Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
7 νύχτες

Κρουαζιερα 7 νυχτες Γκαλαπαγκος

με το Silver Origin
Λιμανι Αναχωρησης
Σαν Κρίστομπαλ (Εκουαδόρ)
Λιμανια προσεγγισης
Σαν Κρίστομπαλ (Εκουαδόρ),Roca Leon Dormido,Ελ Μπαράνκο (Νησί Γενοβέσα, Γκαλάπαγκος),Μπάχια Ντάργουιν (Νησί Γενοβέσα, Γκαλάπαγκος),Βόρειο Σέιμουρ (Γκαλάπαγκος),Κόλπος του Σάλιβαν (Γκαλαπάγκος),Bolivar Canal Cruising,Πούντα Μαγκλ (Φερναντίνα),Πούντα Μορένο (Νήσος Ισαμπέλα),Λος Χεμέλος (Σάντα Κρουζ, Γκαλαπάγκος),Σταθμός του Κάρολου Δαρβίνου (Σάντα Κρουζ),Μπάχια Γκάρντερ (Ισπανιόλα),Punta Suarez (Espanola),Σαν Κριστομπάλ (Ιλα Λόμπος),Cerro Brujo (San Cristobal, Galapagos),Σαν Κρίστομπαλ (Εκουαδόρ)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Cerro Brujo, San Cristobal, Galapagos

Το Σέρο Μπρούχο βρίσκεται στην βόρεια ακτή του Νησιού Σαν Κριστομπάλ. Βασικό πλεονέκτημα είναι η σκόνη που μοιάζει με αμμώδη παραλία εκτός απο τα είδη χλωρίδας και πανίδας. Στη λιμνοθάλασσα που βρίσκεται το Σέρο Μπρούχο οι άνθρωποι του Πόρτ Μορένο Μπαγκερίζο,το ορυχείο αλατιού που μπορεί και διατηρή και χελώνες. Σήμερα είναι ενα μέρος που παρακολουθούνται λίμνες και παράκτια πουλιά.Το Κέρο Μπρούχο προσφέρει ένα εξαιρετικό τοπίο οπου μπορείτε να δείτε γεωλογικούς σχηματισμούς,το νοτιο τμήμα της Άνω Σαν Κρίστομπαλ και την ακτή δίπλα στο Σέρο Μπρούχο.

Λος Χεμέλος, Σάντα Κρουζ, Γκαλαπάγκος

Τα Λος Χεμέλος, ισπανικά τα δίδυμα, είναι δύο κοιλότητες ηφαιστειακών υλικών, που σχηματίζονται από μια μακρά διαδικασία αργής καθίζησης του εδάφους και βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο της Σάντα Κρουζ. «Τα δίδυμα» αυτά βρίσκονται στα υψίπεδα του νησιού Σάντα Κρουζ στο αρχιπέλαγος Γκαλαπάγκος. Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά είδη όμορφων σπίνων Γκαλαπάγκος.

Σταθμός του Κάρολου Δαρβίνου, Σάντα Κρουζ

Ο σταθμός ερευνών του Κάρολου Δαρβίνου είναι ένα βιολογικό ερευνητικό κέντρο, βρίσκεται στο Πουέρτο Αγιόρα στο νησί Σάντα Κρουζ στα νησιά Γκαλάπαγκος. Ντόπιοι αλλά και ξένοι επιστήμονες εργάζονται συνεχώς για την έρευνα και τα έργα για τη διατήρηση του θαλάσσιου οικοσυστήματος των Γκαλάπαγκος.

 

Ελ Μπαράνκο, Νησί Γενοβέσα, Γκαλάπαγκος

 Το Ελ Μπαράνκο βρίσκεται στο Νησί Γενοβέσα, στα Γκαλάπαγκος. Το απότομο, βραχώδες μονοπάτι του οδηγεί μέχρι ένα ψηλό βράχο από τον οποίο η θέα είναι μοναδική. Αυτή η περιοχή είναι επίσης το σπίτι για τα θαλασσοπούλια με κόκκινα πόδια, τις κουκουβάγιες (βαλτόμπουφους) και τα χελιδόνια και περιστέρια των Γκαλάπαγκος.

