Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
10 νύχτες

Ταξιδεψτε απο την Αθηνα (Πειραιας) στην Βενετια με το Sea Dream I

Προγραμμα συνοπτικα

Αθήνα (Πειραιάς), Διώρυγα Κορίνθου (Ελλάδα), Ιτέα, Δελφοί (Ελλάδα), Κέρκυρα, Κοτόρ (Μοντενέγκρο), Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Κόρτσουλα (Κροατία), Χβαρ (Κροατία), Νησί Βις (Κροατία), Ραβ (Κροατία), Πιράν (Σλοβενία), Βενετία (Ιταλία)

10ημερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με πλήρη διατροφή

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
κατόπιν αίτησης
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Καλεσμενοι
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη

Απολαύστε τις ομορφιές της Ιταλίας, της Κροατίας της Σλοβενίας του Μοντενέγκρο και της Ελλάδος με το υπερπολυτελές γιοτ της Sea Dream

Date

Ports of Call

Arrive

Depart

 

Αθήνα (Πειραιάς)

2 PM - 4 PM
(Embarkation)

Afternoon

 

Διώρυγα Κορίνθου (Ελλάδα)

Evening

Evening

Ιτέα, Δελφοί

Morning

Afternoon

Κέρκυρα

Morning

Evening

Κοτόρ (Μοντενέγκρο)

Afternoon

Overnight

Κοτόρ (Μοντενέγκρο)

 

Early Morning

Ντουμπρόβνικ (Κροατία)

Early Morning

Overnight

Ντουμπρόβνικ (Κροατία)

Morning

Early Morning

Κόρτσουλα (Κροατία)

Morning

Overnight

7η 

Κόρτσουλα (Κροατία)

 

Evening

Χβαρ (Κροατία)

Morning

Overnight

Χβαρ (Κροατία)

 

Early Morning

Νησί Βις (Κροατία)

Morning

Evening

Ραβ (Κροατία)

Morning

Evening

10η

Πιράν (Σλοβενία)

Morning

Afternoon

10η

Βενετία (Ιταλία)

Evening

Overnight

11η

Βενετία (Ιταλία)

Morning

8 AM - 10 AM
(Disembarkation)

 

Οι τιμές είναι κατ'άτομο σε δίκλινη  καμπίνα.

 

από 6.691,00 €
Δείτε λεπτομέρειες

Αθήνα (Πειραιάς), Ελλάδα

Επισκεφτείτε την πρωτεύουσα της Αρχαίας Ελλάδας και εξερευνήστε την Πλάκα, ή την «Παλαιά Πόλη» της Αθήνας, με τα νεοκλασικά κτίρια και καταστήματα για
δώρα και σουβενίρ. Ανεβείτε στην Ακρόπολη, στην οποία δεσπόχει αγέρωχος ο Παρθενώνας, και απολαύστε την υπέροχη θέα. Επίσης, πηγαίνετε μια εκδρομή κατά
μήκος του πανέμορφου Σαρωνικού Κόλπου - το Σούνιο και την Αρχαία Κόρινθο, όπου μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία και να θαυμάσετε χιλιετίες ιστορίας.

Διώρυγα της Κορίνθου, Ελλάδα

Η Διώρυγα της Κορίνθου ενώνει τον Σαρωνικό με τον Κορινθιακό κόλπο και κατασκευάστηκε μεταξύ των ετών 1880-1893, έργο του Έλληνα μηχανικού Πέτρου Πρωτοπαπαδάκη. Στα αρχαία χρόνια μεταξύ του τείχους του Ισθμού και του περιβόλου του υπήρχε η δίολκος, οδός μέσω της οποίας μεταφέρονταν εμπορεύματα και μικρά πλοία για να αποφευχθεί ο περίπλους της Πελοποννήσου. Οι εργασίες για τη διώρυγα άρχισαν το 1880 και ολοκληρώθηκαν 1893. Η διώρυγα έχει μήκος 6.346 m, πλάτος στην επιφάνεια της θάλασσας 24,6 m, στο βυθό της 21,3 m, ενώ το βάθος της κυμαίνεται από 7,50 έως 8 m.

Ντουμπρόβνικ, Κροατία

Ένας περίπατος στο δρόμο Στράντουμ και μια περιήγηση στην Παλιά Πόλη θα σας μεταφέρει σίγουρα στο παρελθόν, με τα παλιά στενά δρομάκια και ιστορικά κτίρια που παρέμειναν σχεδόν ανέπαφα από τον 13ο αιώνα. Ψηλά τείχη περιβάλλουν τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης, από τα θαυμάσια μοναστήρια των Δομινικανών και των Φραγκισκανών μέχρι το καταπληκτικό Παλάτι Σπόνζα.

