Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
14 νύχτες

Κρουαζιερα 14 νυχτες Grand Voyage/World Cruise

με το Silver Muse
Λιμανι Αναχωρησης
Λαουτόκα (Φίτζι)
Λιμανια προσεγγισης
Λαουτόκα (Φίτζι),Pentecost Island,Νησί Αμπρίμ (Βανουάτου),Παραλία Σαμπάνια (Μικρονησία),Σάντα Άνα (Μικρονησία),Ραμπούλ (Παπούα Νέα Γουινέα),Νησί Garove (Παπούα Νέα Γουινέα),Μάντανγκ (Παπούα Νέα Γουϊνέα),Νησιά Τάμι (Παπούα Νέα Γουινέα),Το νησί Ντόμπο (Ινδονησία),Ιαματικές Πηγές Ντέι-Ντέι (Νήσος Φέργκιουσον),Σαμαράι & Κουάτο Νήσοι (Παπούα Νέα Γουινέα),Κέρνς (Γιόρκεις Νομπ, Αυστραλία)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Νησί Αμπρίμ, Βανουάτου

Το Αμπρίμ (μερικές φορές ονομάζεται το μαύρο νησί, λόγω της πεδιάδας της τέφρας που καλύπτει το εσωτερικό) είναι ένα ηφαιστειακό νησί στο αρχιπέλαγος του Βανουάτου. Είναι γνωστό για την εξαιρετικά ενεργή ηφαιστειακή δραστηριότητα του, που περιλαμβάνει το σχηματισμό λίμνης από λάβα. Οι τουρίστες προσελκύονται από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Αμπρίμ όπως τα ενεργά ηφαίστεια, η τροπική βλάστηση και τα έθιμα των κατοίκων του χωριού.

Νησιά Τάμι, Παπούα Νέα Γουινέα

Τα νησιά Τάμι είναι ένα μικρό νησιωτικό σύμπλεγμα που βρίσκεται στον Κόλπο Huon, στη Θάλασσα του Σολομώντα. Αποτελούν μέρος της σημερινής επαρχίας Μορόμπε, Παπούα Νέα Γουινέα. Οι νησιώτες ειδικεύονται σε περίτεχνα σκαλιστά κύπελλα. Τα κανό της περιοχής έχουν μοναδικό σχεδιασμό και διακόσμηση. Σήμερα, οι Νήσοι Τάμι προστατεύονται από το νόμο για τις Εθνικές θάλασσες του 1977 της Παπούα Νέας Γουινέας.

Κέρνς, Γιόρκεις Νομπ, Αυστραλία

Το Γιόρκεις Νομπ είναι ένα παραθαλάσσιο προάστιο του Κάιρνς, ένας μικρός παράδεισος, όπου μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Είναι μια υπέροχη, ασφαλής παραλία για κολύμπι και πολλές άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες. Κάντε κατάδυση στον ύφαλο Great Barrier, ή επισκεφθείτε το τροπικό δάσος, μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και την πόλη του Κάιρνς.

Παραλία Σαμπάνια, Μικρονησία

Η Σαμπάνια είναι μια δημοφιλής παραλία, που βρίσκεται στο νησί της Εσπίριτου Σάντο στο Βανουάτου. Είναι διάσημη για τις πανέμορφες αμμώδεις παραλίες της, μερικές από τις καλύτερες στο Νότιο Ειρηνικό. Την επισκέπτονται τακτικά τουρίστες και κρουαζιερόπλοια από την Αυστραλία. Η παραλία Σαμπάνια βρίσκεται κοντά στο χωριό Χόγκ Χάρμπουρ στα βορειοανατολικά του Σάντο.

Ιαματικές Πηγές Ντέι-Ντέι, Νήσος Φέργκιουσον

Στις ιαματικές πηγές Ντέι-Ντέι οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να εξερευνήσουν τις προϊστορικές διεξόδους ατμού, θερμοπίδακες και κοιτάσματα αλατιού. Οι ντόπιοι στο νησί Φέργκιουσον εξακολουθούν να μαγειρεύουν κατά την παράδοση των προγόνων τους προετοιμάζοντας όλα τα γεύματα στις φυσικές πισίνες βρασμού.

Το νησί Ντόμπο, Ινδονησία

Τα νησιά Aρού είναι μια ομάδα από περίπου ενενήντα πέντε νησιά με χαμηλό υψόμετρο στην επαρχία Μαλούκου της ανατολικής Ινδονησίας. Τα νησιά είναι τα ανατολικότερα στην επαρχία Μαλούκου και βρίσκονται στη Θάλασσα Αραφούρα, νοτιοδυτικά της Νέας Γουινέας και βόρεια της Αυστραλίας. Το Νησί Ντόμπο είναι το κύριο λιμάνι των νησιών και βρίσκεται στο Γουαμάρ, ακριβώς έξω από το Tαναμπεσάρ.

