Το μιουζικαλ Cats του Andrew Lloyd Webber ερχεται στο Oasis of the Seas το μεγαλυτερο κρουαζιεροπλοιο του κοσμου

MIAMI, 4, Απριλίου, 2014 – To κρουαζιερόπλοιο Oasis of the Seas της Royal Caribbean International, το μεγαλύτερο και πλέον καινοτόμο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο θα φέρει την βραβευμένη με Tony παραγωγή του Broadway CATS στην ανοικτή θάλασσα. Το Cats βασίζεται στο βιβλίο του Τ.Σ.  Έλιοτ «Το Εγχειρίδιο Πρακτικής Γατικής του Γερο-Πόσουμ (Old Possum's Book of Practical Cats)».  Το Cats είναι μια από τις πιο μακροχρόνιες παραγωγές του Broadway και έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων επτά Tonys, δύο Oliviers και ένα Grammy. Η παράσταση έχει παιχτεί σε πάνω από 20 χώρες και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 10 γλώσσες. Η πλήρως αδειοδοτημένη παραγωγή Cats θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Oasis of the Seas το φθινόπωρο του 2014.

 "Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ομάδα του Really Useful Group για να φέρουμε ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ του κόσμου στο Oasis of the Seas", δήλωσε η Executive Vice President,  Operations της Royal Caribbean International Lisa Lutoff-Perlo. "Η προσθήκη των CATS στην ήδη καταπληκτική σειρά μας από μιούζικαλ του Broadway, όπως τα Hairspray, Chicago The Musical, Saturday Night Fever και Mamma Mia εξηγούν τη δέσμευσή μας να φέρουμε υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία στους επισκέπτες μας χωρίς επιπλέον κόστος ". Το Oasis of the Seas προσφέρει πολυτελείς ανέσεις και παροχές και στις επτά θεματικές γειτονιές του, όπως ένα zip line 82 ποδιών -μακρύ, ένα χειροποίητο καρουζέλ, το Rising Tide με το ανυψούμενο bar, το ανοιχτό θέατρο AquaTheater, για τους επισκέπτες που επιθυμούν να θαυμάσουν καταδύσεις υψηλών επιδόσεων και το Central Park με πάνω από 12.000 δέντρα και φυτά.  Στο Oasis of the Seas προσφέρονται επίσης ανέσεις που μπορούν να βρεθούν μόνο στην Royal Caribbean, όπως οι προσομοιωτές σερφ FlowRider surf,  τα κλιμακωτά υδρομασάζ, ένα παγοδρόμιο, το H20 Zone(υδάτινο πάρκο) για τα παιδιά και την Royal Promenade, ένα εσωτερικό πεζόδρομο που εκτείνεται σχεδόν σε όλο το  μήκος του πλοίου και πλαισιώνεται μεταξύ πολλών άλλων από εστιατόρια, σαλόνια και μπουτίκ.
Το Oasis of the Seas ξεκίνησε δρομολόγια το Δεκέμβριο του 2009 και είναι  ένα αρχιτεκτονικό θαύμα εν πλω, που εκτείνεται σε 16 καταστρώματα, με 225.282 κόρους, και με τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 5.400 άτομα σε δίκλινες καμπίνες. Το Oasis of the Seas είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που λανσάρισε την  έννοια της γειτονιάς και την παρουσίασε σε επτά διαφορετικές θεματικές ενότητες, που περιλαμβάνουν το Central Park, το Boardwalk, το Royal Promenade, το Pool & Sports Zone, το Vitality at Sea Spa & Fitness Center, και την Entertainment Place (Ζώνη Νεολαίας).

Λίγα λόγια για την ομάδα Really Useful Group
Η ομάδα Really Useful Group ιδρύθηκε το 1977  για να φέρει το έργο του Andrew Lloyd Webber στον κόσμο και για να διαχειρίζεται τον πλήρη κατάλογο του καλλιτέχνη που περιλαμβάνει θεατρικά και συμφωνικά έργα, ένα ρέκβιεμ και αμέτρητα ροκ και ποπ τραγούδια. Η πραγματικά χρήσιμη ομάδα ήταν επίσης το κλειδί για την ανάπτυξη του casting στα πρότυπα της τηλεόρασης φέρνοντας ένα πιο νεανικό κοινό στο μουσικό θέατρο.

H Royal Caribbean International είναι μια πολυβραβευμένη εταιρία παγκόσμιας κρουαζιέρας με 40 χρόνια παράδοση στην καινοτομία, που έχει εισάγει για πρώτη φορά πληθώρα πρωτοποριακών αναβαθμίσεων και νέων στοιχείων στο προϊόν της κρουαζιέρας και στον σύγχρονο σχεδιασμό πλοίων. Με το προϊόν της προσφέρει απαράμιλλη ποικιλία μοναδικών χαρακτηριστικών και ανέσεων που καλύπτουν όλες τις ηλικίες και απαιτήσεις και διαθέτει 21 από τα πιο καινοτόμα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο που εκτελούν κρουαζιέρες στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Καραϊβικής, της Ευρώπης, της Αλάσκας, της Νότιας Αμερικής, της Άπω Ανατολής και της Ωκεανίας. Η Royal Caribbean είναι παγκοσμίως γνωστή για την ποιότητα και την φιλικότητα των υπηρεσιών Gold Anchor και έχει ψηφιστεί "Best Cruise Line Overall" επί 10 συναπτά έτη από τους αναγνώστες του Travel Weekly.