Τα αγαπημένα μου

Οι αγαπημένες μου Κρουαζιέρες

Τα αγαπημένα μου Πακέτα

Η κράτησή μου
Η επιλογή μου Ελ Eng
(+30) 210 36.09.801

50 Εκατομύρια Επισκέπτες - Ενα ΓΙΓΑΝΤΙAΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη υπερηφάνεια μοιράζομαι μαζί σας το πιο πρόσφατο ορόσημο της  Royal Caribbean International® Αυτό το καλοκαίρι καλωσορίσαμε 50 εκατομμύρια επισκεπτών  στα πλοία μας.

Από το 1968 έχουμε προσπαθήσει, ως εταιρεία, να προσφέρουμε απαράμιλλη εμπειρία διακοπών στους πελάτες μας. Σήμερα είναι ώρα να αναλογιστούμε τι σημαίνει αυτό το σημαντικό ορόσημο. Πρώτο και κύριο, αυτό  σημαίνει, ότι έχουμε εκπληκτικούς επισκέπτες. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε στις πιο πολύτιμες στιγμές σας, αυτές των διακοπών σας.
 Έχουμε επίγνωση της τεράστιας ευθύνη μας, κάθε φορά που σας φροντίζουμε, κατά την διάρκεια της κρουαζιέρα σας, και να είστε σίγουροι ότι αυτή είναι πάντα η προτεραιότητα μας. Η στήριξη σας και τα σχόλιά σας είναι η έμπνευση πίσω από ό, τι κάνουμε, και ο λόγος για τον οποίο μια  αρκετά καλή κρουαζιέρα δεν είναι αρκετή  καλή για μας..
Επίσης σημαίνει ότι έχουμε τους πλέον ταλαντούχους, αφοσιωμένους υπαλλήλους στα  πληρώματα μας και τους πλέον ταλαντούχους και αφοσιωμένους εργαζόμενους στην επιχείρηση μας.  Όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα, έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε γιατί οι υπάλληλοι της  Royal Caribbean κάνουν ένα βήμα παραπάνω  για να παρέχουν  στους πελάτες μας υπηρεσίες  απαράμιλλης πολυτέλειας και επιφωνήματα θαυμασμού. Με τιμά να συνεργάζομαι με τόσο εργατικούς  και εμπνευσμένους επαγγελματίες.

Η σήμανση  των 50  εκατομμυρίων επισκεπτών μας σημαίνει επίσης ότι η κοινότητα των ταξιδιωτικών πρακτόρων πιστεύει σε εμάς. Με απλά λόγια, σας ευχαριστώ. Δεν θα είχαμε φτάσει εδώ χωρίς εσάς και πιστεύουμε ότι η εταιρική σχέση μαζί σας είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της βιομηχανίας μας και ένα κρίσιμο μέρος της επιτυχίας μας.

Καθώς κοιτάζουμε μπροστά, το μέλλον είναι λαμπρό.  Έχουμε την τύχη όλα αυτά τα χρόνια  να βραβευόμαστε με συνέπεια από το Travel + Leisure, το Conde Nast Traveler, το Travel Weekly και το World Travel ως οι καλύτεροι στο χώρα  του τουρισμού, και οι πιο αφοσιωμένοι στο να  υπερβαίνουμε το επίπεδο των προσδοκιών σας.  Σας εγγυόμαστε ότι οι επόμενα 50 εκατομμύρια επισκέπτες θα γνωρίσουν και θα θαυμάσουν περισσότερες καινοτομίες, εξαιρετική εξυπηρέτηση και πιο εκπληκτικούς προορισμούς που μόνο η Royal Caribbean International ® μπορεί να προσφέρει.

Αυτό το ορόσημο  κηρύσσει την έναρξη  ένα έτους πανηγυρισμών και ενθουσιασμού . Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε τον θαυμασμό σας  και να μας αναφέρετε όλες τις υπέροχες στιγμές σας επισημαίνοντας απλώς όλες τις μεγάλες ιστορίες σας στο  # ROYALWOW.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους
 
Adam Goldstein
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
Royal Caribbean International

 

Έντυπα

Royal Caribbean 2018-2019 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Royal Caribbean 2017-2018 Παγκόσμιες Κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Celebrity Cruises 2017-2018 Κρουαζιέρες σε όλο τον Κόσμο

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Azamara Club Cruises 2017

Προτάσεις για ξεχωριστές κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες στην Ευρώπη 2017/2018

Oceania Cruises Voyage Calendar 2017/2018

Κρουαζιέρες στην Καραϊβική 2017/2018

Lueftner River Cruises 2017

Α-Rosa River Cruises

Aqua Expeditions 2017

Paul Gauguin Cruises 2017

Poseidon Expeditions 2017

Windstar Cruises 2017

Compagnie Du Ponant 2017

Pullmantur Cruises 2017 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Viking River Cruises

Navigator shorex Brochure

Australis Εναλλακτικές Κρουαζιέρες

Oceania Cruises 2017

Paul Gauguin Cruises 2018