> .
Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Εταιρεια

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services  αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας και ταυτόχρονα κορυφαίο tour operator εισερχόμενου τουρισμού με υψηλή τεχνογνωσία στην απόλυτη εξυπηρέτηση του σύγχρονου ταξιδιώτη. 

Από την ίδρυσή του το 1962 από τον Αναστάσιο Στυλιανόπουλο έως σήμερα, τον Navigator εμπιστεύονται όλοι σχεδόν οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας βιομηχανίας της κρουαζιέρας. Έτσι σήμερα, με επικεφαλής τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο, Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος marketing και πωλήσεων σε Ελλάδα και Βουλγαρία των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Κύπρο των εταιριών Celebrity Cruises και Azamara Cruises και στρατηγικός συνεργάτης των Oceania Cruises, Silversea Cruises, Paul Gauguin Cruises, Lueftner Cruises, A-Rosa Cruises, Compagnie Du Ponant, Cruceros Australis, Oceanwide Expeditions, Sea Cloud Cruises, SeaDream Yacht Club, Variety Cruises, Viking Cruises and Volga Dream Cruises. 

Αντίστοιχα στον κλάδο του εισερχόμενου τουρισμού, ο Navigator χάρη στην υψηλή του τεχνογνωσία, αξιοπιστία, καινοτομία και ποιοτική συνέπεια, έχει αποκτήσει διεθνή φήμη για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχει στους επισκέπτες της Ελλάδας. Στις υπηρεσίες του περιλαμβάνονται εξυπηρέτηση VIP, διοργάνωση συνεδρίων, incentives, προγραμμάτων ειδικών ενδιαφερόντων και επίγεια τουριστική εξυπηρέτηση κρουαζιερόπλοιων με εκδρομικά προγράμματα στους κυριότερους προορισμούς της Ελλάδος.   

Ο Navigator επικεντρώνεται στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και στην προσφορά πληθώρας επιλογών ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες προσδοκίες κάθε πελάτη. Με αυτό τον γνώμονα εξέλιξε το www.navigator.gr στην πληρέστερη ίσως στην Ελλάδα πλατφόρμα δημιουργίας ταξιδιωτικής εμπειρίας! Εκτός από την παροχή προσωποποιημένων ταξιδιωτικών συμβουλών, το www.navigator.gr, παρέχει στον χρήστη μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και πληροφοριών που διαρκώς εμπλουτίζονται με νέες προτάσεις και μοναδικές προσφορές.
 
Τέλος, ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services είναι μέλος των IATA, SETE, HATTA, CLIA και του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.      

Μέλη