Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
15 νύχτες

Κρουαζιερα 15 νυχτες Expedition Cruising

με το Silver Explorer
Λιμανι Αναχωρησης
Ντούνεντιν (Νέα Ζηλανδία)
Λιμανια προσεγγισης
Ντούνεντιν (Νέα Ζηλανδία),Νησί Ούλβα (Νήσος Στιούαρτ),Snares (Νέα Ζηλανδία),Έντερμπαϊ & Νησιά Ώκλαντ (Νέα Ζηλανδία),Έντερμπαϊ & Νησιά Ώκλαντ (Νέα Ζηλανδία),Νήσος Κάμπελ (Νέα Ζηλανδία),Νησί Mακκουαρί (Ταζμανία),Νησί Mακκουαρί (Ταζμανία),Χόμπαρτ (Τασμανία, Αυστραλία),Φίλιπ Άιλαντ (Αυστραλία),Μελβούρνη (Αυστραλία)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Νήσος Κάμπελ, Νέα Ζηλανδία

Το νησί Κάμπελ είναι ένα απομακρυσμένο, ακατοίκητο νησί της Νέας Ζηλανδίας και το κύριο νησί της ομάδας των νησιών Κάμπελ. Είναι περιτριγυρισμένο από πολλά βράχια και νησίδες, όπως τα νησιά Ντέντ και Φόλι. Το νησί Κάμπελ βρίσκεται στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Το νησί έχει, επίσης χαρακτηριστεί ως Περιοχή Ιδιαίτερου Ενδιαφέρονος για τα Πτηνά, όπως ορίζονται από το Διεθνή Πτηνολογικό Σύνδεσμο, λόγω της σημασίας του ως τόπος αναπαραγωγής για πολλά θαλάσσια πτηνά.

Ντούνεντιν, Νέα Ζηλανδία

Το Ντούνεντιν είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στο Σάουθ Άιλαντ. Είναι γνωστό για την βικτωριανή αρχιτεκτονική του, την εναλλακτική κολεγιακή ατμόσφαιρα, τον εξαιρετικό υπαίθριο τρόπο αναψυχής και την ποικιλία άγριας ζωής όπως άλμπατρος, πιγκουΐνοι και φώκιες.

Έντερμπαϊ & Νησιά Ώκλαντ, Νέα Ζηλανδία

Το νησί Έντερμπαϊ είναι μέρος του αρχιπελάγους των Νήσων Ώκλαντ στη Νέα Ζηλανδία. Βρίσκεται ακριβώς μετά από το βόρειο άκρο των νησιών Ώκλαντ, το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους. Το Έντερμπαϊ είναι μέρος Ιδιαίτερης Σημασίας για τα Πτηνά στα νησιά Ώκλαντ, όπως ορίζεται από τον Διεθνή Πτηνολογικό Σύνδεσμο, λόγω της σημασίας των Ώκλαντ ως τόπος αναπαραγωγής για πολλά είδη θαλάσσιων πτηνών.           

Χόμπαρτ, Τασμανία, Αυστραλία

Το Χόμπαρτ είναι η πρωτεύουσα της Τασμανίας και η δεύτερη παλαιότερη πόλη της Αυστραλίας μετά το Σίδνεϋ. Το όρος Γουέλινγκτον δεσπόζει στο τοπίο και αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη. Κατά μήκος του λιμανιού, οι πέτρινες αποθήκες και αποβάθρες του 19ου αι., έχουν μετατραπει σε παμπ και εστιατόρια, διατηρώντας την παλιά ατμόσφαιρα. Στα αξιοθέατα της πόλης περιλαμβάνονται τα εκλεκτά οινοποιεία του Κόουλ Βάλεϊ και ο Βασιλικός Βοτανικός Κήπος της Τασμανίας.

Μελβούρνη, Αυστραλία

Στη νοτιοανατολική γωνιά της Αυστραλίας βρίσκεται η Μελβούρνη. Στην πρωτεύουσα της Βικτώρια, που είναι το τέλειο μέρος για τους λάτρεις της περιπέτειας, γεννήθηκε το αυστραλέζικο ποδόσφαιρο και το πασίγνωστο κρίκετ της Μελβούρνης. Σε κοντινή απόσταση, το Σεν Κίλντα προσφέρει εκπληκτική παραλία και μια ποικιλία θαλάσσιων αθλημάτων.

 

Νησί Mακκουαρί, Ταζμανία

Το νησί Mακκουαρί βρίσκεται στο νοτιοδυτικό Ειρηνικό Ωκεανό, περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ της Νέας Ζηλανδίας και της Ανταρκτικής. Το νησί αυτό διακηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς το 1997. Το νησί είναι το σπίτι σε ολόκληρο τον πληθυσμό του βασιλικού πιγκουίνου κατά την ετήσια περίοδο ωοτοκίας τους.

