Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
10 νύχτες

Κρουαζιερα 10 νυχτες Αρκτικη

με το Silver Endeavour
Λιμανι Αναχωρησης
Κάνγκερλουσουακ (Γροιλανδία)
Λιμανια προσεγγισης
Κάνγκερλουσουακ (Γροιλανδία),Kangaamiut (Γροιλανδία),Έβιγκεντ Φιορδ (Γροιλανδία),Νουούκ (Γροιλανδία),Σισιμιούτ (Γροιλανδία),Ιλούλισσατ (Γροιλανδία),Παγετώνας Eκιπσέρμια (Γροιλανδία),Σακκάκ (Γροιλανδία),Φιόρδ Uummannaq (Γροιλανδία),Κρουαζιέρα στο Ουπέρναβικ Φιόρδ,Ουπερναβίκ (Γροιλανδία),Κράουλσαουν (Νούσουακ) (Γροιλανδία),Κέϊπ Γιόρκ (Αυστραλία),Πόντ Ίνλετ (Νουναβούτ)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Κρουαζιέρα στο Ουπέρναβικ Φιόρδ

Μία μοναδική και συναρπαστική περιπέτεια που προσφέρει μία αξέχαστη ευκαιρία να εξερευνήσετε τις πιο όμορφες και απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου!

Το Ουπέρναβικ Φιόρδ βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Γροιλανδίας, είναι γνωστό για το εκπληκτικό του τοπίο, με τα πανύψηλα βουνά, τους παγετώνες και τα παγόβουνα.

Παγετώνας Eκιπσέρμια, Γροιλανδία

Ο Eκιπσέρμια είναι ένας παγετώνας που βρίσκεται στη βορειοδυτική Γροιλανδία. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν το εντυπωσιακό παγετώνα Eκιπσέρμια που έχει μια μπροστινή όψη πέντε χιλιόμετρα και συνεχώς στέλνει παγόβουνα στη θάλασσα. Είναι, επίσης, πιθανό να βιώσουν τη δημιουργία του παγόβουνου και τον παγετώνα κοντά τους.

Έβιγκεντ Φιορδ, Γροιλανδία

Κοντά στο Κάνγκααμιουτ βρίσκεται το όμορφο Έβιγκεντ φιόρδ που έχει μήκος 100 χλμ. και οφείλει το όνομά του στο γεγονός ότι έχετε την αίσθηση ότι φτάσατε στο τέλος του ενώ συνεχίζετε ... Το τοπίο αλλάζει μεταξύ κάθετων βράχων και μιας μακράς σειράς παγετώνων.

 

Κράουλσαουν (Νούσουακ), Γροιλανδία

Το Nuussuaq, πρώην Kraulshavn, είναι ένας οικισμός στον δήμο Avannaata στη βορειοδυτική Γροιλανδία. Είναι ο μόνος ηπειρωτικός οικισμός στο αρχιπέλαγος Upernavik, που βρίσκεται κοντά στο δυτικό άκρο της χερσονήσου Nuussuaq, στη βόρεια ακτή του Sugar Loaf Bay, μια εσοχή του κόλπου Baffin. Το Nuussuaq ιδρύθηκε το 1923 ως εμπορικός σταθμός, κατά τη διάρκεια της σύγχρονης μετανάστευσης των Γροιλανδών προς το βορρά από το Upernavik.

 

Ιλούλισσατ, Γροιλανδία

Η Ιλούλισσατ είναι μια πόλη στο δήμο Καασουίτσουπ στη δυτική Γροιλανδία, που βρίσκεται περίπου 200 χλμ. βόρεια του Αρκτικού Κύκλου. Ο παγετώνας και τα φιόρδ Ιλούλισσατ έχουν οριστεί από το 2004 ως Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. 

Kangaamiut, Γροιλανδία

Το Kangaamiut, που παλαιότερα ήταν γνωστό ως Gammel Sukkertoppen είναι ένας οικισμός στο δήμο Qeqqata στη Γροιλανδία της Δανίας. 

