Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
14 νύχτες

Κρουαζιερα 14 νυχτες Αρκτικη

με το Silver Endeavour
Λιμανι Αναχωρησης
Churchill (Manitobam, Canada)
Λιμανια προσεγγισης
Churchill (Manitobam, Canada),Churchill (Manitobam, Canada),Νησί Γουόλρους (Αλάσκα),Νησί Μάρμπλ (Νούναβουτ, Καναδάς),Κόραλ Χάρμπορ (Nunavut) (Καναδάς),Νήσος Ντιγκές (Νούναβουτ, Καναδάς),Κέιπ Ντορσέτ (Νούναβουτ),Kimmirut (Lake Harbour) (Canada),Ακπάτοκ Άιλαντ (Βορράς, Καναδάς),Cruise / Explore Lower Savage Islands (Nunavut),Lady Franklin Island (Canada),Monumental Island (Canada),Νουούκ (Γροιλανδία),Έβιγκεντ Φιορδ (Γροιλανδία),Έβιγκεντ Φιορδ (Γροιλανδία),Kangaamiut (Γροιλανδία),Σισιμιούτ (Γροιλανδία),Κάνγκερλουσουακ (Γροιλανδία)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Ακπάτοκ Άιλαντ, Βορράς, Καναδάς

Το νησί Ακπάτοκ είναι ένα από τα ακατοίκητα νησιά της καναδικής Αρκτικής στη Νούναβουτ, Καναδάς. Το Ακπάτοκ ονομάστηκε έτσι από το Akpat, το πτηνό Murre με το χοντρό ράμφος, τα οποία ζουν κατά χιλιάδες στο βόρειο και νότιο άκρο, όπου τα ιζηματογενή στρώματα των ασβεστολιθικών γκρεμών επιτρέπουν να σχηματίζονται προεξοχές στις οποίες τα πουλιά γεννούν τα αυγά τους. Εκτός από το Murre, αξιοσημείωτα είδη είναι οι πολικές αρκούδες, οι φώκιες και οι θαλάσσιοι ίπποι.

Κέιπ Ντορσέτ, Νούναβουτ

Το Κέιπ Ντορσέτ είναι χωριό των κατοίκων Inuit, που βρίσκεται στο νησί Ντορσέτ στη περιοχή Qikiqtaaluk της Νούναβουτ, Καναδάς. Το όνομα Inuktitut του χωριού σημαίνει «ψηλά βουνά». Από το 1950, το Κέιπ Ντορσέτ, το οποίο είναι γνωστό και ως «Η Πρωτεύουσα της Inuit Τέχνης" έχει γίνει κέντρο σχεδίου, χαρακτικής, και σκαλίσματος. Ακόμα και σήμερα, η χαρακτική και η γλυπτική είναι οι κύριες οικονομικές δραστηριότητες της κοινότητας. Το Κέιπ Ντορσέτ έχει χαρακτηριστεί ως η πιο καλλιτεχνική κοινότητα στον Καναδά. Επίσης, παρέχονται εκδρομές, όπως έλκηθρο με σκυλιά, κάμπινγκ και πεζοπορία στα πάρκα.

Έβιγκεντ Φιορδ, Γροιλανδία

Κοντά στο Κάνγκααμιουτ βρίσκεται το όμορφο Έβιγκεντ φιόρδ που έχει μήκος 100 χλμ. και οφείλει το όνομά του στο γεγονός ότι έχετε την αίσθηση ότι φτάσατε στο τέλος του ενώ συνεχίζετε ... Το τοπίο αλλάζει μεταξύ κάθετων βράχων και μιας μακράς σειράς παγετώνων.

 

Έβιγκεντ Φιορδ, Γροιλανδία


Κοντά στο Κάνγκααμιουτ βρίσκεται το όμορφο Έβιγκεντ φιόρδ που έχει μήκος 100 χλμ. και οφείλει το όνομά του στο γεγονός ότι έχετε την αίσθηση ότι φτάσατε στο τέλος του ενώ συνεχίζετε ... Το τοπίο αλλάζει μεταξύ κάθετων βράχων και μιας μακράς σειράς παγετώνων.

Kangaamiut, Γροιλανδία

Το Kangaamiut, που παλαιότερα ήταν γνωστό ως Gammel Sukkertoppen είναι ένας οικισμός στο δήμο Qeqqata στη Γροιλανδία της Δανίας. 

Lady Franklin Island, Canada

Το νησί Lady Franklin είναι ένα ακατοίκητο νησί στη περιοχή Νούναβουτ στον Καναδά. Στο νησί ζουν μόνο διάφορα ζώα υπό εξαφάνιση, όπως αρκούδες και θαλάσσιοι ίπποι.

