> .
Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
15 νύχτες

Ομορφος μπλε Δουναβης με τα Ms Amadeus Royal, Ms Amadeus Brilliant & Ms Amadeus Rhapsody

Προγραμμα συνοπτικα

Πασσάου, Βιέννη, Εστεργκομ, Βουδαπέστη, Βελιγράδι, Βίντιν, Ολτενίτα, Φετέστι, Δέλτα ποταμού Δούναβη, Άγιος Γεώργιος (χωριό), Χάρσοβα, Φετέστι, Ρούσε, Σβιστόβ, Σιδηρές Πύλες, Νόβι Σαντ, Βούκοβαρ, Μόχατς, Καλόκσα, Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Ντουρνστέϊν, Έμμερσντορφ/Μελκ, Πασσάου 

15 νύχτες με πλήρη διατροφη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
κατόπιν αίτησης
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Καλεσμενοι
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη

Σε αυτή την 16-ήμερη κρουαζιέρα θα σας δείτε όλους τους μεγαλύτερους θησαυρούς κατά μήκος του Δούναβη, ίσως το πιο ωραίο ποτάμι της Ευρώπης.Από το Πασάου, o Γαλάζιος Δούναβης ρέει για 2.000 km μέσα από οκτώ χώρες και πέντε πρωτεύουσες ως την Μαύρη Θάλασσα.

Ημέρα Λιμάνι Άφιξη Αναχ.
1 Πασσάου, Γερμανία   18:00
2 Βιέννη 14:00 18:30
3 Εστεργκομ 07:30 08:30
  Βουδαπέστη 12:30 13:00
4 Βελιγράδι 13:30 19:00
5 Βίντιν 15:00 18:30
6 Ολτενίτα 13:30 14:30
  Φετέστι 20:30 22:00
7 Δέλτα ποταμού Δούναβη    
  Άγιος Γεώργιος (χωριό) 14:00 22:00
8 Χάρσοβα 13:00 14:00
  Φετέστι 19:00 19:30
9 Ρούσε 08:00 08:30
  Σβιστόβ 12:30 13:00
10 Σιδηρές Πύλες    
11 Νόβι Σαντ 10:00 14:00
  Βούκοβαρ 19:00 22:00
12 Μόχατς 08:00 14:00
  Καλόκσα 19:00 20:00
13 Βουδαπέστη 04:00 21:30
14 Μπρατισλάβα 15:00 19:00
15 Ντουρνστέϊν 09:00 09:30
  Έμμερσντορφ/Μελκ 13:00 14:00
16 Πασσάου, Γερμανία 08:30  

Περιλαμβάνονται :

 • Kρουαζιέρα σε καμπίνες με παράθυρο με θέα στο ποτάμι ή σε μπαλκόνια γαλλικού τύπου ή μπαλκόνια walk-out
 • Δωρεάν ακουστικά ήχου για όλες τις εκδρομές
 • Γκουρμέ φαγητό με όλα τα γεύματα (πρωινό σε μπουφέ, μεσημεριανό, δείπνο και σνακ τα μεσάνυχτα) στο κομψό Πανόραμα-εστιατόριο, το οποίο φιλοξενεί τους επισκέπτες σε ένα καθιστικό
 • Ελεύθερης ροής ποιότητας λευκά και κόκκινα κρασιά από φημισμένες περιοχές κρασιού της Ευρώπης σε κάθε γεύμα επί του σκάφους
 • Καφές και τσάι μετά το μεσημεριανό γεύμα και δείπνο
 • 24-ωρη δωρεάν καφέ, τσάι, ζεστή σοκολάτα και το νερό
 • Κοκτέιλ, δείπνο καλωσορίσματος και τον καπετάνιο του Gala Dinner
 • Ψυχαγωγία Ειδικά επί του σκάφους, συμπεριλαμβανομένων μαγείρεμα επίδειξης, επί του σκάφους, μουσικές παραστάσεις και νυχτερινή μουσική με πιάνο στο μπαρ διαλέξεις,
 • Αγγλική γλώσσα επί του σκάφους σε ένα περιβάλλον μη καπνιστών (το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο για την Sun Deck)
 • Όλοι οι λιμενικοί και τοπικοί φόροι.