Δελφοί (Ιτέα), Ελλάδα

Η Ιτέα είναι μια σύγχρονη, ζωντανή πόλη μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της σύγχρονη και άνετη διαμονή. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι Δελφοί, αρχαία ελληνική πόλη στην οποία λειτούργησε το σημαντικότερο μαντείο του αρχαιοελληνικού κόσμου. Οι Δελφοί έχουν χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς την UNESCO.

Η Ιτέα κτισμένη στο βάθος του Κρισσαίου Κόλπου, αποτελεί την απόληξη, προς νότο,του φημισμένου Δελφικού Τοπίου. Η Ιτέα, μία σύγχρονη, ζωντανή πόλη, με την υποδομή της και ένα πλέγμα υπηρεσιών, μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της σύγχρονη και άνετη διαμονή, με παραλίες όπου μπορεί κανείς να περάσει στα καθαρά νερά τους ώρες χαλάρωσης και να απολαύσει μαγευτικά βράδια με θέα τον Κορινθιακό Κόλπο. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι Δελφοί, αρχαία ελληνική πόλη στην οποία λειτούργησε το σημαντικότερο μαντείο του αρχαιοελληνικού κόσμου.Οι Δελφοί είναι μια περιοχή με έντονο τουρισμό και έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς την UNESCO. Εκτός του αρχαιολογικού χώρου και του μουσείου, υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο και στην ευρύτερη περιοχή μια σειρά Ιερών Μονών θρησκευτικού ενδιαφέροντος. Επίσης, οι Δελφοί βρίσκονται σε μικρή απόσταση 10 χλμ από την Αράχωβα, σημαντικό χειμερινό προορισμό της Στερεάς Ελλάδας και το Γαλαξείδι.

  

Χβαρ, Κροατία

Το Χβαρ είναι ένα κροατικό νησί στην Αδριατική Θάλασσα, έξω από τις ακτές της Δαλματίας. Το νησί, ασυνήθιστο για την περιοχή, έχει μια μεγάλη εύφορη πεδιάδα και τρεχούμενα νερά. Βουνοπλαγιές που καλύπτονται από πευκοδάση, με αμπελώνες, ελαιώνες, οπωρώνες και χωράφια με λεβάντα στις αγροτικές περιοχές.

Κόρτσουλα, Κροατία

Το Κόρτσουλα είναι ένα όμορφο νησί στην Αδριατική Θάλασσα, στην Κροατία. Είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός ειδικά το καλοκαίρι. Έχει μια υπέροχη, ιστορική πόλη με πολλά αξιοθέατα για να επισκεφθείτε. Ειδικότερα, από το καμπαναριό του καθεδρικού ναού η θέα είναι εκπληκτική. Τα γραφικά σοκάκια κάνουν τον περίπατο μια αξέχαστη εμπειρία. Οι τεράστιοι αμπελώνες κάνουν το τοπίο μοναδικό. Αυτό το μέρος έχει εκπληκτικές παραλίες με παραδεισένιες ακτές, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το μπάνιο σας. Συνδυάζει απόλυτα την πλούσια παράδοση της μεσαιωνικής πόλης με τα σύγχρονα εστιατόρια και τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Κότορ, Μαυροβούνιο

Στο νοτιοανατολικό άκρο του κόλπου του Κότορ, βρίσκεται η ομώνυμη πόλη, με αναλλοίωτο μεσαιωνικό χρώμα, τοποθεσία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, υπό την προστασία της UNESCO. Τα τείχη της πόλης, που εκτείνονται σε μήκος 4,5 χιλιομέτρων, δομήθηκαν σταδιακά, κατά το πέρασμα των αιώνων και δημιουργούν σημεία με εκπληκτική θέα. Οι φυσικές ομορφιές, συνυφασμένες με την πλούσια ιστορία και παράδοση, καθώς και ένα πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, που διοργανώνονται κάθε χρόνο στην περιοχή, ελκύουν μεγάλο αριθμό τουριστών στο μεσαιωνικό φυσικό λιμάνι της Αδριατικής. Τα ίχνη των Ιλλυριών, του ρωμαϊκού πολιτισμού, των Γότθων, της Αναγέννησης και του μπαρόκ είναι ιδιαίτερα έντονα και αντικατοπτρίζονται στα πολυάριθμα αξιοθέατα, μνημεία διαφορετικών ιστορικών περιόδων.

 

Piran

Το γραφικό Πιράν καθισμένο όμορφα στην άκρη μιας στενής χερσονήσου, είναι η αγαπημένη πόλη όλων στις ακτές της Σλοβενίας. Μια από τις πιο φωτογενείς πόλεις της Μεσογείου, το Πιράν έχει διατηρήσει την αξεπέραστη γοητεία του. Όποιος το επισκέπτεται νοιώθει ότι βρίσκεται  σε καρτ ποστάλ και γοητεύεται από τους στενούς δρόμους μέσα στα παλιά τοίχοι της πόλης. Πλούσιο σε ιστορία και πολιτισμό το Πιράν είναι πολύ περήφανο για τα διάφορα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά ιδρύματά του που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.