 

Μπάχια Ντάργουιν, Νησί Γενοβέσα, Γκαλάπαγκος

Το νησί Γενοβέσα βρίσκεται στο εσωτερικό μέρος στον Κόλπο του Δαρβίνου, είναι ένα μικρό και σχετικά επίπεδο νησί, άκρη ενός βυθισμένου κρατήρα που αποτελεί το Μπάχια Ντάργουιν. Το νησί είναι γεωλογικά νεαρής ηλικίας και το μοναδικό νησί βόρεια του ισημερινού που οι τουρίστες επιτρέπεται να επισκεφθούν και πραγματικά αξίζει τον κόπο. Είναι επίσης πλούσιο σε άγρια ​​ζωή, όπως και τα άλλα νησιά των Γκαλαπάγκος.

Βόρειο Σέιμουρ, Γκαλάπαγκος

Το Βόρειο Σέιμουρ είναι ένα μικρό νησί κοντά στο νησί Μπάλτρα στα νησιά Γκαλάπαγκος. Δημιουργήθηκε από σεισμική ανάταση. Ολόκληρο το νησί είναι καλυμμένο με χαμηλή θαμνώδη βλάστηση. Το νησί έχει μια διαδρομή για τους επισκέπτες περίπου 2 χιλιόμετρα σε μήκος που διασχίζει την ενδοχώρα του νησιού και εξερευνεί την βραχώδη ακτή.

Μπάχια Γκάρντερ, Ισπανιόλα

Η Μπάχια Γκάρντερ βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού Ισπανιόλα, το αρχαιότερο από τα νησιά Γκαλαπάγκος. Εδώ υπάρχει μια μεγάλη, με λευκή άμμο παραλία, αποικίες από θαλάσσια λιοντάρια, θαλάσσιες χελώνες που κολυμπούν  ελεύθερα στη θάλασσα και οι περίεργοι ατριχόρνιθες (κότσυφες). Η παραλία είναι μεγάλη για να την εξερευνήσετε και να δείτε ιγκουάνα γης. Η ελεύθερη κατάδυση στην παραλία της περιοχής είναι ένας μεγάλος πόλος έλξης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κολυμπήσετε με θαλάσσια λιοντάρια, μεγάλα πολύχρωμα τροπικά ψάρια και λευκοπτέρυγους καρχαρίες. 

Roca Leon Dormido

Το Roca Leon Dormido βρίσκεται στα νησιά Γκαλαπάγκος στο Εκουαδόρ, και αποτελεί ιδιαίτερο και πολυφημισμένο σημείο των νησιών, καθώς οι 2 λόφοι (βράχοι) μες το νέρο είναι φτιαγμένοι από υπολείμματα πύρινης λάβας. Καθώς κάποιος κοιτάει τους λόφους από το νότο, αυτοί μοιάζουν με κοιμισμένο λιοντάρι. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται στα Ισπανικά "Leon Dormido" ή αλλιώς Κοιμισμένο Λιοντάρι. 

Πούντα Μαγκλ, Φερναντίνα

Το Punta Mangle είναι ένα βραχώδες σημείο που βρίσκεται στη βόρεια ακτή του νησιού Fernandina, το οποίο είναι ένα από τα νησιά Γκαλαπάγκος στον Ειρηνικό Ωκεανό. Είναι γνωστό για τη μοναδική και ποικιλόμορφη άγρια ζωή του, συμπεριλαμβανομένων των θαλάσσιων ιγκουάνα, των θαλάσσιων λιονταριών και μιας ποικιλίας θαλάσσιων πτηνών όπως κορμοράνους, γαλαζοπόδαρους και πιγκουίνους των Γκαλαπάγκος.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πεζοπορία κατά μήκος των πεδίων λάβας και παρατηρώντας τη μοναδική χλωρίδα και πανίδα της περιοχής. Η κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι επίσης μια δημοφιλής δραστηριότητα, καθώς υπάρχει ένας ποικίλος υποβρύχιος κόσμος για εξερεύνηση, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων ειδών ψαριών και θαλάσσιων χελωνών.

