20.10.2017

Δελτιο Τυπου - Το Celebrity Edge στην Ευρωπη

Η Celebrity Cruises σας καλεί να απολαύσετε τα καλύτερα της Ευρώπης με το Edge

H  καλοκαιρινή σεζόν του 2019 θα παρουσιάσει 5 υπερσύγχρονα κρουαζιερόπλοια, 27 μοναδικές χώρες και 92 λιμάνια

Μαϊάμι, 18 Οκτωβρίου 2017 - Από την Αθήνα μέχρι τη Βαρκελώνη και το Ρέικιαβικ, η Celebrity Cruises καλύπτει όλη την Ευρώπη με το βραβευμένο στόλο της προσφέροντας ασυναγώνιστες διακοπές μοντέρνας πολυτέλειας. Το 2019, η Celebrity θα έχει πέντε εκπληκτικά κρουαζιερόπλοια, συμπεριλαμβανομένου και του υπερσύγχρονου Celebrity Edge, να κάνουν εντυπωσιακά δρομολόγια σε αυτή την περιοχή. Με στάσεις σε 27 διαφορετικές χώρες, διανυκτερεύσεις σε 16 πόλεις και επισκέψεις σε περισσότερα από 90 λιμάνια - ανάμεσα στα οποία τρία νέα λιμάνια που μπαίνουν για πρώτη φορά στο πρόγραμμα της Celebrity: Ναύπλιο (Ελλάδα), Ριέκα (Κροατία) και Σάντα Μαργκαρίτα (Ιταλία) - δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε την Ευρώπη παρά μόνο με τον εντυπωσιακό στόλο της Celebrity Cruises. 

«Από τα εξαιρετικά ολοκαίνουρια δρομολόγια μας, που περιλαμβάνουν τα τρία αυτά νέα λιμάνια, μέχρι τις διανυκτερεύσεις σε 16 μοναδικές πόλεις σε όλη την Ευρώπη και τις ειδικά σχεδιασμένες εκδρομές μας, η Celebrity Cruises είναι δίκαια αναγνωρισμένη ως η «Καλύτερη Εταιρία Κρουαζιέρας στην Ευρώπη» δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Celebrity. 

Το νέο εμβληματικό Ευρωπαϊκό ορόσημο δεν βρίσκεται στην ξηρά

Όπως αποκαλύφθηκε χθες από την Lisa Lutoff-Perlo σε μια αποκλειστική εκδήλωση στο Somerset House του Λονδίνου, το Celebrity Edge θα ταξιδέψει το 2019 τους επιβάτες στην εκπληκτική περιοχή της Μεσογείου με μια σειρά 7νυχτων έως 11νυχτων δρομολογίων στις πιο αντιπροσωπευτικές ευρωπαϊκές μητροπόλεις όπως η Βαρκελώνη και η Ρώμη. Τα δρομολόγια θα περιλαμβάνουν επίσης δύο από τα νέα λιμάνια: το Ναύπλιο, μια γοητευτική παραθαλάσσια πόλη με την κλασική ελληνική νησιώτικη αισθητική και την Σάντα Μαργκαρίτα της Ιταλίας, μια εκπληκτικά γραφική παραθαλάσσα κωμόπολη πόλη κοντά στο Πορτοφίνο.  Με τον επαναστατικό σχεδιασμό του –που υπογραμμίζεται από καινοτόμα στοιχεία όπως το Magic Carpet και η καμπίνα που σχεδιάστηκε ειδικά για το Edge (Edge Stateroom with Infinite Veranda) – η Ευρώπη δεν είδε ποτέ ένα κρουαζιερόπλοιο όπως το Celebrity Edge και οι επιβάτες δεν θα έχουν δει ποτέ την Ευρώπη όπως πάνω στο Celebrity Edge.

Ακόμη περισσότερη Celebrity στην Ευρώπη

Εκτός από το Celebrity Edge, η Celebrity Cruises θα έχει άλλα τέσσερα βραβευμένα πλοία της στην Ευρώπη: Celebrity Infinity, Celebrity Constellation, Celebrity Reflection και Celebrity Silhouette. Δεν υπάρχει πραγματικά καλύτερος τρόπος να βιώσετε την Ευρώπη παρά με την μοντέρνα πολυτέλεια της Celebrity.

Celebrity Infinity

Το 2019, το Celebrity Infinity θα επιστρέψει στην Ευρώπη για πρώτη φορά από το 2014, προσφέροντας 7νυχτα έως 12νυχτα δρομολόγια με στάσεις σε ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς χώρες της περιοχής, όπως η Ιταλία, η Μάλτα, η Ελλάδα και η Κροατία.

Με την εναλλαγή των 7νυχτων δρομολογίων από τη Βενετία στη Ρώμη και από τη Ρώμη στη Βενετία, το Celebrity Infinity προσφέρει στους επιβάτες την ευελιξία να δημιουργήσουν ακόμα πιο εντυπωσιακές διακοπές με back-to-back 14νυχτη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. Αυτά τα συνδυασμένα δρομολόγια δεν επαναλαμβάνουν τα ίδια λιμάνια κατά μήκος της πορείας και περιλαμβάνουν μια ξεχωριστή διανυκτέρευση στην πανέμορφη πόλη της Βενετίας.

