> .
Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
7 νύχτες

Κρουαζιερα 7 νυχτες Αλασκα

με το Quantum Of The Seas
Λιμανι Αναχωρησης
Σιάτλ (Ουάσινγκτον, Η.Π.Α.)
Λιμανια προσεγγισης
Σιάτλ (Ουάσινγκτον, Η.Π.Α.),Σίτκα (Αλάσκα, Η.Π.Α),Σκάγκγουεϊ (Αλάσκα, Η.Π.Α),Τζούνο (Αλάσκα, Η.Π.Α),Βικτώρια (Βρετανική Κολούμπια),Σιάτλ (Ουάσινγκτον, Η.Π.Α.)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Τζούνο, Αλάσκα, Η.Π.Α

Η περιπέτεια περιμένει τον καθένα στο γραφικό Τζούνο, το σημείο της πρώτης ανεύρεσης χρυσού στην Αλάσκα. Αν αναζητάτε την άγρια ζωή, πηγαίνετε μια κρουαζιέρα για να παρατηρήσετε τις φάλαινες και την φύση. Για να ζήσετε την πιο συναρπαστική πτήση της ζωής σας, τίποτα δεν είναι καλύτερο από μια περιήγηση με ελικόπτερο. Εναλλακτικά ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο και δοκιμάστε τις ικανότητές σας στην ανεύρεση χρυσού.

Σιάτλ, Ουάσινγκτον, Η.Π.Α.

Σιάτλ, Ουάσινγκτον, Η.Π.Α.

Η πόλη του Σηάτλ είναι ένα σημαντικότατο λιμάνι, που βρίσκεται ανάμεσα στο Πούγκετ Σάουντ στον Ειρηνικό Ωκεανό από τα δυτικά και την λίμνη Ουάσινγκτον από τα ανατολικά. Σε αυτήν την αναπτυγμένη μητρόπολη μπορεί κανείς να βρει τα πάντα. Το ήπιο κλίμα καθ' όλη την διάρκεια του έτους επιτρέπει πολλές υπαίθριες δραστηριότητες, όπως το περπάτημα γύρω από την Γκριν Λέικ, ή στα πολλά πάρκα της πόλης. Σήμα κατατεθέν της πόλης είναι το κτίριο Σπέις Νίντλ.

Σκάγκγουεϊ, Αλάσκα, Η.Π.Α

Κατά τη σπουδαία εποχή των χρυσοθήρων το 1898, το Σκάγκγουεϊ αποτελούσε την πύλη στο Κλόνταϊκ και ήταν γνωστό ως "η πιο σκληρή πόλη του κόσμου" με τα 80 σαλούν της. Ακολουθήστε το παλιό μονοπάτι των εξερευνητών, από το ιστορικό Μπροντγουαίη μέχρι την κορυφή Ουάιτ Πας των 1.000 μέτρων, ολοκληρώνοντας το ταξίδι σας με λαχταριστό ψητό σολωμό στο Λιάρσβιλ, μια πιστά αναδημιουργημένη κατασκήνωση για ανεύρεση χρυσού.

Σίτκα, Αλάσκα, Η.Π.Α

Η Σίτκα ήταν κάποτε το κέντρο εμπορίου γούνας της Ρώσικης Αυτοκρατορίας . Αυτή η κληρονομιά είναι ορατή παντού-ο καθεδρικός ναός του Αγ.Μιχαήλ με τον τρούλο σε σχήμα κρεμμυδιού, το οχυρό και το ινδιάνικο φρούριο όπου οι Ινδιάνοι Τλίνγκιτ πολεμούσαν τους Ρώσους αποίκους. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να εξερευνήσετε το Σίτκα Σάουντ, να επισκεφθείτε μια ερημική κατασκήνωση ψαρέματος και να πάτε ένα περίπατο στο τροπικό δάσος με ένα ντόπιο ξεναγό.

Βικτώρια (Βρετανική Κολούμπια)

Η πόλη Βικτόρια βρίσκεται στο νότιο άκρο της νήσου Βανκούβερ στην Βρετανική Κολούμπια και είναι γνωστή για το ήπιο κλίμα της και για τον δυναμικό τρόπο ζωής των κατοίκων της.Έχει χαρακτηριστεί ως η ‘’ισχυρότερη πόλη’’ στον Καναδά για περισσότερο από μια φορά. Ως πρωτεύουσα της Βρετανικής Κολούμπια, είναι και η πιο φιλική για τους επισκέπτες όλης της περιοχής. Ανάμεσα στα πολλά αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα και να κάνετε τα ψώνια σας.