Νουούκ, Γροιλανδία

Η Νουούκ είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Γροιλανδίας. Είναι η έδρα της κυβέρνησης, καθώς και το μεγαλύτερο πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο της χώρας. Το Γραφείο Τουρισμού της Νουούκ χτίστηκε το 1992 για να στεγάσει την έδρα του Εθνικού Φορέα Τουρισμού της Γροιλανδίας. Χτίστηκε για να παρέχουν πληροφορίες στους τουρίστες, αλλά και ως πόλος έλξης, με ένα ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο και ένα εξαιρετικά μεγάλο γραμματοκιβώτιο.

Πόντ Ίνλετ, Νουναβούτ

Το Πόντ Ίνλετ είναι ένας διάσημος τουριστικός αρκτικός προορισμός στη βόρεια ακτή της νήσου Μπάφιν στον Καναδά. Επίσης, ονομάζεται "Mιττιμάταλικ", λόγω της Mιττίμα, ενός αρχαίου προσώπου που θάφτηκε εδώ. Το περιβάλλον δημιουργεί μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Τα επιβλητικά παγόβουνα, οι γραφικοί κολπίσκοι και τα υπέροχα φιορδ κάνουν το τοπίο μοναδικό. Είναι ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες και κυρίως για να εξερευνήσετε τα μαγευτικά σπήλαια πάγου. Ελάτε σε επαφή με την άγρια ​​φύση που αποτελείται από φάλαινες, φώκιες και πολικές αρκούδες. Το Πόντ Ίνλετ ενθουσιάζει  κάθε επισκέπτη και, πραγματικά, είναι ένα στολίδι της περιοχής. 

Κάνγκερλουσουακ, Γροιλανδία

Το Κάνγκερλουσουακ ή Sondrestrom είναι ένας οικισμός στη δυτική Γροιλανδία, που βρίσκεται στην κορυφή του φιόρδ Κάνγκερλουσουακ. Η περιοχή Κάνγκερλουσουακ φιλοξενεί την πλέον ποικιλόμορφη επίγεια πανίδα της Γροιλανδίας.

Σισιμιούτ, Γροιλανδία

Η Σισιμιούτ είναι μια πόλη στην κεντρική-δυτική Γροιλανδία, η οποία βρίσκεται στην ακτή του Πορθμού Davis, βόρεια της Νουούκ. Σ’ ένα ιστορικό κτήριο κοντά στο λιμάνι βρίσκεται το Μουσείο της πόλης, το οποίο δ΄νει έμφαση στο εμπόριο της Γροιλανδίας, τη βιομηχανίας και τη ναυτιλία, με αντικείμενα που βασίζονται σε αρχαιολογικές έρευνες δέκα χρόνων και ανασκαφές των αρχαίων πολιτισμών των οικισμών Saqqaq κοντά στην πόλη, προσφέροντας μια εικόνα για τον πολιτισμό της περιοχής 4.000 χρόνια πριν.

Σακκάκ, Γροιλανδία

Το Σακκάκ είναι ένας οικισμός του δήμου Qaasuitsup στη δυτική Γροιλανδία. Είναι το όνομα του τόπου για τον πολιτισμό Saqqaq. Ο πολιτισμός Σακκάκ ήταν ένας πολιτισμός Παλαιο-Εσκιμώων της Γροιλανδίας. Ο λαός των Σακκάκ ήταν σωματικά προσαρμοσμένος σε εξαιρετικά ψυχρά κλίματα. Ζούσαν σε μικρές σκηνές και κυνηγούσαν φώκιες, θαλάσσια πτηνά, και άλλα θαλάσσια ζώα.

Φιόρδ Uummannaq, Γροιλανδία

Μια επίσκεψη στο φιόρδ Uummannaq προσφέρει μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία άγριας φύσης σε μια από τις πιο απομακρυσμένες και παρθένες περιοχές του κόσμου!

