> .
Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
4 νύχτες

4ημερη κρουαζιερα απο Πειραια

Προγραμμα συνοπτικα

Αθήνα (Πειραιάς), Μύκονος, Σαντορίνη, Ρόδος, Τσεσμέ (Σμύρνη), Πειραιάς

 

4ήμερη με πλήρη διατροφή

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
κατόπιν αίτησης
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Καλεσμενοι
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη

Kalos Orisate (Welcome!)! Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε κάθε ομορφιά της Ελλάδας!

Ημέρα Λιμάνια Άφιξη Αναχώρηση
Δευτέρα Αθήνα (Πειραιάς), Ελλάδα - !3:00
Δευτέρα Μύκονος, Ελλάδα 19:00 1:00
Τρίτη Σαντορίνη, Ελλάδα 9:00 18:00
Τετάρτη Ρόδος, Ελλάδα 7:00 20:00
Πέμπτη Σμύρνη (Τσεσμέ), Τουρκία 8:00 16:00
Παρασκευή Αθήνα (Πειραιάς), Ελλάδα 7:00 -

 

Ημέρα 1η: Επιβίβαση στον Πειραιά/Μύκονος (Μ/Β)

Το ταξίδι σας ξεκινάει με την επιβίβαση σας στο κρουαζιερόπλοιο Gemini. Μέχρι την μεσημεριανή σας αναχώρηση, εξερευνήστε τους χώρους του καραβιού, απολαύστε το μεσημεριανό σας φαγητό σε έναν από τους υπέροχους μπουφέδες του καραβιού ή απολαύστε τον απόπλου του πλοίου. Απογευματινή άφιξη στη Μύκονο. Αποβιβαστείτε από το πλοίο και περπατήστε στα στενά και γραφικά στενά της Μυκόνου. Δείτε την εκκλησία της Παναγίας της Παραπορτιανής. Τα γραφικά μαγαζιά στα Ματογιάνια και στην Μικρή Βενετία σας περιμένουν για να απολαύσετε το ποτό ή τον καφέ σας. Περνώντας από την Μικρή Βενετία θα καταλήξετε στους παραδοσιακούς ανεμόμυλους, το υψηλότερο σημείο της πόλεως της Μυκόνου όπου μπορείτε να χαρείτε ένα εντυπωσιακό και ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, πριν επιστρέψετε στο καράβι που θα συνεχιστεί η διασκέδασή σας.  

Ημέρα 2η : Σαντορίνη (Π/Μ/Β)

Πρωινή άφιξη στη Σαντορίνη, η οποία είναι το νοτιότερο νησί του Κυκλαδικού Συμπλέγματος και καλύπτει επιφάνεια 46 τετρ. χλμ. Το 1500 πΧ, η ηφαιστειακή έκρηξη δημιούργησε το νησί της Σαντορίνης καθώς επίσης και τα γειτονικά νησιά της Παλαιάς και Νέας Καμένης και της Θηρασιάς. Σε υψόμετρο 300 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας βρίσκονται τα Φηρά, η πρωτεύουσα του νησιού της Σαντορίνης. Ο καταστροφικός σεισμός του 1956, κατέστρεψε μεγάλο μέρος του νησιού το οποίο συνεχώς ανοικοδομείται μέχρι σήμερα. Το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα του νησιού είναι οι εκκλησίες με τους μπλε θόλους. Το ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης δίνει λίγα αλλά εξαιρετικής ποιότητας αγροτικά προϊόντα όπως ελιές, τοματίνια, λευκές μελιτζάνες και εξαιρετικής ποιότητας σταφύλια από τα οποία παράγονται τα εκλεκτά κρασιά της Σαντορίνης. Επισκεφτείτε τα Φηρά και την Οία ή μπορείτε να διαλέξετε προαιρετική εκδρομή. Μεσημεριανό εν πλω. Απογευματινή αναχώρηση για τη Ρόδο.

Ημέρα 3η : Ρόδος (Π/Μ/Β)

Ανάμεσα στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και το μεγαλύτερο από τα Δωδεκάνησα, η Ρόδος απέχει 18 χιλιόμετρα από τις τουρκικές ακτές. Θεωρούμενο ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου, το άγαλμα του Κολοσσού της Ρόδου, στεκόταν στο Λιμάνι δείχνοντας στους ναυτικούς την είσοδο. Το Μεσαιωνικό Κάστρο, χτισμένο από τους Ιωαννίτες Ιππότες, θεωρείται το καλύτερα διατηρημένο Κάστρο και η Μεσαιωνική Πόλη, μία από τις μεγαλύτερες. Κατά τη διάρκεια των εκδρομών, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την παραλία στο Φαληράκι, την Κοιλάδα με τις Πεταλούδες ή απλά να περάσετε ελεύθερο χρόνο στην παραλία με την οικογένειά σας ή να αγοράσετε μία από τις διαθέσιμες προαιρετικές εκδρομές για περαιτέρω εξερεύνηση. Μεσημεριανό και βραδινό εν πλω καθώς το καράβι αναχωρεί το απόγευμα για το Τσεσμέ.

