> .
Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
24 νύχτες

Κρουαζιερα 24 νυχτες Αρκτικη

με το Silver Wind
Λιμανι Αναχωρησης
Κάνγκερλουσουακ (Γροιλανδία)
Λιμανια προσεγγισης
Κάνγκερλουσουακ (Γροιλανδία),Kangaamiut (Γροιλανδία),Έβιγκεντ Φιορδ (Γροιλανδία),Νουούκ (Γροιλανδία),Σισιμιούτ (Γροιλανδία),Ιλούλισσατ (Γροιλανδία),Πόντ Ίνλετ (Νουναβούτ),Νήσος Ντέβον (Νουναβούτ, Καναδάς),Radstock Bay/Devon Island (Canada),Νησί Μπίτσι (Νουναβούτ, Καναδάς),Ριζάλτ (Νούναβουτ),Κρουαζιέρα Πίλ Σάουντ (Καναδάς),Gjoa Haven (Nunavut, Canada),Νήσος Τζένι Λίντ (Νουναβούτ, Καναδάς),Cambridge Bay (Nunavut, Canada),Cruise Dease Strait,Cruise Amundson Through (Canada),Σαχς Χάρμπορ (Καναδάς),Σμόκινγκ Χιλς (Καναδάς),Θάλασσα Μποφόρ (Αρκτικός Ωκεανός),Νησί Χέρσελ (Καναδάς),Πόιντ Χοπ (Αλάσκα),Πορτ Κλαρενς (Αλάσκα),Νόουμ (Αλάσκα)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Νησί Μπίτσι, Νουναβούτ, Καναδάς

Το νησί Μπίτσι βρίσκεται στο καναδικό Αρκτικό αρχιπέλαγος της Νούναβουτ, στον Καναδά. Πέντε αρχαιολογικοί χώροι στο νησί Μπίτσι και το κοντινό νησί Ντεβόν έχουν χαρακτηριστεί ως τα «Μπίτσι, Αξιοθέατα του Νησίου" και ως εθνική ιστορική περιοχή του Καναδά.

Κρουαζιέρα Πίλ Σάουντ, Καναδάς

Το Πίλ Σάουντ βρίσκεται στην περιοχή Κικικτααλούκ, στη Νούναβουτ, στον Καναδά. Χωρίζει το νησί Σόμερσετ στα ανατολικά από το νησί Πρίνς οφ Γουέιλς στα δυτικά. Τα ονόματα προκαλούν την ευρωπαϊκή παράδοση εξερεύνησης σε αυτή την περιοχή. Το Πίλ Σάουντ είναι γνωστό για την ταχεία μετακίνηση πάγων, καθώς επίσης είναι καταφύγιο για Nάργουαλ και μπελούγκα φάλαινες.

Νήσος Ντέβον, Νουναβούτ, Καναδάς

Το νησί Ντέβον φέρεται να είναι το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί στη Γη, που βρίσκεται στον κόλπο Μπάφιν, στην επαρχία Κικικτααλούκ, στη Νούναβουτ, στον Καναδά. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα μέλη του καναδικού Αρκτικού Αρχιπελάγους. Η ζωή των ζώων συγκεντρώνεται στην πεδινή περιοχή Tρουλόβ του νησιού, η οποία έχει ευνοϊκό μικροκλίμα και υποστηρίζει την σχετικά πλούσια βλάστηση της Αρκτικής.

Θάλασσα Μποφόρ, Αρκτικός Ωκεανός

Η Θάλασσα Μποφόρ είναι μέρος του Αρκτικού Ωκεανού που βρίσκεται βόρεια της Αλάσκας και του Καναδά. Πήρε το όνομά του από τον Sir Francis Beaufort, έναν Ιρλανδό υδρογράφο και αξιωματικό του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού που επινόησε την κλίμακα Beaufort για τη μέτρηση της ταχύτητας του ανέμου.

Η Θάλασσα Μποφόρ είναι μια απομακρυσμένη και σε μεγάλο βαθμό υπανάπτυκτη περιοχή, γνωστή για τις ακραίες χαμηλές θερμοκρασίες, την τραχιά ακτογραμμή της και την άφθονη άγρια ζωή, συμπεριλαμβανομένων των πολικών αρκούδων, των θαλάσσιων θαλάσσιων θαλάσσιων και φαλαινών.