Monumental Island, Canada

Το Monumental Island είναι ένα από τα πολλά ακατοίκητα καναδικά αρκτικά νησιά στην περιφέρεια Qikiqtaaluk, Nunavut. Λόγω των παγετώνων, που είναι χαρακτηριστικό της περιοχής, προσφέρουν στον επισκέπτη μια εμπειρία μοναδικής ομορφιάς. Το νησί αποτελεί ένα από τα αγαπημένα σημεία ανάπαυσης θαλλάσιων θηλαστικών, ενώ είναι το μέρος όπου μένουν μερικές πολικές αρκούδες οι οποίες καθημερινά αναζητούν την τροφή τους στους παγετώνες και στα γύρω νησιά.

Κόραλ Χάρμπορ (Nunavut), Καναδάς

Το Coral Harbor είναι η πύλη προς τους απίστευτους πόρους άγριας ζωής του νησιού Southampton.

Γνωστό ως Salliq («μεγάλο, επίπεδο νησί μπροστά από την ηπειρωτική χώρα») από τους Inuit, πήρε το όνομά του από το απολιθωμένο κοράλλι που βρέθηκε στο κοντινό Fossil Creek. Το Coral Harbor είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στο Nunavut για να δείτε θαλάσσια άγρια ζωή. Το κοντινό νησί Coats είναι ένα μέρος ανάπαυσης για τους θαλάσσιους ίππους. Το East Bay Migratory Bird Sanctuary και το Harry Gibbons Bird Sanctuary είναι απαραίτητα για τους παρατηρητές πουλιών. Την άνοιξη μεταναστεύουν στην περιοχή οι χήνες, οι κύκνοι της τούνδρας, οι γερανοί από άμμο και άλλα είδη.

Νήσος Ντιγκές, Νούναβουτ, Καναδάς

Το νησί Ντιγκές είναι ένα μικρό ακατοίκητο νησί που βρίσκεται στο Nunavut του Καναδά. Είναι μέρος του Αρκτικού Αρχιπελάγους και βρίσκεται στον κόλπο Τζέιμς, ο οποίος είναι ένας βραχίονας του κόλπου Χάντσον.

Το νησί πήρε το όνομά του από τον Thomas Digges, έναν Άγγλο μαθηματικό και αστρονόμο που συνέβαλε σημαντικά στη μελέτη της οπτικής και στη χρήση του τηλεσκοπίου.

Σήμερα, το νησί Digges χρησιμοποιείται κυρίως για επιστημονική έρευνα και εξερεύνηση. Είναι το σπίτι σε μια ποικιλία ειδών φυτών και ζώων, όπως καριμπού, αρκτικές αλεπούδες και διάφορα είδη πουλιών.

Νησί Μάρμπλ, Νούναβουτ, Καναδάς

Το Marble Island είναι ένα ακατοίκητο νησί που βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή του κόλπου Hudson στο Nunavut του Καναδά. Είναι μια σημαντική ιστορική τοποθεσία και έχει χαρακτηριστεί ως Εθνικός Ιστορικός Χώρος του Καναδά.

Το Marble Island είναι γνωστό για την αφθονία του μαρμάρου, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι των Inuit για την κατασκευή εργαλείων και ως αντικείμενο συναλλαγών.

Το Marble Island είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τουρίστες που ενδιαφέρονται για την ιστορία και τον πολιτισμό της Αρκτικής. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τις ιστορικές τοποθεσίες του νησιού, συμπεριλαμβανομένων των υπολειμμάτων του εμπορικού σταθμού Hudson's Bay Company και των τάφων μερικών από τα μέλη του πληρώματος της αποστολής Franklin. Το νησί φιλοξενεί επίσης μια ποικιλία άγριας ζωής της Αρκτικής, συμπεριλαμβανομένων των πολικών αρκούδων, φαλαινών μπελούγκα και φώκιες.

Νουούκ, Γροιλανδία

Η Νουούκ είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Γροιλανδίας. Είναι η έδρα της κυβέρνησης, καθώς και το μεγαλύτερο πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο της χώρας. Το Γραφείο Τουρισμού της Νουούκ χτίστηκε το 1992 για να στεγάσει την έδρα του Εθνικού Φορέα Τουρισμού της Γροιλανδίας. Χτίστηκε για να παρέχουν πληροφορίες στους τουρίστες, αλλά και ως πόλος έλξης, με ένα ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο και ένα εξαιρετικά μεγάλο γραμματοκιβώτιο.