από 1.041,00 €
Λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Σιάτλ, Ουάσινγκτον, Η.Π.Α. ------ 16:00
2 Εν πλω 00:00 00:00
3 Σίτκα, Αλάσκα, Η.Π.Α 09:30 17:00
4 Σκάγκγουεϊ, Αλάσκα, Η.Π.Α 07:00 17:00
5 Τζούνο, Αλάσκα, Η.Π.Α 07:00 17:00
6 Εν πλω 00:00 00:00
7 Βικτώρια (Βρετανική Κολούμπια) 15:00 ------
8 Σιάτλ, Ουάσινγκτον, Η.Π.Α. 06:00 00:00
από 1.041,00 €
Λεπτομέρειες

 Royal Caribbean International ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ την πρωτοποριακή κατηγορία κρουαζιερόπλοιων QUANTUM.

Απαράμιλλος σχεδιασμός, μοναδική εμπειρία με εξομοιωτή ελεύθερης πτώσης, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, εικονικά μπαλκόνια και πολλά ακόμη

Με βάση μια κληρονομιά  καινοτομίας και δημιουργικού σχεδιασμού πάνω από 40 χρόνια, η Royal Caribbean International έδωσε ένα  μοναδικό  άλμα προς τα εμπρός, με την εισαγωγή περισσότερου παιχνιδιού που αλλάζει "πρωτιές στη θάλασσα", και προσφέροντας  μια εμπειρία σε εξομοιωτή ελεύθερης  πτώσης, μια συναρπαστική περιπέτεια που μεταφέρει τους επισκέπτες πάνω από 300 πόδια στον αέρα σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Νέους χώρους αιχμής,  συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων αθλημάτων εσωτερικού χώρου, προσφέροντας ένα ψυχαγωγικό συγκρότημα στη θάλασσα με συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, roller skating και πολλά περισσότερα καθώς επίσης και τις μεγαλύτερες και πιο προηγμένες καμπίνες που έχουν ποτέ σχεδιαστεί από εταιρία  κρουαζιέρας. Αυτές οι νέες, μεγαλύτερες καμπίνες καταστούν δυνατή την καινοτομία στο σχεδιασμό, την αποθήκευση και την άνεση και συμπεριλαμβάνουν τα  πρώτα εικονικά μπαλκόνια του κλάδου. Κάθε καμπίνα του Quantum of the Seas έχει τη δική της άποψη. 

Πρωτοφανείς “πρωτιές στη Θάλασσα”

Έχοντας οδηγήσει τη βιομηχανία με την εισαγωγή απίστευτων πρωτοποριών, όπως είναι ο Τοίχος Αναρρίχησης, το παγοδρόμιο, ο προσομοιωτής surf (Flow Rider), το Central Park και το AquaTheater, η Royal Caribbean προωθεί την εν πλω εμπειρία ακόμη περισσότερο με την παράδοση μιας πρωτοποριακής σύνθεσης από “πρωτιές στη θάλασσα" για τα κρουαζιερόπλοια της κατηγορίας Quantum. Οι νέες δυνατότητες αποκλειστικά για την Royal Caribbean περιλαμβάνουν:

RIPCORD by iFly, η πρώτη εμπειρία ελεύθερης πτώσης με εξομοιωτή στη θάλασσα, η οποία επιτρέπει σε όλους, και αυτούς που θα απολαύσουν την εμπειρία για πρώτη φορά και σε αυτούς που έχουν μεγάλη εμπειρία να απολαύσουν την απόλυτη συγκίνηση και χαρά της ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο σε ένα ασφαλές, και ελεγχόμενο περιβάλλον προσομοίωσης.

North Star, ένα θαύμα της μηχανικής, που μεταφέρει τους επισκέπτες – κυριολεκτικά -  σε νέα επίπεδα μέσα σε  ένα γυάλινο κόσμημα σε σχήμα κάψουλας,  σε ένα θεαματικό ταξίδι 300 πόδια πάνω από τον ωκεανό και πάνω από τις πλευρές του πλοίου με θέα 360 μοιρών.

Νέοι Χώροι με Υπογραφή

Με την κατηγορία κρουαζιερόπλοιων Quantum, η  Royal Caribbean παντρεύει νέες καινοτομίες με σημαντικά αρχιτεκτονικά στοιχεία σχεδιασμού για την παρουσίαση νέων εντυπωσιακών χώρων. Στα κρουαζιερόπλοια Quantum of the Seas και Anthem of the Seas  οι επισκέπτες θα βρουν ατελείωτες δυνατότητες σε τρεις νέους χώρους.

