Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
12 νύχτες

Κρουαζιερα 12 νυχτες Expedition Cruising

με το Silver Explorer
Λιμανι Αναχωρησης
Νόουμ (Αλάσκα)
Λιμανια προσεγγισης
Νόουμ (Αλάσκα),Διεθνής γραμμή ημερομηνίας,Προβιντένιγια (Ρωσία),Mεϊνιπιλίνιο (Ρωσία),Κόλπος Αναστασία (Ρωσία),Τιμλάτ (Ρωσία),Λαβρόβα Μπέι (Ρωσία),Πίτερ Μπέι (Ρωσία),Bogoslav Island (Russian Federation),Ίττιγκραν Άιλαντ (Ρωσία),Proliv Senyavina Hot Springs,Διεθνής γραμμή ημερομηνίας / Όφελος μιας ημέρας,Νόουμ (Αλάσκα)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Κόλπος Αναστασία, Ρωσία

Ο Κόλπος Αναστασία είναι το ιδανικό μέρος για παρατήρηση πουλιών στη Ρωσία. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν μεγάλη ποικιλία πουλιών που φωλιάζουν στην ξηρά σ’ αυτήν τη περιοχή και να συζητήσουν με ορνιθολόγους. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να φωτογραφίσετε τους θαλάσσιους ίππους που ανασύρονται κατά μήκος της παραλίας.

Λαβρόβα Μπέι, Ρωσία

Ο Λαβρόβα Μπέι αποτελεί μέρος του φυσικού καταφυγίου του Koryaksky, στην χερσόνησο Καμτσάτκα της Ανατολικής Ρωσίας. Το μέρος είναι γνωστό για την άγρια ​​πανίδα και το τοπίο που περιβάλλεται από κωνικές κορυφές και οδοντωτούς απότομους βράχους που χωρίζονται από κοιλάδες με καταρράκτες και ρεύματα γλυκού νερού. Τα ψηλά βράχια προσφέρουν στους παρατηρητές πουλιών μοναδικές ευκαιρίες για να παρακολουθήσουν τους θαλασσαετούς Stellers. Ζήστε την εμπειρία της τούνδρας, δείτε καφέ αρκούδες, αρκτικούς λαγούς και πρόβατα στο βουνό.

Mεϊνιπιλίνιο, Ρωσία

Το Mεϊνιπιλίνιο είναι μια αγροτική τοποθεσία στη Ρωσία, που βρίσκεται νοτιοδυτικά του Μπερινγκόβσκι. Η αλιεία είναι ο κύριος τομέας απασχόλησης στο χωριό. Το χωριό διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις όπως νοσοκομείο, ταχυδρομείο, γυμνάσιο και παιδικό σταθμό. Έχει επίσης ένα μουσείο που είναι αφιερωμένο στην τοπική εθνογραφία και τον πολιτισμό.

Νόουμ, Αλάσκα

Η Νόουμ είναι μια πόλη ζωτικής σημασίας στην Αλάσκα. Αυτή η θέση προσφέρει εξαιρετική θέα από τούνδρες και μια καταπληκτική άγρια ​​φύση. Καφέ αρκούδες, ελάφια και πολλά είδη πουλιών θα τα δείτε εδώ, σίγουρα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πολλές δραστηριότητες, όχι μόνο το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι. Η πιο διάσημη δραστηριότητα είναι ο αγώνας με έλκηθρα που σέρνουν σκυλιά και που πραγματοποιείται κάθε Μάρτιο. Είναι ένας από τους πιο δύσκολους τέτοιου είδους αγώνες στον κόσμο. Η Νόουμ είναι μια περιοχή της Αλάσκας, που ικανοποιεί κάθε γούστο! 

Πίτερ Μπέι, Ρωσία

Ο Πίτερ Μπέι γνωστός, επίσης, ως Πίτερ ο Μέγας Κόλπος αποτελείται από μικρότερους όρμους και είναι ο μεγαλύτερος κόλπος στη Θάλασσα της Ιαπωνίας. Η θέα από τις τεράστιες κοιλάδες τούνδρας θα είναι θεαματική. Βραχώδεις ακτές, από τη μία πλευρά και βουνά από την άλλη συνθέτουν το τοπίο. Μην παραλείψετε μια επίσκεψη στη διάσημη Λίμνη Γκούζ, όπου μπορείτε να θαυμάσετε το δημοφιλές φυτό του λωτού που μεγαλώνει εδώ.  

Προβιντένιγια, Ρωσία

Η Προβιντένιγια είναι το διοικητικό κέντρο της Περιφέρειας Προβιντένσκι, της Αυτόνομης Περιφέρειας Τσουκότκα, της Ρωσίας. Η πόλη βρίσκεται στον Κομσομόλσκαγια Μπέι και διασχίζει τον Βερίγγειο Πορθμό και την Αλάσκα. Υπάρχει μια τεχνική σχολή, ένας κινηματογράφος, ένα ταχυδρομείο, το μουσείο Ιστορίας και Πολιτισμού της Τσουκότκα και και μία από τις μόλις δύο πίστες του σκι στην Τσουκότκα.