Πούντα Μορένο, Νήσος Ισαμπέλα

Η Punta Moreno είναι γνωστή για την ποικιλία των ειδών της και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους λάτρεις της φύσης να εξερευνήσουν και να γνωρίσουν το μοναδικό οικοσύστημα των νησιών Γκαλαπάγκος.

 

Το Punta Moreno βρίσκεται στη δυτική ακτή του νησιού Isabela, το οποίο αποτελεί μέρος του αρχιπελάγους των Νήσων Γκαλαπάγκος στον Ισημερινό. Η τοποθεσία είναι γνωστή για τους εντυπωσιακούς σχηματισμούς λάβας και την ποικιλία της άγριας ζωής που μπορεί να παρατηρηθεί εκεί.

Η περιοχή φιλοξενεί πολλές υφάλμυρες λιμνοθάλασσες όπου οι επισκέπτες μπορούν να εντοπίσουν διάφορα είδη πουλιών, όπως φλαμίνγκο, ερωδιούς και γαλινούλες.

Εκτός από τη ζωή των πτηνών, οι επισκέπτες μπορούν να παρατηρήσουν θαλάσσια ιγκουάνα, θαλάσσια λιοντάρια και μερικές φορές ακόμη και καρχαρίες στα νερά της ακτής.

Σαν Κριστομπάλ, Ιλα Λόμπος

Το νησί Lobos είναι μια τοποθεσία στα Γκαλαπάγκος όχι μακριά από το νησί San Cristobal και βρίσκεται περίπου έξι μίλια (δέκα χιλιόμετρα) βόρεια από αυτό. Είναι ένα σχετικά επίπεδο νησί, με πολλή λευκή άμμο, και είναι ένα δημοφιλές μέρος για επίσκεψη, παρόλο που δεν είναι το πιο εντυπωσιακό σημείο στα δρομολόγια της κρουαζιέρας. Το νησί πήρε το όνομά του από τους θαλάσσιους λέοντες που κατοικούν εδώ και είναι απίθανο να μην δείτε ένα από αυτά τα πλάσματα κατά την επίσκεψή σας στο νησί Lobos. Το νησί είναι μικροσκοπικό και θα μπορούσε να θεωρηθεί καλύτερα ως νησίδα.

Punta Suarez (Espanola)

Το νησί Εσπανιόλα είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός στην νησιά Γκαλαπάγκος. Η Πούντα Σουάρεζ είναι ένα γραφικό σημείο σε αυτή την περιοχή και φημίζεται για την άγρια ​​ζωή της. Θαλάσσια λιοντάρια, μεγάλα ιγκουάνα και πολλά είδη πτηνών είναι σχεδόν σιγουρο ότι θα τα δει κανείς εδώ. Είναι, επίσης, το μόνο μέρος στον κόσμο που φωλιάζουν τα άλμπατρος. Έχει γραφικές παραλίες με λευκή άμμο γι 'αυτό είναι μια ωραία ευκαιρία για καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Το βραχώδες ηφαιστειακό περιβάλλον κάνει το τοπίο μοναδικό και ιδανικό για φωτογραφίες!

Σαν Κρίστομπαλ, Εκουαδόρ

Το Σαν Κρίστομπαλ είναι το ανατολικότερο νησί στο αρχιπέλαγος Γκαλαπάγκος και ένα από τα παλαιότερα γεωλογικά. Το όνομά του προέρχεται από τον προστάτη άγιο των ναυτικών, τον Άγιου Χριστόφορο. Το "Kίκερ Ρόκ" είναι μια περιοχή που αξίζει να επισκεφτείτε που αντιπροσωπεύει τα ερείπια μιας αρχαίας ηφαιστειακής έκρηξης. Είναι ένα υπέροχο νησί στη μέση της θάλασσας. Για όσους λατρεύουν τις θαλάσσιες δραστηριότητες, το νησί προσφέρει καταπληκτικές εμπειρίες για κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις. Η θαλάσσια ζωή που θα δείτε εκεί είναι απίστευτη! Θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε με καρχαρίες, θαλάσσιες χελώνες, δελφίνια και σαλάχια.