• Το Two70°  είναι μια επαναστατική ιδέα, ένας πολύ-επίπεδος χώρος  που είναι βέβαιο ότι θα γίνει ένας από τους πιο εμβληματικούς χώρους επί του κρουαζιερόπλοιου κατηγορίας Quantum. Ο χώρος που εύστοχα ονομάστηκε έτσι για την εκπληκτική 270 μοιρών πανοραμική θέα στη θάλασσα μέσα από τεράστιους, από το δάπεδο μέχρι την οροφή, γυάλινους τοίχους που εκτείνονται σχεδόν σε τρία καταστρώματα μέχρι την πρύμνη του πλοίου. Το Two70 ° συνδυάζει αρμονικά την ψυχαγωγία και την τεχνολογία για να δημιουργήσει ένα ταξίδι μεταμορφώσεων από μέρα σε νύχτα. Το τέλειο σκηνικό που συνδέει με τη θάλασσα κατά τη διάρκεια της ημέρας, στο  Two70° παρέχει ένα σύγχρονο  και άνετο χώρο – σαλόνι - για τους επισκέπτες για να αναπαυθούν και να χαλαρώσουν. Καθώς ο ήλιος δύει και τα φώτα χαμηλώνουν, στον  εκθαμβωτικό χώρο σταδιακά αποκαλύπτεται η  βραδυνή  του υπόσταση, προσφέροντας στους επισκέπτες  εντυπωσιακή, μυστηριώδη και απρόσμενη διασκέδαση. Η απαράμιλλη τεχνολογία του χώρου σημαίνει ότι κάθε παράσταση στο Two70° είναι πολυδιάστατη και προσφέρει στο κοινό ένα συνδυασμό ζωντανών καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των aerialists, καθώς και εκπληκτικά βίντεο και ψηφιακά τοπία.

• Ο μεγαλύτερος κλειστός ενεργός χώρος στη θάλασσα το SeaPlex είναι ένα ξεχωριστός, ευέλικτος   χώρος ψυχαγωγίας και σπόρ με συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά που εμπνεύσει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών επιτρέποντας τους να συνδεθούν χαλαρά με τις παιχνιδιάρικες πλευρές τους. Παρέχοντας τις περισσότερες πρώτες εμπειρίες στη θάλασσα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια σχολή τσίρκου με τραμπολίνα, ή να παίξουν μπάσκετ σε ένα πλήρους μεγέθους γήπεδο μπάσκετ. Τη νύχτα, τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και το πατινάζ προσφέρουν απαράμιλλη διασκέδαση. Εναλλακτικά, οι επισκέπτες μπορούν να χορέψουν με ενορχηστρωμένη μουσική από ένα πλωτό περίπτερο DJ που αιωρείται πάνω από τον χώρο

. • Μια αίθουσα μουσικών εκδηλώσεων και παραστάσεων ο πιο hot συναυλιακός χώρος του κρουαζιερόπλοιου κατηγορίας Quantum, το Music Hall είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε  αποκλειστικές ζωντανές παραστάσεις, DJs, θεματικές βραδιές πάρτυ, μπιλιάρδο και πολλά άλλα. Ο επαναστατικός και δυναμικός διώροφος σχεδιασμός του Music Hall είναι εμπνευσμένος από το πνεύμα του ροκ εν ρολ.

Η επόμενη γενιά καταλυμάτων -  καμπίνων

Με γνώμονα την άνεση και την ευκολία, η Royal Caribbean κάνει το ντεμπούτο της στα πιο ευρύχωρα και πολυτελή καταλύματα που έγιναν ποτέ, εισάγοντας δωμάτια που κατά μέσο όρο είναι εννέα τοις εκατό μεγαλύτερα από εκείνα των κρουαζιερόπλοιων κατηγορίας Oasis. Όλες οι καμπίνες έχουν ένα εκλεπτυσμένο, πολυτελή σχεδιασμό, για την δημιουργία ενός σπιτιού μακριά από το σπίτι. Η νέα έξυπνη προσέγγιση της Royal Caribbean είναι κάθε καμπίνα να διαθέτει σύγχρονες ανέσεις φιλικό σχεδιασμό, ευκολίες στη χρήση και  μεγαλύτερες λύσεις αποθήκευσης.

• Τώρα, κάθε δωμάτιο στο Quantum of the Seas έχει θέα, με τη συναρπαστική εισαγωγή των εικονικών καμπίνων με μπαλκόνι. Αυτή η έννοια του σχεδιασμού φέρνει εικονικά μπαλκόνια στις εσωτερικές καμπίνες και προσφέρει επεκτασιμότητα και σε πραγματικό χρόνο θέα στον ωκεανό και στους συναρπαστικούς προορισμούς.

• Για πολυμελείς οικογένειες οι καμπίνες που επικοινωνούν μεταξύ τους προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία. Χρησιμοποιώντας τρεις διαφορετικές κατηγορίες καμπίνας που συνδέονται για να σχηματίσουν μια ειδική διάταξη και παρέχουν ξεχωριστά υπνοδωμάτια και μπάνια για όλους. Αυτά τα καταλύματα επιτρέπουν σε οικογένειες και παρέες που ταξιδεύουν μαζί να απολαύσουν τα καλύτερα των δύο κόσμων, που αφορούν στην κοινόχρηστη και προσωπική τους στιγμή.

• Με το Quantum of the Seas, η Royal Caribbean παρουσιάζει τη μεγαλύτερη ποικιλία κατηγοριών καμπίνας, συμπεριλαμβανομένων των νέων Studio, κάποιων καμπίνων με μπαλκόνι για μεμονωμένους ταξιδιώτες, τρεις κατηγορίες Τζούνιορ Σουίτας και μεγαλύτερες Loft Suites.

