Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
8 νύχτες

Κρουαζιερα 8 νυχτες Expedition Cruising

με το Silver Explorer
Λιμανι Αναχωρησης
Κόλον (Παναμάς)
Λιμανια προσεγγισης
Κόλον (Παναμάς),Κόλον (Παναμάς),Διώρυγα του Παναμά (διάπλους),Ζούγκλα Ντάριεν (Παναμάς),Μπάχια Σολάνο (Κολομβία),Εθνικό Πάρκο Ούτρια (Νούκι Χάρμπορ) (Κολομβία),Εθνικό Πάρκο Ούτρια (Νούκι Χάρμπορ) (Κολομβία),Νησί Γοργόνα (Κολομβία),Νήσος Πλάτα (Ισημερινός),Μαχαλά (Εκουαντόρ),Γκουαγιακίλ (Εκουαδόρ)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Μπάχια Σολάνο, Κολομβία

Η Μπάχια Σολάνο είναι ένας δήμος και μια πόλη του Τμήματος Τσοκό, στην Κολομβία. Η Μπάχια, όπως είναι τοπικά γνωστή, είναι ένα οικονομικό και τουριστικό κέντρο στα παράκτια της Τσοκό. Η περιοχή γύρω από τη Μπάχια Σολάνο είναι φιλοξενεί παγκόσμιας κλάσης καταδύτες, παρέχοντας μια πληθώρα θαλάσσιων δραστηριοτήτων για τους τουρίστες. Οι παραλίες της, τα ποτάμια, οι καταρράκτες και η πολιτιστική πολυμορφία είναι μερικά από τα αξιοθέατα που κάνουν αυτό το χωριό έναν προορισμό που δεν πρέπει να χάσετε σε κάθε ταξιδιωτικό οδηγό της Κολομβίας.

Ζούγκλα Ντάριεν, Παναμάς

Η πυκνή ζούγκλα Ντάριεν βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Παναμά. Το Κάνα, η τελευταία ουσιαστική ανθρώπινη εγκατάσταση στην περιοχή γίνεται συχνά η βάση για να εξερευνήσετε τα βάθη του τροπικού δάσους ανενόχλητοι. Μια πρόσφατα χτισμένη πλατφόρμα επιτρέπει να δείτε πολλά διαφορετικά οικοσυστήματα με μια ματιά. Η ζούγκλα Ντάριεν αναγνωρίζεται ως μία από τις top-ten θέσεις παρατήρησης πουλιών του κόσμου. Απειλούμενα είδη όπως οι παπαγάλοι αρά και τα τζάγκουαρ ζουν εκεί υπό την προστασία των δασοφυλάκων.

Νησί Γοργόνα, Κολομβία

Το νησί Γοργόνα βρίσκεται 35 χλμ. από την ακτή του Ειρηνικού της Κολομβίας. Από το 1959-1982 μετατράπηκε σε σωφρονιστικό κέντρο, οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες της χώρας απομονώθηκαν σε αυτό το νησί. Κατά την επίσκεψη στο νησί μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να περπατήσετε μέσα από τα ερείπια της πρώην φυλακής. Το 1985 έγινε η επίσημη περιοχή του εθνικού πάρκου της Κολομβίας και ανακηρύχθηκε κληρονομιά της ανθρωπότητας από την UNESCO.

Γκουαγιακίλ, Εκουαδόρ

Η Γκουαγιακίλ είναι η μεγαλύτερη και η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στον Ισημερινό, καθώς και το κύριο λιμάνι του έθνους. Η τυπική κουζίνα της περιοχής περιλαμβάνει κυρίως πιάτα με θαλασσινά. Η πόλη έχει επίσης πολλά πανεπιστήμια, πάρκα, μουσεία και βιβλιοθήκες.

Νήσος Πλάτα, Ισημερινός

Το νησί Πλάτα είναι ένα μικρό νησί στα ανοικτά των ακτών της Mαναμπί, στον Ισημερινός. Στο νησί, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία των ζώων, όπως για παράδειγμα, διάφορα είδη μπούφων. Ένα άλλο είδος που βρέθηκε εδώ είναι το θαλάσσιο λιοντάρι και τα δελφίνια της Νότιας Αμερικής. Υπάρχουν πολλές ωραίες παραλίες του νησιού όπου μπορείτε να δείτε πολλές μορφές άγριας ζωής και φυτικών ειδών.