Ημέρα 4η: Τσεσμέ (Τουρκία) (Π/Μ/Β)

Πρωινή άφιξη στο Τσεσμέ. Το Τσεσμέ είναι μια πανέμορφη, παραθαλάσσια πόλη στη δυτική ακτογραμμή της Τουρκίας, ακριβώς απέναντι από το ελληνικό νησί της Χίου. Είναι ένας βασικός ταξιδιωτικός προορισμός για πολλούς ταξιδιώτες καθώς έχει διατηρήσει τον παραδοσιακό αλλά και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του. Η μεγάλη ακτογραμμή της πόλης και η εγγύτητα στη θάλασσα την καθιστούν κατάλληλη για κολύμπι, για ρομαντική βόλτα ή για να θαυμάσετε το εντυπωσιακό της κάστρο και την γραφική αγορά της ή να αγοράσετε μια προαιρετική εκδρομή για την επίσκεψη της Σμύρνης.

Ημέρα 5η: Πειραιάς (Π)

Μετά το πρωινό σας, αποβίβαση από το πλοίο έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από το υπέροχο ταξίδι σας.

Κατηγορία Καμπίνα Μάρτιος / Απρίλιος Ιούνιος / Ιούλιος Αύγπυστος / Σεπτέμβριος
    Μάιος / Ιούνιος    
CAT 1 - ROS cabins 
2 399 € 539 € 679 €
CAT 2 - Inside Standard
40 429 € 579 € 709 €
CAT 3 - Inside Superior
6 489 € 609 € 749 €
CAT 4 - Standard Outside
40 529 € 639 € 789 €
CAT 5 - Outside Superior Obstructed 13 539 € 689 € 869 €
CAT 6 - Superior Outside 30 549 € 719 € 909 €
CAT 7 - Outside Deluxe Obstructed 8 689 € 759 € 979 €
CAT 8 Deluxe Outside Cabins 5 829 € 859 € 1.109 €
CAT 9 Junior Suite 1 1.129 € 1.269 € 1.419 €
CAT 10 - Balcony Suite 1 1.349 € 1.389 € 1.639 €
                                              

Πληρωμές/ Όροι Ακυρωτικών
3ήμερη: Μετά την επιβεβαίωση απαιτείται προκαταβολή 150 € ανά καμπίνα
45 ημέρες πριν την αναχώρηση απαιτείται εξόφληση
4ήμερη: Μετά την επιβεβαίωση απαιτείται προκαταβολή 150€ ανά καμπίνα 
45 days prior to departure balance is required
Πολιτική Ακύρωσης
60 ημέρες – Η 46 ημερών προκαταβολή επιστρέφεται
45 ημέρες – 30 ημέρες πριν την αναχώρηση, χάνεται η προκαταβολή
29 ημέρες – 15 ημέρες πριν από την αναχώρηση 75% ακυρωτικά θα ισχύουν για τον ναύλο της κρουαζιέρας (όχι στους λιμενικούς φόρους)
14 ημέρες - μέχρι την ημερομηνία αναχώρησης ισχύουν ακυρωτικά 100% για τον ναύλο της κρουαζιέρας (όχι στους λιμενικούς φόρους)

 

2023 Εκδρομές στην ξηρά

Kalos Orisate (Welcome!)! Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε όλες τις ομορφιές της Ελλάδας!

Από το μαργαριτάρι του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, σπίτι των μεγαλύτερων φιλοσόφων και μυθολογικών χαρακτήρων, θα ζήσετε καθετί αυθεντικό ενός τυπικού ελληνικού νησιού με την αυθεντική υφή του από την όμορφη αρμονία των χρωμάτων…

Όλες οι μαγευτικές φυσικές ομορφιές της Ελλάδας, ο κόμβος των παλαιότερων και πιο βαθιά ριζωμένων πολιτισμών του κόσμου, σας περιμένει με τους δρόμους γεμάτους ιστορία και εκπληκτική διασκέδαση! Με τις κρουαζιέρες Miray και τις εκδρομές στην ξηρά, ανακαλύψτε μια μοναδική κουλτούρα παρόμοια με την τουρκική κουλτούρα και ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον γείτονά μας πιο κοντά στο σπίτι τους, με όλη τους τη φιλοξενία…