Είναι επίσης το σπίτι πολλών αυτόχθονων κοινοτήτων που ζουν στην περιοχή για χιλιάδες χρόνια, και που βασίζονται στη θάλασσα για τον παραδοσιακό τρόπο ζωής τους.

Έβιγκεντ Φιορδ, Γροιλανδία

Κοντά στο Κάνγκααμιουτ βρίσκεται το όμορφο Έβιγκεντ φιόρδ που έχει μήκος 100 χλμ. και οφείλει το όνομά του στο γεγονός ότι έχετε την αίσθηση ότι φτάσατε στο τέλος του ενώ συνεχίζετε ... Το τοπίο αλλάζει μεταξύ κάθετων βράχων και μιας μακράς σειράς παγετώνων.

 

Νησί Χέρσελ, Καναδάς

Το νησί Χέρσελ είναι ένα νησί στη Θάλασσα Beaufort (Μποφόρ) . Τα νερά γύρω από το νησί είναι ένα καταφύγιο για τα ψάρια και τα θαλάσσια θηλαστικά. Ο ποταμός Mακένζι εκβάλλει στην Θάλασσα Beaufort νοτιοανατολικά του νησιού.  Το πάρκο του νησιού είναι ο κορυφαίος υποψήφιος για να γίνει το επόμενο Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO στον Καναδά.

Ιλούλισσατ, Γροιλανδία

Η Ιλούλισσατ είναι μια πόλη στο δήμο Καασουίτσουπ στη δυτική Γροιλανδία, που βρίσκεται περίπου 200 χλμ. βόρεια του Αρκτικού Κύκλου. Ο παγετώνας και τα φιόρδ Ιλούλισσατ έχουν οριστεί από το 2004 ως Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. 

Νήσος Τζένι Λίντ, Νουναβούτ, Καναδάς

Το νησί Τζένι Λίντ είναι ένα μικρό νησί στην Περιφέρεια Kιτικμεότ της Νούναβουτ, στον Καναδά. Το νησί βρίσκεται στον Κόλπο Κουίν Μοντ, νοτιοανατολικά του Κόλπου του Καίμπριτζ. Πήρε το όνομά του για τη σουηδικής καταγωγής τραγουδίστρια όπερας, Τζένι Λίντ. Το έδαφος περιλαμβάνει βραχώδεις κορυφογραμμές, χαμηλού υψομέτρου υγρότοπους, λιβάδια, και μια αμμώδη ακτή. Το νησί Τζένι Λίντ είναι μια Καναδική Περιοχή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πουλιά.

Kangaamiut, Γροιλανδία

Το Kangaamiut, που παλαιότερα ήταν γνωστό ως Gammel Sukkertoppen είναι ένας οικισμός στο δήμο Qeqqata στη Γροιλανδία της Δανίας. 

Πορτ Κλαρενς, Αλάσκα

Το Πόρτ Κλαρενς είναι μια πλωτή οδός στην πολιτεία της Αλάσκας των ΗΠΑ. Έχει το μοναδικό λιμάνι και ασφαλές αγκυροβόλιο για μεγάλα σκάφη στη χερσόνησο Seward. Ο κόλπος βρίσκεται 25 μίλια νοτιοανατολικά του Γιορκ. Είναι ένα μεγάλο σώμα από σχετικά βαθιά νερά, σχεδόν κυκλικό στο περίγραμμα και αποκομμένο από τη θάλασσα από μια μακριά, χαμηλή σούβλα άμμου, που καταλήγει στο Point Spencer στην είσοδο του κόλπου. Κατά μήκος της βόρειας πλευράς του κόλπου Port Clarence, υπάρχει μια ρηχή λιμνοθάλασσα, που χωρίζεται από τον κόλπο με μια στενή λωρίδα άμμου. Αυτή η λιμνοθάλασσα εκτείνεται αρκετά μίλια δυτικά της εισόδου στο Πορτ Κλαρενς.Ο οικισμός Πορτ Κλαρενς στην Αλάσκα βρίσκεται στον κόλπο.