Κόλπος του Σάλιβαν, Γκαλαπάγκος

Ο Κόλπος του Σάλιβαν βρίσκεται στο νησί Σαντιάγκο των Γκαλαπάγκος και προσφέρει μια μοναδική ηφαιστειακή εμπειρία. Η κοραλλιογενής παραλία που εκτείνεται σας οδηγεί σε ένα πεδίο λάβας που αποδεικνύει την ηφαιστειακή προέλευση αυτών των νησιών. Ένα ιδιαίτερο είδος της λάβας, το  pahoehoe, κάνει το τοπίο απλά τέλειο. Απολαύστε το κολύμπι σε όμορφες, παρθένες παραλίες. Η κολύμβηση με αναπνευστήρα εδώ είναι, επίσης, μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα. Εξερευνήστε τα τοπία με ένα περίπατο διασχίζοντας τα πεδία της λάβας. Είναι μια καταπληκτική εμπειρία!

από 12.850,00 €
Λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Σαν Κρίστομπαλ, Εκουαδόρ ------ 16:30
1 Roca Leon Dormido 17:00 00:00
2 Ελ Μπαράνκο, Νησί Γενοβέσα, Γκαλάπαγκος 08:00 10:00
2 Μπάχια Ντάργουιν, Νησί Γενοβέσα, Γκαλάπαγκος 11:00 12:00
3 Βόρειο Σέιμουρ, Γκαλάπαγκος 00:00 00:00
3 Κόλπος του Σάλιβαν, Γκαλαπάγκος 12:00 00:00
4 Bolivar Canal Cruising 00:00 00:00
4 Πούντα Μαγκλ, Φερναντίνα 12:00 00:00
4 Πούντα Μορένο, Νήσος Ισαμπέλα 15:00 00:00
5 Λος Χεμέλος, Σάντα Κρουζ, Γκαλαπάγκος 00:00 00:00
5 Σταθμός του Κάρολου Δαρβίνου, Σάντα Κρουζ 12:00 00:00
6 Μπάχια Γκάρντερ, Ισπανιόλα 00:00 00:00
6 Punta Suarez (Espanola) 12:00 00:00
7 Σαν Κριστομπάλ, Ιλα Λόμπος 07:00 12:00
7 Cerro Brujo, San Cristobal, Galapagos 14:30 ------
8 Σαν Κρίστομπαλ, Εκουαδόρ 01:45 00:00
από 12.850,00 €
Λεπτομέρειες

Silver Origin
Σχεδιασμένο για τα νησιά Γκαλαπάγκος

 

Παρουσιάζοντας το Silver Origin 
Το πιο κομψό πλοίο που έχει ταξιδέψει ποτέ στα Γκαλαπάγκος.

Το πρώτο πλοίο συγκεκριμένου προορισμού που κατασκεύασε η Silversea, το Silver Origin είναι το απόγειο του βιωματικού ταξιδιού στα Γκαλαπάγκος. Ποτέ πριν τα νησιά δεν είχαν παρουσιαστεί τόσο υπέροχα: καμία πτυχή του Silver Origin δεν έχει αφεθεί στην τύχη. Το πιο περιβαλλοντικά συνειδητό πλοίο που έχει κατασκευάσει ποτέ η Silversea.