Οι ξεχωριστές παροχές παραμένουν με περισσότερες εκπλήξεις

Το Σολάριουμ μόνο για ενήλικες, μαζί με μια εξωτερική πισίνα, μια νέα εσωτερική πισίνα με λειτουργική οροφή και παιδικό aqua H2O Zone βρίσκονται στο τελευταίο κατάστρωμα. Η Royal Caribbean συνεχίζει να παρέχει τις πιο δημοφιλείς εμπειρίες για οικογένειες, όπως η αναρρίχηση σε τοίχο, το FlowRider με προσομοιωτή surf, το βραβευμένο πρόγραμμα παιδιών Ocean adventure.

Όλα είναι διαθέσιμα στην κατηγορία Quantum. Το Quantum of the Seas καθώς και το Anthem of the Seas, κάνουν ένα κβαντικό άλμα προς τα εμπρός σε γαστρονομικές προσφορές, παρέχοντας τις πιο ευέλικτες επιλογές για φαγητό και περισσότερα θεματικά εστιατόρια από ποτέ!

Το κρουαζιερόπλοιο Quantum of the Seas έκανε το ντεμπούτο του το φθινόπωρο του 2014 και ακολούθησε το αδελφό του κρουαζιερόπλοιο Anthem of the Seas, την άνοιξη του 2015. Τα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Quantum 167.800 κόρων εκτείνονται σε 18 καταστρώματα, και θα μεταφέρουν 4.180 άτομα σε δίκλινα δωμάτια διαθέτοντας 2.090 καμπίνες.

SMART Concierge: Ευελιξία στις άκρες των δαχτύλων σας

Το Quantum of the Seas προσφέρει νέα βραχιόλια επισκεπτών (wristbands RFID WOWband), που απαιτούν μόνο μια απλή κίνηση για να πλοηγηθείτε γρήγορα στο πλοίο, να κάνετε τις αγορές σας εν πλω, ενώ  χρησιμεύει ως το κλειδί του δωματίου και ακόμη περισσότερα. Ρομπότ προσφέρουν ένα άλλο διασκεδαστικό χαρακτηριστικό στο Quantum of the Seas. Το Two70 είναι το σπίτι για ένα παιχνιδιάρικο και ευκίνητο θίασο έξι οθονών Robot (Roboscreens) που προσφέρουν παραστάσεις έκπληξη κατά τη διάρκεια κάθε κρουαζιέρας, δημιουργώντας σκηνές στα ύψη στρίβοντας σόλο, ή να ενώνονται ως ένα. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν επίσης την εμπειρία Vistarama, γυάλινοι τοίχοι από το δάπεδο μέχρι την οροφή,  που μετατρέπουν την επιφάνεια του περιβάλλοντος προβάλλοντας κάθε πραγματική ή φανταστική σκηνή συμπεριλαμβανομένου του πολυδιάστατου θεάματος Starwater. Το Quantum of the Seas επωφελείται επίσης από την τεχνολογία σε λειτουργικές μορφές. Οι καμπίνες των επισκεπτών είναι εξοπλισμένες με συσκευή φόρτισης εξόδου USB, καθώς και ενεργειακά αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον συστημάτων φωτισμού. Οι εσωτερικές καμπίνες είναι εξοπλισμένες με Εικονικά Μπαλκόνια που εμφανίζουν αξιοθέατα σε πραγματικό χρόνο και ήχους της θάλασσας μέσω οθονών LED 80 ιντσών, εξασφαλίζοντας θέα σε κάθε καμπίνα.

SMART Υπηρεσία: Crew μπορούν να συνδεθούν καλύτερα με τους επισκέπτες - και με το σπίτι

Τα οφέλη της τεχνολογίας Quantum of the Seas επεκτείνονται και στο πλήρωμα του πλοίου. Προσαρμοσμένες εφαρμογές θα επιτρέπουν στα μέλη του πληρώματος να έχουν καλύτερη παρακολούθηση για τα  γούστα και τις προτιμήσεις των επισκεπτών, επιτρέποντας στο προσωπικό να προσαρμόζει τις ήδη εξαιρετικά εξατομικευμένες υπηρεσίες τους σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Αν ένας επισκέπτης επιθυμεί φαγητό χωρίς γλουτένη, να παρακολουθήσει την πρώτη παράσταση στα show, ή σιάτσου μασάζ, τα χαρακτηριστικά του έξυπνου πλοίου επιτρέπουν στα μέλη του πληρώματος να προβλέψουν κάθε ανάγκη. Οι αξιόλογες δυνατότητες του πλοίου δίνουν την ευκαιρία στην εταιρεία να κάνει τη ζωή για τα μέλη του πληρώματος πάρα πολύ καλύτερη δεδομένου ότι η Royal Caribbean θα προσφέρει σε  κάθε μέλος του πληρώματος του Quantum of the Seas ένα δωρεάν, προσωπικό tablet Microsoft Windows, με μια σειρά από υπηρεσίες και εφαρμογές. Και καθώς οι τεχνολογικές αναβαθμίσεις γίνονται σε όλο το στόλο της εταιρείας, κάθε εργαζόμενος σε ολόκληρο το στόλο της Royal Caribbean International θα λάβει επίσης το δικό του tablet - συνολικά θα διατεθούν 40.000 tablets.

