> .
Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
16 νύχτες

Αρκτικοι Θερμοπιδακες, Γεννηση Παγετωνα & Φλογερες Χωρες Παγου

Προγραμμα συνοπτικα

Από το Ρέικιαβικ (Ισλανδία) προς το Ακουρεϊρί, το Ισαφιορντούρ, πλέοντας επί της θαλάσσια οδού του Πρινς Κρίστιαν Σουντ προς το Πααμιούτ (Γροιλανδία), το Νουούκ (Γκοντχάαμπ), το Κακορτόκ (Julianehab), πλέοντας στη θάλασσα του Λαμπραντόρ μέχρι το Σίδνεϊ (Καναδάς), το Saint John (Bay of Fundy) και τη Νέα Υόρκη (ΗΠΑ)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
κατόπιν αίτησης
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Καλεσμενοι
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη

Είμαστε όλοι ταξιδιώτες στην καρδιά, που λαχταρούμε αυτή τη δελεαστική σπίθα ενθουσιασμού όταν μπαίνουμε στο άγνωστο. Πουθενά αυτή η φωτιά δεν ανάβει καλύτερα από τη χώρα των πάγων, όπου θαύματα που επιβεβαιώνουν τη ζωή περιλαμβάνουν τεράστιες περιπέτειες. Το Zodiak δίπλα σε διαφαινόμενα παγόβουνα. Οι ογκώδεις σπηλιές πάγου Spelunk. Η χρήση αναπνευστήρα ανάμεσα στις τεκτονικές πλάκες. Ενώ οι περισσότεροι, Isafjordur θεωρούν αυτό το τοπίο ως αλλιώτικο, είναι καθαρός παράδεισος για τους σκηνοθέτες ταινιών και τους ηθοποιούς Α-κατηγορίας που σφυρηλατούν το σκηνικό του Game of Thrones. Ένας χρυσός κύκλος τοποθεσιών που εμπλουτίζουν την ψυχή, μέσα στον Χρυσό Κύκλο, πτήσεις πάνω από το Gullfoss, το Geysir και μετά βύθιση πέρα από το Isafjordur. Η Γροιλανδία που κόβει την ανάσα, μας φέρνει στον παγετώνα Eqi που γεννά, τη γενεαλογία του Έρικ του Κόκκινου, και το Qaqortoq, το «Λευκό Παλάτι», γεμάτο με παγόβουνα, φάλαινες και τον παγετώνα Lyngmark. Η πραγματικότητα μας φέρνει πίσω στη Νέα Σκωτία, τη Νέα Γη και τη Νέα Υόρκη, όπου οι προσεκτικά σχεδιασμένες εμπειρίες της γης σάς επιτρέπουν να εξερευνήσετε σαν ντόπιοι.

Ημερομηνία Προορισμός Άφιξη Αναχώρηση
9 Σεπτεμβρίου Ρέικιαβικ, Ισλανδία 08:00 -
10 Σεπτεμβρίου  Ρέικιαβικ, Ισλανδία - 11:00
11 Σεπτεμβρίου Ακουρεϊρί, Ισλανδία 09:00 18:00
12 Σεπτεμβρίου Ισαφιορντούρ, Ισλανδία 08:00 17:00
13 Σεπτεμβρίου Εν Πλω - -
14 Σεπτεμβρίου Εν Πλω στη Θαλάσσια Οδό του Πρινς Κρίστιαν Σουντ - -
15 Σεπτεμβρίου Πααμιούτ, Γροιλανδία 10:00 19:00
16 Σεπτεμβρίου Νουούκ, Γκοντχάαμπ, Γροιλανδία 08:00 17:00
17 Σεπτεμβρίου Εν Πλω - -
18 Σεπτεμβρίου Κακορτόκ, Julianehab, Γροιλανδία 07:00 16:00
19 Σεπτεμβρίου Πλέοντας στη Θάλασσα του Λαμπραντόρ - -
20 Σεπτεμβρίου Πλέοντας στη Θάλασσα του Λαμπραντόρ - -
21 Σεπτεμβρίου Σίδνεϊ, Καναδάς 09:00 20:00
22 Σεπτεμβρίου Εν Πλω - -
23 Σεπτεμβρίου Άγιος Ιωάννης, Κόλπος του Fundy, Καναδάς 08:00 20:00
24 Σεπτεμβρίου Εν Πλω - -
25 Σεπτεμβρίου Νέα Υόρκη, ΗΠΑ 07:00 -

 