Celebrity Constellation

Το Celebrity Constellation θα επιστρέψει επίσης στην Ευρώπη το 2019 με συναρπαστικά, νέα δρομολόγια, που θα περιλαμβάνουν και στάση σε ένα ολοκαίνουργιο λιμάνι, το Ριέκα στην Κροατία. Οι σύγχρονοι εξερευνητές αλλά και λάτρεις της πολυτελείας θα μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία 9νυχτων και 10νυχτων δρομολογίων από τη Βενετία,τη Βαρκελώνη και τη Ρώμη. Το Celebrity Constellation θα ταξιδέψει τους επισκέπτες κατά μήκος των Δαλματικών Ακτών, της Γαλλικής Ριβιέρας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και των ηλιόλουστων ελληνικών νησιών. Τα εναλλασσόμενα/συνδυασμένα δρομολόγια προσφέρουν στους επιβάτες την ευκαιρία να κάνουν κράτηση 9νυχτων και 10νυχτων δρομολογίων, δημιουργώντας απίστευτες διαδρομές σε όλη την Ευρώπη.

Celebrity Reflection 

Για το 2019, το Celebrity Reflection θα ξεκινά από το Δουβλίνο και το Άμστερνταμ προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δρομολογίων  για απαράμιλλες ευρωπαϊκές διακοπές, με 8νυχτα ή 12νυχτα δρομολόγια σε όλη τη Βόρεια Ευρώπη, από τα βρετανικά νησιά μέχρι τη Σκανδιναβία, τη Ρωσία και την Ισλανδία.
Οι επιβάτες θα επισκεφθούν τα εμβληματικά λιμάνια της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του Ρέικιαβικ (Ισλανδία), του Λέρουικ (Σκωτία), του Μπέλφαστ (Βόρεια Ιρλανδία), τα Νορβηγικά Φιορδ, την Αγία Πετρούπολη (Ρωσία) και πολλά άλλα. Στο Δουβλίνο δε το κρουαζιερόπλοιο θα διανυκτερεύσει. 

Celebrity Silhouette

Το Celebrity Silhouette επιστρέφει στο Σαουθάμπτον το 2019 για να προσφέρει μια ποικιλία δρομολογίων από 3 έως 14 διανυκτερεύσεις σε μερικούς από τους εντυπωσιακούς προορισμούς στην Ευρώπη, όπως η Σκανδιναβία, τα Νορβηγικά Φιορδ, η Ιρλανδία και η Ισλανδία. Οι επιβάτες θα απολαύσουν διανυκτερεύσεις στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, όπου θα μπορούν να θαυμάσουν τα πάντα: από το ρωσικό μπαλέτο έως το Μουσείοο Ερμιτάζ και τα περίφημα παλάτια της ρωσικής δυναστείας.

Άλλες συναρπαστικές πόλεις κατά τη διάρκεια της «σκανδιναβικής εποχής» του Celebrity Silhouette είναι το Άμστερνταμ, το Βερολίνο, η Κοπεγχάγη, το Ελσίνκι, η Στοκχόλμη και το Ταλίν. Το πλοίο θα κάνει επίσης περιπετειώδη δρομολόγια 12 και 14 νυχτών στην Ιρλανδία και την Ισλανδία.

Σημείωση προς τους συντάκτες: Η Celebrity Cruises είναι συνώνυμη της μοντέρνας πολυτέλειας: σύγχρονος σχεδιασμός και ζεστοί χώροι, εμπειρίες γεύματος όπου η διαρρύθμιση των χώρων είναι τόσο σημαντινή όσο το μενού,εκπληκτική εξυπηρέτηση που μόνο η Celebrity Cruises μπορεί να δώσει.Όλα αυτά τα στοιχεία είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν στους ταξιδιώτες μια πρωτόγνωρη και ασύγκριτη εμπειρία. Τα 12 κρουαζιερόπλοια της εταιρίας παρέχουν διακοπές μοντέρνας πολυτέλειας επισκεπτόμενα και τις 7 ηπείρους. Η Celebrity Cruises προσφέρει επίσης εντυπωσιακές ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Αλάσκα και τον Καναδά. Είναι μια από τις 6 εταιρίες κρουαζιέρας που λειτουργούν υπό την παγκόσμια εταιρία κρουαζιέρας Royal Caribbean Cruises.

Σημείωση προς τους συντάκτες: Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αγορά που υπερβαίνει το μισό αιώνα. Συνεχίζει δυναμικά ακολουθώντας την παράδοση υψηλού επιπέδου ποιότητας και τεχνογνωσίας που έχει κατοχυρώσει όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει μια μεγάλη σειρά ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών είναι κρατήσεις ξενοδοχείων, υπηρεσίες VIP, tour operating, επίγεια εξυπηρέτηση και οργανωμένες εκδρομές, μαζί με άλλες καινοτόμες δραστηριότητες στεριάς, για επιβάτες κρουαζιέρας.