Αθήνα

Η μαγική πόλη της Αθήνας είναι πρωτεύουσα της Ελλάδας και η μεγαλύτερη πόλη της χώρας με πληθυσμό περίπου 4.000.000 ανθρώπους. Η πόλη, που φιλοξενεί υπέροχα μνημεία που λατρεύονταν από τους αρχαίους Έλληνες Θεούς και που είναι το λίκνο του αρχαίου ελληνικού και ελληνικού πολιτισμού, ήταν το κέντρο της οικονομίας, της πολιτικής, της κοινωνικής ζωής και της φιλοσοφίας κατά την εποχή της. Η Αθήνα, που πήρε το όνομά της από τη σημαντικότερη θεά της μυθολογίας, την Αθηνά, είναι γνωστή ως η πρώτη πόλη που εδραίωσε τη δημοκρατία. Μπορείτε να επισκεφθείτε την Ακρόπολη, που είναι υποψήφια ως το 7ο Παγκόσμιο Θαύμα, και να περάσετε μια μέρα ανάμεσα στα ίχνη της αρχαίας εποχής επισκεπτόμενοι τους ιερούς τόπους που είναι τα σημαντικότερα ερείπια της Ακρόπολης.

PIR-01 / Ξενάγηση πόλης και ακρόπολη 

Διάρκεια: 5 ώρες        Τιμή: Ενήλικοι: 80 Ευρώ              Παιδιά (03-12): 55 Ευρώ

Αναχωρώντας από το λιμάνι του πειραιά, φτάνουμε οδικώς στο κέντρο της Αθήνας μετά απο 20 λεπτά. Μετά από ένα διάλειμμα για να βγάλουμε φωτογραφίες στο Ολυμπιακό Στάδιο που χτίστηκε εξ ολοκλήρου από λευκό μάρμαρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896, φτάνουμε στο Μέγαρο της Βουλής των Αθηνών που φυλάσσεται από τους περίφημους Εύζωνες. Αφού είχατε την ευκαιρία να βγάλετε φωτογραφίες με τους φρουρούς με τις παραδοσιακές τους στολές, συνεχίζουμε την πανοραμική μας περιήγηση επισκεπτόμενοι την Εθνική Βιβλιοθήκη που έχει χτιστεί σε νεοκλασικό στυλ, την Ακαδημία Τέχνης και το Πανεπιστήμιο.

Στο σύμβολο της Αθήνας, την Ακρόπολη, θα επισκεφθούμε τον ναό της Αθηνάς Νίκης, τον ναό του Ερεχθείου με τα τρομερά γυναικεία αγάλματά του, την πύλη προς τη μνημειακή περιοχή Προπύλαια, τον Παρθενώνα που ήταν αφιερωμένος στη θεά Αθηνά – προστάτιδα της πόλης – και το Θέατρο Ηρώδου Αττικού με την εξαιρετική ακουστική του. Μετά την περιήγησή μας στην Ακρόπολη επιστρέφουμε οδικώς στο κρουαζιερόπλοιο που είναι αγκυροβολημένο στον Πειραιά.
 

Περιλαμβάνει:          Είσοδος στο χώρο της Ακρόπολης, μεταφορά με κλιματιζόμενα πολυτελή πούλμαν, ξεναγός.

Δεν περιλαμβάνει:        Φαγητό, ποτά και προσωπικά έξοδα.

Σημείωση:     Σας συνιστούμε να φοράτε καθημερινά ρούχα, άνετα παπούτσια και να έχετε νερό μαζί σας. Περίπου 1 ώρα πεζοπορίας έχει προγραμματιστεί για την τοποθεσία της Ακρόπολης.

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη είναι το νοτιότερο νησί του συμπλέγματος των Κυκλάδων που βρίσκεται στα νότια του Αιγαίου Πελάγους. Το 1500 π.Χ., το νησί και τα γύρω μικρά νησιά σχηματίστηκαν ως αποτέλεσμα μιας μεγάλης ηφαιστειακής έκρηξης. Αυτή η καταστροφή πιστεύεται ότι αναφέρεται από τον Πλάτωνα ένα μνημείο για την ήπειρο της Ατλαντίδας. Οι εκκλησίες με μπλε τρούλο είναι τα πιο χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Σαντορίνης. Ίσως, τα πιο όμορφα διακοσμημένα μπαρ, εστιατόρια και χώροι διαμονής βρίσκονται στους καταπληκτικούς βράχους της Θήρας με ρομαντική θέα στη θάλασσα. Οι ηφαιστειακές παραλίες που εκτείνονται στη λωρίδα βορρά-νότου κάνουν το νησί έναν ακόμη πιο ελκυστικό προορισμό.

Στις επιπλέον εκδρομές που διοργανώνει η Miray Cruises (κατόπιν αιτήματος), μπορείτε να δείτε ολόκληρο το νησί από τα βουνά του Αγίου Ηλία, που είναι το ψηλότερο σημείο του νησιού, να επισκεφθείτε τα μοναδικά χωριά της Οίας και των Φηρών, να απολαύσετε τη θάλασσα στις καλυμμένες παραλίες. με ηφαιστειακή άμμο, και στο χωριό Μεγαλοχώρι, δοκιμάστε κρασί από σταφύλια ιθαγενών του νησιού.