SMART Βιωσιμότητα: καθαρότερο και πιο πράσινo πλοίο

Η τεχνολογία έχει παίξει ακόμη ένα ρόλο στο να καταστεί το πλοίο πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Εξελιγμένα μοντέλα υπολογιστών χρησιμοποιήθηκαν για να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας του κρουαζιερόπλοιου με την αποτελεσματική διαμόρφωση του κύτους και τον σχεδιασμό των  μηχανών και των συσκευών εξοικονόμησης ενέργειας. Στο πλοίο έχει εξαλειφθεί η χρήση των λαμπτήρων πυρακτώσεως. Όλος ο φωτισμός παρέχεται από λαμπτήρες  χαμηλής ενέργειας LED ή φθορισμού. Αισθητήρες κίνησης χαμηλώνουν τον φωτισμό στους διαδρόμους όταν κανείς δεν είναι παρόν.

Η απλότητα και η αποτελεσματικότητα είναι επίσης στην καρδιά των δύο νέων εφαρμογών που επιτρέπουν στους επισκέπτες να προγραμματίζουν οι ίδιοι τις επιλογές που τους προσφέρει η κρουαζιέρα τους: Η εφαρμογή Cruise Planner επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν κράτηση στην τραπεζαρία για το δείπνο τους, να κάνουν κράτηση για τις εκδρομές στην ξηρά, να κλείσουν ραντεβού για το σπα και μάλιστα πριν από την έναρξη της κρουαζιέρας τους. Το Royal iQ, είναι διαθέσιμο ως downloadable app και παρέχεται σε αυτόνομους iQ σταθμούς σε διάφορα σημεία του πλοίου. Το Royal iQ επιτρέπει στους πελάτες να διαχειρίζονται διάφορα στοιχεία κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας και περιλαμβάνει ένα βολικό ημερολόγιο που παρέχει με  μια ματιά τις διάφορες επιλογές του προγράμματός τους και ταυτόχρονα τους δίνει τη δυνατότητα να κρατούν επαφή με γνωστούς  και το σπίτι μέσω τηλεφώνου παρέχοντας και δυνατότητες αποστολής κειμένου.

SMART Connect (Έξυπνη σύνδεση) : Λήψεις με την ταχύτητα της σύγχρονης ζωής

Το Quantum of the Seas θα λειτουργεί με πρωτοφανή εύρος ζώνης, χρησιμοποιώντας δορυφόρους που λανσάρισε ο tech συνεργάτης της εταιρίας O3b Networks. Με ταχύτητες που ταιριάζουν στις πλέον ταχείες ευρυζωνικές συνδέσεις στην ξηρά, οι επισκέπτες μπορούν να είναι σε απευθείας σύνδεση 24Χ7, χωρίς να  έχει σημασία τι προσωπική συσκευή φέρει μαζί του ο επισκέπτης  επί του πλοίου. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν streaming video, να ελέγξουν το  ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, να έχουν εικόνα των  μετοχών τους, σύνδεση με μέσα  κοινωνικής δυκτίωσης,  με μέσα μαζικής ενημέρωσης και να απολαύσουν  πρόσωπο-με-πρόσωπο συνομιλίες μέσω βίντεο - ακόμα και στη μέση του ωκεανού. Επιπλέον, η συνδεσιμότητα του Quantum καθιστά δυνατό σε κάθε ένα από τα SeaPods στο χώρο του SeaPlex να γίνει μια ζωντανή παγκόσμια σουίτα παιχνιδιών βίντεο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το Xbox Live και να ανταγωνίζονται με άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο.

SMART Εμπειρίες:

Η Τεχνολογία προσφέρει στοιχεία έκπληξης-και-απόλαυσης στο Quantum of the Seas. Ένας ολοκαίνουργιος χώρος, το Bionic Bar, έχει οριστεί να φέρει στο επίκεντρο ρομπότ εν δράσει. Οι επισκέπτες παραγγέλνουν μέσω tablet και στη συνέχεια διασκεδάζουν βλέποντας bartenders ρομπότ να εργάζονται σκληρά αναμειγνύοντας κοκτέιλ.


από 1.041,00 €
Λεπτομέρειες
Royal Caribbean

Αφήστε μας να σας προσφέρουμε διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Έπειτα από 40 χρόνια στο χώρο της κρουαζιέρας, έχουμε μάθει πολλά για την καινοτομία στη θάλασσα. Κάθε φορά που ταξιδεύετε, μαζί μας σπάμε τα όρια της φαντασίας και ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας. Είναι αυτό που ονομάζουμε Royal Advantage. Είναι η υπόσχεση μας να προσφέρουμε τους πιο υπέροχους προορισμούς, τα πιο καινοτόμα πλοία και την πιο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Είναι αυτό που εκτιμούν οι επισκέπτες μας και μας προτιμούν ξανά και ξανά. Ταξιδέψτε μαζί μας και ζήστε τις διακοπές της ζωής σας!