Νουούκ, Γροιλανδία

Η Νουούκ είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Γροιλανδίας. Είναι η έδρα της κυβέρνησης, καθώς και το μεγαλύτερο πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο της χώρας. Το Γραφείο Τουρισμού της Νουούκ χτίστηκε το 1992 για να στεγάσει την έδρα του Εθνικού Φορέα Τουρισμού της Γροιλανδίας. Χτίστηκε για να παρέχουν πληροφορίες στους τουρίστες, αλλά και ως πόλος έλξης, με ένα ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο και ένα εξαιρετικά μεγάλο γραμματοκιβώτιο.

Νόουμ, Αλάσκα

Η Νόουμ είναι μια πόλη ζωτικής σημασίας στην Αλάσκα. Αυτή η θέση προσφέρει εξαιρετική θέα από τούνδρες και μια καταπληκτική άγρια ​​φύση. Καφέ αρκούδες, ελάφια και πολλά είδη πουλιών θα τα δείτε εδώ, σίγουρα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πολλές δραστηριότητες, όχι μόνο το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι. Η πιο διάσημη δραστηριότητα είναι ο αγώνας με έλκηθρα που σέρνουν σκυλιά και που πραγματοποιείται κάθε Μάρτιο. Είναι ένας από τους πιο δύσκολους τέτοιου είδους αγώνες στον κόσμο. Η Νόουμ είναι μια περιοχή της Αλάσκας, που ικανοποιεί κάθε γούστο! 

Πόντ Ίνλετ, Νουναβούτ

Το Πόντ Ίνλετ είναι ένας διάσημος τουριστικός αρκτικός προορισμός στη βόρεια ακτή της νήσου Μπάφιν στον Καναδά. Επίσης, ονομάζεται "Mιττιμάταλικ", λόγω της Mιττίμα, ενός αρχαίου προσώπου που θάφτηκε εδώ. Το περιβάλλον δημιουργεί μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Τα επιβλητικά παγόβουνα, οι γραφικοί κολπίσκοι και τα υπέροχα φιορδ κάνουν το τοπίο μοναδικό. Είναι ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες και κυρίως για να εξερευνήσετε τα μαγευτικά σπήλαια πάγου. Ελάτε σε επαφή με την άγρια ​​φύση που αποτελείται από φάλαινες, φώκιες και πολικές αρκούδες. Το Πόντ Ίνλετ ενθουσιάζει  κάθε επισκέπτη και, πραγματικά, είναι ένα στολίδι της περιοχής. 

Πόιντ Χοπ, Αλάσκα

Το Πόντ Χοπ είναι μια πόλη στο North Slope Borough στην  Αλάσκα των Ηνωμένων Πολιτείων. Όπως πολλές απομονωμένες κοινότητες στην Αλάσκα, η πόλη δεν έχει οδικές ή σιδηροδρομικές συνδέσεις με τον έξω κόσμο και είναι προσβάσιμη δια θαλάσσης ή αεροπορικώς.

Radstock Bay/Devon Island, Canada

Radstock Bay είναι μια πλωτή οδός στην περιοχή Qikiqtaaluk, Nunavut, στον Καναδά. Βρίσκεται έξω από τη νότια ακτή του ακατοίκητου νησιού Ντέβον στην ανατολική  Αρκτική. Όπως και ο Maxwell Bay στα ανατολικά, έτσι και ο Radstock Bay αποτελεί έναν βραχίονα του Lancaster Sound και του Barrow Strait.

Ριζάλτ, Νούναβουτ

Ένα περιπετειώδες άτομο που θέλει να επισκεφθεί Ριζάλτ Μπέ'ι' θα βρεί ευκαιρίες για έλκηθρο με σκύλους,χιονοπόλεμο και την προβολή το βόρειο σέλας.Ωστόσο η πιο πραγματικά μοναδική εμπειρία θα είναι ο ήλιος τα μεσάνυχτα,όταν η περιοχή βιώνει σε 24ώρες απο το φώς του ήλιου απο τα τέλη Απριλίου έως και μέσα Αυγούστου.