Τιμλάτ, Ρωσία

Η Tιμλάτ βρίσκεται στη ρωσική Άπω Ανατολή στις όχθες του ποταμού Τιμλάτ που ρέει στη Βερίγγειο Θάλασσα. Το χωριό βρίσκεται στην αυτόνομη περιοχή Koριάκ, στην Περιφέρεια Kαραγκίνσκι της Καμτσάτκα. Το χωριό ιδρύθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα ως εμπορικός σταθμός. Μερικοί κάτοικοι της Tιμλάτ εξακολουθούν να χρησιμοποιούν έλκηθρα με σκυλιά το χειμώνα ως μέσο μεταφοράς. Η παραδοσιακή συγκομιδή περιλαμβάνει σολωμό, ναβάγκα (ένα είδος μπακαλιάρου), ρέγκα, χαβιάρι, ταράνδους και θαλάσσια θηλαστικά.

Διεθνής γραμμή ημερομηνίας

Η διεθνής γραμμή της ημερομηνίας (IDL) είναι μια νοητή γραμμή πάνω στην επιφάνεια της Γης, που τρέχει από το Βόρειο προς το Νότιο Πόλο και οριοθετεί μια ημερολογιακή ημέρα από την επόμενη. Περνά μέσα από την μέση του Ειρηνικού Ωκεανού περίπου, καθώς αποκλίνει και περνάει γύρω από ορισμένες περιοχές και νησιωτικές ομάδες. Η διεθνής γραμμή της ημερομηνίας και το κινούμενο σημείο διαχωρίζει τις δύο ημερολογιακές ημέρες.

Ίττιγκραν Άιλαντ, Ρωσία

Το νησί Ίττιγκραν είναι ένα νησί στη Βερίγγειο Θάλασσα 24 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το Κέιπ Τσαπλίνο, κοντά στην ακτή της Τσουκότκα. Βρίσκεται 3,8 χιλιόμετρα νότια του νησιού Αρακαμτσέτσεν. Οι Beluga φάλαινες είναι κοινές στα ύδατα γύρω από τα νησιά Αρακαμτσέτσεν και Ίττιγκραν. Σήμερα το νησί είναι δημοφιλής προορισμός στους οικοτουρίστες.

από 9.500,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Νόουμ, Αλάσκα ------ 17:00
2 Διεθνής γραμμή ημερομηνίας 00:00 00:00
3 Προβιντένιγια, Ρωσία 10:30 20:00
4 Εν πλω 00:00 00:00
5 Mεϊνιπιλίνιο, Ρωσία 06:00 17:00
6 Κόλπος Αναστασία, Ρωσία 07:30 14:00
7 Εν πλω 00:00 00:00
8 Τιμλάτ, Ρωσία 06:30 17:00
9 Λαβρόβα Μπέι, Ρωσία 14:30 18:00
10 Πίτερ Μπέι, Ρωσία 05:30 10:00
10 Bogoslav Island, Russian Federation 11:15 14:00
11 Εν πλω 00:00 00:00
12 Ίττιγκραν Άιλαντ, Ρωσία 08:30 12:30
12 Proliv Senyavina Hot Springs 14:15 20:00
13 Διεθνής γραμμή ημερομηνίας / Όφελος μιας ημέρας 00:00 ------
13 Νόουμ, Αλάσκα 08:30 00:00
από 9.500,00 €
Δείτε λεπτομέρειες

Silver Explorer

Το κρουαζιερόπλοιο Silver Explorer έχει σχεδιαστεί ειδικά για πλοήγηση κάτω από ορισμένες υδάτινες συνθήκες και να πλησιάζει τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων και των πολικών περιοχών της γης. Η ενισχυμένη καρίνα του, του επιτρέπει να πλέει με ασφάλεια και ευκολία μέσα από κομμάτια πάγου. Ένας στόλος Zodiac επιτρέπει στους επιβάτες να επισκεφθούν ακόμη και τις πιο ασυνήθιστες και απάτητες περιοχές του πλανήτη και μια έμπειρη ομάδα, πάνω στο πλοίο παρέχει γνώση και κατανόηση σε κάθε αξέχαστη Silver Explorer, περιπέτεια κρουαζιέρας πολυτελείας.

Ship Specifications 

Crew:    117
Officers:    International
Guests:    132
Length:    354'
Width:    52'
Speed:    14 Knots
Tonnage:    6,072


από 9.500,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 9.500,00 €
Δείτε λεπτομέρειες