Αναπαρασταση Κρητικου Γαμου στο παλιο λιμανι των Χανιων απο την εταιρεια κρουαζιερας Azamara Club Cruises

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναπαράσταση Κρητικού Γάμου στο παλιό λιμάνι των Χανίων από την εταιρεία κρουαζιέρας Azamara Club Cruises

 
Η  υψηλής πολυτέλειας  εταιρία κρουαζιέρας  AZAMARA Club Cruises κατά τη διάρκεια της μακράς παραμονής των κρουαζιερόπλοιων της  στα λιμάνια, προσφέρει στους επισκέπτες της  την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν προορισμό στο έπακρο και να απολαύσουν μοναδικές εκδηλώσεις με το χαρακτηριστικό όνομα AzAmazing events. Tο περασμένο Σάββατο 14/9/13 οργάνωσε στο  παλιό λιμάνι των Χανίων  αναπαράσταση κρητικού γάμου για τους επιβάτες της  με σκοπό αυτοί  να γνωρίσουν την  κρητική παράδοση και φιλοξενία.  Η  μεγαλοπρεπής εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία αφού οι επισκέπτες  απόλαυσαν την αναπαράσταση του γάμου, χόρεψαν με την ψυχή τους με τις κρητικές μαντινάδες , γεύτηκαν γεύσεις της Κρήτης και θαύμασαν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα στο παλιό λιμάνι. Τα στελέχη της εταιρίας αλλά και οι επιβάτες της Azamara Club Cruises χαιρέτησαν την επιτυχημένη διοργάνωση και υποσχέθηκαν να επαναλάβουν την εκδήλωση το 2014.

Azamara  Club Cruises  είναι ένα εμπορικό σήμα της Royal Caribbean Cruises Ltd, μια παγκόσμια εταιρεία διακοπών κρουαζιέρας που κατέχει, επίσης, την Royal Caribbean International, την Celebrity Cruises, την Pullmantur, και την CDF Croisières de France, καθώς και την TUI Cruises μέσω μιας κοινοπραξίας που κατέχει το 50 τοις εκατό.   Όλες αυτές οι εταιρίες  λειτουργούν με  ένα σύνολο 41 πλοίων και με τέσσερα ακόμα  υπό κατασκευή. Λειτουργούν με διαφορετικά δρομολόγια σε όλο τον κόσμο και επισκέπτονται λιμάνια σε περίπου 460 προορισμούς στις επτά ηπείρους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Navigator, επικοινωνήστε:
Navigator Travel and Tourist Services: Eλένη Λογγινίδου τηλ.:210 36 09801 Fax: 210 3639921 email: elogin@navigator.gr
Σημείωση προς τους συντάκτες: Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services συμπλήρωσε τα 51χρόνια λειτουργίας του και επιβεβαιώνει την επιτυχημένη παρουσία του στην Ελληνική αγορά με μισό αιώνα πείρα και τεχνογνωσία στον τουριστικό τομέα. Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο τουριστικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services συνεχίζει τη δυναμική του πορεία στην κάλυψη κάθε μορφής τουριστικών αναγκών, από κρατήσεις ξενοδοχείων και επίγεια εξυπηρέτηση, μεταφορές και οργανωμένες περιηγήσεις,