Άκουρεϋρι, Ισλανδία

Το Άκουρεϋρι είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ισλανδίας. Οι Βίκινγκς κατοίκησαν στην περιοχή περί τον 9ο αιώνα μ.Χ. και η πρώτη γραπτή μαρτυρία για την πόλη ανάγεται στο 1562. Στο Άκουρεϋρι υπάρχουν πολλές βιοτεχνίες επεξεργασίας ψαριών, αρκετές βιομηχανίες ενώ ακμάζουσα είναι και η τουριστική δραστηριότητα. Είναι έδρα ενός μικρού Πανεπιστημίου  και ενός από τα πιο ενδιαφέροντα λύκεια, επίσης στην πόλη λειτουργεί βοτανικός κήπος. Το κλίμα είναι από τα ηπιότερα σε ολόκληρο το νησί, με ήπιο καιρό την  άνοιξη και το καλοκαίρι ενώ οι χειμώνες είναι αρκετά δριμείς, με πολλές χιονοπτώσεις. Η πόλη είναι επίσης γνωστή για την εξαιρετική θέση της και την εγγύτητά της με τον πολικό κύκλο. Προσωνύμιό της είναι "η πόλη του ήλιου του μεσονυχτίου".

Πρινς Κρίστιαν Σουντ

Το Πρινς Κρίστιαν Σουντ, είναι ένα φιόρδ μήκους 100 χιλιομέτρων στα νότια της Γροιλανδίας που χωρίζει την ηπειρωτική χώρα από το Αρχιπέλαγος Farewell. Πήρε το όνομά του προς τιμήν του πρίγκιπα και αργότερα βασιλιά της Δανίας Christian VIII. Διασχίζοντας κανείς το μοναδικής ομορφιάς αυτό φιόρδ, το οποίο περιβάλλεται από απόκρημνα βουνά, μπορεί να απολαύσει ένα ταξίδι γεμάτο παγετώνες, παγόβουνα, φιόρδ, καταρράκτες αλλά και άγρια ζώα.

Παάμιουτ (Φρεντερικσαμπ), Γροιλανδία

Παάμιουτ, πρώην Φρεντερικσαμπ, είναι μια πόλη στη νοτιοδυτική Γροιλανδία. Άνθρωποι κατοίκησαν εκεί περίπου από το 1500 π.Χ. Ο εμπορικός σταθμός του Φρεντερικσαμπ, ιδρύθηκε από την εταιρεία Jacob Severin το 1742 και ονομάστηκε έτσι προς τιμή του μετέπεια βασιλιά της Δανίας Φρεντερίκο Β’. Η κοινότητα ευημερούσε με το εμπόριο γούνας και προϊόντα φάλαινας.  Η πόλη έχει μια από τις καλύτερες εκκλησίες στη Γροιλανδία, που χτίστηκε το 1909 από ξύλο σε νορβηγικό στυλ.

Ισαφιορδούρ, Ισλανδία

Η πόλη φιλοξενεί ποικίλες και ευρεύως δημοφιλή γεγονότα στην σφαίρα της τόσο στον πολιτισμό όσο και στην υπαίθρια αναψυχή.

Η Ισαφιορδούρ είναι μια κωμόπολη της Ισλανδία.Έχει συνολικό πληθυσμό 2.600 κατοίκων.Είναι η πρωτεύουσα των Δυτικών Φιόρδ.Αναπτύχθηκε κατα τον 16ο αιώνα.Στο μουσείο της βρίσκεται το αρχαιότερο κτήριο,χτισμένο το 1786.

Κακόρτοκ, Γροιλανδία

Η Κακόρτοκ είναι μια πόλη στο δήμο Kujalleq στη νότια Γροιλανδία. Είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στη νότια Γροιλανδία και η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη του νησιού. Ο τουρισμός αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την οικονομία της πόλης. «Το Μεγάλο Σπίτι-Γούνας» είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο. Οι τουρίστες έχουν τη δυνατότητα όλο το χρόνο να απολαύσουν δραστηριότητες όπως να κάνουν καγιάκ, πεζοπορία, να παρατηρήσουν φάλαινες, να κάνουν σκι σε διαδρομές ανώμαλης κατάβασης και να κάνουν βαρκάδα.

Θάλασσα του Λαμπραντόρ, Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού

Η Θάλασσα του Λαμπραντόρ είναι ένας βραχίονας του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού μεταξύ της χερσονήσου Λαμπραντόρ και της Γροιλανδίας.

Η θάλασσα σχηματίστηκε μετά το διαχωρισμό της πλάκας της Βόρειας Αμερικής και της πλάκας της Γροιλανδίας που ξεκίνησε πριν από περίπου 60 εκατομμύρια χρόνια και σταμάτησε πριν από περίπου 40 εκατομμύρια χρόνια.

Νουούκ, Γροιλανδία

Η Νουούκ είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Γροιλανδίας. Είναι η έδρα της κυβέρνησης, καθώς και το μεγαλύτερο πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο της χώρας. Το Γραφείο Τουρισμού της Νουούκ χτίστηκε το 1992 για να στεγάσει την έδρα του Εθνικού Φορέα Τουρισμού της Γροιλανδίας. Χτίστηκε για να παρέχουν πληροφορίες στους τουρίστες, αλλά και ως πόλος έλξης, με ένα ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο και ένα εξαιρετικά μεγάλο γραμματοκιβώτιο.