Το Ριζάλτ Μπέ'ι' αυτη η μικρή βόρεια κοινότητα βρίσκεται στη νοτιοανατολική γωνιά της Κόρνγουαλίς Νούναβουτ το νησί,περίπου 800χιλιόμετρα απο το Βόρειο Πόλο.Πρόκειται για ένα μέρος των αρχαίων παγετώνων οροσειρές και παρθένα γή.Αρχικά ιδρύθηκε το 1947 ως ένα μετεωρολογικό σταθμό και το στρατιωτικό αεροδρόμιο,είναι πλέον μια μικρή πόλη που αποτελείται απο χωματικούς δρόμους ένα αστυνομικό τμήμα και τρία ξενοδοχεία.

Κάνγκερλουσουακ, Γροιλανδία

Το Κάνγκερλουσουακ ή Sondrestrom είναι ένας οικισμός στη δυτική Γροιλανδία, που βρίσκεται στην κορυφή του φιόρδ Κάνγκερλουσουακ. Η περιοχή Κάνγκερλουσουακ φιλοξενεί την πλέον ποικιλόμορφη επίγεια πανίδα της Γροιλανδίας.

Σισιμιούτ, Γροιλανδία

Η Σισιμιούτ είναι μια πόλη στην κεντρική-δυτική Γροιλανδία, η οποία βρίσκεται στην ακτή του Πορθμού Davis, βόρεια της Νουούκ. Σ’ ένα ιστορικό κτήριο κοντά στο λιμάνι βρίσκεται το Μουσείο της πόλης, το οποίο δ΄νει έμφαση στο εμπόριο της Γροιλανδίας, τη βιομηχανίας και τη ναυτιλία, με αντικείμενα που βασίζονται σε αρχαιολογικές έρευνες δέκα χρόνων και ανασκαφές των αρχαίων πολιτισμών των οικισμών Saqqaq κοντά στην πόλη, προσφέροντας μια εικόνα για τον πολιτισμό της περιοχής 4.000 χρόνια πριν.

Cambridge Bay, Nunavut, Canada

Το Κέιμπριτζ Μπέι είναι ένα γραφικό χωριουδάκι στην περιοχή Νουναβούτ, στον Καναδά. Οι επισκέπτες, εδώ, μπορούν να απολαύσουν το αρκτικό περιβάλλον και την υπέροχη άγρια φύση. Είναι σίγουρο ότι σε αυτό το χωριουδάκι, οι τουρίστες θα θαυμάσουν τους τεράστιους, χαριτωμένους μόσχους και μια μεγάλη ποικιλία πουλιών. Η περιοχή ήταν, επίσης, μια παραδοσιακή τοποθεσία για κυνήγι και ψάρεμα και αρχαιολογικοί χώροι, όπως ναυάγια, βρίσκονται συχνά εδώ.

Gjoa Haven, Nunavut, Canada

Το Γκτζόα Χάβεν είναι ένα όμορφο χωριουδάκι στο Nουναβούτ, στον Καναδά. Είναι ένα τυπικό χωριό της περιοχής σε ό,τι αφορά την παράδοση, την οικονομία και τον τρόπο ζωής του. Προσφέρει στους επισκέπτες μια ικανοποιητική ποικιλία δραστηριοτήτων για να κάνουν. Μια επίσκεψη στο Ιστορικό Πάρκο Νόρθγουεστ Πάσατζ Τεριτόριαλ θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε την ιστορία της περιοχής. Η παρατήρηση πουλιών ή η παρακολούθηση αγώνων με έλκηθρα που σέρνουν σκυλιά θα είναι αξέχαστες εμπειρίες.

