> .
Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Australis

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τα θαύματα των φιόρδ της Παταγονίας με την Australis, μια εταιρεία Chilean Expedition Cruises που, από το 1990, περιηγείται στα κύρια αξιοθέατα της Γης του Πυρός, στο Στενό του Μαγγελάνου, στο κανάλι Beagle και στο Cape Horn. Ελάτε να ανακαλύψετε ένα εντυπωσιακό περιβάλον που χαρακτηρίζεται από επιβλητικούς παγετώνες, αυτοφυή δάση και εξωτική χλωρίδα και πανίδα, ενώ πλέετε μέσα από κανάλια απαράμιλλης ομορφιάς.
Το ταξίδι μας διασχίζει μια από τις λίγες ακατοίκητες περιοχές του πλανήτη, προωθώντας έναν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, ΜΗ ΜΑΖΙΚΟ Ή ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ τουρισμό, συνοδευόμενο από ειδικούς οδηγούς, εκπαιδευμένους να ενημερώνουν και να καθοδηγούν τους επισκέπτες μας σε επιστημονική βάση. Μια μοναδική εμπειρία, που συνδυάζει PREMIUM ALL-INCLUSIVE SERVICE, τα καλύτερα πρότυπα φιλοξενίας και συναρπαστικές επιτόπιες EXPEDITIONS, όλα βασισμένα σε μια λειτουργία που δίνει προτεραιότητα, πάνω απ' όλα, στη βιωσιμότητα και την ασφάλεια.
Διάφορες επιλογές πρωινού, μεσημεριανού και βραδινού, μαζί με υπηρεσία καφετέριας 24/7, που συνδυάζει τα καλύτερα τοπικά υλικά σε μια διεθνή γαστρονομική πρόταση που δίνει προτεραιότητα στην ποικιλία, την ποιότητα και την αριστεία.
Το Australis σας μεταφέρει σε ένα εκπληκτικό ταξίδι στο «απώτατο άκρο της γης» με μοντέρνα κρουαζιερόπλοια αποστολής που ταξιδεύουν στην αδάμαστη χώρα των θαυμάτων στο κάτω άκρο της Νότιας Αμερικής.
Ένα μοναδικό ταξίδι στο τέλος του κόσμου