Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
16 νύχτες

Κρουαζιερα 16 νυχτες Expedition Cruising

με το Silver Discoverer
Λιμανι Αναχωρησης
Μπαλί (Παντάνγκ Μπέι)
Λιμανια προσεγγισης
Μπαλί (Παντάνγκ Μπέι),Κομόντο Ινδονησία,Ρόζ Παραλία (Κόμοδο),Ende (Flores),Καλαμπάχι(Tακπάλα) (Ινδονησία),Μπαντανέιρα (Μαλούκου, Ινδονησία),Κόλπος Triton (Δυτική Παπούα, Ινδονησία),Aiduma Island,Αγκάτς (Ινδονησία),Αγκάτς (Ινδονησία),Σάνγκλιατ Ντολ Βίλατζ (Νήσος Γιαμντένα),Ντάργουιν (Αυστραλία)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Αγκάτς, Ινδονησία

Η πόλη της Αγκάτς είναι μοναδική στο ότι όλα τα κτίσματα είναι είναι χτισμένα από ξύλο ή από σκυρόδεμα με πασσάλους. Οι Aσμάτ είναι ίσως η πιο γνωστή φυλή στην Παπούα της Ινδονησίας. Έγιναν διάσημοι μέσα από τις μοναδικές ιδέες τους και τα υπέροχα σχέδια στην ξυλογλυπτική. Έχοντας μια από τις πιο γνωστές και ζωντανές παραδόσεις στην ξυλογλυπτική στον Ειρηνικό, η τέχνη τους ζητείται από συλλέκτες σε όλο τον κόσμο. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Μουσείο Kεμπουταγιάν νταν Kεμαχουάν Aσμάτ, το οποίο έχει μια φανταστική συλλογή από την τέχνη των Aσμάτ και μερικά χειροποίητα αντικείμενά τους, από κρανία μέχρι παραδοσιακές στολές χορού.

Μπαντανέιρα, Μαλούκου, Ινδονησία

Η όμορφη, γραφική μικρή Μπαντανέιρα στο νησί της Νέιρα είναι η πρωτεύουσα των Νήσων Μπάντα και είναι γεμάτη από κειμήλια της αποικιακής εποχής: φρούρια, κανόνια και όμορφα αποικιακά σπίτια. Προσφέρει επίσης υπέροχη θέα στα γύρω νησιά και με το μεγαλύτερο εύρος παροχών στα νησιά Μπάντα, είναι η βάση για να εξερευνήσετε αυτό το μικρό αρχιπέλαγος.

Μπαλί (Παντάνγκ Μπέι)

Παντάνγκ Μπέι ειναι το πιο δημοφιλές μέρος για τους τουρίστες στην Ινδονησία. Με αρκετά χιλιόμετρα παραλιών και ηφαιστείων σε όλο το μήκος το τροπικού νησιού.

Ντάργουιν, Αυστραλία

Η Βόρεια Επικράτεια είναι επικράτεια της Αυστραλίας που καταλαμβάνει το κεντρικό και βόρειο τμήμα της ηπείρου. Συνορεύει με τη Δυτική Αυστραλία στα δυτικά, τη Νότια Αυστραλία στα νότια και την Κουΐνσλαντ στα ανατολικά.Το Ντάργουιν, η βορειότερη πόλη της Αυστραλίας και πρωτεύουσα της Βόρειας Επικράτειας, έχει πληθυσμό 120.000 κατοίκων. Απ’ αυτούς 8 με 9 χιλιάδες είναι Έλληνες.

Καλαμπάχι(Tακπάλα), Ινδονησία

Το Tακπάλα είναι ένα εντυπωσιακό παραδοσιακό χωριό σε ένα λόφο, ανατολικά του Καλαμπάχι. Υπάρχουν αρκετά Λόπο (παραδοσιακά σπίτια με ψηλές στέγες), που φτιάχνονται με πρόσδεση και διάσπαρτα από δέντρα μάνγκο, παπάγια και δέντρα μπανάνας. Οι χωρικοί είναι γοητευτικοί, και θα είναι περισσότερο από ευτυχείς να σας διδάξουν πώς να χρησιμοποιείτε ένα παραδοσιακό τόξο και τα βέλη. Η Kαλαμπάχι είναι μια πόλη στο νησί Aλόρ της Ινδονησίας.

Κομόντο Ινδονησία

Το νησί είναι διάσημο όχι μόνο για την πολιτιστική κληρονομιά των καταδίκων αλλά και για την μοναδική πανίδα που περιφέρονται.Ο Κομόντο δράκος,η μεγαλύτερη σαύρα που ζούν στον κόσμο παίρνει το ονομά της απο το νησί.

Κομόντο είναι απο τα 17.508 νησιά που απαρτίζουν τη Δημοκρατία της Ινδονησίας.Το νησί είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο,όπως το φυσικό περιβάλλον του Κομόντο δράκου,η μεγαλύτερη σαύρα στη γή και κατα συνέπεια,το όνομα του το πήρε απο το νησί.