SAN-01 / Χωριό Οία & Φηρά

Διάρκεια: 4 ώρες        Τιμή: Ενήλικοι:    60 Ευρώ                        Παιδιά (3-12): 40 Ευρώ

Μεταφερόμαστε από το κρουαζιερόπλοιο στον Όρμο Αθηνιού Θήρας με τρυφερά σκάφη και μετά πηγαίνουμε οδικώς στο ψηλότερο σημείο του νησιού, το όρος Προφήτη Ηλία. Εδώ, θα έχετε μια πανοραμική θέα του νησιού, θα βγάλετε φωτογραφίες και θα επισκεφθείτε το Μοναστήρι που πήρε το όνομά του από το βουνό. Στο χωριό Οία, θα δείτε ανοξείδωτα, λευκά σαν κιμωλία σπίτια σε πεντακάθαρα και στενά σοκάκια, μπλε πόρτες, καρέκλες και αρχιτεκτονικά περιγράμματα, κτίρια με αναβαθμίδες με ελληνική αρχιτεκτονική, ακριβώς όπως ένας πίνακας που έγινε για να απεικονίσει με γούστο την απόλυτη ευχαρίστηση. Μια ρομαντική βόλτα στα σκαλιά και γύρω από τα υπέροχα σπίτια της Οίας, όλα σε απροσδιόριστη αρμονία και παρουσιάζουν μια σειρά από αμέτρητα χρώματα, θα μείνει στη μνήμη σας για πάντα...

Μετά από μια εισαγωγή και προσανατολισμό από τον ξεναγό σας στα Φηρά, το κέντρο του νησιού, θα έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο για να ανακαλύψετε την πόλη με τα πόδια ή να κάνετε κάποια ψώνια. Αφού φτάσουμε στο λιμάνι των Φηρών μέσω τελεφερίκ, επιστρέφουμε στο κρουαζιερόπλοιο με τα βοηθητικά σκάφη.

Περιλαμβάνει:          Υπηρεσία βοηθητικών σκαφών, εισιτήριο τελεφερίκ, μεταφορά με πολυτελή πούλμαν, ξεναγός.

Δεν περιλαμβάνει:         Φαγητό, ποτά και προσωπικά έξοδα.

Σημείωση:     Συνιστούμε να φοράτε καθημερινά ρούχα, άνετα παπούτσια και να έχετε μαζί σας νερό. Έχουν προγραμματιστεί περίπου 2 ώρες περπάτημα για την περιήγησή μας. Κάποιες φορές μπορεί να αναμένεται αναμονή πάνω από μισή ώρα στα τελεφερίκ για να φτάσετε στο Λιμάνι των Φηρών.

Μύκονος

Μεταφορά στο κέντρο της πόλης

Τιμή: Ενήλικοι: 10 Ευρώ                                     Παιδιά  (03-12): 6 Ευρώ

Τακτικές μεταφορές με επιστροφή στο κέντρο της πόλης θα διευθετηθούν από το λιμάνι του Τούρλου όπου θα αγκυροβολήσει το πλοίο. Κατά τις ώρες που αναγράφονται στα εισιτήρια μεταφοράς σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για απεριόριστες διαδρομές επιστροφής. Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια από το γραφείο εκδρομών στην ξηρά μία ημέρα νωρίτερα. Κατά την άφιξη στο κέντρο της πόλης, το προσωπικό μας θα σας δώσει έναν προσανατολισμό για την πόλη.

Σημείωση:    Μόνο υπηρεσία μεταφοράς.

Τσεσμέ (Έφεσος)

CES-01 / Αρχαία Έφεσος

Διάρκεια: 6 ώρες        Ενήλικοι: 85 Ευρώ      Παιδιά (03-12): 65 Ευρώ

Φεύγοντας από το λιμάνι του Τσεσμέ από εδώ θα συνεχίσετε στο παγκοσμίου φήμης αρχαιολογικό χώρο της Εφέσου, όπου θα περιηγηθείτε με τα πόδια. Η Έφεσος αποτελεί μία εξαιρετική μαρτυρία για τις πολιτιστικές παραδόσεις της ελληνιστικής, της ρωμαϊκής αυτοκρατορικής και της πρωτοχριστιανικής περιόδου. Η Έφεσος είναι μία σημαντική τοποθεσία για τον Χριστιανισμό, καθώς είναι μία από τις επτά Εκκλησίες της Αποκάλυψης. Ο Απόστολος Παύλος πιθανότατα πέρασε δυόμισι χρόνια στην Έφεσο κατά τη διάρκεια του τρίτου ιεραποστολικού του ταξιδιού.

