Quantum Of The Seas - Νεες Τεχνολογιες για ξεγνοιαστα ταξιδια

Για ομαλότερο ταξίδι, ταξιδέψτε με το έξυπνο κρουαζιερόπλοιο - QUANTUM OF THE SEAS που κάνει το ντεμπούτο του υλοποιώντας Νέες Τεχνολογίες για  ξέγνοιαστα ταξίδια

"επιβίβαση" σε 10 λεπτά - Εξελιγμένο σύστημα εντοπισμού αποσκευών - το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που το πλήρωμα του είναι εφοδιασμένο με Windows Tablets - Εξαιρετική ποικιλία και απίστευτες επιλογές  - Ω, και ένα ρομπότ Bar tender

Papenburg, Γερμανία, 25 Αυγούστου 2014 – Οι σύγχρονοι ταξιδιώτες που είναι λάτρες της τεχνολογίας θα εντυπωσιαστούν από το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean International, το Quantum of the Seas, το οποίο ενσωματώνει πρωτοφανή επίπεδα τεχνολογίας για να ενισχύσει  την εμπειρία διακοπών.

"Οι διακοπές κρουαζιέρας έχουν ένα ρομαντικό παρελθόν - αλλά έχουν επίσης ένα ζωντανό, περιπετειώδη, state-of-the-art μέλλον, δήλωσε ο Richard D. Fain, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises ΕΠΕ "Ήμασταν αποφασισμένοι να πάρουμε τις καλύτερες εξελίξεις στη σύγχρονη τεχνολογία, και να τις μεταφέρουμε σε ένα πλοίο που εντυπωσιάζει, και αφαιρεί την απογοήτευση από τις διακοπές. Ο συνδυασμός αυτού του πλοίου σε ευκολία και ευελιξία, μπορεί να κάνει περήφανο και ένα εκπαιδευτή γιόγκα."

Τα  εύκολα στη χρήση συστήματα επεκτείνουν τις επιλογές των πελατών και  απλοποιούν τα χρονοδιαγράμματα. Η τεχνολογία RFID επιταχύνει τη διαδικασία επιβίβασης και επιτρέπει στους επισκέπτες να παρακολουθούν τις αποσκευές τους σε κάθε βήμα της επιβίβασης ή αποβίβασης τους.

Συνολικά, η πελατοκεντρική τεχνολογία κάνει το Quantum of the Seas ΕΞΥΠΝΟ σε έξι σημεία:

SMART Check-In:

Οι διακοπές Quantum αρχίζουν από το σπίτι, όπου οι επισκέπτες μπορούν να εκδώσουν τα  έγγραφα επιβίβασης σε απευθείας σύνδεση, να φορτώσουν  τις ταυτότητες τους με φωτογραφία, και να λάβουν  επιβεβαίωση ψηφιακής επιβίβασης. Τη στιγμή που φτάνουν στο λιμάνι για την αναχώρηση, οι επισκέπτες της Royal Caribbean μπορούν να πάνε από το "πεζοδρόμιο που θα  τους  μεταφέρει" σε 10 λεπτά στο check-in counter χωρίς να πρέπει να συμπληρώσει έντυπα και χωρίς γραμμές αναμονής.

Οι επισκέπτες θα είναι σε θέση να παρακολουθούν τις αποσκευές τους σε πραγματικό χρόνο από τα  smartphones τους. Με την τεχνολογία RFID οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθούν τα βασικά σημεία που θα βρίσκονται οι αποσκευές τους καθ’οδόν  προς την καμπίνα τους. Κατά την αναχώρηση, η διαδικασία αντιστρέφεται.

SMART Concierge: Ευελιξία στις άκρες των δαχτύλων σας

Το Quantum of the Seas θα προσφέρει νέα βραχιόλια επισκεπτών (wristbands RFID WOWband), που απαιτούν μόνο μια απλή κίνηση για να πλοηγηθείτε γρήγορα στο πλοίο, να κάνετε τις αγορές σας εν πλω, ενώ  χρησιμεύει ως το κλειδί του δωματίου και ακόμη περισσότερα.

Ρομπότ προσφέρουν ένα άλλο διασκεδαστικό χαρακτηριστικό στο Quantum of the Seas. Το Two70 είναι το σπίτι για ένα παιχνιδιάρικο και ευκίνητο θίασο έξι οθονών Robot (Roboscreens) που θα προσφέρουν παραστάσεις έκπληξη κατά τη διάρκεια της κάθε κρουαζιέρας, δημιουργώντας σκηνές στα ύψη στρίβοντας σόλο, ή να ενώνονται ως ένα. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν επίσης την εμπειρία Vistarama, που προσφέρουν γυάλινοι τοίχοι από το δάπεδο μέχρι την οροφή,  που μετατρέπουν την επιφάνεια του περιβάλλοντος προβάλλοντας κάθε πραγματική ή φανταστική σκηνή συμπεριλαμβανομένου του πολυδιάστατου θεάματος Starwater.

