Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
18 νύχτες

Κρουαζιερα 18 νυχτες Expedition Cruising

με το Silver Explorer
Λιμανι Αναχωρησης
Σιούαρντ (Αλάσκα, Η.Π.Α)
Λιμανια προσεγγισης
Σιούαρντ (Αλάσκα, Η.Π.Α),Χολγκέιτ Γκλέσιερ (Αλάσκα),Νησιά Τσίσγουελ (Αλάσκα),Νησιά Σεμίντι (Αλάσκα),Τσίγκνικ (Αλάσκα),Νησί Unga (Αλάσκα),Ντατς Χάρμπορ (Αλάσκα),Σαιντ Πολ (Αλάσκα),Σαιντ Μάθιου (Αλάσκα),Νήσος Χαλ (Αλάσκα),Διεθνής γραμμή ημερομηνίας,Ανάντιρ (Ρωσία),Γκαμπριέλα Μπέι (Ρωσία),Ακρωτήριο Ναυαρίνου (Ρωσία),Κόλπος Αναστασία (Ρωσία),Πίτερ Μπέι (Ρωσία),Bogoslav Island (Russian Federation),Παβέλ Μπέι,Cape Kuyveveem,Proliv Senyavina Hot Springs,Ίττιγκραν Άιλαντ (Ρωσία),Διεθνής γραμμή ημερομηνίας / Όφελος μιας ημέρας,Νόουμ (Αλάσκα)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Κόλπος Αναστασία, Ρωσία

Ο Κόλπος Αναστασία είναι το ιδανικό μέρος για παρατήρηση πουλιών στη Ρωσία. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν μεγάλη ποικιλία πουλιών που φωλιάζουν στην ξηρά σ’ αυτήν τη περιοχή και να συζητήσουν με ορνιθολόγους. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να φωτογραφίσετε τους θαλάσσιους ίππους που ανασύρονται κατά μήκος της παραλίας.

Νησιά Τσίσγουελ, Αλάσκα

Τα νησιά Τσίσγουελ είναι μια ομάδα από βραχώδη, ακατοίκητα νησιά μέσα στον Κόλπο της Αλάσκα. Αποτελούν μέρος του Εθνικού Καταφύγιου Άγριας Θαλάσσιας Ζωής της Αλάσκα και ένα σημαντικό καταφύγιο πουλιών. Η περιοχή είναι πολύ ενεργή σεισμικά και απόδειξη αυτού είναι το άγριο τοπίο. Αυτό το νησί φαίνεται να βγαίνει κατακόρυφα από τη θάλασσα, αφού δεν υπάρχουν οριζόντιες παραλίες. Αστερίες, πεταλίδες και γενικά τα θαλάσσια είδη που ευδοκιμούν σε ένα βραχώδη βιότοπο είναι άφθονα.

Ακρωτήριο Ναυαρίνου, Ρωσία

Το Ακρωτήριο Ναυαρίνου βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Βεριγγείου Θάλασσας στα νότια του Ανάντιρ. Έχει μια από τις πλέον άφθονες αποικίες θαλασσοπουλιών στη βορειοανατολική Ρωσία. Στην Γκαμπριέλα Μπέι μπορείτε να δείτε Στέλλερ θαλάσσια λιοντάρια, θαλάσσιους ίππους του Ειρηνικού, φώκιες, τη φάλαινα της Γροιλανδίας και όρκες.

Ντατς Χάρμπορ, Αλάσκα

Tο Ντατς Χάρμπορ βρίσκεται εντός των ορίων της πόλης της Unalaska και συνδέεται με την Unalaska με μια γέφυρα. Οι Aleut ή Unangan έχουν ζήσει στο νησί Unalaska για χιλιάδες χρόνια. H φυλή Unangan,  ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που κατοίκησαν στο νησί της Unalaska, το ονόμασαν "Ounalashka" που σημαίνει «κοντά στη χερσόνησο». Το Ντατς Χάρμπορ ονομάστηκε έτσι από τους Ρώσους, γιατί πίστευαν ότι ένα ολλανδικό πλοίο ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό σκάφος που κατέπλευσε στο λιμάνι. Το λιμάνι της Unalaska / Ντατς Χάρμπορ είναι το κύριο λιμάνι και η βάση της χιλιοτραγουδισμένης Βεριγγείου Θάλασσας στον τομέα της αλιείας βασιλικών καβουριών. Θα έχετε την καλύτερη απεικόνιση της ρωσικής επιρροής μετά από την επίσκεψή σας στην Ρωσική Ορθόδοξη Μητρόπολη της Αναλήψεως,  μια από τις παλαιότερες σταυροειδούς τύπου ρωσικές εκκλησίες στη χώρα. 

