> .
Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
21 νύχτες

Κρουαζιερα 21 νυχτες Expedition Cruising

με το Silver Wind
Λιμανι Αναχωρησης
Μανάους (Βραζιλία)
Λιμανια προσεγγισης
Μανάους (Βραζιλία),Λίμνη Καναράσι (Αμαζόνιος),Furo Comprido (Βραζιλία),Ποταμός Curua Una (Αμαζόνιος),Aquiqui (Brazil),Γκουαχάρα (Βραζιλία),Κρουαζιέρα στο Breves Narrows (Βραζιλία),Σάο Λούις (Βραζιλία),Μπαρά Γκράντε (Βραζιλία),Φορταλέτσα (Βραζιλία),Tokeh,Αμπερντήν (Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο),Αρχιπέλαγος Μπιζάγκος,Αρχιπέλαγος Μπιζάγκος,Αρχιπέλαγος Μπιζάγκος,Μπανζούλ (Γκάμπια),Ντακάρ (Σενεγάλη),Ντακάρ (Σενεγάλη)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Αμπερντήν, Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο

Το Αμπερντήν είναι πόλη της Μεγάλης Βρετανίας και συγκεκριμένα η τρίτη μεγαλύτερη της Σκωτίας. Στη πόλη ιδρύθηκε το 1945 το Πανεπιστήμιο του Αμπερντήν, ενώ εκεί βρίσκεται και το Πανεπιστήμιο Ρόμπερτ Γκόρντον. Το Αμπερντήν είναι πλούσιο σε κοιτάσματα πετρελαίου στη Βόρεια Θάλασσα. Το ελικοδρόμιο του Αμπερντίν είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα εμπορικά ελικοδρόμια του κόσμου, ενώ το λιμάνι της πόλης είναι το μεγαλύτερο της βορειοανατολικής Σκωτίας.  Στη πόλη πραγματοποιείται κάθε χρόνο τo Διεθνές Φεστιβάλ Νεολαίας του Αμπερντίν από το 1979 το οποίο προσελκύει τις μεγαλύτερες εταιρείες της τέχνης και του θεάματος. Το 2012, η εταιρεία Mercer ξεχώρισε το Αμπερντήν ως τη 56η πιο βιώσιμη πόλη του κόσμου, ενώ παράλληλα την κατέταξε ως 4η ανάμεσα στις πόλεις της Βρετανίας.

Λίμνη Καναράσι, Αμαζόνιος

Τα γιγάντια νούφαρα (Victoria amazonica) είναι θρυλικά, καθώς μπορούν να υποστηρίξουν το βάρος ενός παιδιού και μπορείτε να τα δείτε στο Lago Canaraci! Τα διάσημα γιγάντια νούφαρα έχουν τεράστια στρογγυλά φύλλα (κρινάκια) με αναποδογυρισμένα χείλη που τα κάνουν να μοιάζουν με τεράστια τάρτα!

 

Furo Comprido, Βραζιλία

Furo Comrido σημαίνει Μεγάλη Τρύπα και είναι ένας αποκομμένος βραχίονας του ποταμού. Οι καμπύλες που μερικές φορές κόβονται, αφήνουν πλαϊνά κανάλια όπως αυτό. Από εδώ μπορούμε να εξερευνήσουμε τους ανθρώπους που ζουν εδω και το δάσος.

Η βλάστηση στην είσοδο του πλευρικού βραχίονα είναι ένα καλό παράδειγμα φυτών που αγωνίζονται για μια καλή θέση στον ήλιο. Το νερό δεν είναι περιορισμένο στο τροπικό δάσος, αλλά το φως είναι. Η λήψη αρκετού φωτός για τη φωτοσύνθεση είναι αυτό που κάνει τη διαφορά για κάθε φυτό.

Οι άνθρωποι που ζουν εδώ γύρω από το ποτάμι αυτοαποκαλούνται Cabocles. Είναι ένα μείγμα ευρωπαϊκής, ινδικής και μαύρης αφρικανικής καταγωγής.

Ποταμός Curua Una, Αμαζόνιος

Ο ποταμός Curua Una είναι παραπόταμος του ποταμού Αμαζονίου στη Βραζιλία. Ένα ταξίδι με ποταμόπλοιο στον παραπόταμο Curua-Una σας φέρνει στη λίμνη Vitoria-Regia, βιότοπο μοναδικών γιγάντων νεροκρίνων και προσφέρει την ευκαιρία να ψαρέψετε πιράνχας. Επισκεφθείτε το γραφικό χωριό Pacoval, που ιδρύθηκε από δραπέτες σκλάβους, όπου μπορείτε να αποκτήσετε μια συναρπαστική εικόνα για τη ζωή των χωρικών, των οποίων οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν την εκτροφή βουβάλων. Εξερευνήστε αυτόν τον παραπόταμο του Αμαζονίου για να ανακαλύψετε πώς ζουν οι ντόπιοι (που ονομάζεται Caboclos). Δείτε πλημμυρισμένα δάση, βοσκοτόπια με νεροβούβαλους και μεγάλη ποικιλία σπιτιών από απλές καλύβες με αχυρένια μέχρι πλινθόκτιστα σπίτια με κήπους.

