29.09.2017

Δελτιο Τυπου - Μeeting Place on the Celebrity Edge

Eπαναστατικό και καινοτόμο, το Meeting Place αφήνει πίσω τα συμβατικά συνεδριακά κέντρα

Μαϊάμι, 28 Σεπτεμβρίου 2017 - Σήμερα, η Celebrity Cruises επαναπροσδιορίζει τι σημαίνει "να δουλεύεις από μακριά" αποκαλύπτοντας το μοναδικής αισθητικής Meeting Place που θα βρίσκεται στο Celebrity Edge.

Σχεδιασμένος από την Wilson Butler Architects, ο χώρος αυτός εκτείνεται σε 183 τ.μ και καταλαμβάνει κεντρικό χώρο μέσα στο πλοίο, με εκπληκτική θέα όπως κανένα άλλο συνεδριακό κέντρο στη θάλασσα αλλά και στην ξηρά, κατάλληλο για κάθε ανάγκη. Με εξελιγμένο σύστημα ηχομόνωσης, προηγμένες οπτικοακουστικές δυνατότητες, ποικίλες επιλογές καθισμάτων, ιδιωτικό χώρο με γραφεία για προγραμματισμό εκδηλώσεων, δυναμικές κινητές μπάρες για φαγητό και ποτό και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, οι δυνατότητες αυτού του χώρου είναι πραγματικά ατελείωτες.

"Φυσικά, το πιο καινοτόμο πλοίο που έχουμε σχεδιάσει ποτέ θα περιλαμβάνει τους πιο συναρπαστικούς χώρους για συγκεντρώσεις, όπως το The Meeting Place", δήλωσε η Dondra Ritzenthaler, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Εμπορίου και Υπηρεσιών της Celebrity Cruises. "Όταν διοργανώνετε εκδηλώσεις/συνέδρια εν πλω, αναβαθμίζετε πραγματικά την επωνυμία σας και την επιχείρησή σας. Φανταστείτε τα ξεχωριστά συνέδρια, τις εμπορικές εκθέσεις, τους γάμους και τις εκδηλώσεις που μπορείτε να πραγματοποιήσετε πάνω στο πανέμορφο Celebrity Edge ως το ιδανικό περιβάλλον και τον ωκεανό ως την ιδανική θέα.

"Κατά το σχεδιασμό του The Meeting Place αναρωτηθήκαμε τι θα ήταν πιο ελκυστικό; να παρακολουθείς διαλέξεις σε μια αίθουσα συνεδριάσεων ή να περνάς δημιουργικό χρόνο με τους συναδέλφους σου σε έναν μοντέρνο χώρο; Η δεύτερη επιλογή μας φάνηκε καταλληλότερη. Έτσι, η ευελιξία και η λειτουργικότητα ενός χώρου συνάντησης προηγμένης τεχνολογίας σχεδιάστηκε πρωτίστως για την ευχαρίστηση», δήλωσε ο Scott Butler, Ιδρυτικό Στέλεχος της Wilson Butler Architects. "Η λέξη που χαρακτηρίζει το The Meeting Place είναι" συνδεδεμένος". Διευκολύνει τους επισκέπτες να συνδεθούν/επικοινωνήσουν μεταξύ τους, με την τελευταία τεχνολογία και με τις νέες πρωτοποριακές ιδέες που κυριαρχούν στην αγορά. Μπορούν παράλληλα να συνδεθούν με άλλους χώρους του πλοίου και να επεκτείνουν σημαντικά τις ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση». 

Τα καθίσματα είναι μοντέρνα, άνετα και έχουν μεγάλη ποικιλία: μπορείτε να επιλέξετε θεατρικού στυλ, καθίσματα που συναντάμε σε αίθουσες διδασκαλίας, σχήματος U ή κυκλικά, ενώ τα τραπεζομάντιλα λειτουργούν άψογα με ή χωρίς καλύμματα. Ο χώρος μεταμόρφωνεται εύκολα από τη μέρα στη νύχτα, με ψηλά τραπέζια και κομψά, αναπαυτικά καθίσματα για κοινωνικοποίηση και χαλάρωση

Το Celebrity Edge δεν θα μπορούσε να υστερεί στην πρωτοποριακή τεχνολογία και τις καινοτόμες ιδέες. Τα οπτικοακουστικά συστήματα - από ασύρματα μικρόφωνα έως μίνι ηχοσυστήματα - προσφέρονται ως βασικός εξοπλισμός. Ένας ηλεκτρονικός πίνακας βοηθάει στην εύκολη καταγραφή των συνεδριών, ενώ οι εντυπωσιακές οθόνες LED  98 και 75 ιντσών δίνουν μια ισχυρή γροθιά στις συμβατικές επαγγελματικές συναντήσεις και μια χαλαρή διάθεση για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Στο Celebrity Edge υπάρχουν και άλλοι χώροι που είναι επίσης διαθέσιμοι για ιδιωτικές εκδηλώσεις και συναντήσεις - πάντα υποκείμενοι σε διαθεσιμότητα - συμπεριλαμβανομένου του τριώροφου Eden, του επαναστατικού Magic Carpet, του γαλήνιου Rooftop Garden και της τεχνολογικά άρτιας Destination Gateway. Κάθε χώρος προσφέρει μεγάλες οπτικοακουστικές δυνατότητες, αξέχαστες εμπειρίες και θέα που κόβει την ανάσα.

Σημείωση προς τους συντάκτες: Η Celebrity Cruises είναι συνώνυμη της μοντέρνας πολυτέλειας: σύγχρονος σχεδιασμός και ζεστοί χώροι, εμπειρίες γεύματος όπου η διαρρύθμιση των χώρων είναι τόσο σημαντινή όσο το μενού,εκπληκτική εξυπηρέτηση που μόνο η Celebrity Cruises μπορεί να δώσει.Όλα αυτά τα στοιχεία είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν στους ταξιδιώτες μια πρωτόγνωρη και ασύγκριτη εμπειρία. Τα 12 κρουαζιερόπλοια της εταιρίας παρέχουν διακοπές μοντέρνας πολυτέλειας επισκεπτόμενα και τις 7 ηπείρους. Η Celebrity Cruises προσφέρει επίσης εντυπωσιακές ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Αλάσκα και τον Καναδά. Είναι μια από τις 6 εταιρίες κρουαζιέρας που λειτουργούν υπό την παγκόσμια εταιρία κρουαζιέρας Royal Caribbean Cruises.

Σημείωση προς τους συντάκτες: Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αγορά που υπερβαίνει το μισό αιώνα. Συνεχίζει δυναμικά ακολουθώντας την παράδοση υψηλού επιπέδου ποιότητας και τεχνογνωσίας που έχει κατοχυρώσει όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει μια μεγάλη σειρά ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών είναι κρατήσεις ξενοδοχείων, υπηρεσίες VIP, tour operating, επίγεια εξυπηρέτηση και οργανωμένες εκδρομές, μαζί με άλλες καινοτόμες δραστηριότητες στεριάς, για επιβάτες κρουαζιέρας.