Nέα Υόρκη, Η.Π.Α

Η Νέα Υόρκη είναι μεγαλούπολη των Ηνωμένων Πολιτειών. Βρίσκεται στην ανατολική ακτή της χώρας και είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη των ΗΠΑ. Αποτελεί ένα από τα βασικότερα οικονομικά κέντρα της χώρας αλλά και ολόκληρου του πλανήτη. Στην Νέα Υόρκη βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ, η περίφημη Γουώλ Στρητ, το άγαλμα της ελευθερίας και το Κτήριο Εμπάιαρ Στέιτ. Είναι φημισμένη για τους ουρανοξύστες της και τις πολλές συνοικίες της. Η Νέα Υόρκη διαθέτει πολλά αξιοθέατα, περίπου 500 γκαλερί τέχνης, 150 μουσεία, πάνω από 100 θέατρα, δεκάδες εμπορικά καταστήματα και 17.000 εστιατόρια. Η πόλη θεωρείται ως πολιτιστικό και καλλιτεχνικό κέντρο της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ.

Ρέυκιαβικ, Ισλανδία

Το Ρέυκιαβικ είναι μια πόλη υποδειγματική. Άπλετος χώρος, καθαρός αέρας, ζωντανός πολιτισμός και πανέμορφο περιβάλλον. Η πιο νότια πρωτεύουσα του κόσμου τα έχει όλα. Για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας πάνω στο νορβηγικό και ισλανδικό πολιτισμό, επισκεφθείτε το Εθνικό Μουσείο και τα ξύλινα κτίρια της παλιάς πόλης του Ρέυκιαβικ. 

Σεντ Τζον, Κόλπος Φάντι, Καναδάς

Ο Κόλπος Φάντι είναι μια μικρή κοινότητα στο νησί Σαιντ Τζον, στη βόρεια ακτή του Καναδά. Βρίσκεται στην επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας και αποτελεί μέρος της ακτογραμμής του Εσωτερικού Πασίφικου.

Ο Κόλπος Φάντι είναι γνωστός για τον όμορφο φυσικό του κόλπο, τις όμορφες παραλίες και την αγριοζωή που το περιβάλλει. Επίσης, είναι δημοφιλές μέρος για δραστηριότητες όπως το καγιάκι, η κολύμβηση, η πεζοπορία και η παρατήρηση των φωτεινών στιγμών του Βόρειου Σέλας.

Η κοινότητα του Κόλπου Φάντι αποτελείται κυρίως από κατοίκους που ζουν από τον τουρισμό και την αλιεία, καθώς και από κατοίκους που έχουν επιλέξει να ζήσουν εκεί για την ηρεμία και την ομορφιά της περιοχής.

Σίδνεϊ, Νήσος Κέιπ Μπρετόν, Καναδάς

Το Σίδνεϊ είναι το μεγαλύτερο αστικό κέντρο στο νησί Cape Breton στην επαρχία της Νέας Σκωτίας στον Καναδά. Βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού Cape Breton και είναι ένας σημαντικός βιομηχανικός και εμπορικός κόμβος για το νησί. Επίσης, ο Λιμένας του Σίδνεϊ είναι ένας σημαντικός κόμβος μεταφορών, λειτουργώντας ως πύλη εισόδου για το εμπόριο μεταξύ Βόρειας Αμερικής και Ευρώπης.

Το Σίδνεϊ είναι γνωστό για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και την εκπληκτική φυσική ομορφιά του, με πολλά αξιοθέατα και δραστηριότητες για τους επισκέπτες να απολαύσουν. Κάποιοι δημοφιλή τουριστικοί προορισμοί στην περιοχή περιλαμβάνουν το Εθνικό Ιστορικό Μνημείο της Φρούρας του Λουίσμπουργκ, τη δρομολογημένη διαδρομή Cabot Trail και το Εθνικό Πάρκο Cape Breton Highlands.

Παρουσιάζοντας ένα νέο όραμα για πολυτελή ταξίδια στον ωκεανό

Το Explora Journeys επαναπροσδιορίζει τα ταξίδια στον ωκεανό για μια νέα γενιά απαιτητικών ταξιδιωτών μέσω μιας συνέργειας των πιο κομψών πλοίων και των πιο καθηλωτικών δρομολογίων που επιτρέπουν στους επισκέπτες να ανακαλύψουν περαιτέρω, να ταξιδέψουν πιο βαθιά και να καθυστερήσουν λίγο περισσότερο σε κάθε προορισμό.