Βελιγράδι, Σερβία

Το Βελιγράδι είναι η πρωτεύουσα της Σερβίας και μια από τις παλαιότερες ευρωπαϊκές πόλεις. Βρίσκεται στις όχθες του Σάβου, παραπόταμου του Δούναβη, στο Βόρειο τμήμα της Σερβίας. Το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου είναι το μεγαλύτερο και παλαιότερο πανεπιστήμιο στη Σερβία. Επίσης είναι πλούσιο σε μουσεία.

Μπρατισλάβα, Σλοβακία

Η οροσειρά των Καρπαθίων ξεκινά εντός της περιοχής της πόλης με τα βουνά που ονομάζονται Μικρά Καρπάθια.

Η Μπρατισλάβα είναι η πρωτεύουσα της Σλοβακίας, καταλαμβάνει και τις δύο όχθες του ποταμού Δούναβη και την αριστερή όχθη του ποταμού Μοράβα. Είναι επίσης η μόνη πρωτεύουσα χώρας που συνορεύει με δύο ανεξάρτητες χώρες, την Ουγγαρία και την Αυστρία.

Βουδαπέστη, Ουγγαρία

Μερικά από τα κυριότερα σημεία της Βουδαπέστης είναι το Castle Hill, τα αναχώματα στον ποταμό Δούναβη και το σύνολο των Λεωφόρων Άντρασυ που έχουν αναγνωριστεί επίσημα ως τοποθεσίες Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Η Βουδαπέστη είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Ουγγαρίας, καθώς και μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Βουδαπέστη έγινε μια ενιαία πόλη που καταλαμβάνει και τις δύο όχθες του ποταμού Δούναβη, με την ενοποίηση στις 17 Νοεμβρίου 1873 της δυτικής όχθης Buda και Óbuda με την ανατολική Pest.

Ντουρνστάιν, Αυστρία

To Ντουρνστάιν είναι μια μικρή πόλη στις όχθες του ποταμού Δούναβη, στην Κάτω Αυστρία. Είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην περιοχή του Γουάτσαο, αλλά και μια γνωστή αμπελουργική ζώνη. Η πόλη απέκτησε το όνομά της από το μεσαιωνικό κάστρο, Μπούργκρουιν Ντουρνστάιν και σημαίνει "στεγνό" και "πέτρα". Το κάστρο ήταν ξηρό επειδή βρισκόταν πάνω σε ένα βραχώδη λόφο, μακριά από το υγρό περιβάλλον του Δούναβη και χτίστηκε από πέτρα.

Έστεργκομ, Ουγγαρία

Το Έστεργκομ είναι μια πόλη που μπορεί ο επισκέπτης να την απολαύσει όλες τις εποχές του χρόνου.

Το Εστεργκόμ είναι μια πόλη στην βόρεια Ουγγαρία. Βρίσκεται στη δεξιά όχθη του ποταμού Δούναβη, όπου εκεί είναι τα σύνορα με τη Σλοβακία. Μερικά από τα αξιοθέατα της είναι η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ουγγαρίας, o καθεδρικός ναός  Esztergom Basilica και το Kereszteny Muzeum που έχει τη μεγαλύτερη εκκλησιαστική συλλογή στην Ουγγαρία.

 

Τζιουρτζιού, Ρουμανία

To Τζιουρτζιού είναι η πρωτεύουσα της Κομητείας Τζιουρτζιού, της Ρουμανίας, στην ευρύτερη περιοχή της Βλαχίας. Βρίσκεται ανάμεσα σε λασπώδεις εκτάσεις και έλη στην αριστερή όχθη του Δούναβη απέναντι από την βουλγαρική πόλη Ρουσέ. Η Γέφυρα Φιλίας ανάμεσα σε Τζιουρτζιού- Ρουσέ, είναι το κοινό βουλγαρο-ρουμανικό τμήμα του Δούναβη, που διασχίζει τα περίχωρα της πόλη. Ως μια οχυρωμένη πόλη, η Τζιουρτζιού έπαιρνε μέρος συχνά στους πολέμους για την κατάκτηση του κάτω Δούναβη.