 

Το Uummannaq Fjord είναι ένα γραφικό φιόρδ που βρίσκεται στον δήμο Qaasuitsup της βορειοδυτικής Γροιλανδίας. Το φιόρδ είναι γνωστό για την εκπληκτική φυσική ομορφιά του, που περιλαμβάνει πανύψηλα βουνά, παγετώνες και παγόβουνα.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εντυπωσιακή θέα του φιόρδ και τα γύρω τοπία του, καθώς και να εξερευνήσουν την άγρια ζωή της περιοχής, η οποία περιλαμβάνει φώκιες, φάλαινες και θαλασσοπούλια.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία μιας επίσκεψης στο φιόρδ Uummannaq είναι η ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον τοκετό των παγετώνων, που μπορεί να είναι ένα θέαμα που κόβει την ανάσα καθώς μεγάλα κομμάτια πάγου σπάνε και βυθίζονται στη θάλασσα.

Ουπερναβίκ, Γροιλανδία

Το Ουπερναβίκ είναι μία μικρή πόλη στο δήμο Qaasuitsup στη Γροιλανδία. Η πόλη βασίζεται στο ψάρεμα, ενώ η εξαφάνιση του ήλιου για τρεις ολόκληρους μήνες κάθε χρόνο είναι πραγματικά κάτι συναρπαστικό, ειδικά για όσους θέλουν να ζήσουν έξω από τα συνηθισμένα.

Κέϊπ Γιόρκ, Αυστραλία

Το Κέϊπ Γιόρκ είναι μια όμορφη απομακρυσμένη χερσόνησος στην μεγαλύτερη παρθένα έρημο της Αυστραλίας. Έχει μια απίστευτη χλωρίδα. Τα τροπικά δάση, οι σαβάνες και τα άγρια ​​ποτάμια συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο. Η άγρια ​​πανίδα που φιλοξενείται εδώ στην οποία συμπεριλαμβάνονται φίδια, παπαγάλοι και κροκόδειλοι είναι πέρα από την πραγματικότητα. Είναι ένας διάσημος τουριστικός προορισμός που προσφέρει πολλές δραστηριότητες, όπως κάμπινγκ, πεζοπορία και παρατήρηση πουλιών. Υπάρχουν καταπληκτικές παραλίες και καταρράκτες και ένα ταξίδι εδώ πρόκειται να είναι μια περιπετειώδης εμπειρία ζωής!

 

από 15.150,00 €
Λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Κάνγκερλουσουακ, Γροιλανδία ------ 17:00
2 Kangaamiut, Γροιλανδία 06:30 12:00
2 Έβιγκεντ Φιορδ, Γροιλανδία 14:30 19:00
3 Νουούκ, Γροιλανδία 07:00 20:00
4 Σισιμιούτ, Γροιλανδία 11:00 19:00
5 Ιλούλισσατ, Γροιλανδία 09:00 21:00
6 Παγετώνας Eκιπσέρμια, Γροιλανδία 04:30 10:00
6 Σακκάκ, Γροιλανδία 15:15 20:30
7 Φιόρδ Uummannaq, Γροιλανδία 08:30 14:00
8 Κρουαζιέρα στο Ουπέρναβικ Φιόρδ 06:00 11:00
8 Ουπερναβίκ, Γροιλανδία 14:30 19:30
9 Κράουλσαουν (Νούσουακ), Γροιλανδία 05:30 12:00
10 Κέϊπ Γιόρκ, Αυστραλία 05:30 ------
11 Πόντ Ίνλετ, Νουναβούτ 07:00 00:00
από 15.150,00 €
Λεπτομέρειες

Silver Endeavour
ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΝΕΑ ΟΡΙΑ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ SILVER ENDEAVOUR.

Πλέοντας και στους δύο πόλους, αυτό το πλοίο επαναπροσδιορίζει την έννοια της υπερπολυτελούς κρουαζιέρας. Η βαθμολογία της στο PC6 ice-class είναι μία από τις υψηλότερες στον κλάδο, ενώ ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και η τεχνολογία εξερεύνησής της προσφέρουν μία από τις πιο προηγμένες εμπειρίες αποστολής που έχει γίνει ποτέ. Το Silver Endeavor εισάγει μια νέα εποχή στην κρουαζιέρα υπερπολυτελών εκστρατειών και σας φέρνει το απομακρυσμένο και αξιοσημείωτο με την χαρακτηριστική άνεση Silversea.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
 

Σπρώξτε τα όρια της ανακάλυψης ακόμα περισσότερο με τις πολικές κρουαζιέρες του Silver Endeavour. Η μεγαλύτερη επιλογή ημερομηνιών αναχώρησης, καθώς και μεγαλύτερες σεζόν σε μερικούς από τους πιο απομακρυσμένους προορισμούς στη Γη είναι μόνο δύο λόγοι για τους οποίους ήρθε η ώρα να προσπαθήσετε να δοκιμάσετε το Silver Endeavour.