Ανάντιρ, Ρωσία

Το Ανάντιρ είναι η πρωτεύουσα της Τσουκότκα, του βορειοανατολικού άκρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, και η πλέον ανατολική πόλη ολόκληρης της χώρας. Είναι χτισμένο στο σημείο που ο ποταμός Ανάντιρ εκβάλλει στη Θάλασσα Μπέρινγκ (βόρειος Ειρηνικός). Βασική παραγωγική δραστηριότητα στο Ανάντιρ είναι η αλιεία, όταν η θάλασσα δεν είναι παγωμένη.

Γκαμπριέλα Μπέι, Ρωσία

Ο κόλπος Gabriela, δίπλα στο ακρωτήριο Navarin, βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της θάλασσας Bering, στα νότια του Anadyr, στις βορειοανατολικές ακτές της Ρωσίας. Μέρος της ρωσικής  Άπω Ανατολής ο κόλπος Gablriela προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε όποιον τον επισκευτεί. Διάφορα είδη θαλάσσιων πτηνών, μεγαλόσωμες αρκούδες αλλά και γκρίζες φάλαινες είναι μερικά από τα ζώα που μπορούν οι επισκέπτες να δουν  και να θαυμάσουν .Πέρα όμως από τα ζώα και τα πτηνά θα θαυμάσουν και τα αγριολούλουδα που σαν πολύχρωμο χαλί καλύπτουν και ντύνουν την ρωσική τούνδρα.  

Χολγκέιτ Γκλέσιερ, Αλάσκα

Ο Χολγκέιτ Γκλέσιερ είναι ένας παγετώνας που βρίσκεται στην αμερικανική πολιτεία της Αλάσκα, στο Εθνικό Πάρκο των Φιορδ Kενάι. Υπάρχουν φύλακες από το Εθνικό Πάρκο που μπορούν να είναι επί του σκάφους και να επεξηγούν το ταξίδι σας, να επισημάνουν τα αξιοθέατα, να αναλύουν τη φυσική ιστορία, και να απαντούν σε ερωτήσεις. Παρακολουθήστε φάλαινες, δείτε τα θαλάσσια λιοντάρια να κάνουν ηλιοθεραπεία στους ζεστούς βράχους και να ακούστε τους πάγους του Χολγκέιτ Γκλέσιερ καθώς σκάνε και τελικά σπάνε.

Νήσος Χαλ, Αλάσκα

Το νησί Χαλ είναι ένα μικρό νησί που βρίσκεται 3,5 μίλια (5.6 χλμ) βορειοδυτικά του νησιού Σεν Μάθιου, στη Βερίγγειο Θαλάσσα, στην Αλάσκα. Είναι μια ιδανική τοποθεσία για να παρακολουθήσετε θαλάσσιους ίππους του Ειρηνικού. Το νησί Χαλ είναι ακατοίκητο. Είναι μέρος της Βεριγγείου Θάλασσας και ανήκει στο Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Θαλάσσιας Ζωής της Αλάσκα. Το νησί ήταν γνωστό ως «Όστροβ Mορζοβόι» («Νησί Θαλάσσιος ίππος»).

Τσίγκνικ, Αλάσκα

Το Τσίγκνικ είναι μια πόλη στη λίμνη και την χερσόνησο Μπορού, στην Αλάσκα, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Τσίγνικ Μπέι βρίσκεται στη χερσόνησο της Αλάσκα. Πρόκειται για ένα απομακρυσμένο ψαροχώρι σε ένα απομακρυσμένο μέρος του κόσμου που βασίζεται στα δύο εργοστάσια ψαριών. Ο πληθυσμός κατά τη θερινή περίοδο είναι περίπου 200 άτομα. 