Καλόκσα, Ουγγαρία

H Καλόκσα είναι μία από τις αρχαιότερες πόλεις στην Ουγγαρία. Βρίσκεται σε μια ελώδης αλλά εξαιρετικά παραγωγική περιοχή, κοντά στην αριστερή όχθη του ποταμού Δούναβη. Ιστορικά είχε μεγαλύτερη πολιτική και οικονομική σημασία από ότι σήμερα. Η Καλόκσα είναι η επισκοπική έδρα της μίας από τις τέσσερις λατινικές αρχιεπισκοπές της Ουγγαρίας. Μεταξύ των κτιρίων της είναι ο καθεδρικός ναός, το αρχιεπισκοπικό παλάτι, ένα αστρονομικό παρατηρητήριο, ένα ιεροδιδασκαλείο για τους ιερείς, και τα κολέγια για την κατάρτιση των εκπαιδευτικών. Οι κάτοικοι της Καλόκσα κυρίως απασχολούνται στην καλλιέργεια της πάπρικας, τα φρούτα, το λινάρι, την κάνναβη και τα σιτηρά, στη σύλληψη των υδρόβιων πτηνών και στην αλιεία.

Μελκ, Αυστρία

Ένα απο τα πιο όμορφα αξιοθέατα του Μελκ είναι το επιβλητικό αββαείο των Βενεδικτίνων, στην κορυφή ενός απότομου βραχώδους λόφου.

To Μελκ είναι μια πόλη της Αυστρίας δίπλα στην κοιλάδα του Βαχάου, κατά μήκος του Δούναβη. Σε μια πολύ μικρή περιοχή, το Μελκ παρουσιάζει μια μεγάλη αρχιτεκτονική ποικιλία από πολλούς αιώνες.

Πασσάου, Γερμανία

Το Πασσάου είναι πλούσιο σε πράσινο και η θέα των ποταμών είναι μαγευτική.

Το Πασσάου είναι μια πόλη στην Κάτω Βαυαρία, Γερμανία. Είναι επίσης γνωστή ως η «Πόλη των Τριών Ποταμών», επειδή ο Δούναβης συνδέεται στο Πασσάου από το νότο με τον ποταμό Inn και  από τoν βορρά με τον ποταμό ilz. Ο τουρισμός στο Πασσάου επικεντρώνεται κυρίως στα τρία ποτάμια, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και την "Παλιά Πόλη". Η πόλη κυριαρχείται από το Veste Oberhaus και το πρώην φρούριο του Επισκόπου, στην κορυφογραμμή μεταξύ του Δούναβη και τουν ποταμού Ilz. Ακριβώς δίπλα από το δημαρχείο είναι η Scharfrichterhaus, ένα σημαντικό jazz καμπαρέ και η σκηνή στην οποία το πολιτικό καμπαρέ εκτελείται.

Σβιστόβ, Βουλγαρία

Το Σβιστόβ είναι μια πόλη στο βόρειο τμήμα της Βουλγαρίας, που βρίσκεται στο Βέλικο Τάρνοβο, στη δεξιά όχθη του ποταμού Δούναβη, απέναντι από τη ρουμανική πόλη Zimnicea. Οι κύριες βιομηχανίες στην πόλη της Σβιστόβ περιλαμβάνουν εισαγωγές και εξαγωγές μέσω του λιμανιού, ηλεκτρονικά, την κατασκευή χημικών και την παραγωγή σιταριού. Μερικά από τα πιο όμορφα μέρη στην Σβιστόβ είναι η μοναδική κοιλάδα του ποταμού (1-2 χλμ. από την πόλη), η οποία φιλοξενεί το μοναστήρι του Σβιστόβ και η περιοχή που ονομάζεται Мanastira.

Βιέννη, Αυστρία

Όποτε και αν επισκεφθείτε την Βιέννη, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις σοκολάτες.

Η Βιέννη είναι η πρωτεύουσα της Αυστρίας. Η οικονομία της βασίζεται στην κατασκευή χημικών προϊόντων, πορσελάνης, επίπλων και υαλικών. Πολύ σημαντικό ρόλο επίσης έχει και ο τουρισμός στην οικονομία. Είναι πλούσια σε έργα τέχνης, μουσεία και μνημεία . Θεωρείται ένας από τους πιο συνιθησμένους προορισμούς την περίοδο των χριστουγέννων ειδικά λόγω της χριστουγεννιάτικης αγοράς της.

