με αφετηρία την Κολωνία θα  θαυμάσετε 67 χιλιόμετρα της κοιλάδας του Ρήνου (Μνημείο Άυλής Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO) και θα επισκεφθείτε την πανέμορφη Αμβέρσα, το Ρότερνταμ και το Άμστερνταμ. Στη Γερμανία θα θαυμάσετε τις παραμυθένιες ιστορικές πόλεις Κόμπλεντζ ενώ το ταξίδι συνεχίζεται στη Γαλλία

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
4 νύχτες
Προγραμμα συνοπτικα

Κολωνία (Γερμανία), Ρόττερνταμ (Ολλανδία), Άμστερνταμ (Ολλανδία), Κρουαζιέρα στο Ρήνο, Κολωνία (Γερμανία)

4 νύχτες με πλήρη διατροφή 

4 νύχτες
Προγραμμα συνοπτικα

Λυών / Τεν Λ΄Ερμιτάζ / Βιέν - Κολόν / Μακόν - Μπελβίλ / Λυών

Κρουαζιέρα με πλήρη διατροφή 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
5 νύχτες
Προγραμμα συνοπτικα

Πασάου (Engelhartszell), Βιέννη , Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Κρεμς- Μελκ, Πασάου (Engelhartszell)

Άνακαλύψτε πανέμορφες παραδουνάβιες πόλεις με τις πολυτελείς ανέσεις της Arosa!

4 νύχτες
Προγραμμα συνοπτικα

Κολωνία (Γερμανία), Βόρμς (Γερμανία), Μάνχαϊμ (Γερμανία), Κελ/ Στρασβούργο (Γερμανία/ Γαλλία), Μάιντζ (Γερμανία), Κομπλεντζ(Γερμανία), Κολωνία (Γερμανία)

Μια μαγευτική διαδρομή με 40 κάστρα, δάση και παραμυθένιες πόλεις.

Ανακαλύψτε το Στρασβούργο, Μάιντζ και Κομπλεντζ

4 νύχτες με πλήρη διατροφή

4 νύχτες
Προγραμμα συνοπτικα

 Πασάου (Passau),  Βιέννη, Λιντζ (Linz), Πασάου (Passau)

 

Ανακαλύψτε τις φωτεινές Χριστουγεννιάτικες αγορές σε Βιέννη, Linz και απολαύστε μοναδικές παροχές εν πλώ! Χαλαρώστε  στην θερμαινόμενη πισίνα, στην σάουνα και στον χώρο ευεξίας επί του σκάφους.