Σε μία ώρα, θα εξερευνήσετε την πόλη περπατώντας στους μαρμάρινους δρόμους. Στην περιήγησή μας, θα δούμε το Ωδείο, την Κρατική Αγορά, το Πρυτανείο, το Μνημείο του Μέμμιου, τον Δοματιανό Ναό, την Πύλη του Ηρακλή, την οδό Κουρήτες, τον ναό του Αδριανού και τα λατρινά. Θα συνεχίσουμε την εξερεύνηση μας με τη βιβλιοθήκη Κέλσου, τον Μαρμάρινο Δρόμο, την Εμπορική Αγορά, το Μεγάλο Θέατρο και το Αρκαδιανό.

Περιλαμβάνει:         Είσοδος στον χώρο της Εφέσου, μεταφορά με κλιματιζόμενα πολυτελή πούλμαν, ξεναγός.

Δεν περιλαμβάνει:         Τρόφιμα, ποτά και άλλες προσωπικές δαπάνες.

Σημείωση:     Συνιστούμε να έχετε νερό μαζί σας όταν συμμετέχετε στην περιήγηση, να φοράτε καθημερινά ρούχα και άνετα παπούτσια για περπάτημα. Έχει προγραμματιστεί περίπου 1 ώρα περπάτημα για την περιήγησή μας.

Αθήνα (Πειραιάς), Ελλάδα

Επισκεφτείτε την πρωτεύουσα της Αρχαίας Ελλάδας και εξερευνήστε την Πλάκα, ή την «Παλαιά Πόλη» της Αθήνας, με τα νεοκλασικά κτίρια και καταστήματα για
δώρα και σουβενίρ. Ανεβείτε στην Ακρόπολη, στην οποία δεσπόχει αγέρωχος ο Παρθενώνας, και απολαύστε την υπέροχη θέα. Επίσης, πηγαίνετε μια εκδρομή κατά
μήκος του πανέμορφου Σαρωνικού Κόλπου - το Σούνιο και την Αρχαία Κόρινθο, όπου μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία και να θαυμάσετε χιλιετίες ιστορίας.

Τσεσμέ, Τουρκία

Το Τσεσμέ, παλιότερα γνωστό στα ελληνικά ως Κρήνη, είναι παραθαλάσσια πόλη και περιφέρεια στο δυτικό άκρο της Τουρκίας, στην επαρχία της Σμύρνης. Βρίσκεται στο ανατολικό άκρο της χερσονήσου Καραμπορούμ, 85 χιλιόμετρα δυτικά της Σμύρνης, απέναντι από τη Χίο, από την οποία απέχει 9 ναυτικά μίλια. Βορειοδυτικά του  κατά τη αρχαιότητα βρισκόταν η αρχαία ιωνική πόλη Ερυθρές. Η πόλη στη σημερινή θέσης της άρχισε να αναπτύσσεται κατά τους Βυζαντινούς χρόνους και έζησε τη χρυσή περίοδό της τον 14ο αιώνα, όταν δόθηκε στους Γενοβέζους, οι οποίοι κατασκεύασαν ένα φρούριο, το οποίο στη συνέχεια ανακαινίστηκε από τους Οθωμανούς. Η πόλη ανέκαμψε ξανά τον 19ο αιώνα, με την άφιξη μεταναστών από την Πελοπόννησο (γνωστοί ως «Μωραΐτες») και τα νησιά του Αιγαίου και πριν τη μικρασιατική καταστροφή είχε 19.000 κατοίκους, από τους οποίους οι 17.000 ήταν Έλληνες. Άρχισε να αναπτύσσεται τουριστικά στο τέλος του 20ού αιώνα και σήμερα είναι ένας από τους κύριους προορισμούς στην Τουρκική Ριβιέρα. Αξιοθέατα της πόλης πέρα από το κάστρο είναι το καραβάν σεράι του 18ου αιώνα, ο παραλιακός δρόμος, η μαρίνα και ο πρώην χριστιανικός καθεδρικός του Αγίου Χαραλάμπου, ο οποίος σήμερα έχει μετατραπεί σε εκθεσιακό κέντρο.

Μύκονος, Ελλάδα

Μύκονος , το πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ευρώπης με τις ωραιότερες παραλίες .