Ο ποταμός Curua Una είναι παραπόταμος του ποταμού Αμαζονίου στη Βραζιλία. Ένα ταξίδι με ποταμόπλοιο στον παραπόταμο Curua-Una σας φέρνει στη λίμνη Vitoria-Regia, βιότοπο μοναδικών γιγάντων νεροκρίνων και προσφέρει την ευκαιρία να ψαρέψετε πιράνχας. Επισκεφθείτε το γραφικό χωριό Pacoval, που ιδρύθηκε από δραπέτες σκλάβους, όπου μπορείτε να αποκτήσετε μια συναρπαστική εικόνα για τη ζωή των χωρικών, των οποίων οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν την εκτροφή βουβάλων. Εξερευνήστε αυτόν τον παραπόταμο του Αμαζονίου για να ανακαλύψετε πώς ζουν οι ντόπιοι (που ονομάζεται Caboclos). Δείτε πλημμυρισμένα δάση, βοσκοτόπια με νεροβούβαλους και μεγάλη ποικιλία σπιτιών από απλές καλύβες με αχυρένια μέχρι πλινθόκτιστα σπίτια με κήπους.

 

Μπαρά Γκράντε, Βραζιλία

Ένα μικρό κομμάτι παραδείσου που βρίσκεται στη νότια ακτή της Bahia, στη βορειοανατολική Βραζιλία, με χιλιόμετρα υπέροχες παραλίες, τον κόλπο Camamu, με πολλά νησιά, το μικρό χωριό Barra Grande, με ωραία ατμόσφαιρα, μπαρ, εστιατόρια και φιλικούς ανθρώπους.

 

Αρχιπέλαγος Μπιζάγκος

Τα νησιά Bissagos, επίσης Μπιζάγκος όπως είναι το όνομά τους στα πορτογαλικά (Arquipelago dos Bijagos) είναι μια ομάδα από περίπου 88 νησιά και νησίδες που βρίσκονται στον Ατλαντικό Ωκεανό και αποτελούν μέρος της αφρικανικής χώρας της Γουινέας-Μπισσάου. Τα νησιά διαθέτουν υψηλό βαθμό βιοποικιλότητας, με μαγκρόβια δάση, βάλτους αλμυρού νερού και φοίνικες και διάσπαρτες ζώνες ξηρού δάσους, σαβάνα και παράκτιες περιοχές άμμου. Οι ποταμοί του νησιού απελευθερώνουν πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά γλυκό νερό στον ωκεανό, δημιουργώντας, έτσι, πρόσφορο έδαφος και βιότοπο για πολλά είδη, όπως κροκόδειλοι, ψάρια, μαλακόστρακα και μαλάκια, και οι χαρακτηριστικές θαλάσσιες χελώνες και ιπποπόταμοι. Κάθε χρόνο, περίπου 1 εκατομμύριο τοπικών και των αποδημητικών πτηνών έρχονται στα ωησιά από πολύ μακριά, όπως Σιβηρία και Βόρεια Ευρώπη για να εγκατασταθούν στο αρχιπέλαγος και να αναπαραχθούν.

Μπανζούλ, Γκάμπια

Η Μπανζούλ είναι η πρωτεύουσα της Γκάμπια. Είναι μια πόλη λιμάνι που βρίσκεται στο νησί της Αγίας Μαρίας, όπου ο ποταμός Γκάμπια εισέρχεται στον Ατλαντικό Ωκεανό. Το νησί συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με επιβατηγά και οχηματαγωγά πλοία προς τα βόρεια και γέφυρες προς το νότο.

Κρουαζιέρα στο Breves Narrows, Βραζιλία

Παρακολουθήστε προσεκτικά την άγρια ζωή στις ακτές και θα εκπλαγείτε με αυτό που βλέπετε, ειδικά καθώς τα δάση της ενδοχώρας του Αμαζονίου φιλοξενούν πολλά άγρια πλάσματα και φυτά που δεν έχουν ακόμη ονομαστεί και ταξινομηθεί.