Μαχαλά, Εκουαντόρ

Μαχαλά είναι μια πόλη στο νότιο-δυτικά του Ισημερινού. Είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας El Oro και βρίσκεται κοντά στον κόλπο της Guayaquil στις εύφορες περιοχές. Είναι το δεύτερο πιο σημαντικό λιμάνι και αναφέρεται ως η Παγκόσμια πρωτεύουσα της Μπανάνας. Το κέντρο υπάρχει μια μεγάλη καθολική εκκλησία και μια κεντρική πλατεία, που χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

 

Κόλον, Παναμάς

Ένα μεγαλειώδες τεχνικό έργο, από τα μεγαλύτερα που κατασκεύασε ο άνθρωπος παγκοσμίως, είναι η Διώρυγα του Παναμά. Απολαύστε μια μοναδική κρουαζιέρα στα πλούσια τροπικά δάση που είναι γεμάτα με εξωτικά πουλιά, μαϊμούδες, βραδύποδες, ιγκουάνα και κροκόδειλους ή πηγαίνετε μια γραφική εκδρομή στα στενάκια της παλιάς Φρεντς Καρτέρ,προτού να επισκεφθείτε τα θρυλικά Γκατούν Λοκς για να δείτε τα πλοία που εισέρχονται στη Διώρυγα.
 

Διώρυγα του Παναμά (διάπλους)

Καθώς το πλοίο σας περνά αργά από στενές διώρυγες και τα θαυμάσια Μιραφλόρες , Πέδρο Μιγκέλ και Γκατούν και ταξιδεύει κατά μήκος της τεράστιας λίμνης Γκατούν, μια από τις μεγαλύτερες τεχνητές λίμνες στον κόσμο, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να συγκρίνεται με το θαύμα της διώρυγας του Παναμά. Εκτεινόμενη 80 χιλιόμετρα από την πόλη του Παναμά στις ακτές του Ειρηνικού προς το Κολόν στην πλευρά του Ατλαντικού, η διώρυγα του Παναμά, αποτελεί ένα εκπληκτικό μηχανικό και κατασκευαστικό κατόρθωμα.

Εθνικό Πάρκο Ούτρια (Νούκι Χάρμπορ), Κολομβία

Το Εθνικό Πάρκο Ούτρια είναι μια προνομιακή περιοχή για οικοτουρισμό, με τις αναρίθμητες φυσικές ομορφιές της, την ομορφιά των τοπίων της, την άριστη κατάσταση των οικοσυστημάτων και το μεγάλο πολιτιστικό πλούτο της, όλα μέρος της μοναδικής κληρονομιάς της περιφέρειας του Ειρηνικού, στη βόρεια Κολομβία. Απλώνεται μέχτι το Τμήμα Τσοκό στην ακτή του Ειρηνικού μεταξύ των πόλεων Νουκί και El Valle. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν, όπως πεζοπορία, παρατήρηση φαλαινών και άλλων ειδών πανίδας, κανό-καγιάκ και κολύμβηση με αναπνευστήρα.

από 6.500,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Κόλον, Παναμάς ------ 00:00
2 Κόλον, Παναμάς 00:00 04:30
2 Διώρυγα του Παναμά (διάπλους) 05:00 05:00
3 Ζούγκλα Ντάριεν, Παναμάς 06:30 18:00
4 Μπάχια Σολάνο, Κολομβία 07:30 11:00
4 Εθνικό Πάρκο Ούτρια (Νούκι Χάρμπορ), Κολομβία 16:30 00:00
5 Εθνικό Πάρκο Ούτρια (Νούκι Χάρμπορ), Κολομβία 00:00 12:00
6 Νησί Γοργόνα, Κολομβία 06:30 11:30
7 Νήσος Πλάτα, Ισημερινός 14:00 18:30
8 Μαχαλά, Εκουαντόρ 09:00 ------
9 Γκουαγιακίλ, Εκουαδόρ 08:00 00:00
από 6.500,00 €
Δείτε λεπτομέρειες

Silver Explorer

Το κρουαζιερόπλοιο Silver Explorer έχει σχεδιαστεί ειδικά για πλοήγηση κάτω από ορισμένες υδάτινες συνθήκες και να πλησιάζει τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων και των πολικών περιοχών της γης. Η ενισχυμένη καρίνα του, του επιτρέπει να πλέει με ασφάλεια και ευκολία μέσα από κομμάτια πάγου. Ένας στόλος Zodiac επιτρέπει στους επιβάτες να επισκεφθούν ακόμη και τις πιο ασυνήθιστες και απάτητες περιοχές του πλανήτη και μια έμπειρη ομάδα, πάνω στο πλοίο παρέχει γνώση και κατανόηση σε κάθε αξέχαστη Silver Explorer, περιπέτεια κρουαζιέρας πολυτελείας.

Ship Specifications 

Crew:    117
Officers:    International
Guests:    132
Length:    354'
Width:    52'
Speed:    14 Knots
Tonnage:    6,072


από 6.500,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 6.500,00 €
Δείτε λεπτομέρειες