Βούκοβαρ, Κροατία

To Βούκοβαρ είναι μια πόλη στην ανατολική Κροατία, και το μεγαλύτερο λιμάνι στην Κροατία, βρίσκεται στη συμβολή του ποταμού Vuka και του ποταμού Δούναβη. Ανάμεσα σε μια σειρά από ελκυστικά κτίρια, τα οποία έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές στον πρόσφατο πόλεμο, τα πιο σημαντικά είναι η Eltz Manor του Eltz αρχοντικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα, τα μπαρόκ κτίρια στο κέντρο της πόλης, το μοναστήρι των Φραγκισκανών με την ενοριακή εκκλησία των Αγίων Φιλίππου και Ιακώβου, ο πύργος του νερού και η ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

LUETNER CRUISES

Γνωρίστε την εμπειρία της εξαιρετικής άνεσης και ποιότητας που προσφέρει ο στόλος του AMADEUS που συνοδεύεται από μοναδική εξυπηρέτηση σε μια ατμόσφαιρα κλασικής κομψότητας. Ανακαλύψτε τον κομψό στόλο του AMADEUS και απολαύσετε αξέχαστες κρουαζιέρες ποταμού στις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πλωτές οδούς με ανέσεις ίδιες με αυτές ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Ο στόλος του AMADEUS ξεχωρίζει για ταξίδια με πολιτισμική και περιβαλλοντική συνείδηση, σε συνδυασμό με την αυστριακή φιλοξενία που είναι αφιερωμένη στην ικανοποίηση κάθε επιθυμίας και ανάγκης σας. Η ιδέα είναι ότι με εμάς θα νιώσετε στην κορυφή του κόσμου με κάθε τρόπο και θα απολαύσετε την κάθε στιγμή, είτε βρίσκεστε στο νερό ή στην ξηρά. Η φήμη μας και η πολυετής εμπειρία μας εγγυώνται ακριβώς αυτό.

Η τέχνη της χαλάρωσης

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας με το στόλο του AMADEUS το ταξίδι είναι ίδιος ο προορισμός: οι ευρύχωρες καμπίνες είναι ιδανικές για χαλάρωση και απόλαυση της θέας που προσφέρουν τα παράθυρα που εκτείνονται από το δάπεδο μέχρι την οροφή,  με γαλλικά μπαλκόνια που προσφέρουν υπέροχη θέα στα τοπία του ποταμού. Χαλαρώστε πλήρως και απολαύστε το ταξίδι χωρίς καμιά έννοια: το πλωτό ξενοδοχείο σας θα σας συνοδεύει παντού - το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξετε την βαλίτσα σας την πρώτη μέρα άφιξης σας!

Η διαχρονική κομψότητα συναντά την πολυτέλεια άνεσης

Σε κάθε κατάστρωμα, η άρτια εξοπλισμένες deluxe καμπίνες μας αποτελούν το προσωπικό σας καταφύγιο και προσφέρουν ευρυχωρία και διαχρονική κομψότητα να θα σας κάνει να αισθανθείτε πραγματικά "σαν στο σπίτι σας". Η δέσμευσή μας για τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις και τις παγκόσμιας κλάσης ανέσεις κάνει την καμπίνα σας να είναι το σωστό μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια εκδρομή στις όχθες του ποταμού  και να αναθεωρήσετε όλα όσα έχετε δει και κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Gourmet μενού της επιλογής σας

Κάθε μέρα ο σεφ μας φροντίζει για τα  νόστιμα και ευφάνταστα μενού, που δημιουργούνται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Αντλώντας έμπνευση από την εποχή και την περιοχή που ταξιδεύουμε  ο σεφ παρουσιάζει αυθεντικές συμφωνίες γεύσης για να σας μεταφέρει σε ένα γαστρονομικό ταξίδι ανακάλυψης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κλασικά αγαπημένα πιάτα, σε εναλλακτικές επιλογές για χορτοφάγους και σε ελαφριές και νόστιμες γκουρμέ επιλογές.

Χαλαρές στιγμές απόλαυσης

Από τη στιγμή που θα μπείτε στο εστιατόριο του πλοίου σας, να είστε προετοιμασμένοι για μια γευστική εμπειρία που θα ευχαριστήσει όλες τις αισθήσεις σας. Ο χαλαρός αλλά κομψός ενδυματολογικός κώδικας εξασφαλίζει ότι θα απολαύσετε ευχάριστες στιγμές σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, ενώ η γαστρονομική ομάδα μας ετοιμάζει μια επιλογή από εξαιρετικά πιάτα χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά. Με κάθε γεύμα το βράδυ προσφέρονται δωρεάν κρασιά ποιότητας από τις καλύτερες αμπελουργικές περιοχές της Ευρώπης.