Σμόκινγκ Χιλς, Καναδάς

Οι Σμόκινγκ Χιλς (Λόφοι που Καπνίζουν) βρίσκονται στην ανατολική ακτή του Cape Bathurst στα Βορειοδυτικά Εδάφη του Καναδά, δίπλα στον Αρκτικό Ωκεανό και μια μικρή ομάδα των λιμνών. Οι λόφοι ονομάστηκαν από τον εξερευνητή Τζον Φράνκλιν, που τους ανακάλυψε στις αποστολές του 1826. Περιέχουν στρώματα υδρογονανθράκων (σχιστόλιθοι πετρελαίου), οι οποίες έκαιγαν συνεχώς για αιώνες. Οι πυρκαγιές είναι αποτέλεσμα αυτανάφλεξης των κοιτασμάτων λιγνίτη που είναι πλούσια σε θείο. Τα σύννεφα του καπνού έχουν δώσει στην περιοχή το όνομά της.

Σαχς Χάρμπορ, Καναδάς

Το Σαχς Χάρμπορ είναι ένα χωριουδάκι που βρίσκεται στην περιοχή Inuvik των βορειοδυτικών εδαφών, Καναδάς. Το Σαχς Χάρμπορ είναι η μόνη μόνιμη εγκατάσταση στο νησί Banks. Η πόλη πήρε το όνομά της από το πλοίο Mary Sachs, που ήταν μέρος της καναδικής Αρκτικής Εκστρατείας του 1913. Το Σαχς Χάρμπορ είναι η έδρα του Εθνικού Πάρκου Aulavik. Το Κέντρο Υποδοχής επισκεπτών παρουσιάζει το πάρκο και τον πολιτισμό των Inuvialuit στους επισκέπτες του νησιού Banks, καθώς χρησιμεύει ως κέντρο για τις δραστηριότητες της κοινότητας.

από 39.150,00 €
Λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Κάνγκερλουσουακ, Γροιλανδία ------ 19:00
2 Kangaamiut, Γροιλανδία 06:30 12:00
2 Έβιγκεντ Φιορδ, Γροιλανδία 14:30 19:00
3 Νουούκ, Γροιλανδία 07:00 17:30
4 Σισιμιούτ, Γροιλανδία 09:00 17:00
5 Ιλούλισσατ, Γροιλανδία 07:30 17:30
6 Εν πλω 00:00 00:00
7 Πόντ Ίνλετ, Νουναβούτ 12:30 19:00
8 Νήσος Ντέβον, Νουναβούτ, Καναδάς 07:30 14:00
9 Radstock Bay/Devon Island, Canada 06:30 12:00
9 Νησί Μπίτσι, Νουναβούτ, Καναδάς 14:00 22:00
10 Ριζάλτ, Νούναβουτ 06:00 18:00
11 Κρουαζιέρα Πίλ Σάουντ, Καναδάς 00:00 00:00
12 Gjoa Haven, Nunavut, Canada 12:30 18:00
13 Νήσος Τζένι Λίντ, Νουναβούτ, Καναδάς 14:30 20:00
14 Cambridge Bay, Nunavut, Canada 08:30 18:00
15 Cruise Dease Strait 00:00 00:00
16 Cruise Amundson Through, Canada 00:00 00:00
17 Σαχς Χάρμπορ, Καναδάς 06:30 18:00
18 Σμόκινγκ Χιλς, Καναδάς 09:30 13:00
19 Θάλασσα Μποφόρ, Αρκτικός Ωκεανός 00:00 00:00
20 Νησί Χέρσελ, Καναδάς 08:30 18:00
21 Εν πλω 00:00 00:00
22 Εν πλω 00:00 00:00
23 Πόιντ Χοπ, Αλάσκα 06:30 17:30
24 Πορτ Κλαρενς, Αλάσκα 12:00 ------
25 Νόουμ, Αλάσκα 07:00 00:00
από 39.150,00 €
Λεπτομέρειες

Silver Wind
Ταράξτε τα νερά με το Silver Wind

Μια σημαντική αναβάθμιση τον Δεκέμβριο του 2018 είδε το Silver Wind να φαίνεται καλύτερο από ποτέ. Μια δεύτερη ανακαίνιση τον Νοέμβριο του 2021 το έκανε ένα από τα πιο προσαρμόσιμα πλοία του στόλου της Silversea. Ακόμα διαχρονικά κομψό, ακόμα πολυτελώς χαλαρό, η βελτιωμένη ευελιξία κρουαζιέρας με το Silver Wind σημαίνει ότι μπορεί να ταξιδεύει από τις πολικές περιοχές σε εμβληματικά λιμάνια με ευκολία. Είτε θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τους πιγκουίνους στην Ανταρκτική είτε να χαλαρώσετε στη χρυσή άμμο της Καραϊβικής, ετοιμαστείτε για μια πληθώρα διαφορετικών εμπειριών και προορισμών με το Silver Wind.