Ροβίνιο, Κροατία

Η Ροβίνιο, το «Μπλε Μαργαριτάρι της Αδριατικής», είναι μία από τις πιο γραφικές πόλεις της Μεσογείου και βρίσκεται στην Ίστρια, το βορειότερο και το πιο δημοφιλές μέρος της Κροατίας. Μέρος της Ενετικής Αυτοκρατορίας για πάνω από 500 χρόνια, η παλιά πόλη είναι σκαρφαλωμένη σε μια σχήμα αχλαδιού χερσόνησο ψηλά σε ένα λόφο, γεμάτη με τις βενετσιάνικες οροφές σπιτιών σε χρώμα τερακότας.

Βενετία, Ιταλία

Η Βενετία είναι μια μαγευτική πόλη και ο καλύτερος τρόπος να την δει κανείς είναι από το νερό με μια ρομαντική βόλτα με γόνδολα ή μια περιήγηση στα κανάλια της πόλης, ξεκινώντας από το Γκραντ Κανάλ. Επισκεφτείτε το Παλάτι των Δόγηδων, περάστε τη Γέφυρα των Στεναγμών και απολαύστε έναν καφέ στην πλατεία Σαν Μάρκο με τα επιβλητικά κτίρια και τον καθεδρικό ναό, ηλικίας 900 ετών. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε μια έκθεση με είδη από γυαλί όπου μπορείτε να δείτε τους τεχνίτες επί το έργο και να αγοράσετε αυθεντικά βενετσιάνικα είδη από γυαλί.

Ζαντάρ, Κροατία

Το Ζαντάρ είναι παραλιακή πόλη και λιμάνι της Κροατίας, η οποία βρίσκεται βόρεια του Σπλιτ και νότια της Ριέκα. Η πόλη κατοικείται από τον 7ο αιώνα π.Χ..Η παλαιά πόλη είναι χτισμένη σε μια χερσόνησο, η οποία περιβάλλεται από τείχος και είναι πλήρως οικοδομημένη, με την τυπική αρχιτεκτονική των μεσαιωνικών πόλεων. Το σύγχρονο Ζαντάρ είναι μια τουριστική πόλη και σημαντικά της αξιοθέατα είναι ο οκτάγωνος πυργωτός ναός του Αγίου Δονάτου (9ος αιώνας) με το εντυπωσιακό καμπαναριό του, ο καθεδρικός ναός της Αγίας Αναστασίας (9ος-12ος αιώνας) σε ρυθμό τρίκλιτης βασιλικής με δύο τεράστια κυκλικά βιτρό, και η Ρωμαϊκή αγορά που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, στην πλακόστρωτη πλατεία Ζελένι. Eπίσης το ναυπηγείο και πολλές εκκλησίες.

 

από 6.691,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Με τη βράβευση ως "Best Small Cruise Ship του 2015" στη ForbesLife, τα δίδυμα mega-yachts SeaDream I & II προσφέρουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη κρουαζιέρα έχετε πάει. Η έκφραση "σκάφος" δεν δηλώνει μόνο το μέγεθος- είναι τρόπος ζωής πάνω στα πλοία μας. Το 
πλήρωμα των 95 ατόμων που διαθέτουμε βρίσκεται στην υπηρεσία των 112 επιβατών μας κάνοντας τους να αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο δικό τους ιδιόκτητο πολυτελές γιοτ.Η μοντέρνα διακόσμηση, οι 56 ευρύχωρες και μοναδικής αισθητικής καμπίνες, το φιλόξενο και άνετο μπαρ, το ευρύχωρο εστιατόριο και το άνετο σαλόνι σας παρέχουν εμπειρίες ασύγκριτης πολυτέλειας, χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.
 
 
Όλες οι καμπίνες έχουν θέα στον ωκεανό. Υπάρχουν 54 καμπίνες με μήκος 195 τετραγωνικά πόδια, 16 από τις οποίες μπορούν να μετατραπούν σε 8 δίκλινες σουίτες. Η Owner's Suite με έκταση 447 τετράγωνα πόδια διαθέτει ιδιωτικό υπνοδωμάτιο, ευρύχωρο μπάνιο, χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας με ξενώνα που προσφέρει επιπλέον δυνατότητες για ιδιωτική διασκέδαση. Με βάση τον σχεδιασμών των σκαφών,μπορούν να φιλοξενήσουν από 94 έως 112 άτομα (δίκλινες καμπίνες).
 
Επιβάτες: 112 | Πλήρωμα: 95 | Σουίτες: 2 | Καμπίνες: 54 | Μήκος: 104 μέτρα
Ship File Ship File Ship File Ship File Ship File
από 6.691,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Αυτή η αναχώρηση δεν είναι διαθέσιμη για online κράτηση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210 36 09 801 ή στο info@navigator.gr για περισσότερες πληροφορίες και τιμές.