Κάνγκερλουσουακ, Γροιλανδία

Το Κάνγκερλουσουακ ή Sondrestrom είναι ένας οικισμός στη δυτική Γροιλανδία, που βρίσκεται στην κορυφή του φιόρδ Κάνγκερλουσουακ. Η περιοχή Κάνγκερλουσουακ φιλοξενεί την πλέον ποικιλόμορφη επίγεια πανίδα της Γροιλανδίας.

Σισιμιούτ, Γροιλανδία

Η Σισιμιούτ είναι μια πόλη στην κεντρική-δυτική Γροιλανδία, η οποία βρίσκεται στην ακτή του Πορθμού Davis, βόρεια της Νουούκ. Σ’ ένα ιστορικό κτήριο κοντά στο λιμάνι βρίσκεται το Μουσείο της πόλης, το οποίο δ΄νει έμφαση στο εμπόριο της Γροιλανδίας, τη βιομηχανίας και τη ναυτιλία, με αντικείμενα που βασίζονται σε αρχαιολογικές έρευνες δέκα χρόνων και ανασκαφές των αρχαίων πολιτισμών των οικισμών Saqqaq κοντά στην πόλη, προσφέροντας μια εικόνα για τον πολιτισμό της περιοχής 4.000 χρόνια πριν.

Νησί Γουόλρους, Αλάσκα

Το νησί Walrus, γνωστό και ως Στρογγυλό νησί, είναι ένα μικρό νησί που βρίσκεται στη Θάλασσα του Βερίγγειου, στα ανοικτά των ακτών της Αλάσκας.

Θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τη φυσική ομορφιά και την άγρια ζωή της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης φαλαινών, των περιηγήσεων στον παγετώνα και των επισκέψεων σε εθνικά πάρκα όπως το Glacier Bay και το Denali.

Churchill, Manitobam, Canada

Το Τσόρτσιλ είναι μια πόλη που βρίσκεται στη δυτική ακτή του κόλπου Hudson στη βόρεια Μανιτόμπα του Καναδά. Είναι γνωστό για τον πληθυσμό της πολικής αρκούδας και για το ότι είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να δεις το Βόρειο Σέλας.

Είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός για όσους ενδιαφέρονται για την άγρια ζωή και τη φύση, καθώς η περιοχή φιλοξενεί πολλά είδη ζώων της Αρκτικής, όπως φάλαινες μπελούγκα, αρκτικές αλεπούδες και καριμπού.

Το Τσόρτσιλ έχει επίσης μια πλούσια ιστορία, καθώς υπήρξε σημαντικός εμπορικός σταθμός και συγκοινωνιακός κόμβος για το εμπόριο γούνας στο παρελθόν.

από 17.650,00 €
Λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Churchill, Manitobam, Canada ------ 00:00
2 Churchill, Manitobam, Canada 00:00 14:00
3 Νησί Γουόλρους, Αλάσκα 06:00 10:00
3 Νησί Μάρμπλ, Νούναβουτ, Καναδάς 15:00 20:00
4 Κόραλ Χάρμπορ (Nunavut), Καναδάς 15:00 20:00
5 Νήσος Ντιγκές, Νούναβουτ, Καναδάς 09:00 18:00
6 Κέιπ Ντορσέτ, Νούναβουτ 06:30 18:00
7 Kimmirut (Lake Harbour),Canada 11:30 19:00
8 Ακπάτοκ Άιλαντ, Βορράς, Καναδάς 06:30 18:00
9 Cruise / Explore Lower Savage Islands, Nunavut 05:30 20:00
10 Lady Franklin Island, Canada 06:00 12:00
10 Monumental Island, Canada 14:00 20:00
11 Εν πλω 00:00 00:00
12 Νουούκ, Γροιλανδία 06:30 20:00
13 Έβιγκεντ Φιορδ, Γροιλανδία 07:30 07:30
13 Έβιγκεντ Φιορδ, Γροιλανδία 09:30 13:00
13 Kangaamiut, Γροιλανδία 16:00 22:00
14 Σισιμιούτ, Γροιλανδία 06:00 ------
15 Κάνγκερλουσουακ, Γροιλανδία 05:00 00:00
από 17.650,00 €
Λεπτομέρειες

Silver Endeavour
ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΝΕΑ ΟΡΙΑ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ SILVER ENDEAVOUR.