Νόουμ, Αλάσκα

Η Νόουμ είναι μια πόλη ζωτικής σημασίας στην Αλάσκα. Αυτή η θέση προσφέρει εξαιρετική θέα από τούνδρες και μια καταπληκτική άγρια ​​φύση. Καφέ αρκούδες, ελάφια και πολλά είδη πουλιών θα τα δείτε εδώ, σίγουρα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πολλές δραστηριότητες, όχι μόνο το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι. Η πιο διάσημη δραστηριότητα είναι ο αγώνας με έλκηθρα που σέρνουν σκυλιά και που πραγματοποιείται κάθε Μάρτιο. Είναι ένας από τους πιο δύσκολους τέτοιου είδους αγώνες στον κόσμο. Η Νόουμ είναι μια περιοχή της Αλάσκας, που ικανοποιεί κάθε γούστο! 

Πίτερ Μπέι, Ρωσία

Ο Πίτερ Μπέι γνωστός, επίσης, ως Πίτερ ο Μέγας Κόλπος αποτελείται από μικρότερους όρμους και είναι ο μεγαλύτερος κόλπος στη Θάλασσα της Ιαπωνίας. Η θέα από τις τεράστιες κοιλάδες τούνδρας θα είναι θεαματική. Βραχώδεις ακτές, από τη μία πλευρά και βουνά από την άλλη συνθέτουν το τοπίο. Μην παραλείψετε μια επίσκεψη στη διάσημη Λίμνη Γκούζ, όπου μπορείτε να θαυμάσετε το δημοφιλές φυτό του λωτού που μεγαλώνει εδώ.  

Νησιά Σεμίντι, Αλάσκα

Τα νησιά Σεμίντι είναι μια ομάδα νησιών της πολιτείας της Αλάσκα, ΗΠΑ, που βρίσκονται στον Κόλπο της Αλάσκα. Τα νησιά βρίσκονται νοτιοδυτικά του νησιού Κόντιακ. Πρόκειται για μια καθορισμένη περιοχή άγριας φύσης και έκτασης περίπου 250.000 στρεμμάτων περιβάλλοντα θαλάσσιου βυθού όπου μένουν θαλάσσιες ενυδρίδες, θαλάσσια λιοντάρια, φώκιες και φάλαινες. Εξερευνήστε τα νησιά αυτά και δείτε τον άφθονο αριθμό των θαλάσσιων πτηνών που κατοικούν σε αυτήν την περιοχή (πάνω από 2,4 εκατομμύρια πτηνά).

 

Σαιντ Μάθιου, Αλάσκα

Το νησί Σαιντ Μάθιου είναι ένα απομακρυσμένο νησί στην θάλασσα του Μπάρεντς στην Αλάσκα. Τα νησιά στη Βερίγγειο Θάλασσα αποτελούν ένα μικρό αλλά μοναδικό Αρκτικό θαλάσσιο περιβάλλον, που χαρακτηρίζεται από το Σαιντ Λόρενς, το Σαιντ Μάθιου και τα νησιά Πριμπιλόφ. Αυτά τα νησιά με χαρακτηριστικό οικοσύστημα τούνδρας, περιβάλλονται από θαλάσσιους πάγους το χειμώνα και χρησιμεύουν ως καταφύγια προστασίας για τις μεγαλύτερες αγέλες στον κόσμο φώκιας με σπάνια γούνα, θαλάσσιες ενυδρίδες, καθώς και θαλάσσσια λιοντάρια και θαλάσσιους ίππους.

Σαιντ Πολ, Αλάσκα

Το Σαιντ Πολ είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά Πριμπιλόφ, μια ομάδα πέντε ηφαιστειακών νησιών της Αλάσκα, που βρίσκονται στη Βερίγγειο Θάλασσα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας. Η εκκλησία του νησιού είναι καταχωρημένη στο Εθνικό Αρχείο Ιστορικών Τόπων των της Αμερικής. Το Σαιντ Πολ είναι γνωστό ως καταφύγιο παρατήρησης πουλιών και αποτελεί μέρος του Εθνικού Καταφυγίου Άγριας Ζωής στη Θάλασσα της Αλάσκας.

Σιούαρντ, Αλάσκα, Η.Π.Α

Μια από τις παλαιότερες και πιο γραφικές κοινότητες της Αλάσκας, το Σιούαρντ, είναι γνωστό ως "πύλη" για το Εθνικό Πάρκο των Κενάι Φιορδ. Επισκεφτείτε το Alaska Sea Life Center και μελετήστε θαλάσσιους ελέφαντες, θαλάσσιες ενυδρίδες, φώκιες, ψάρια και άλλες μορφές της τοπικής θαλάσσιας ζωής στο φυσικό τους περιβάλλον.