 

Λίγες ώρες πάνω στον ποταμό Αμαζόνιο από το Belem της Βραζιλίας, μπαίνει κανείς στο Breves Narrows, την περιοχή των Χιλιάδων Νήσων. Το πέρασμα από αυτόν τον λαβύρινθο των νησίδων είναι μια εκπληκτική περιπέτεια στην καρδιά της ζούγκλας, καθώς παρέχει τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε μια κοντινή θέα της πλούσιας ισημερινής βλάστησης και να δείτε τους ανθρώπους που κατοικούν στην περιοχή. Το πλοίο διασχίζει λωρίδες κίτρινης πλημμύρας μήκους 144 χιλιομέτρων, που συνορεύουν και στις δύο πλευρές με ισημερινό δάσος. Στο Furo Grande, το πλοίο στρογγυλεύει μια φουρκέτα όπου η πλώρη και η πρύμνη σχεδόν αγγίζουν τα δέντρα.

 

Ντακάρ, Σενεγάλη

Το Ντακάρ είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Σενεγάλης. Βρίσκεται στη χερσόνησο του Πράσινου Ακρωτηρίου, στις ακτές του Ατλαντικού και είναι η δυτικότερη πόλη στην αφρικανική ήπειρο. Μερικά απ’τα αξιοθέτα του Ντακάρ είναι το Μεγάλο Τζαμί (χτίστηκε το 1964), ο Καθεδρικός Ναός, το Νησί Gorée, το Μουσείο πολιτισμού της Δυτικής Αφρικής και το Parc de Hann, γνωστό και ως ο Ζωολογικός Κήπος της Σενεγάλης.

Φορταλέτσα, Βραζιλία

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα στα πολυάριθμα εστιατόρια που υπάρχουν εδώ!

Η Φορταλέτσα είναι η πρωτεύουσα του κράτους του Ceará και είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Βραζιλίας.Είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός για την εγχώρια αγορά της πόλης της Βραζιλίας.Η Φορταλέτσα έχει μια πολύ ζωντανή νυχτερινή ζωή γεμάτη μουσική και χορό.Επίσης, οι καταδύσεις καθίστανται δυνατές, στο καθαρά γαλάζια νερά.Η επίσκεψη στο Beach Park το οποίο είναι το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο της Νότιας Αμερικής συνιστάται ιδιαίτερα . Η πόλη είναι ίσως ο πιο δημοφιλής εγχώριος προορισμός για τουριστικό πακέτο.Θαλάσσια σπορ, όπως το σέρφινγκ είναι μια μεγάλη πρόκληση.Η Φορταλέτσα είναι ένας παράδεισος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε!

Μανάους, Βραζιλία

Η Μανάους είναι πόλη της Βραζιλίας και πρωτεύουσα της πολιτείας του Αμαζόνας. Είναι η όγδοη μεγαλύτερη πόλη της Βραζιλίας και το σημαντικότερο οικονομικό κέντρο τoυ Αμαζονικού Δάσους. H πόλη είναι μεγάλο βιομηχανικό και τουριστικό κέντρο, διαθέτοντας το έβδομο μεγαλύτερο ΑΕΠ της χώρας.

Σάο Λούις, Βραζιλία

Το Σάο Λούις βρίσκεται επάνω στο ομώνυμο νησί, στον κόλπο Σάο Μάρκος, στον Ατλαντικό Ωκεανό. Η πόλη ιδρύθηκε από Γάλλους και εκτός από την γαλλική υπήρξε και περίοδος ολλανδικής αποικιοκρατίας, που όμως ελάχιστα ορατά ίχνη άφησαν στην πόλη. Αντίθετα τα κτίρια του ιστορικού κέντρου είναι χτισμένα κατά την παραδοσιακή πορτογαλική αρχιτεκτονική, με τα χαρακτηριστικά κεραμικά έγχρωμα πλακάκια, που κοσμούν τις προσόψεις.
Η πόλη έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO Τοποθεσία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Γκουαχάρα, Βραζιλία

Το Guajara είναι ένας δήμος που βρίσκεται στην πολιτεία Αμαζόνιος της Βραζιλίας. Βρίσκεται στο Rio Mamore, αυτό το λιμάνι του ποταμού ήταν κάποτε ο τερματικός σταθμός του ιστορικού και τώρα κλειστού σιδηροδρόμου Madeira - Mamore.

