> .

Ταξιδια Υψηλων Απαιτησεων

Το Navigator είναι πάντα πρόθυμο να σχεδιάσει ειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα που  να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη. Επίσης, εδώ θα βρείτε μια σειρά από ενδιαφέροντα πακέτα ταξιδίων για πελάτες υψηλών απαιτήσεων.

Αντίστοιχα στον κλάδο του εισερχόμενου τουρισμού, ο Navigator χάρη στην υψηλή του τεχνογνωσία, αξιοπιστία, καινοτομία και ποιοτική συνέπεια, έχει αποκτήσει διεθνή φήμη για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχει στους επισκέπτες της Ελλάδας. Στις υπηρεσίες του περιλαμβάνονται εξυπηρέτηση VIP, διοργάνωση συνεδρίων, incentives, προγραμμάτων ειδικών ενδιαφερόντων και επίγεια τουριστική εξυπηρέτηση κρουαζιερόπλοιων με εκδρομικά προγράμματα στους κυριότερους προορισμούς της Ελλάδος.

Αναλαμβάνουμε επίσης την έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων, εξασφαλίζοντας τις οικονομικότερες προσφορές από όλες τις γνωστές και καταξιωμένες αεροπορικές εταιρείες & ξενοδοχειακά συγκροτήματα ανά τον κόσμο. Διαλέξτε εσείς τον τελικό προορισμό για μεμονωμένες ή ομαδικές μετακινήσεις  και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.

Ο Navigator επικεντρώνεται στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και στην προσφορά πληθώρας επιλογών ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες προσδοκίες κάθε πελάτη. Με αυτό τον γνώμονα εξέλιξε το www.navigator.gr στην πληρέστερη ίσως στην Ελλάδα πλατφόρμα δημιουργίας ταξιδιωτικής εμπειρίας! Εκτός από την παροχή προσωποποιημένων ταξιδιωτικών συμβουλών, το www.navigator.gr, παρέχει στον χρήστη μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και πληροφοριών που διαρκώς εμπλουτίζονται με νέες προτάσεις και μοναδικές προσφορές.