Χαρακτηριστικά Πλοίου

Πλήρωμα 200
Επιβάτες 200
Τόννοι 20,449
Μήκος 593 πόδια / 164.40 μέτρα
Πλάτος 93 πόδια / 28.35 μέτρα
Ταχύτητα 19 κόμβοι
Καταστρώματα Επιβατών 8
Έτος Κατασκευής 2021

*Περιλαμβάνονται Σουίτες προσβάσιμες σε αναπηρικά αμαξίδια

 

 


από 15.150,00 €
Λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 15.150,00 €
Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥΪΤΩΝ)

 • Διαμονή σε Σουΐτα της επιλογής σας 
 • Πλήρης διατροφή στο πλοίο (περιλαμβάνονται και ορισμένα από τα θεματικά εστιατόρια)
 • Κατανάλωση premium αλκοολούχων ποτών, αναψυκτικών κ.ά σε όλο το πλοίο και στην Σουΐτα
 • Μια εκδρομή σε κάποιο από τα λιμάνια προσέγγισης
 • Χρήση Wi-Fi του πλοίου
 • Υπηρεσία Butler σε κάθε Σουΐτα
 • Φιλοδωρήματα
 • Δωρεάν μεταφορά (shuttle service) από το λιμάνι προς στο κέντρο της πόλης (όπου διατίθεται)
 • Δωρεάν room service όλο το 24ωρο
 • Ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης
 • Γεύματα σε κάποια από τα θεματικά εστιατόρια
 • Υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης (spa)
 • Αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
 • Συμμετοχή στο καζίνο
 • Υπηρεσία καθαριστηρίου
 • Λιμενικά και λοιπά έξοδα
 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Μεταφορές από/προς το κρουαζιερόπλοιο
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ SILVERSEA EXPEDITIONS ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές με zodiac και εκδρομές στη στεριά συνοδεία εκπαιδευμένου προσωπικού
 • Πανωφόρι (parka) για τις κρύες περιοχές
 • Σακίδιο
 • Δωρεάν χρήση εξοπλισμού καταδύσεων

 

Πρωτόκολλα κρουαζιέρας

Στη Silversea, η πρώτη μας προτεραιότητα ήταν πάντα η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών, του πληρώματος και των κοινοτήτων που επισκεπτόμαστε. Σε συνεργασία με κορυφαίους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και κυβερνητικές αρχές από όλο τον κόσμο, το Royal Caribbean Group δημιούργησε το Healthy Sail Panel για να διασφαλίσει ότι οι επισκέπτες μας μπορούν να ταξιδεύουν πολυτελώς με ακλόνητη εμπιστοσύνη. Η Silversea Cruises παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο, πολλαπλών επιπέδων σύνολο πρωτοκόλλων που υποστηρίζονται από την επιστήμη, το οποίο, ενημερωμένο και εγκεκριμένο από το Healthy Sail Panel, θα βοηθήσει στην προστασία των επισκεπτών.

Η Silversea θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς και τις υγειονομικές αρχές για την εξέλιξη των διαδικασιών υγείας και ασφάλειας, καθώς εκδίδονται νέες συστάσεις για την υγεία και καθώς προχωρά η ρευστή κατάσταση.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή όποια πληροφορία χρειαζόσαστε. Τηλέφωνο 210 3609 801

Επισκεφτείτε το παρακάτω link για να ενημερωθείτε για τα πρωτοκόλλα και τις λοιπές πληροφορίες για την ασφάλεια σας.   

https://www.silversea.com/lp-silversea-hrts-consumer.html

από 15.150,00 €
Λεπτομέρειες