Ρόζ Παραλία, Κόμοδο

To Κόμοδο είναι ένα από τα 17.508 νησιά που συνθέτουν τη Δημοκρατία της Ινδονησίας. Το νησί είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό ως ο  βιότοπος του δράκου του Κόμοδο, της μεγαλύτερης σαύρας στη Γη. Το νησί είναι διάσημο όχι μόνο για την πολιτιστική κληρονομιά του, αλλά και για τη μοναδική πανίδα. Το Κόμοδο περιέχει μια παραλία με ροζ άμμο, μία από τις επτά στον κόσμο. Η άμμος εμφανίζεται ροζ επειδή είναι ένα μείγμα από λευκή άμμο και κόκκινη άμμο.

Σάνγκλιατ Ντολ Βίλατζ, Νήσος Γιαμντένα

Η Γιαμντένα είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά Τανιμπάρ στην επαρχία Μαλούκου της Ινδονησίας. Το νησί έχει μια σειρά από δασωμένους λόφους κατά μήκος των ανατολικών ακτών του, ενώ η δυτική ακτή του είναι χαμηλότερη. Τα δάση κατοικούνται από άγρια νερο-βούβαλα. Ίσως το πιο ενδιαφέρον σημείο της Γιαμντένα, το χωριό του Σάνγκλιατ Ντολ έχει πολλές, καλά διατηρημένες μεγαλιθικές κατασκευές. Πιο γνωστή από αυτές είναι το πέτρινο καράβι που στέκεται στο κέντρο του χωριού.

Κόλπος Triton, Δυτική Παπούα, Ινδονησία

Ο Κόλπος Triton είναι μία πόλη και λιμάνι στη Δυτική Παπούα της Ινδονησίας. Η φυσική ομορφιά της περιοχής είναι εκπληκτική, γεμάτη από κοραλλιογενείς υφάλους, φοίνικες και αμμώδεις παραλίες.

από 8.400,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Μπαλί (Παντάνγκ Μπέι) ------ 23:00
2 Εν πλω 00:00 00:00
3 Κομόντο Ινδονησία 06:00 12:30
3 Ρόζ Παραλία, Κόμοδο 13:45 18:30
4 Ende, Flores 07:30 21:00
6 Καλαμπάχι(Tακπάλα), Ινδονησία 05:30 12:30
8 Μπαντανέιρα, Μαλούκου, Ινδονησία 08:30 19:00
9 Εν πλω 00:00 00:00
10 Κόλπος Triton, Δυτική Παπούα, Ινδονησία 05:30 12:30
10 Aiduma Island 14:15 19:00
11 Εν πλω 00:00 00:00
12 Αγκάτς, Ινδονησία 05:30 00:00
13 Αγκάτς, Ινδονησία 00:00 16:00
14 Εν πλω 00:00 00:00
15 Σάνγκλιατ Ντολ Βίλατζ, Νήσος Γιαμντένα 06:30 12:30
16 Εν πλω 00:00 ------
17 Ντάργουιν, Αυστραλία 08:30 00:00
από 8.400,00 €
Δείτε λεπτομέρειες

Silver Discoverer

Το Silver Discoverer είναι ειδικά κατασκευασμένο για να εξερευνήσει τα πιο απομονωμένα αρχιπελάγη του Ειρηνικού και λόγω του μικρού μεγέθους και βυθίσματος του, έχει πρόσβαση σε απόκρημνες ακτές. Προσφάτος ανακαινισμένο βοηθάει τους επιβάτες να μεγιστοποιήσουν την εμπειρία τους και να οικοδομήσουν μια πραγματική σύνδεση με τις περιοχές που επισκέπτονται. Ευρύχωρα καταστρώματα και πανοραμικοί δημόσιοι χώροι υποδουλώνουν, ότι το απροσδόκητο δεν είναι ποτέ μακριά από την κοινή θέα. Ένας στόλος από Zodiacs επιτρέπουν την εξερεύνηση στο νερό ή σε οποιαδήποτε απομακρυσμένη περιοχή. Δεδομένου, ότι πολλές από τις κρουαζιέρες πηγαίνουν σε μερικά από τα πιο παρθένα συστήματα κοραλλιογενών υφάλων του κόσμου, υπάρχει μια βάρκα με γυάλινο πυθμένα για υποβρύχια προβολή μαζί με μια σειρά εξοπλισμού καταδύσεων, καθώς και πρόγραμμα κατάδυσης για προχωρημένους δύτες.

Ship Specifications
      
Crew:    96
Officers:    International
Guests:    120
Length:    338 Feet/102.9 Metres
Width:    51 Feet/15.4 Metres
Speed:    14 Knots
Tonnage:    5,218


από 8.400,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 8.400,00 €
Δείτε λεπτομέρειες