Η Μύκονος είναι ένα νησί του Αιγαίου Πελάγους που ανήκει στις Κυκλάδες. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Χώρα που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού.Η Μύκονος ήταν από τα πρώτα ελληνικά νησιά που αναπτύχθηκε τουριστικά. Ήδη από τη δεκαετία του 1960 συνέρρεαν μαζικά τουρίστες προς το νησί. Σήμερα η νυχτερινή ζωή της Μυκόνου θεωρείται από τις πιο ζωντανές και ενεργές στην Ευρώπη.Εδώ θα βρείτε χωριά με κατάλευκα, ασβεστωμένα σπίτια και πολλά ενδιαφέροντα σοκάκια με καφενεία που σερβίρουν ελληνικές σπεσιαλιτέ. Γευτείτε το πιο νόστιμο καλαμάρι και αστακό, ολόφρεσκα από το καταγάλανο Αιγαίο Πέλαγος ή πάρτε ένα πλοιάριο και επισκεφτείτε την κοντινή Δήλο, το νησί του θεού Απόλλωνα. Τα κύρια αξιοθέατα της Δήλου περιλαμβάνουν το Ναό του Απόλλωνα και ελληνιστικά αρχοντικά με υπέροχα μωσαϊκά.

Σαντορίνη, Ελλάδα

Η θέα της Σαντορίνης είναι μαγευτική με την  θάλασσα να γίνεται ένα με τον ορίζοντα στο βάθος, ένα μείγμα απο μπλε-θαλασσι-γκρι.  Στη Σαντορίνη κλείνεις τα μάτια και νοιώθεις την ήρεμη δύναμη που υπο&be

Σκαρφαλωμένη ψηλά πάνω από τις παραλίες με την μαύρη άμμο και τα κρυστάλλινα θαλασσινά νερά, η πρόσβαση στην πόλη των Φηρών γίνεται με τρεις τρόπους – τελεφερίκ, γαϊδουράκι ή με τα πόδια. Ανεξάρτητα από το μέσο μεταφοράς που θα επιλέξετε για να φτάσετε εκεί, η καταπληκτική θέα των ασβεστωμένων κτιρίων που κρέμονται στο χείλος της Καλντέρας θα σας μαγέψει. Επισκεφθείτε το Ακρωτήρι, ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του κόσμου, και κάντε μία βόλτα σε αυτήν την πόλη που μοιάζει με την Πομπηία. Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε μια τοπική Μποντέγκα στο εκπληκτικό χωριό της Οίας στην κορυφή του γκρεμού.

Ρόδος, Ελλάδα

Ρόδος, το νησί των Ιπποτών με αξιοθέατο την Μεσαιωνική της πόλη και την Ακρόπολη της Λίνδου.

Το νησί της Ρόδου βρίσκεται, ανάμεσα στο Αιγαίο πέλαγος και των ακτών της Μέσης Ανατολής.
Μέσω της μακραίωνης της ιστορίας, όλοι οι διαφορετικοί λαοί που κατοίκησαν στη Ρόδο έχουν αφήσει το σημάδι τους σε όλες τις πλευρές του πολιτισμού του νησιού: στην τέχνη, τη γλώσσα, την αρχιτεκτονική.
Η θέση απέφερε στο νησί μεγάλο πλούτο και κατέστησε την πόλη της Ρόδου μια από τις εξέχουσες πόλεις της αρχαίας Ελλάδας.
Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου. Η πρωτεύουσα του νησιού βρίσκεται στο βόρειο άκρο του και αποτελεί την πρωτεύουσα του νομού έχοντας στο κέντρο της την Μεσαιωνική Πόλη. Το 1988, η Μεσαιωνική Πόλη αναγνωρίστηκε ως Πόλη Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η Μεσαιωνική Πόλη είναι μείγμα διαφορετικών αρχιτεκτονικών από διάφορες ιστορικές περιόδους με δεσπόζουσα την περίοδο της παραμονής στο νησί του τάγματος των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη καθώς και αυτής των Οθωμανών. Σήμερα, αποτελεί ένα ζωντανό κομμάτι της σύγχρονης πόλης όπου αναπτύσσονται εμπορικές, τουριστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες ενώ περιλαμβάνει και κατοικήσιμες περιοχές.

Miray Cruises

Πραγματικά αφοσιωμένη στο Στρατηγικό Επιχειρηματικό μας Σχέδιο για την ανάπτυξη νέων προορισμών στο Αιγαίο, η Miray Cruises αναπτύσσει το M/V GEMINI στο Αιγαίο, προσφέροντας τις πραγματικά μοναδικές και πολύ δημοφιλείς σύντομες κρουαζιέρες 3 και 4 ημερών, ενισχυμένες με νέους προορισμούς (Σύρος, Ελλάδα και Τσεσμέ, Τουρκία). Οι σύντομες κρουαζιέρες μας είναι ιδανικές για τους λάτρεις των διαλειμμάτων του Σαββατοκύριακου και συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε πακέτο ξηράς που περιλαμβάνει προγράμματα ξηράς σε Ελλάδα ή Τουρκία. Το M/V Gemini (έχει υποβληθεί σε πρόσφατη αναβάθμιση το 2017) είναι ένα μοντέρνο, ανθρώπινου μεγέθους σκάφος, με ευρύχωρους χώρους ηλιοθεραπείας, που προσφέρει 400 άνετες καμπίνες σε διάφορες κατηγορίες και μέγιστο αριθμό 1.048 κλινών.