Πλέοντας και στους δύο πόλους, αυτό το πλοίο επαναπροσδιορίζει την έννοια της υπερπολυτελούς κρουαζιέρας. Η βαθμολογία της στο PC6 ice-class είναι μία από τις υψηλότερες στον κλάδο, ενώ ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και η τεχνολογία εξερεύνησής της προσφέρουν μία από τις πιο προηγμένες εμπειρίες αποστολής που έχει γίνει ποτέ. Το Silver Endeavor εισάγει μια νέα εποχή στην κρουαζιέρα υπερπολυτελών εκστρατειών και σας φέρνει το απομακρυσμένο και αξιοσημείωτο με την χαρακτηριστική άνεση Silversea.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
 

Σπρώξτε τα όρια της ανακάλυψης ακόμα περισσότερο με τις πολικές κρουαζιέρες του Silver Endeavour. Η μεγαλύτερη επιλογή ημερομηνιών αναχώρησης, καθώς και μεγαλύτερες σεζόν σε μερικούς από τους πιο απομακρυσμένους προορισμούς στη Γη είναι μόνο δύο λόγοι για τους οποίους ήρθε η ώρα να προσπαθήσετε να δοκιμάσετε το Silver Endeavour.

Χαρακτηριστικά Πλοίου

Πλήρωμα 200
Επιβάτες 200
Τόννοι 20,449
Μήκος 593 πόδια / 164.40 μέτρα
Πλάτος 93 πόδια / 28.35 μέτρα
Ταχύτητα 19 κόμβοι
Καταστρώματα Επιβατών 8
Έτος Κατασκευής 2021

*Περιλαμβάνονται Σουίτες προσβάσιμες σε αναπηρικά αμαξίδια

 

 


από 17.650,00 €
Λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 17.650,00 €
Λεπτομέρειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥΪΤΩΝ)

 • Διαμονή σε Σουΐτα της επιλογής σας 
 • Πλήρης διατροφή στο πλοίο (περιλαμβάνονται και ορισμένα από τα θεματικά εστιατόρια)
 • Κατανάλωση premium αλκοολούχων ποτών, αναψυκτικών κ.ά σε όλο το πλοίο και στην Σουΐτα
 • Μια εκδρομή σε κάποιο από τα λιμάνια προσέγγισης
 • Χρήση Wi-Fi του πλοίου
 • Υπηρεσία Butler σε κάθε Σουΐτα
 • Φιλοδωρήματα
 • Δωρεάν μεταφορά (shuttle service) από το λιμάνι προς στο κέντρο της πόλης (όπου διατίθεται)
 • Δωρεάν room service όλο το 24ωρο
 • Ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης
 • Γεύματα σε κάποια από τα θεματικά εστιατόρια
 • Υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης (spa)
 • Αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
 • Συμμετοχή στο καζίνο
 • Υπηρεσία καθαριστηρίου
 • Λιμενικά και λοιπά έξοδα
 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Μεταφορές από/προς το κρουαζιερόπλοιο
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ SILVERSEA EXPEDITIONS ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές με zodiac και εκδρομές στη στεριά συνοδεία εκπαιδευμένου προσωπικού
 • Πανωφόρι (parka) για τις κρύες περιοχές
 • Σακίδιο
 • Δωρεάν χρήση εξοπλισμού καταδύσεων

 

Πρωτόκολλα κρουαζιέρας

Στη Silversea, η πρώτη μας προτεραιότητα ήταν πάντα η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών, του πληρώματος και των κοινοτήτων που επισκεπτόμαστε. Σε συνεργασία με κορυφαίους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και κυβερνητικές αρχές από όλο τον κόσμο, το Royal Caribbean Group δημιούργησε το Healthy Sail Panel για να διασφαλίσει ότι οι επισκέπτες μας μπορούν να ταξιδεύουν πολυτελώς με ακλόνητη εμπιστοσύνη. Η Silversea Cruises παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο, πολλαπλών επιπέδων σύνολο πρωτοκόλλων που υποστηρίζονται από την επιστήμη, το οποίο, ενημερωμένο και εγκεκριμένο από το Healthy Sail Panel, θα βοηθήσει στην προστασία των επισκεπτών.

Η Silversea θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς και τις υγειονομικές αρχές για την εξέλιξη των διαδικασιών υγείας και ασφάλειας, καθώς εκδίδονται νέες συστάσεις για την υγεία και καθώς προχωρά η ρευστή κατάσταση.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή όποια πληροφορία χρειαζόσαστε. Τηλέφωνο 210 3609 801

Επισκεφτείτε το παρακάτω link για να ενημερωθείτε για τα πρωτοκόλλα και τις λοιπές πληροφορίες για την ασφάλεια σας.   

https://www.silversea.com/lp-silversea-hrts-consumer.html

από 17.650,00 €
Λεπτομέρειες