Χαρακτηριστικά Πλοίου
Ανακαινισμένο τον Νοέμβριο του 2021, το Silver Wind είναι ένα οικείο αλλά ευρύχωρο πλοίο που προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες κρουαζιέρας πολυτελείας που υπάρχουν.

Πλήρωμα 239
Επιβάτες 274
Τόννοι 17,400
Μήκος 514.14 πόδια / 156.7 μέτρα
Πλάτος 70.62 πόδια / 21.5 μέτρα
Ταχύτητα 18 κόμβοι
Καταστρώματα Επιβατών 7
Έτος Κατασκευής 1995
Έτος Ανακατασκευής 2021

από 39.150,00 €
Λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 39.150,00 €
Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥΪΤΩΝ)

 • Διαμονή σε Σουΐτα της επιλογής σας 
 • Πλήρης διατροφή στο πλοίο (περιλαμβάνονται και ορισμένα από τα θεματικά εστιατόρια)
 • Κατανάλωση premium αλκοολούχων ποτών, αναψυκτικών κ.ά σε όλο το πλοίο και στην Σουΐτα
 • Μια εκδρομή σε κάποιο από τα λιμάνια προσέγγισης
 • Χρήση Wi-Fi του πλοίου
 • Υπηρεσία Butler σε κάθε Σουΐτα
 • Φιλοδωρήματα
 • Δωρεάν μεταφορά (shuttle service) από το λιμάνι προς στο κέντρο της πόλης (όπου διατίθεται)
 • Δωρεάν room service όλο το 24ωρο
 • Ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης
 • Γεύματα σε κάποια από τα θεματικά εστιατόρια
 • Υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης (spa)
 • Αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
 • Συμμετοχή στο καζίνο
 • Υπηρεσία καθαριστηρίου
 • Λιμενικά και λοιπά έξοδα
 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Μεταφορές από/προς το κρουαζιερόπλοιο
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ SILVERSEA EXPEDITIONS ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές με zodiac και εκδρομές στη στεριά συνοδεία εκπαιδευμένου προσωπικού
 • Πανωφόρι (parka) για τις κρύες περιοχές
 • Σακίδιο
 • Δωρεάν χρήση εξοπλισμού καταδύσεων

 

Πρωτόκολλα κρουαζιέρας

Στη Silversea, η πρώτη μας προτεραιότητα ήταν πάντα η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών, του πληρώματος και των κοινοτήτων που επισκεπτόμαστε. Σε συνεργασία με κορυφαίους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και κυβερνητικές αρχές από όλο τον κόσμο, το Royal Caribbean Group δημιούργησε το Healthy Sail Panel για να διασφαλίσει ότι οι επισκέπτες μας μπορούν να ταξιδεύουν πολυτελώς με ακλόνητη εμπιστοσύνη. Η Silversea Cruises παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο, πολλαπλών επιπέδων σύνολο πρωτοκόλλων που υποστηρίζονται από την επιστήμη, το οποίο, ενημερωμένο και εγκεκριμένο από το Healthy Sail Panel, θα βοηθήσει στην προστασία των επισκεπτών.

Η Silversea θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς και τις υγειονομικές αρχές για την εξέλιξη των διαδικασιών υγείας και ασφάλειας, καθώς εκδίδονται νέες συστάσεις για την υγεία και καθώς προχωρά η ρευστή κατάσταση.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή όποια πληροφορία χρειαζόσαστε. Τηλέφωνο 210 3609 801

Επισκεφτείτε το παρακάτω link για να ενημερωθείτε για τα πρωτοκόλλα και τις λοιπές πληροφορίες για την ασφάλεια σας.   

https://www.silversea.com/lp-silversea-hrts-consumer.html

από 39.150,00 €
Λεπτομέρειες