 

από 12.900,00 €
Λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Μανάους, Βραζιλία ------ 17:30
2 Λίμνη Καναράσι, Αμαζόνιος 05:30 10:00
2 Furo Comprido, Βραζιλία 14:30 19:00
3 Ποταμός Curua Una, Αμαζόνιος 14:00 23:30
4 Aquiqui, Brazil 06:00 10:30
4 Γκουαχάρα, Βραζιλία 14:00 19:00
5 Κρουαζιέρα στο Breves Narrows, Βραζιλία 07:00 18:00
6 Εν πλω 00:00 00:00
7 Σάο Λούις, Βραζιλία 06:30 17:30
8 Μπαρά Γκράντε, Βραζιλία 08:30 17:00
9 Φορταλέτσα, Βραζιλία 09:00 20:00
10 Εν πλω 00:00 00:00
11 Εν πλω 00:00 00:00
12 Εν πλω 00:00 00:00
13 Εν πλω 00:00 00:00
14 Εν πλω 00:00 00:00
15 Tokeh 07:30 18:00
16 Αμπερντήν, Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο 06:00 17:00
17 Αρχιπέλαγος Μπιζάγκος 09:30 00:00
18 Αρχιπέλαγος Μπιζάγκος 00:00 00:00
19 Αρχιπέλαγος Μπιζάγκος 00:00 18:00
20 Μπανζούλ, Γκάμπια 08:00 20:00
21 Ντακάρ, Σενεγάλη 06:00 ------
22 Ντακάρ, Σενεγάλη 00:00 00:00
από 12.900,00 €
Λεπτομέρειες

από 12.900,00 €
Λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 12.900,00 €
Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥΪΤΩΝ)

 • Διαμονή σε Σουΐτα της επιλογής σας 
 • Πλήρης διατροφή στο πλοίο (περιλαμβάνονται και ορισμένα από τα θεματικά εστιατόρια)
 • Κατανάλωση premium αλκοολούχων ποτών, αναψυκτικών κ.ά σε όλο το πλοίο και στην Σουΐτα
 • Μια εκδρομή σε κάποιο από τα λιμάνια προσέγγισης
 • Χρήση Wi-Fi του πλοίου
 • Υπηρεσία Butler σε κάθε Σουΐτα
 • Φιλοδωρήματα
 • Δωρεάν μεταφορά (shuttle service) από το λιμάνι προς στο κέντρο της πόλης (όπου διατίθεται)
 • Δωρεάν room service όλο το 24ωρο
 • Ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης
 • Γεύματα σε κάποια από τα θεματικά εστιατόρια
 • Υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης (spa)
 • Αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
 • Συμμετοχή στο καζίνο
 • Υπηρεσία καθαριστηρίου
 • Λιμενικά και λοιπά έξοδα
 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Μεταφορές από/προς το κρουαζιερόπλοιο
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ SILVERSEA EXPEDITIONS ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές με zodiac και εκδρομές στη στεριά συνοδεία εκπαιδευμένου προσωπικού
 • Πανωφόρι (parka) για τις κρύες περιοχές
 • Σακίδιο
 • Δωρεάν χρήση εξοπλισμού καταδύσεων

Σε περίπτωση κράτησης με την επιλογή DOORTODOOR ALL INCLUSIVE στην τιμή περιλαμβάνονται ακόμη: αεροπορικά εισιτήρια μετ΄επιστροφής, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο πριν/μετά την κρουαζιέρα, ιδιωτική μεταφορά από/προς το λιμάνι αναχώρησης, μια εκδρομή του πλοίου σε ένα από τα λιμάνια προσέγγισης.

 

Πρωτόκολλα κρουαζιέρας

Στη Silversea, η πρώτη μας προτεραιότητα ήταν πάντα η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών, του πληρώματος και των κοινοτήτων που επισκεπτόμαστε. Σε συνεργασία με κορυφαίους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και κυβερνητικές αρχές από όλο τον κόσμο, το Royal Caribbean Group δημιούργησε το Healthy Sail Panel για να διασφαλίσει ότι οι επισκέπτες μας μπορούν να ταξιδεύουν πολυτελώς με ακλόνητη εμπιστοσύνη. Η Silversea Cruises παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο, πολλαπλών επιπέδων σύνολο πρωτοκόλλων που υποστηρίζονται από την επιστήμη, το οποίο, ενημερωμένο και εγκεκριμένο από το Healthy Sail Panel, θα βοηθήσει στην προστασία των επισκεπτών.

Η Silversea θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς και τις υγειονομικές αρχές για την εξέλιξη των διαδικασιών υγείας και ασφάλειας, καθώς εκδίδονται νέες συστάσεις για την υγεία και καθώς προχωρά η ρευστή κατάσταση.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή όποια πληροφορία χρειαζόσαστε. Τηλέφωνο 210 3609 801

Επισκεφτείτε το παρακάτω link για να ενημερωθείτε για τα πρωτοκόλλα και τις λοιπές πληροφορίες για την ασφάλεια σας.   

https://www.silversea.com/lp-silversea-hrts-consumer.html

από 12.900,00 €
Λεπτομέρειες