Προορισμός εν πλω
Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο Silver Origin, θα νιώσετε ότι τα Γκαλαπάγκος είναι εκεί μαζί σας. Η φυσική ομορφιά του αρχιπελάγους το καθιστά έναν από τους καλύτερους προορισμούς στον κόσμο και η Silver Origin φροντίζει να μην μείνει αόρατη καμία θέα. Το πλοίο διαθέτει 24ωρη πανοραμική θέα στα Γκαλαπάγκος, χάρη στα μεγάλα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που εκτείνονται σε όλο το πλοίο, ενώ η Πλατφόρμα Παρατήρησης & Αστροπαρατήρησης προσφέρει αδιάκοπη θέα που σας ακολουθεί στη σουίτα σας. Και μπορεί να εντοπίσετε ένα θαλάσσιο λιοντάρι να χαλαρώνει στην ακτή μέσα από το γυάλινο μπαλκόνι του ορίζοντα ή το ιδιωτικό ντους με θέα στον ωκεανό!

Χαρακτηριστικά Πλοίου

Πλήρωμα 90
Επιβάτες 100
Τόννοι 5,800
Μήκος 331.4 πόδια / 101 μέτρα
Πλάτος 52.5 πόδια / 16 μέτρα
Ταχύτητα 14 κόμβοι
Καταστρώματα Επιβατών 6
Έτος Κατασκευής 2020

από 12.850,00 €
Λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 12.850,00 €
Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥΪΤΩΝ)

 • Διαμονή σε Σουΐτα της επιλογής σας 
 • Πλήρης διατροφή στο πλοίο (περιλαμβάνονται και ορισμένα από τα θεματικά εστιατόρια)
 • Κατανάλωση premium αλκοολούχων ποτών, αναψυκτικών κ.ά σε όλο το πλοίο και στην Σουΐτα
 • Μια εκδρομή σε κάποιο από τα λιμάνια προσέγγισης
 • Χρήση Wi-Fi του πλοίου
 • Υπηρεσία Butler σε κάθε Σουΐτα
 • Φιλοδωρήματα
 • Δωρεάν μεταφορά (shuttle service) από το λιμάνι προς στο κέντρο της πόλης (όπου διατίθεται)
 • Δωρεάν room service όλο το 24ωρο
 • Ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης
 • Γεύματα σε κάποια από τα θεματικά εστιατόρια
 • Υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης (spa)
 • Αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
 • Συμμετοχή στο καζίνο
 • Υπηρεσία καθαριστηρίου
 • Λιμενικά και λοιπά έξοδα
 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Μεταφορές από/προς το κρουαζιερόπλοιο
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ SILVERSEA EXPEDITIONS ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές με zodiac και εκδρομές στη στεριά συνοδεία εκπαιδευμένου προσωπικού
 • Πανωφόρι (parka) για τις κρύες περιοχές
 • Σακίδιο
 • Δωρεάν χρήση εξοπλισμού καταδύσεων

 

Πρωτόκολλα κρουαζιέρας

Στη Silversea, η πρώτη μας προτεραιότητα ήταν πάντα η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών, του πληρώματος και των κοινοτήτων που επισκεπτόμαστε. Σε συνεργασία με κορυφαίους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και κυβερνητικές αρχές από όλο τον κόσμο, το Royal Caribbean Group δημιούργησε το Healthy Sail Panel για να διασφαλίσει ότι οι επισκέπτες μας μπορούν να ταξιδεύουν πολυτελώς με ακλόνητη εμπιστοσύνη. Η Silversea Cruises παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο, πολλαπλών επιπέδων σύνολο πρωτοκόλλων που υποστηρίζονται από την επιστήμη, το οποίο, ενημερωμένο και εγκεκριμένο από το Healthy Sail Panel, θα βοηθήσει στην προστασία των επισκεπτών.

Η Silversea θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς και τις υγειονομικές αρχές για την εξέλιξη των διαδικασιών υγείας και ασφάλειας, καθώς εκδίδονται νέες συστάσεις για την υγεία και καθώς προχωρά η ρευστή κατάσταση.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή όποια πληροφορία χρειαζόσαστε. Τηλέφωνο 210 3609 801

Επισκεφτείτε το παρακάτω link για να ενημερωθείτε για τα πρωτοκόλλα και τις λοιπές πληροφορίες για την ασφάλεια σας.   

https://www.silversea.com/lp-silversea-hrts-consumer.html

από 12.850,00 €
Λεπτομέρειες