Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
11 νύχτες

Κρουαζιερα 11 νυχτες Expedition Cruising

με το Silver Explorer
Λιμανι Αναχωρησης
Άπρα (Γκουάμ)
Λιμανια προσεγγισης
Άπρα (Γκουάμ),Σαϊπάν (Βόρειες Μαριάνες Νήσοι),Παγκάν (Βόρειες Μαριάνα Νήσοι),Maug Islands,Νησί Τσιτσιχίμα (Ιαπωνία),Νησί Τορισίμα (Ιαπωνία),Χιροσίμα (Ιαπωνία),Μιγιατζίμα (Ιαπωνία),Οκαγιάμα (Ιαπωνία),Κόμπε (Ιαπωνία)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Άπρα, Γκουάμ

Η Άπρα είναι ένα λιμάνι βαθέων υδάτων στη δυτική πλευρά της επικράτειας των Ηνωμένων Πολιτειών της Γκουάμ. Το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο στην Άπρα είναι το Aσάν Όβερλουκ. Πρόκειται για ένα μέρος με τα μνημεία και τα ονόματα των ανδρών και των γυναικών που υποβλήθηκαν σε δοκιμασίες στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το λιμάνι της Άπρα σήμερα είναι κάτι περισσότερο από ένα σημαντικό λιμάνι στη Γκουάμ. Είναι, επίσης, μια δημοφιλής περιοχή αναψυχής για τους τουρίστες, λάτρεις της θάλασσας, και τους σέρφερς.

Νησί Τσιτσιχίμα, Ιαπωνία

Το Τσιτσιχίμα είναι το μεγαλύτερο νησί στο αρχιπέλαγος Ογκασαβάρα. Το ορεινό νησί καλύπτεται από υποτροπικό δάσος, παραλίες με λευκή άμμο και απότομες βραχώδεις ακτές. Η φυσική ομορφιά του με τα καταπράσινα δάση του νησιού και το βαθύ μπλε των ωκεανών, σε συνδυασμό με το χαλαρό χαρακτήρα του νησιού κάνουν το νησί ένα τέλειο μέρος για να ξεφύγετε από τον έντονο ρυθμό της σύγχρονης ζωής. Το νησί Τσιτσιχίμα είναι δημοφιλές γιατί μπορείτε να δείτε φάλαινες και δελφίνια.

Χιροσίμα, Ιαπωνία

Χιροσίμα είναι πόλη της Ιαπωνίας, πρωτεύουσα του νομού Χιροσίμα και μεγαλύτερη πόλη της περιφέρειας Τσουγκόκου στο δυτικό Χονσού (μεγαλύτερο νησί της Ιαπωνίας). Είναι περισσότερο γνωστή παγκοσμίως ως η πρώτη πόλη στην Ιστορία που βομβαρδίστηκε με ατομική βόμβα (ορθότερα: πυρηνική βόμβα), κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (1945) από τις ΗΠΑ.

Μιγιατζίμα, Ιαπωνία

Η Μιγιατζίμα είναι ένα μικρό νησί στην Ιαπωνία το οποίο είναι επίσης γνωστό ως Ιτσουκουσίμα λόγω του Ιερού της Ιτσουκουσίμα, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, που είναι χτισμένο πάνω στο νερό. Θεωρείται ένα όμορφο, ρομαντικό και γαλήνιο μέρος καθώς και ένα από τα πιο γραφικά μέρη της Ιαπωνίας. Συνίσταται κυρίως για ημερήσιες εκδρομές.

Maug Islands

Τα νησιά Maug βρίσκονται στο αρχιπέλαγος Μαριάνες στον Ειρηνικό Ωκεανό. Αποτελούνται από τρία νησιά που ήταν παλιότερα μέρη ενός ηφαιστείου και είναι ακατοίκητα. Έχουν πλούσια, παρθένα βλάστηση που τα καλύπτει καθώς και φοινικόδεντρα .Επίσης έχουν χαρακτηριστεί ως περιοχή άγριας φύσης και ανήκουν στο καθεστώς για τη διατήρηση των φυσικών πόρων.

Οκαγιάμα, Ιαπωνία

Η Οκαγιάμα είναι πόλη που βρίσκεται στη περιοχή Τσουγκόκου της Ιαπωνίας. Τα πιο εντυπωσιακά τουριστικά αξιοθέατα είναι το Κάστρο Οκαγιάμα και ο κήπος Koraku-en. Συγκεκριμένα, ο Koraku-en θεωρείται ένας από τους τρεις καλύτερους και παλαιότερους κήπους στην Ιαπωνία που σχηματίστηκε το 1863. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι τουρίστες μπορούν να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Momotaro Matsuri, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται διάφορα είδη Ιαπωνικών χορών. Στη πόλη επίσης βρίσκεται το Πανεπιστήμιο της Οκαγιάμα και το Νομαρχιακό Μουσείο της Οκαγιάμα.