Η καινοτομία υπήρξε ο οδηγός μας για να κατασκευάσουμε πλοία που αποτελούν από μόνα τους προορισμούς, όπου θα κάνετε, θα δείτε και θα απολαύσετε περισσότερα. Καταπληκτικοί προορισμοί με 25 πλοία να πλέουν σε όλες τις μεγάλες θάλασσες της υφηλίου. Απαράμιλλη, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση κορυφαίου επιπέδου εξασφαλίζοντας την απόλυτη εμπειρία διακοπών κάθε μέρα με προσοχή στη λεπτομέρεια που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Η εταιρεία προσφέρει σύγχρονες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, καθώς επίσης και μια σειρά επιλογών ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Απολαύστε θεατρικές παραστάσεις και μιούζικαλ σε στυλ Broadway, όπως τα Chicago, Sturday Night Fever και Hairspray. Ζωντανή μουσική, παραστάσεις στο νερό ή στον πάγο. Ζείστε την εμπειρία Dreamworks Experience με τους αγαπημένους σας ήρωες από τις ταινίες Σρεκ, Μαδαγασκάρη και Κουνγκ Φου Πάντα σε παρελάσεις ή δειπνήστε μαζί τους.

Τα κρουαζιερόπλοια της κατηγορίας Oasis: Oasis of the Seas / Harmony of the Seas and Symphony of the Seas, τα μεγαλύτερα και πιο πρωτοποριακά κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, χωρητικότητας 220.000 τόνων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, εκπληκτικές επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας και την εμπειρία της γειτονιάς εν πλώ, καθώς τους δίνει την ευκαιρία να επιλέξουν μεταξύ 7 θεματικών περιοχών, βάσει του προσωπικού τους στυλ, των προτιμήσεων και της διάθεσής τους. Οι εφτά αυτές θεματικές περιοχές περιλαμβάνουν τα Boardwalk, AquaTheater, Royal Promenade, Central Park, Pool and Sports Zone, Vitality at Sea Spa and Fitness Center, Entertainment Place και το Youth Zone. Το μεγάλο αυτό αρχιτεκτονικό θαύμα εν πλω, είναι ένας αυτοτελής προορισμός, που εκτείνεται σε 16 καταστρώματα, έχει δυνατότητα φιλοξενίας 5.400 επιβατών και 2.700 καμπίνων.

Η νεότερη προσθήκη του στόλου μας, κατηγορία Quantum (Quantum of the Seas / Anthem of the Seas / Ovation of the Seas) ανεβάζει τις κρουαζιέρες σ' ένα εντελώς νέο επίπεδο. Καμπίνες που σχεδιάστηκαν με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, πρωτοποριακούς χώρους και τα καλύτερα εστιατόρια. Προσομοιωτής ελεύθερης πτώσης δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ζήσουν την απόλυτη συγκίνηση και τη χαρά μιας πτήσης. Μπείτε στην κάψουλα, σε σχήμα διαμαντιού του North Star και απολαύστε μια ήρεμη πτήση 90 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας. Η μοναδική στο είδος της, τεράστια αίθουσα TWO70, σας υπόσχεται ένα μεταμορφωτικό ταξίδι από το πρωί ως το βράδυ, καθώς και ο μεγαλύτερος εσωτερικός χώρος SeaPlex, η μοναδική πίστα με συγκρουόμενα εν πλω. Η Τεχνολογία προσφέρει στοιχεία έκπληξης-και-απόλαυσης. Ένας ολοκαίνουργιος χώρος, το Bionic Bar, έχει οριστεί να φέρει στο επίκεντρο ρομπότ εν δράσει. Οι επισκέπτες παραγγέλνουν μέσω tablet και στη συνέχεια διασκεδάζουν βλέποντας bartenders ρομπότ να εργάζονται σκληρά αναμειγνύοντας κοκτέιλ.

Τα κρουαζιερόπλοια Quantum Class εκτείνονται σε 18 καταστρώματα, είναι 167.800 κόρων και μεταφέρουν 4.180 άτομα σε δίκλινα δωμάτια. Διαθέτουν 2.090 καμπίνες. 