Αισθανθείτε ευπρόσδεκτοι με εκατοντάδες τρόπους

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις υπηρεσίες μας, οι οποίες είναι αδιαμφισβήτητα το σήμα κατατεθέν μας  μαζί με την απαράμιλλη αυστριακή φιλοξενία μας επί του σκάφους. Το εξαιρετικά εκπαιδευμένο πλήρωμα μας θα προβλέψει όλες τις ατομικές σας προτιμήσεις και θα σας προσφέρει αυτές τις επιπλέον ειδικές πινελιές που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας: ​​μην εκπλαγείτε αν ο σερβιτόρος σας ξέρει ακριβώς πώς θέλετε τα αυγά σας, ο μπάρμαν ξέρει το αγαπημένο σας κοκτέιλ και οι μουσικοί ξέρουν ποιο τραγούδι θα σας κάνει να θέλετε να  χορέψετε!

Ταξιδέψτε με τους καλύτερους

Ο στόλος του Amandeus περιλαμβάνει ένα άριστα εκπαιδευμένο πλήρωμα που εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να προσφέρει τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα άνεσης κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Μπορείτε εμπιστευτείτε την μακρόχρονη προσωπική εμπειρία μας σε όλους τους τομείς: ως εμπειρογνώμονες σε κρουαζιέρες σε ποταμούς θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία κρουαζιέρας που θα σας μείνει αξέχαστη.

Το AMADEUS Royal, ξεκίνησε το 2005 και εντελώς ανακαινισμένο το 2015, είναι πλοίο premium εξοπλισμένο με όλες τις βελτιώσεις που μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι καμπίνες στα καταστρώματα Mozart και Strauss, διαθέτουν γενναιόδωρα μπαλκόνια γαλλικού τύπου που παρέχουν ασύγκριτη θέα του ποταμού. Η ανωτερότητα είναι ευδιάκριτη από την πιο μικρή λεπτομέρεια. Από τις γαστρονομικές λιχουδιές της κουζίνας ή τα εκλεκτά κρασιά από το κελάρι του πλοίου, στα ραντεβού του πολυτελούς Panorama Bar, ή στην απόλαυση ένος χαλαρωτικού μασάζ ή απολαμβάνοντας ένα κοκτέιλ κρέμα συνοδευόμενο από παίξιμο πιάνου.

Κοινόχρηστοι χώροι & εγκαταστάσεις

 • WiFi/WLAN διαθέσιμο
 • Κατάστρωμα με ξαπλώστρες και Lido-Bar
 • Panorama - Bar & Lounge
 • Panorama - Εστιατόριο
 • Κομμωτήριο και Spa
 • Γυμναστήριο
 • AMADEUS-Club με σταθερό Internet
 • Κατάστημα
 • Ανελκυστήρας

Καμπίνες & Σουίτες

 • Σουίτες και καμπίνες στα καταστρώματα Mozart και Strauss με μπαλκόνια γαλλικού τύπου, καμπίνες στο κατάστρωμα Haydn με σταθερά παράθυρα
 • Δύο μονά κρεβάτια ή ένα queen-size κρεβάτι
 • Τηλεόραση με επίπεδη οθόνη
 • Αυτόνομος κλιματισμός
 • Ντουλάπα με άφθονο χώρο
 • Σεσουάρ και ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο
 • Τηλέφωνο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ναυπηγήθηκε το 2005 / Ανακαινίστηκε το 2015 / Μήκος 110 μ. / Πλάτος 11,40 μ. / Βύθισμα 1,30 μ. / Ύψος πάνω από το νερό 5,85 μ. / Ταχύτητα 25 χλμ/ώρα / Πλήρωμα περίπου 40 / Επιβάτες 144 / Καμπίνες 68 / Σουίτες 4

 • Amadeus - Σουίτα         24 τ.μ. (Γαλλικό μπαλκόνι)
 • Mozart - Κατάστρωμα   15 τ.μ. (Γαλλικό μπαλκόνι)
 • Strauss - Κατάστρωμα  15 τ.μ. (Γαλλικό μπαλκόνι)
 • Haydn - Κατάστρωμα    15 τ.μ. (σταθερό παράθυρο)
Σχεδιάγραμμα Καταστρωμάτων
Αυτή η αναχώρηση δεν είναι διαθέσιμη για online κράτηση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210 36 09 801 ή στο info@navigator.gr για περισσότερες πληροφορίες και τιμές.