Με το πρώτο από τα έξι πολυτελή πλοία που έχει προγραμματιστεί να αποπλεύσει το 2023, αξιοσημείωτα δρομολόγια θα συνδυάσουν διάσημους προορισμούς με λιγότερο ταξιδεμένα λιμάνια για ένα ταξίδι που γιορτάζει την ανακάλυψη. Το Explora Journeys θα εισαγάγει μια μοναδική πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία για όσους θέλουν να εξερευνήσουν "διαφορετικά"

 

ΤΑΞΙΔΙΑ ALL INCLUSIVE

 • Μπουκάλι σαμπάνιας καλωσορίσματος στη σουίτα και μπουκάλι αλκοολούχου ποτού της επιλογής σας κατά την άφιξη
 • Εκλεπτυσμένο, ποικίλο φαγητό σε 9 γαστρονομικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου δείπνου στη σουίτα
 • Απεριόριστα ποτά, εκλεκτά κρασιά και υψηλής ποιότητας αλκοολούχα ποτά, σπεσιαλιτέ καφέδες, τσάι και αναψυκτικά διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή, συμπεριλαμβανομένου του μίνι μπαρ στη σουίτα
 • Υψηλής ταχύτητας, απεριόριστο Wi-Fi σε όλο το πλοίο
 • Όλα τα φιλοδωρήματα επί του σκάφους
 • Πρόσβαση στον ιαματικό χώρο σπα
 • Προγράμματα ευεξίας και φυσικής κατάστασης στο πλοίο και στους προορισμούς

Το EXPLORA I και II, το πρώτο και το δεύτερο από τα έξι πολυτελή πλοία με τα καλύτερα στην κατηγορία του, θα αποπλεύσουν το 2023, με τα υπόλοιπα πλοία έτοιμα να αποπλεύσουν το 2024, το 2026, το 2027 και το 2028.

Πρώτο στο είδος του

 • Μήκος: 248 μέτρα (~813 πόδια)
 • Χωρητικότητα: 63.900 GT
 • Αναλογία προσκεκλημένων ανά οικοδεσπότη 1,25 : 1

Δείτε τον ωκεανό, από τη σουίτα σας
Τα EXPLORA I και II διαθέτουν 461 σουίτες μπροστά στον ωκεανό:

 • 1 Κατοικία Ιδιοκτήτη
 • 22 Ocean Residences
 • 67 Ρετιρέ Ocean
 • 371 Ocean Terrace και Ocean Grand Terrace Suites
 • 82 σουίτες 

Ταξιδεύω στον κόσμο

 • Εννέα ξεχωριστές γαστρονομικές επιλογές χωρίς αποκλεισμούς
 • εμπειρίες που επικεντρώνονται στην υγεία,
 • νόστιμο φαγητό από τοπικούς παραγωγούς,
 • βιώσιμες πηγές

Το σπίτι σας στη θάλασσα

 • Ιδιωτικές βεράντες που είναι από τις μεγαλύτερες της κατηγορίας
 • Μεγάλα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με κομψούς εσωτερικούς χώρους
 • Ευρύχωρο δωμάτιο-ντουλάπα με καθιστικό νιπτήρα

Τεχνολογίες υποστήριξης του περιβάλλοντος

 • Υβριδικά - Ενεργειακές λύσεις
 • Λύσεις διαχείρισης απορριμμάτων και εξοικονόμησης ενέργειας
 • Δεν χρησιμοποιείται πλαστικό επί του σκάφους ούτε στην ξηρά

Γενναιόδωρα εξωτερικά καταστρώματα

 • Τρεις εξωτερικές πισίνες και μία εσωτερική πισίνα με αναδιπλούμενη γυάλινη οροφή
 • 64 ιδιωτικές καμπάνες
 • Αρκετές εσωτερικές και εξωτερικές - υδρομασάζ
 • Τραπεζαρία και χαλάρωση δίπλα στην πισίνα

Χαλαρώστε και ψυχαγωγηθείτε
Δέκα εσωτερικές και εξωτερικές εμπειρίες μπαρ και lounge με επιμελημένη ψυχαγωγία και οικείες παραστάσεις
Καζίνο, γκαλερί τέχνης και επιμελημένες εμπειρίες αγορών

Ολιστική ευεξία και φυσική κατάσταση
Πάνω από 700 τετραγωνικά μέτρα (7.500 τετραγωνικά πόδια) εσωτερικών και εξωτερικών εγκαταστάσεων ευεξίας
Πάνω από 270 τετραγωνικά μέτρα (2.900 τετραγωνικά πόδια) εγκαταστάσεων γυμναστικής με τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό

Αυτή η αναχώρηση δεν είναι διαθέσιμη για online κράτηση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210 36 09 801 ή στο info@navigator.gr για περισσότερες πληροφορίες και τιμές.