Λαουτόκα, Φίτζι

Η Λαουτόκα βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του νησιού Βίτι Λεβού, των νησιών Φίτζι, στον Ειρηνικό. Η Λαουτόκα είναι γνωστή ως πόλη της ζάχαρης, αφού η κύρια βιομηχανία των Φίτζι είναι η καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου. Αξίζει να επισκεφτεί κανείς το "Sugar Mill", τον ναό "Hare Krishna", τον υπέροχο Βοτανικό Κήπο, να περπατήσει στον κεντρικό εμπορικό δρόμο και να ψωνίσει σε καταστήματα αφορολόγητων ειδών.

Νησί Garove, Παπούα Νέα Γουινέα

Το νησί Garove βρίσκεται στη Παπούα Νέα Γουινέα και αποτελεί μέρος του ηφαιστειακού συμπλέγματος των νησιών Vitu. Το λιμάνι Johann Albrecht  και ο Κόλπος Balangori είναι κάποια από τα αξιοθέατα του νησιού.

Μάντανγκ, Παπούα Νέα Γουϊνέα

Η Μάντανγκ είναι μια πόλη στη βόρεια ακτή της Παπούα Νέας Γουϊνέας. Η βιομηχανία και η γεωργία αυξάνονται συνεχώς, περισσότερο για εξαγωγή σε μακρινές χώρες. Υπάρχουν οι πάντού φυτείες κοκοφοίνικα στην ακτή. Η πόλη είναι επίσης το σπίτι του Πανεπιστημίου του Θείου Λόγου. Το Πανεπιστήμιο δέχεται ντόπιους και διεθνείς φοιτητές.

Σάντα Άνα, Μικρονησία

Η Σάντα Άνα είναι ένα εξωτικό νησί που ανήκει στην ομάδα νησιών του Σολομώντα. Το κοραλλιογενές περιβάλλον κάνει την περιοχή να μοιάζει με έναν πίνακα ζωγραφικής. Ατέλειωτες αμμώδεις παραλίες με καταγάλανα νερά δημιουργούν ένα μαγευτικό σκηνικό. Είναι ένα παρθένο τροπικό μέρος και από τη στιγμή που θα το επισκεφθείτε και θα γνωρίσετε τους ιθαγενείς και την κουλτούρα τους, θα είναι σίγουρα κάτι το αξέχαστο!

Ραμπούλ, Παπούα Νέα Γουινέα

Η Ραμπούλ είναι ένας δήμος στην Ανατολική Νέα Βρετανία, στην Παπούα Νέα Γουινέα. Ως τουριστικός προορισμός, η Ραμπούλ είναι δημοφιλής για τα πολλές περιοχές που προσφέρονται για καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα καθώς, επίσης και για το θεαματικό λιμάνι.

Σαμαράι & Κουάτο Νήσοι, Παπούα Νέα Γουινέα

Γειτονικά νησιά που ανοίκουν στην επαρχία Milne Bay στην Παπούα Νέα Γουινέα. Νησιά ιστορικής σημασίας, ιδιαίτερα το Samarai που ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός, ως εμπορικό λιμάνι στα ταξίδια από την Αυστραλία στην Ανατολική Ασία. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο για να αποκτήσει ξανά την παλιά του αίγλη, ως σημαντικό εμπορικό λιμάνι, διοικητικό κέντρο και πολυσύχναστο κοσμοπολίτικο νησί δεν μπόρεσαν να το καταφέρουν. Σήμερα κατοικήται από λίγους κατοίκους και έχει ανακηρυχθεί από τον πρωθυπουργό της Παπούα Νέας Γουινέας ως νησί Εθνικής Ιστορικής Κληρονομιάς.

από 18.900,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Λαουτόκα, Φίτζι ------ 18:00
2 Εν πλω 00:00 00:00
3 Pentecost Island 08:30 12:00
3 Νησί Αμπρίμ, Βανουάτου 14:00 21:00
4 Παραλία Σαμπάνια, Μικρονησία 05:30 14:00
6 Σάντα Άνα, Μικρονησία 07:00 14:00
7 Εν πλω 00:00 00:00
8 Ραμπούλ, Παπούα Νέα Γουινέα 17:00 23:00
9 Νησί Garove, Παπούα Νέα Γουινέα 13:30 19:00
10 Μάντανγκ, Παπούα Νέα Γουϊνέα 12:00 19:00
11 Νησιά Τάμι, Παπούα Νέα Γουινέα 08:30 13:00
12 Το νησί Ντόμπο, Ινδονησία 09:00 13:00
12 Ιαματικές Πηγές Ντέι-Ντέι, Νήσος Φέργκιουσον 14:30 22:00
13 Σαμαράι & Κουάτο Νήσοι, Παπούα Νέα Γουινέα 06:30 14:00
14 Εν πλω 00:00 ------
15 Κέρνς, Γιόρκεις Νομπ, Αυστραλία 06:30 00:00
από 18.900,00 €
Δείτε λεπτομέρειες

από 18.900,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 18.900,00 €
Δείτε λεπτομέρειες