Το Quantum of the Seas επωφελείται επίσης από την τεχνολογία σε λειτουργικές μορφές. Οι καμπίνες των επισκεπτών είναι εξοπλισμένες με συσκευή φόρτισης εξόδου USB, καθώς και ενεργειακά αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον συστημάτων φωτισμού. Οι εσωτερικές καμπίνες είναι εξοπλισμένες με Εικονικά Μπαλκόνια που εμφανίζουν αξιοθέατα σε πραγματικό χρόνο και ήχους της θάλασσας μέσω οθονών LED 80 ιντσών, εξασφαλίζοντας θέα σε κάθε καμπίνα.

SMART Υπηρεσία: Crew μπορούν να συνδεθούν καλύτερα με τους επισκέπτες - και με το σπίτι

Τα οφέλη της τεχνολογίας Quantum of the Seas επεκτείνονται και στο πλήρωμα του πλοίου. Προσαρμοσμένες εφαρμογές θα επιτρέπουν στα μέλη του πληρώματος να έχουν καλύτερη παρακολούθηση για τα  γούστα και τις προτιμήσεις των επισκεπτών, επιτρέποντας στο προσωπικό να προσαρμόζει τις ήδη εξαιρετικά εξατομικευμένες υπηρεσίες τους σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Αν ένας επισκέπτης επιθυμεί φαγητό χωρίς γλουτένη, να παρακολουθήσει την πρώτη παράσταση στα show, ή σιάτσου μασάζ, τα χαρακτηριστικά του έξυπνου πλοίου επιτρέπουν στα μέλη του πληρώματος να προβλέψουν κάθε ανάγκη.

Οι αξιόλογες δυνατότητες του πλοίου δίνουν την ευκαιρία στην εταιρεία να κάνει τη ζωή για τα μέλη του πληρώματος πάρα πολύ καλύτερη δεδομένου ότι η Royal Caribbean θα προσφέρει σε  κάθε μέλος του πληρώματος του Quantum of the Seas ένα δωρεάν, προσωπικό tablet Microsoft Windows, με μια σειρά από υπηρεσίες και εφαρμογές που είναι δικές τους για να τις κρατήσει. Και καθώς οι τεχνολογικές αναβαθμίσεις γίνονται σε όλο το στόλο της εταιρείας, κάθε εργαζόμενος σε ολόκληρο το στόλο της Royal Caribbean International θα λάβει επίσης το δικό του tablet - συνολικά θα διατεθούν 40.000 tablets.

"Οι άνδρες και οι γυναίκες που αποτελούν τα πληρώματα της  Royal Caribbean παρέχουν μοναδικά τέλειες διακοπές είναι και οι πραγματικοί ήρωες του στόλου μας και τα δώρα αυτά αποδεικνύουν την εκτίμησή μας με απτό τρόπο," δήλωσε ο Fain. "Αυτή η τεχνολογία δεν είναι μόνο για να προσφέρει στους επισκέπτες μας καλύτερες διακοπές – αλλά  είναι, επίσης, για προσφέρει στα μέλη του πληρώματος μας και τις οικογένειές τους μια στενότερη σχέση από ό, τι είχαμε ποτέ τη δυνατότητα  να προσφέρουμε."

SMART Βιωσιμότητα: καθαρότερο και πιο πράσινo πλοίο

Η τεχνολογία έχει παίξει ακόμη ένα ρόλο στο να καταστεί το πλοίο πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Εξελιγμένα μοντέλα υπολογιστών χρησιμοποιήθηκαν  για να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας του κρουαζιερόπλοιου με την αποτελεσματική διαμόρφωση του κύτους και τον σχεδιασμό των  μηχανών και των συσκευών εξοικονόμησης ενέργειας. Στο πλοίο έχει εξαλειφθεί η χρήση των λαμπτήρων πυρακτώσεως Όλος ο φωτισμός παρέχεται από λαμπτήρες  χαμηλής ενέργειας LED ή φθορισμού. Αισθητήρες κίνησης χαμηλώνουν τον φωτισμό στους διαδρόμους όταν κανείς δεν είναι παρόν.