Σκοπός των δρομολογίων μας, είναι να δώσουμε στους επιβάτες του M/V Gemini μας άφθονο χρόνο για να γνωρίσουν μερικά από τα πραγματικά κοσμήματα στα νησιά του Αιγαίου και τον Τσεσμέ σε μόλις 3 ή 4 ημέρες, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του έμπειρου και φιλικού πληρώματος μας:

Το 3ήμερο δρομολόγιό μας δίνει στους επιβάτες μας την ευκαιρία να επισκεφθούν σε μόλις τρεις ημέρες τέσσερις (3) κορυφαίους προορισμούς (Μύκονος, Σαντορίνη, Τσεσμέ), με κορυφαία σημεία μια ολοήμερη διαμονή στη Σαντορίνη (βιώνοντας το ηλιοβασίλεμα που κόβει την ανάσα) και μια βραδινή κλήση στο Μύκονος (χαρίζοντας στους επιβάτες μας μια καλή αίσθηση της διάσημης νυχτερινής ζωής του νησιού).

Το 4ήμερο δρομολόγιό μας προσεγγίζει τέσσερις κορυφαίους προορισμούς: Μύκονος, Σαντορίνη, Ρόδος, Τσεσμέ.

Η ιστιοπλοΐα με το M/V Gemini στο Αιγαίο έχει να κάνει με την εμπειρία μερικών από τους καλύτερους προορισμούς στον κόσμο χωρίς ταλαιπωρία: Οι ειδικοί μας στο τμήμα εκδρομών, έχουν επιλέξει από τον πλούτο των τοποθεσιών που πρέπει να δείτε στα επισκέψιμα νησιά, μερικά από οι πιο δημοφιλείς εκδρομές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επιβατών μας: από μια μεγάλη γκάμα προαιρετικών εκδρομών στην ξηρά. Υπάρχουν εκδρομές για κάθε ενδιαφέρον και ηλικία, για τις οποίες μπορείτε να κάνετε κράτηση είτε εκ των προτέρων (τη στιγμή της κράτησης της κρουαζιέρας σας) είτε ακόμη επί του σκάφους.

Στο Τσεσμέ, οι επιβάτες μας έχουν την ευκαιρία είτε να γνωρίσουν αυτόν τον γραφικό προορισμό, είτε να επισκεφθούν την πλούσια σε ιστορία ζωντανή πόλη της Σμύρνης ή τη διάσημη Αρχαία Έφεσο.

Οι κρουαζιέρες μας έχουν σχεδιαστεί για να συστήσουν στους επιβάτες μας τον μοναδικό τρόπο ζωής και τη νόστιμη τοπική κουζίνα, προσφέροντας γεύματα από όλους τους προορισμούς, μια πραγματικά μοναδική βαθιά κατάδυση στην οινογαστρονομία της περιοχής. Η εμπειρία μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω με τα ειδικά επιλεγμένα πακέτα ποτών (με δυνατότητα κράτησης είτε εκ των προτέρων είτε επί του σκάφους) και τη ζεστή φιλοξενία του πληρώματος μας!

 

 • Όλες οι τιμές ισχύουν για άτομο σε διπλή καμπίνα
 • Επιβάρυνση για χρήση μονόκλινης καμπίνας :  50% στον ναύλο της κρουαζιέρας
 • 3ο & 4ο Pax Έκπτωση 40%.
 • 0-11,99 έτη μόνο λιμενικές χρεώσεις


Οι τιμές περιλαμβάνουν:

 • Λιμενικά τέλη 125 ευρώ (3 ημέρες) και 150 ευρώ (4 ημέρες)
 • Φιλοδωρήματα
 • Ένα ποτήρι αναψυκτικό, κρασί ή μπύρα κατά τη διάρκεια των γευμάτων, μεσημεριανό και βραδινό
 • Διαμονή με πλήρη διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό & Βραδινό)
 • Απογευματινό τσάι, Σνακ μεσονυχτίου
 • Ψυχαγωγία και Δραστηριότητες επί του σκάφους


Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν:

 • Ποτά (αλκοολούχα & μη)
 • Πλυντήριο ρούχων, Σαλούν ομορφιάς, Προσωπικά έξοδα
 • Εκδρομές στην ξηρά
 • Λεωφορείο στη Μύκονο € 10 (μετ' επιστροφής)

 

Οροι πληρωμής:
3ΗΜΕΡΑ:

 • Με την επιβεβαίωση απαιτείται προκαταβολή 150 € ανά καμπίνα
 • Απαιτείται υπόλοιπο 45 ημερών πριν από την αναχώρηση

4ΗΜΕΡΑ:

 • Με την επιβεβαίωση απαιτείται προκαταβολή 200 € ανά καμπίνα
 • Απαιτείται υπόλοιπο 45 ημερών πριν από την αναχώρηση

Πολιτική ακύρωσης:
60 ημέρες – 46 ημέρες Η κατάθεση επιστρέφεται
45 ημέρες – 30 ημέρες πριν την αναχώρηση Απώλεια κατάθεσης
29 ημέρες – 15 ημέρες πριν από την αναχώρηση 75% ακυρωτικά θα ισχύουν για τον ναύλο της κρουαζιέρας (όχι στους λιμενικούς φόρους)
14 ημέρες - μέχρι την ημερομηνία αναχώρησης ισχύουν ακυρωτικά 100% για τον ναύλο της κρουαζιέρας (όχι στους λιμενικούς φόρους)

Το κρουαζιερόπλοιο MS Gemini, κατασκευής 1992, καθελκύστηκε ως "Crown Jewel" για την Crown Cruise Line. Η πολυτελής επιβατική γραμμή διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό που μοιάζει με γιοτ, κομψά σαλόνια, άνετους χώρους εστίασης, ανοιχτούς περιπάτους. Το σκάφος εκμεταλλευόταν στο παρελθόν η Louis Cruises (μεταονομάστηκε το 2014 σε Celestyal Cruises). Το σκάφος ανακαινίστηκε για τελευταία φορά από την Celestyal το 2016. Κατά τη διάρκεια του drydock το 2022 (από τη Miray International) το χρώμα του κύτους άλλαξε από λευκό σε μπλε.

Kατά τη διάρκεια των "Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης 1992" (25 Ιουλίου - 9 Αυγούστου) και των "Θερινών Παραολυμπιακών Αγώνων 2012" (29 Αυγούστου - 9 Σεπτεμβρίου) το πλοίο ναυλώθηκε ως πλωτό ξενοδοχείο. Τον Σεπτέμβριο του 2007, η Star Cruises ανακοίνωσε ότι το SuperStar Gemini είχε πουληθεί και τον Δεκέμβριο του 2008 αποχώρησε από τον στόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος πλοιοκτήτης ήταν η Jewel Owner Ltd, η οποία το 2009 ναύλωσε το πλοίο σε νέο φορέα. Το 2008, η Clipper Group ανακοίνωσε ότι θα μετονομάσει το σκάφος "Vision Star" και θα το μίσθωσε σε Vision Cruceros.

Στις αρχές του 2009, η Mediterranean Classic Cruises έκανε ταξίδια στο Αιγαίο με το Vision Star. Τον Ιούλιο του 2020, η Miray International ξεκίνησε τη δική της επωνυμία ("Miray Cruises") με πολυετή ναύλωση της MV Gemini (η εναρκτήρια κρουαζιέρα για το Miray είχε προγραμματιστεί για τις 31 Αυγούστου). Την 1η Μαρτίου 2023, η Miray International ανακοίνωσε τη νέα της ταξιδιωτική καμπάνια «Life at Sea Cruises» και άνοιξε για κράτηση για το ταξίδι «Ultimate Adventure». Δημιουργώντας μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, η Miray Cruises προγραμμάτισε ένα Παγκόσμιο Ταξίδι 3 ετών (στο MV Gemini) επιτρέποντας στους τουρίστες μαζί με την κρουαζιέρα να απολαμβάνουν επίσης τη ζωή και την εργασία στο πλοίο.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΟΙΟΥ

Τόνοι 19.093
Μήκος 163.81 μ
Πλάτος 22.50 μ
Βύθισμα 5.50 μ
Ταχύτητα 17.5 κόμβοι
Καταστρώματα επιβατών 7
Ανελκυστήρες 4
Σταθεροποιητές ΝΑΙ
Ηλεκτρικό ρεύμα 110-220V C
Κατηγοριοποίηση Bureau Veritas

ΚΑΜΠΙΝΕΣ
 • Εσωτερικές καμπίνες 123
 • Εξωτερικές καμπίνες 277
 • Σουίτες με μπαλκόνι 10

Σύνολο : 400

Πλήρωμα : 340 άτομα

Όλες οι καμπίνες διαθέτουν ντουζιέρα, τουαλέτα, air condition, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, χρηματοκιβώτιο & τηλεόραση. Όλες οι Σουίτες διαθέτουν ψυγείο & mini bar.

Μικτό Βάρος: 19,093
Ταχύτητα: 17,5
Μήκος: 163,81
Ταχύτητα: 5,5
Μέγιστο πλάτος: 22,5
Ship File
Αυτή η αναχώρηση δεν είναι διαθέσιμη για online κράτηση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210 36 09 801 ή στο info@navigator.gr για περισσότερες πληροφορίες και τιμές.