Παγκάν, Βόρειες Μαριάνα Νήσοι

Το Παγκάν είναι ένα νησί ηφαιστειακής προέλευσης στο αρχιπέλαγος των Μαριάνα Νήσων. Είναι το ιδανικό μέρος για όσους αγαπούν τον οικοτουρισμό. Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν εκεί με ελικόπτερο και η ποικιλομορφία του τοπίου θα σας καταπλήξει. Όμορφες παραλίες με μαύρη άμμο, θα κάνουν την εμπειρία της κολύμβησης με αναπνευστήρα μοναδική. Μην παραλείψετε μια πτήση πάνω από τον κρατήρα του ηφαιστείου. Αυτή θα είναι μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής σας.

Σαϊπάν, Βόρειες Μαριάνες Νήσοι

Η Σαϊπάν είναι το μεγαλύτερο νησί της Κοινοπολιτείας των Βόρειων Μαριάνων, μιας μη εγγεγραμμένης επικράτειας των Ηνωμένων Πολιτειών, στο δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό. Το κέντρο της της κυβέρνησης της Κοινοπολιτείας βρίσκεται στο χωριό Κάπιταλ Χιλλ. Η Σαϊπάν είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στο αρχιπέλαγος των Μαριάνων μετά το Γκουάμ. Το Γκρότο (σπηλιά) είναι μια τρύπα για κολύμπι που είναι επίσης δημοφιλείς στους δύτες. Οι καταδύσεις και τα μαθήματα κατάδυσης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ζήσετε την περιπέτεια. Τα κοράλλια εδώ δεν είναι τόσο πολύχρωμα, όπως σε άλλα μέρη του κόσμου, γι' αυτό και μπορείτε να δείτε πολλές πολλές χελώνες και πολύχρωμα ψάρια. Ερείπια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου μπορείτε ακόμα να τα δειτε σε όλο το νησί.

Νησί Τορισίμα, Ιαπωνία

Το Τορισίμα είναι ένα ακατοίκητο νησί της Ιαπωνίας στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το ηφαιστειογενές νησί είναι μέρος των Νήσων Ίζου. Επαναλαμβανόμενες ηφαιστειακές εκρήξεις το 1939 και το 2002 έχουν θέσει τη χλωρίδα του νησιού πίσω σε αρχικά στάδια στην οικολογική διαδοχή. Το νησί είναι το σπίτι σε μερικές δεκάδες χιλιάδες ζεύγη αναπαραγωγής σπάνιων πουλιών.

Κόμπε, Ιαπωνία

 To Κόμπε απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα από την Οζάκα και μαζί με την Οζάκα και το Κιότο, το Κόμπε αποτελεί την μητροπολιτική περιοχή Κειχάνσιν. Σύμφωνα με την απογραφή του 2010, το Κόμπε έχει 1.544.873 κατοίκους, κατατάσσοντάς το ως την 5η μεγαλύτερη πόλη στην Ιαπωνία. Είναι λίμανι στο κόλπο της Οζάκα και μια από τις πόλεις που άρχισε το εμπόρειο μετά τον αποκλεισμό που είχε επιβληθεί και θεωρείται ένα κοσμοπολίτικο λιμάνι

από 7.900,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Άπρα, Γκουάμ ------ 17:00
2 Σαϊπάν, Βόρειες Μαριάνες Νήσοι 13:00 17:30
3 Παγκάν, Βόρειες Μαριάνα Νήσοι 12:00 18:30
4 Maug Islands 06:30 12:30
5 Εν πλω 00:00 00:00
6 Νησί Τσιτσιχίμα, Ιαπωνία 06:30 16:00
7 Νησί Τορισίμα, Ιαπωνία 13:00 19:00
8 Εν πλω 00:00 00:00
9 Εν πλω 00:00 00:00
10 Χιροσίμα, Ιαπωνία 06:00 12:00
10 Μιγιατζίμα, Ιαπωνία 13:45 20:00
11 Οκαγιάμα, Ιαπωνία 09:00 ------
12 Κόμπε, Ιαπωνία 09:30 00:00
από 7.900,00 €
Δείτε λεπτομέρειες

Silver Explorer

Το κρουαζιερόπλοιο Silver Explorer έχει σχεδιαστεί ειδικά για πλοήγηση κάτω από ορισμένες υδάτινες συνθήκες και να πλησιάζει τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων και των πολικών περιοχών της γης. Η ενισχυμένη καρίνα του, του επιτρέπει να πλέει με ασφάλεια και ευκολία μέσα από κομμάτια πάγου. Ένας στόλος Zodiac επιτρέπει στους επιβάτες να επισκεφθούν ακόμη και τις πιο ασυνήθιστες και απάτητες περιοχές του πλανήτη και μια έμπειρη ομάδα, πάνω στο πλοίο παρέχει γνώση και κατανόηση σε κάθε αξέχαστη Silver Explorer, περιπέτεια κρουαζιέρας πολυτελείας.

Ship Specifications 

Crew:    117
Officers:    International
Guests:    132
Length:    354'
Width:    52'
Speed:    14 Knots
Tonnage:    6,072


από 7.900,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 7.900,00 €
Δείτε λεπτομέρειες