Η απλότητα και η αποτελεσματικότητα είναι επίσης στην καρδιά των δύο νέων εφαρμογών που επιτρέπουν στους επισκέπτες να προγραμματίζουν οι ίδιοι τις επιλογές που τους προσφέρει η κρουαζιέρα τους: Η εφαρμογή Cruise Planner επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν κράτηση στην τραπεζαρία για το δείπνο τους, να κάνουν κράτηση για τις εκδρομές στην ξηρά, να κλείσουν ραντεβού για το σπα και μάλιστα πριν από την έναρξη της κρουαζιέρας τους. Το  Royal iQ, είναι διαθέσιμο ως downloadable app και παρέχεται σε αυτόνομους iQ σταθμούς σε διάφορα σημεία του πλοίου. Το Royal iQ επιτρέπει στους πελάτες να διαχειρίζονται διάφορα στοιχεία κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας και  περιλαμβάνει ένα βολικό ημερολόγιο που παρέχει με  μια ματιά τις διάφορες επιλογές του προγράμματός τους, και ταυτόχρονα τους δίνει τη δυνατότητα να κρατούν επαφή με γνωστούς  και το σπίτι μέσω τηλεφώνου παρέχοντας και δυνατότητες αποστολής κειμένου.

 "Κάθε λεπτό μετράει στις  διακοπές, ειδικά για το Quantum of the Seas, όπου υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε," δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, Executive Vice President Operations, της Royal Caribbean International. "Οι επισκέπτες μπορούν τώρα να προσαρμόσουν τα πάντα για την κρουαζιέρα τους εκ των προτέρων, έτσι ώστε να αρχίσουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους από το πρώτο λεπτό επιβίβασης. Στην ουσία, κερδίζουν  την πρώτη ημέρα της κρουαζιέρας τους. "

Στο σύνολό τους όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αφορούν στην προσπάθεια της εταιρίας να φέρει την δυνατότητα της εξοικονόμησης του  χρόνου των πελατών  σε ένα νέο επίπεδο », δήλωσε ο Lutoff-Perlo. "Κάθε λεπτό που μπορεί να κερδίσουν οι  επισκέπτες μας είναι ένα άλλο λεπτό απόλαυσης των διακοπών τους."

SMART Connect (Έξυπνη σύνδεση) : Λήψεις με την ταχύτητα της σύγχρονης ζωής

Το Quantum of the Seas θα λειτουργεί με πρωτοφανή εύρος ζώνης, χρησιμοποιώντας δορυφόρους που λανσάρισε ο tech συνεργάτης μας O3b Networks. Με ταχύτητες που ταιριάζουν στις πλέον ταχείες ευρυζωνικές συνδέσεις στην ξηρά, οι επισκέπτες μπορούν να είναι σε απευθείας σύνδεση 24Χ7, χωρίς να  έχει σημασία τι προσωπική συσκευή φέρει μαζί του ο επισκέπτης  επί του πλοίου. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν streaming video, να ελέγξουν το  ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, να έχουν εικόνα των  μετοχών τους, σύνδεση με μέσα  κοινωνικής δυκτίωσης,  με μέσα μαζικής ενημέρωσης και να απολαύσουν  πρόσωπο-με-πρόσωπο συνομιλίες μέσω βίντεο - ακόμα και στη μέση του ωκεανού.

"Ακόμα και όταν είναι μακριά από όλα στις διακοπές τους, οι άνθρωποι θέλουν να είναι σε θέση να συνδεθούν," δήλωσε η Lutoff-Perlo. "Το δορυφορικού δίκτυο μας θα κάνει όλα τα παραπάνω δυνατά  στη θάλασσα κάτι που δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει πριν, και θα κάνει όλη τη διαφορά στον τρόπο που οι επισκέπτες μοιράζονται την εμπειρία τους με την Royal Caribbean."

Επιπλέον, η συνδεσιμότητα του Quantum καθιστά δυνατό σε κάθε ένα από τα SeaPods στο χώρο του SeaPlex να γίνει μια ζωντανή παγκόσμια σουίτα παιχνιδιών βίντεο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το Xbox Live και να ανταγωνίζονται με άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο.

SMART Εμπειρίες:

Η Τεχνολογία προσφέρει στοιχεία έκπληξης-και-απόλαυσης στο Quantum of the Seas. Ένας ολοκαίνουργιος χώρος, το Bionic Bar, έχει οριστεί να φέρει στο επίκεντρο ρομπότ εν δράσει. Οι επισκέπτες παραγγέλνουν μέσω tablet και στη συνέχεια διασκεδάζουν βλέποντας bartenders ρομπότ να εργάζονται σκληρά αναμειγνύοντας κοκτέιλ.

Το Quantum Class εκτείνεται σε 18 καταστρώματα, είναι 167.800 κόρων και μεταφέρει 4.180 άτομα σε δίκλινα δωμάτια. Διαθέτει 2.090 καμπίνες. Το Quantum of the Seas θα αποπλεύσει από λιμάνι της Νέας Υόρκης από όπου θα ελλιμενίζεται στο Cape Liberty για το πρώτο του ταξίδι πριν  αναχωρήσει για το νέο homeport, της Σαγκάης (Baoshan), στην Κίνα. Το Anthem of the Seas θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαουθάμπτον, UK τον Απρίλιο του 2015 όπου θα πραγματοποιεί δρομολόγια στη Μεσόγειο.