Το Symphony of the Seas προσφέροντας 28 περισσότερες καμπίνες από το προηγούμενο αδελφό του πλοίο Harmony of the Seas και με εκτόπισμα 230,000 μεικτών τόννων, θα διεκδικήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου πλοίου στον κόσμο. 
Με νέα χαρακτηριστικά και περισσότερες ανέσεις για τους επιβάτες, το πλοίο θα διαθέτει παράλληλα και όλα τα βραβευμάνα, πρωτοποριακκά χαρακτηριστικά και τις συναρπαστικές εμπειρίες που προσέφεραν παγκόσμια αναγνώριση στο Harmony of the Seas.Μεταξύ αυτών, η αγαπημένη και ιδιαίτερη ιδέα των 7 γειτονιών, η ευφάνταστη και εκλεπτυσμένη κουζίνα, το ρομποτικό Bionic Bar (με το βραβευμένο σύστημα Makr Shakr), παραστάσεις από το Broadway, το εμβληματικό Aquatheater, οι νεροτσουλήθρες Perfect Storm και η Απόλυτη Άβυσσος (Ultimate Abyss) - η ψηλότερη τσουλήθρα στην θάλασσα.

από 1.041,00 €
Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας 
 • Πλήρης διατροφή καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο
 • Επιλεγμένα αναψυκτικά στο buffet εστιατόριο του πλοίου
 • Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
 • Ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Γεύματα στα θεματικά εστιατόρια
 • Αλκοολούχα και εμφιαλωμένα ποτά και αναψυκτικά
 • Προαιρετικές εκδρομές
 • Πρόσβαση στο διαδίκτυο
 • Υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης
 • Αγορές από τα καταστήματα του πλοίου και ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
 • Λιμενικά και λοιπά έξοδα
 • Φιλοδωρήματα
 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια

Για τους επιβάτες που διαμένουν σε Σουΐτες της Royal Suite Class στα πλοία των κατηγοριών Quantum και Oasis, στην τιμή της κρουαζιέρας περιλαμβάνονται επιπλέον παροχές ανάλογα με την κατηγορία στην οποία υπάγεται η Σουίτα ως εξής :

Κατηγορία SEA - Junior Suite & Junior Suite with Large Balcony  :

Παροχές : Δείπνο στο θεματικό εστιατόριο Coastal Kitchen (δεν περιλαμβάνονται τα ποτά), μπουρνούζι για χρήση στο πλοίο, πολυτελή κλινοσκεπάσματα , πολυτελή προϊόντα μπάνιου, καφετιέρα Lavazza

Κατηγορία SKY – Golden Junior Suite, Golden Balcony, Grand Suite - 1 υπνοδωμάτιο, Grand Suite με μεγάλο μπαλκόνι – 1 υπνοδωμάτιο, Grand Suite – 2 υπνοδωμάτια, Owner’s Suite – 1 υπνοδωμάτιο, Crown Loft Suite, AquaTheater Suite – 1 υπνοδωμάτιο, Ευρύχωρη AquaTheater Suite – 1 υπνοδωμάτιο, Sky Loft Suite

Παροχές : Υπηρεσία Concierge, ολοήμερη πρόσβαση στο εστιατόριο Coastal Kitchen, Εμφιαλωμένο νερό στην καμπίνα (κατά την άφιξη), πρόσβαση στο wi-fi του πλοίου, προτεραιότητα την ημέρα επιβίβασης και αποβίβασης, προτεραιότητα στις κρατήσεις γευμάτων, πρόσβαση στο Suite Lounge, πρόσβαση στο Suite Sun Deck, μπουρνούζι για χρήση στο πλοίο, πολυτελή κλινοσκεπάσματα, πολυτελή προϊόντα μπάνιου, καφετιέρα Lavazza

Κατηγορία STAR – Aquatheater Suite με μεγάλο μπαλκόνι – 2 υπνοδωμάτια, ευρύχωρη Aquatheater Suite με μεγάλο μπαλκόνι – 2 υπνοδωμάτια, Star Loft suite, Ultimate Panoramic Suite, Grand panoramic Suite – 1 υπνοδωμάτιο, Owner’s Panoramic Suite – 1 υπνοδωμάτιο, Grand Loft Suite, Owner’s Loft Suite, Villa Suite – 4 υπνοδωμάτια, Royal Loft Suite, Ultimate Family Suite

Παροχές : Αποκλειστική πρόσβαση στην υπηρεσία Royal Genie, ολοήμερη πρόσβαση στο εστιατόριο Coastal Kitchen, δωρεάν γεύματα στα θεματικά εστιατόρια, δωρεάν deluxe πακέτο ποτών, δωρεάν πακέτο αναψυκτικών, εμφιαλωμένο νερό καθημερινά στην Σουΐτα, φιλοδωρήματα, πρόσβαση στο wi-fi του πλοίου, πρόσβαση στο Suite Lounge του πλοίου, πρόσβαση στο Suite Sun Deck, δωρεάν Coca Cola, αναψυκτικά και νερό στο minibar, δωρεάν καθαριστήριο, μπουρνούζια για χρήση στο πλοίο, πολυτελή κλινοσκεπάσματα , πολυτελή προϊόντα μπάνιου, καφετιέρα Lavazza

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Οι παραπάνω τιμές είναι κατ' άτομο σε ευρώ €, σε δίκλινη καμπίνα στη χαμηλότερη διαθέσιμη κατηγορία

 • Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α) / Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
 • Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.
 • Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ. Σε κάποιες κρουαζιέρες με προορισμό λιμάνια της Δυτικής Μεσογείου μπορείτε να ταξιδέψετε και με ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Ρωτήστε μας για την κρουαζιέρα που σας ενδιαφέρει.
 • Για την επιβεβαίωση απαιτείται προκαταβολή της συνολικής αξίας της κράτησης (το ποσό διακυμαίνεται, ανάλογα με τη διάρκεια της κρουαζιέρας) και εξόφληση 45 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 45 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
 • Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων όπως επίσης και της κρουαζιέρας δεν είναι σταθερές. Είναι συνδεδεμένες με την διαθεσιμότητα των κρουαζιερόπλοιων.
 • Η έγκαιρη κράτηση σας εξασφαλίζει διαθεσιμότητα στην κρουαζιέρα, την κατηγορία καμπίνας που επιθυμείτε σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Ακυρωτικά για μεμονωμένες κρατήσεις  Ποσά των ακυρωτικών κατ’ άτομο (εκτός από ασφάλιστρα ή έξοδα μετατροπής)

3 – 5 νύχτες

90 ημέρες ή περισσότερες πριν την αναχώρηση = καμία χρέωση κατ’ άτομο*
89 – 60 ημέρες πριν την αναχώρηση € 25 το άτομο
59 – 30 ημέρες πριν την αναχώρηση € 80 το άτομο
29 – 8 ημέρες πριν την αναχώρηση 50% της συνολικής τιμής (εκτός φόρων και φιλοδωρημάτων)
7 – 0 ημέρες πριν την αναχώρηση 100% της αξίας της κρουαζιέρας (εκτός φόρων και φιλοδωρημάτων)

6+ νύχτες

90 ημέρες ή περισσότερες πριν την αναχώρηση = καμία χρέωση κατ’ άτομο*
89 – 60 ημέρες πριν την αναχώρηση € 50 το άτομο
59 – 45 ημέρες πριν την αναχώρηση 100% της προκαταβολής
44 – 30 ημέρες πριν την αναχώρηση 25% της συνολικής τιμής (εκτός φόρων και φιλοδωρημάτων)
29 –  8 ημέρες πριν την αναχώρηση 50% της συνολικής τιμής (εκτός φόρων και φιλοδωρημάτων)
 7 –  0 ημέρες πριν την αναχώρηση 100% της αξίας της κρουαζιέρας (εκτός φόρων και φιλοδωρημάτων)

Για την περίοδο των εορτών τα ακυρωτικά ξεκινάνε 89 ήμερες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας, επειδή όμως ενδέχεται η περίοδος να διαφοροποιηθεί, επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

*Λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι διαφημιζόμενοι ναύλοι ενδέχεται να προσφερθούν σε βάση που δεν προβλέπει επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης(NRD - nonrefundable deposit basis), πράγμα που σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το πότε ακυρώνετε την κράτηση, η ελάχιστη χρέωση ακύρωσης θα είναι πάντα η απώλεια της δοθείσας προκαταβολής ανά άτομο ή μέρος αυτής και τη διαφορά τη λαμβάνετε σε μορφή κουπονιού. Άλλοι όροι μπορούν επίσης να ισχύουν για τέτοιες κρατήσεις, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της χρέωσης κόστους αλλαγών στην κράτηση.

Πρωτόκολλα κρουαζιέρας

Πολλά έχουν αλλάξει, αλλά ορισμένα πράγματα εξακολουθούν να είναι τα ίδια — η υγεία και η ασφάλειά σας παραμένουν η πρώτη μας προτεραιότητα.

Καθώς επιστρέφουμε στη θάλασσα, η υγεία και η ασφάλεια των πελατών μας παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα. Συνεργαστήκαμε με εξειδικευμένα ιατρικά και επιστημονικά δεδομένα για να μας καθοδηγήσουν στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πρωτοκόλλων για την προστασία των πελατών μας και αυτών που αγαπούν. Και συνεργαζόμαστε με τις τοπικές υγειονομικές αρχές στις χώρες αναχώρησης και προσέγγισης για να διασφαλίσουμε ότι οι επισκέπτες μας πληρούν τις τρέχουσες απαιτήσεις εισερχόμενων ταξιδιών. Αξιολογούμε συνεχώς αυτά τα πρωτόκολλα και θα σας κάνουμε ενημερώσεις καθώς εξελίσσονται τα πρότυπα δημόσιας υγείας.

Καθώς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για το Royal Comeback, θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε καθώς ανακοινώνουμε επιπλέον πλοία που επιστρέφουν σε υπηρεσία.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή όποια πληροφορία χρειαζόσαστε. Τηλέφωνο 210 3609 801

Επισκεφτείτε το παρακάτω link για να ενημερωθείτε για τα πρωτοκόλλα και λοιπές πληροφορίες που αφορούν την ασφάλεια σας.   

https://www.royalcaribbean.com/the-healthy-sail-center/getting-ready-to-cruise

από 1.041,00 €
Λεπτομέρειες