 

Φίλιπ Άιλαντ, Αυστραλία

Στο Φίλιπ Άιλαντ, οι τουρίστες μπορούν να ικανοποιήσουν τη δίψα τους για πολλές δραστηριότητες, καθώς και να βρίσκονται σε επαφή με την καταπληκτική φύση του νησιού.

Το Φίλιπ Άιλαντ είναι ένα νησί της Αυστραλίας που σχηματίζει ένα φυσικό κυματοθραύστη για τα ρηχά νερά της Δυτικής Ακτής.Εδώ, μπορείτε να δείτε την όμορφη άγρια φύση,κάθως εκατοντάδες μικροί πιγκουΐνοι ξεπροβάλλουν από την θάλασσα.Επίσης, κοιτώντας τα κοάλα να αποκοιμιούνται, ενώ κάνετε κρουαζιέρα θα είναι μια εμπειρία αξέχαστη. Το Φίλιπ Άιλαντ και η ηπειρωτική ακτή Bass είναι ένας παράδεισος για την παρατήρηση των πουλιών .Το νησί προσφέρει προστατευμένες παραλίες κολύμβησης, γνωστά σημεία για αλιεία  και απόκρημνες ακτές για σέρφινγκ, καθώς είναι γνωστό ως ένα από τα πιο συνεπή και ποικιλόμορφα σημεία για να σερφάρετε στην Αυστραλία.Επίσης, προσφέρεται για δραστηριότητες με μηχανές σε μια γραφική περιφέρεια καθώς είναι το σπίτι του αθλητισμού με μηχανές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Snares, Νέα Ζηλανδία

Τα Snares είναι μια μικρή ομάδα νησιών, βρίσκεται περίπου 200 χλμ νότια της Νέας Ζηλανδίας και στα νότιοδυτικά του Νησιού Στιούαρτ. Τα νησιά αυτά προσφέρουν ένα σπίτι σε ενδημικά είδη πουλιών. Η περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO.

 

Νησί Ούλβα, Νήσος Στιούαρτ

Το νησί Ούλβα είναι ένα μικρό νησί το οποίο αποτελεί μέρος του Νησιού Στιούαρτ της Νέας Ζηλανδίας. Η σχετική απομόνωση του νησιού αλλά ταυτόχρονα η εύκολη πρόσβαση από το Νησί Στιούαρτ επέτρεψε να γίνει μία σημαντική περιοχή φυσικών πόρων. Το νησί είναι ένα καταφύγιο για πουλιά και φυτά που στην ηπειρωτική χώρα της Νέας Ζηλανδίας είναι σπάνια ή έχουν πεθάνει. 

από 14.700,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Ντούνεντιν, Νέα Ζηλανδία ------ 17:00
2 Νησί Ούλβα, Νήσος Στιούαρτ 06:30 15:30
3 Snares, Νέα Ζηλανδία 07:30 12:30
4 Έντερμπαϊ & Νησιά Ώκλαντ, Νέα Ζηλανδία 05:30 00:00
5 Έντερμπαϊ & Νησιά Ώκλαντ, Νέα Ζηλανδία 00:00 16:00
6 Νήσος Κάμπελ, Νέα Ζηλανδία 08:30 19:00
7 Εν πλω 00:00 00:00
8 Νησί Mακκουαρί, Ταζμανία 08:30 00:00
9 Νησί Mακκουαρί, Ταζμανία 00:00 12:00
10 Εν πλω 00:00 00:00
11 Εν πλω 00:00 00:00
12 Χόμπαρτ, Τασμανία, Αυστραλία 13:00 23:00
15 Φίλιπ Άιλαντ, Αυστραλία 12:30 ------
16 Μελβούρνη, Αυστραλία 08:00 00:00
από 14.700,00 €
Δείτε λεπτομέρειες

Silver Explorer

Το κρουαζιερόπλοιο Silver Explorer έχει σχεδιαστεί ειδικά για πλοήγηση κάτω από ορισμένες υδάτινες συνθήκες και να πλησιάζει τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων και των πολικών περιοχών της γης. Η ενισχυμένη καρίνα του, του επιτρέπει να πλέει με ασφάλεια και ευκολία μέσα από κομμάτια πάγου. Ένας στόλος Zodiac επιτρέπει στους επιβάτες να επισκεφθούν ακόμη και τις πιο ασυνήθιστες και απάτητες περιοχές του πλανήτη και μια έμπειρη ομάδα, πάνω στο πλοίο παρέχει γνώση και κατανόηση σε κάθε αξέχαστη Silver Explorer, περιπέτεια κρουαζιέρας πολυτελείας.

Ship Specifications 

Crew:    117
Officers:    International
Guests:    132
Length:    354'
Width:    52'
Speed:    14 Knots
Tonnage:    6,072


από 14.700,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 14.700,00 €
Δείτε λεπτομέρειες