Νησί Unga, Αλάσκα

Το νησί Unga είναι ένα ακατοίκητο νησί που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Αλάσκα των Ηνωμένων Πολιτείων.

Διεθνής γραμμή ημερομηνίας

Η διεθνής γραμμή της ημερομηνίας (IDL) είναι μια νοητή γραμμή πάνω στην επιφάνεια της Γης, που τρέχει από το Βόρειο προς το Νότιο Πόλο και οριοθετεί μια ημερολογιακή ημέρα από την επόμενη. Περνά μέσα από την μέση του Ειρηνικού Ωκεανού περίπου, καθώς αποκλίνει και περνάει γύρω από ορισμένες περιοχές και νησιωτικές ομάδες. Η διεθνής γραμμή της ημερομηνίας και το κινούμενο σημείο διαχωρίζει τις δύο ημερολογιακές ημέρες.

Ίττιγκραν Άιλαντ, Ρωσία

Το νησί Ίττιγκραν είναι ένα νησί στη Βερίγγειο Θάλασσα 24 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το Κέιπ Τσαπλίνο, κοντά στην ακτή της Τσουκότκα. Βρίσκεται 3,8 χιλιόμετρα νότια του νησιού Αρακαμτσέτσεν. Οι Beluga φάλαινες είναι κοινές στα ύδατα γύρω από τα νησιά Αρακαμτσέτσεν και Ίττιγκραν. Σήμερα το νησί είναι δημοφιλής προορισμός στους οικοτουρίστες.

από 13.800,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Σιούαρντ, Αλάσκα, Η.Π.Α ------ 20:00
2 Χολγκέιτ Γκλέσιερ, Αλάσκα 05:30 05:30
2 Νησιά Τσίσγουελ, Αλάσκα 13:30 18:30
4 Νησιά Σεμίντι, Αλάσκα 07:30 11:00
5 Τσίγκνικ, Αλάσκα 17:00 20:00
6 Νησί Unga, Αλάσκα 07:30 11:30
7 Ντατς Χάρμπορ, Αλάσκα 09:00 12:30
8 Σαιντ Πολ, Αλάσκα 09:30 12:30
9 Σαιντ Μάθιου, Αλάσκα 08:30 12:30
9 Νήσος Χαλ, Αλάσκα 14:30 20:30
10 Εν πλω 00:00 00:00
11 Διεθνής γραμμή ημερομηνίας 00:00 00:00
12 Ανάντιρ, Ρωσία 06:30 17:00
13 Γκαμπριέλα Μπέι, Ρωσία 08:30 11:30
13 Ακρωτήριο Ναυαρίνου, Ρωσία 14:30 20:30
14 Κόλπος Αναστασία, Ρωσία 12:30 22:00
15 Πίτερ Μπέι, Ρωσία 05:30 10:00
15 Bogoslav Island, Russian Federation 11:15 14:00
15 Παβέλ Μπέι 14:45 23:30
16 Εν πλω 00:00 00:00
17 Cape Kuyveveem 13:30 19:00
18 Proliv Senyavina Hot Springs 06:30 12:30
18 Ίττιγκραν Άιλαντ, Ρωσία 14:15 20:00
19 Διεθνής γραμμή ημερομηνίας / Όφελος μιας ημέρας 00:00 ------
19 Νόουμ, Αλάσκα 08:30 00:00
από 13.800,00 €
Δείτε λεπτομέρειες

Silver Explorer

Το κρουαζιερόπλοιο Silver Explorer έχει σχεδιαστεί ειδικά για πλοήγηση κάτω από ορισμένες υδάτινες συνθήκες και να πλησιάζει τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων και των πολικών περιοχών της γης. Η ενισχυμένη καρίνα του, του επιτρέπει να πλέει με ασφάλεια και ευκολία μέσα από κομμάτια πάγου. Ένας στόλος Zodiac επιτρέπει στους επιβάτες να επισκεφθούν ακόμη και τις πιο ασυνήθιστες και απάτητες περιοχές του πλανήτη και μια έμπειρη ομάδα, πάνω στο πλοίο παρέχει γνώση και κατανόηση σε κάθε αξέχαστη Silver Explorer, περιπέτεια κρουαζιέρας πολυτελείας.

Ship Specifications 

Crew:    117
Officers:    International
Guests:    132
Length:    354'
Width:    52'
Speed:    14 Knots
Tonnage:    6,072


από 13.800,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 13.800,00 €
Δείτε λεπτομέρειες