Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
19 νύχτες

Κρουαζιερα 19 νυχτες Expedition Cruising

με το Silver Explorer
Λιμανι Αναχωρησης
Ντάργουιν (Αυστραλία)
Λιμανια προσεγγισης
Ντάργουιν (Αυστραλία),Αγκάτς (Ινδονησία),Αγκάτς (Ινδονησία),Κόλπος Triton (Δυτική Παπούα, Ινδονησία),Auri Islands (Cenderawasih Bay),Κολονία (Γιαπ, Μικρονησία),Σορόλ (Γιάπ),Woleai (Yap, Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας),Τζέιφρουτ (Γιαπ),Άπρα (Γκουάμ)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Αγκάτς, Ινδονησία

Η πόλη της Αγκάτς είναι μοναδική στο ότι όλα τα κτίσματα είναι είναι χτισμένα από ξύλο ή από σκυρόδεμα με πασσάλους. Οι Aσμάτ είναι ίσως η πιο γνωστή φυλή στην Παπούα της Ινδονησίας. Έγιναν διάσημοι μέσα από τις μοναδικές ιδέες τους και τα υπέροχα σχέδια στην ξυλογλυπτική. Έχοντας μια από τις πιο γνωστές και ζωντανές παραδόσεις στην ξυλογλυπτική στον Ειρηνικό, η τέχνη τους ζητείται από συλλέκτες σε όλο τον κόσμο. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Μουσείο Kεμπουταγιάν νταν Kεμαχουάν Aσμάτ, το οποίο έχει μια φανταστική συλλογή από την τέχνη των Aσμάτ και μερικά χειροποίητα αντικείμενά τους, από κρανία μέχρι παραδοσιακές στολές χορού.

Άπρα, Γκουάμ

Η Άπρα είναι ένα λιμάνι βαθέων υδάτων στη δυτική πλευρά της επικράτειας των Ηνωμένων Πολιτειών της Γκουάμ. Το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο στην Άπρα είναι το Aσάν Όβερλουκ. Πρόκειται για ένα μέρος με τα μνημεία και τα ονόματα των ανδρών και των γυναικών που υποβλήθηκαν σε δοκιμασίες στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το λιμάνι της Άπρα σήμερα είναι κάτι περισσότερο από ένα σημαντικό λιμάνι στη Γκουάμ. Είναι, επίσης, μια δημοφιλής περιοχή αναψυχής για τους τουρίστες, λάτρεις της θάλασσας, και τους σέρφερς.

Auri Islands, Cenderawasih Bay

Τα νησιά Auri βρίσκονται στον κόλπο Cenderawasih στη βόρεια ακτή της Δυτικής Παπούας, Νέα Γουινέα, Ινδονησία. Εκεί υπάρχουν εκατοντάδες μικρά νησάκια που φιλοξενούν ορισμένους από τους πιο παρθένους σκληρούς κοραλλιογενείς υφάλους στην Ινδονησία, με μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις ψαριών στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το δυτικό τμήμα του κόλπου χαρακτηρίστηκε ως θαλάσσιο εθνικό πάρκο το 2002.  Εκτενείς έρευνες τεκμηρίωσαν 995 είδη ψαριών και πάνω από 500 είδη κοραλλιών, περίπου 10 φορές μεγαλύτερα από ό, τι σε ολόκληρη την Καραϊβική. Ο κόλπος είναι επίσης γνωστός για τις συσσωρεύσεις των μεγαλύτερων ψαριών του κόσμου όπως του φαλαινοκαρχαρία.

Κολονία, Γιαπ, Μικρονησία

H Κολονία είναι πρωτεύουσα του κράτους του Γιαπ, ένα εκ των Ομόσπονδων Πολιτειών της Μικρονησίας. 

Ντάργουιν, Αυστραλία

Η Βόρεια Επικράτεια είναι επικράτεια της Αυστραλίας που καταλαμβάνει το κεντρικό και βόρειο τμήμα της ηπείρου. Συνορεύει με τη Δυτική Αυστραλία στα δυτικά, τη Νότια Αυστραλία στα νότια και την Κουΐνσλαντ στα ανατολικά.Το Ντάργουιν, η βορειότερη πόλη της Αυστραλίας και πρωτεύουσα της Βόρειας Επικράτειας, έχει πληθυσμό 120.000 κατοίκων. Απ’ αυτούς 8 με 9 χιλιάδες είναι Έλληνες.

Τζέιφρουτ, Γιαπ

To Τζέιφρουτ είναι μία ατόλλη στο κράτος της Γιαπ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Μικρονησίας. Είναι το βορειότερο της ανατολικής ομάδας των νησιών Γιαπ. Η βλάστηση αποτελείται από θάμνους και κακαόδεντρα.

Σορόλ, Γιάπ

Το Σορόλ είναι μια κοραλλιογενής ατόλλη από εννέα νησιά, στα νησιά της κεντρικής Caroline στον Ειρηνικό Ωκεανό και αποτελεί μια νομοθετική περιοχή στην Γιάπ μέλος των Ομόσπονδων Πολιτειών της Μικρονησίας. Το βόρειο χείλος της ατόλλης αποτελείται από έναν ύφαλο με αρκετές νησίδες.

 

Κόλπος Triton, Δυτική Παπούα, Ινδονησία

Ο Κόλπος Triton είναι μία πόλη και λιμάνι στη Δυτική Παπούα της Ινδονησίας. Η φυσική ομορφιά της περιοχής είναι εκπληκτική, γεμάτη από κοραλλιογενείς υφάλους, φοίνικες και αμμώδεις παραλίες.

από 14.200,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Ντάργουιν, Αυστραλία ------ 19:00
2 Εν πλω 00:00 00:00
4 Εν πλω 00:00 00:00
5 Αγκάτς, Ινδονησία 08:00 00:00
6 Αγκάτς, Ινδονησία 00:00 12:00
7 Κόλπος Triton, Δυτική Παπούα, Ινδονησία 12:30 17:30
8 Εν πλω 00:00 00:00
10 Auri Islands, Cenderawasih Bay 06:30 22:00
13 Εν πλω 00:00 00:00
14 Εν πλω 00:00 00:00
15 Κολονία, Γιαπ, Μικρονησία 07:30 17:00
16 Σορόλ, Γιάπ 07:00 11:30
17 Woleai, Yap, Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας 08:00 17:00
19 Τζέιφρουτ, Γιαπ 06:30 ------
20 Άπρα, Γκουάμ 08:30 00:00
από 14.200,00 €
Δείτε λεπτομέρειες

Silver Explorer

Το κρουαζιερόπλοιο Silver Explorer έχει σχεδιαστεί ειδικά για πλοήγηση κάτω από ορισμένες υδάτινες συνθήκες και να πλησιάζει τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων και των πολικών περιοχών της γης. Η ενισχυμένη καρίνα του, του επιτρέπει να πλέει με ασφάλεια και ευκολία μέσα από κομμάτια πάγου. Ένας στόλος Zodiac επιτρέπει στους επιβάτες να επισκεφθούν ακόμη και τις πιο ασυνήθιστες και απάτητες περιοχές του πλανήτη και μια έμπειρη ομάδα, πάνω στο πλοίο παρέχει γνώση και κατανόηση σε κάθε αξέχαστη Silver Explorer, περιπέτεια κρουαζιέρας πολυτελείας.

Ship Specifications 

Crew:    117
Officers:    International
Guests:    132
Length:    354'
Width:    52'
Speed:    14 Knots
Tonnage:    6,072


από 14.200,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 14.200,00 €
Δείτε λεπτομέρειες