Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
13 νύχτες

Κρουαζιερα 13 νυχτες Expedition Cruising

με το Silver Explorer
Λιμανι Αναχωρησης
Βανκούβερ (Βρετανική Κολούμπια)
Λιμανια προσεγγισης
Βανκούβερ (Βρετανική Κολούμπια),Cruise Johnstone Strait (Alaska),Rudyerd Bay (Misty Fjords, Αλάσκα, ΗΠΑ),Μετλακάτλα (Αλάσκα),Κέτσικαν (Αλάσκα, Η.Π.Α),Cruise Wrangell Narrows (Alaska),Πετρούπολη (Αλάσκα, ΗΠΑ),Sail (Alaska),Σίτκα (Αλάσκα, Η.Π.Α),Sergius Narrows,Cruise Point Adolphus (Alaska),Cruising Hubbard Glacier,Cape St.Elias (Kayak Island),Κόλλετζ Φιόρδ (Αλάσκα),Κόντιακ (Αλάσκα),Νησιά Τσίσγουελ (Αλάσκα),Χολγκέιτ Γκλέσιερ (Αλάσκα),Σιούαρντ (Αλάσκα, Η.Π.Α),Σιούαρντ (Αλάσκα, Η.Π.Α)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Κόντιακ, Αλάσκα

Το Κόντιακ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στην περιοχή των ΗΠΑ, πολιτεία της Αλάσκα, μετά τη Χαβάη. Ο σολωμός, η ιππόγλωσσα, η μοναδική αρκούδα Κόντιακ, το ελάφι Sitka (μαύρη ουρά), και οι αίγες των βουνών προσκαλούν τους τουρίστες τόσο για κυνήγι όσο και για αλιεία στο Αρχιπέλαγος Κόντιακ.

Κόλλετζ Φιόρδ, Αλάσκα

Το Κόλλετζ Φιόρδ όχι μόνο μπορεί να υπερηφανεύεται για την μεγαλύτερη συλλογή στον κόσμο παραλιακών κτημάτων παγετώνων,αλλα διαθέτει μεαγευτικά χιονισμένα βουνά όσο μπορούν να δούν τα μάτια.Επιπλέον κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν θα είναι ανήκουστο να δείτε στα νερά του φιόρδ φαίλανα 40 τόνων να έχει σίτιση.

Νησιά Τσίσγουελ, Αλάσκα

Τα νησιά Τσίσγουελ είναι μια ομάδα από βραχώδη, ακατοίκητα νησιά μέσα στον Κόλπο της Αλάσκα. Αποτελούν μέρος του Εθνικού Καταφύγιου Άγριας Θαλάσσιας Ζωής της Αλάσκα και ένα σημαντικό καταφύγιο πουλιών. Η περιοχή είναι πολύ ενεργή σεισμικά και απόδειξη αυτού είναι το άγριο τοπίο. Αυτό το νησί φαίνεται να βγαίνει κατακόρυφα από τη θάλασσα, αφού δεν υπάρχουν οριζόντιες παραλίες. Αστερίες, πεταλίδες και γενικά τα θαλάσσια είδη που ευδοκιμούν σε ένα βραχώδη βιότοπο είναι άφθονα.

Χολγκέιτ Γκλέσιερ, Αλάσκα

Ο Χολγκέιτ Γκλέσιερ είναι ένας παγετώνας που βρίσκεται στην αμερικανική πολιτεία της Αλάσκα, στο Εθνικό Πάρκο των Φιορδ Kενάι. Υπάρχουν φύλακες από το Εθνικό Πάρκο που μπορούν να είναι επί του σκάφους και να επεξηγούν το ταξίδι σας, να επισημάνουν τα αξιοθέατα, να αναλύουν τη φυσική ιστορία, και να απαντούν σε ερωτήσεις. Παρακολουθήστε φάλαινες, δείτε τα θαλάσσια λιοντάρια να κάνουν ηλιοθεραπεία στους ζεστούς βράχους και να ακούστε τους πάγους του Χολγκέιτ Γκλέσιερ καθώς σκάνε και τελικά σπάνε.

Κέτσικαν, Αλάσκα, Η.Π.Α

Το Κέτσικαν, η γραφική παγκόσμια πρωτεύουσα του σολομού αποτελεί το σημείο εκκίνησης των εκδρομών με υδροπλάνο με προορισμό το Εθνικό Μνημείο των ομιχλωδών Φιόρδ, μια τεράστια έκταση άγριας φύσης. Φιλοξενεί επίσης τους Ινδιάνους Τλίνγκιτ της Αλάσκας και τη μεγαλύτερη συλλογή τοτέμ στον κόσμο. Οι παραδόσεις είναι ζωντανές και σας επιτρέπουν να βιώσετε τις πλούσιες τελετουργίες τους.

Μετλακάτλα, Αλάσκα

Η Μετλακάτλα είναι μία Τσίμσιαν κοινότητα στο νησί Annette της Αλάσκα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Θεωρείται η πρώτη κατοικημένη κοινότητα στη νότια Αλάσκα από το 1887. 

Πετρούπολη, Αλάσκα, ΗΠΑ

Η Πετρούπολη είναι μία μικρή απογραφημένη πόλη στο νησί Mitkof στην Αλάσκα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Το λιμάνι της πόλης συνίσταται για επισκέψεις μικρών κρουαζιερόπλοιων και σκαφών αναψυχής κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου (Μάϊο ως Σεπτέμβριο). Στις 17 Μαΐου κάθε χρόνο και για τέσσερις μέρες στη πόλη πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Νορβηγικής Μέρας Συντάγματος.

Σίτκα, Αλάσκα, Η.Π.Α

Η Σίτκα ήταν κάποτε το κέντρο εμπορίου γούνας της Ρώσικης Αυτοκρατορίας . Αυτή η κληρονομιά είναι ορατή παντού-ο καθεδρικός ναός του Αγ.Μιχαήλ με τον τρούλο σε σχήμα κρεμμυδιού, το οχυρό και το ινδιάνικο φρούριο όπου οι Ινδιάνοι Τλίνγκιτ πολεμούσαν τους Ρώσους αποίκους. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να εξερευνήσετε το Σίτκα Σάουντ, να επισκεφθείτε μια ερημική κατασκήνωση ψαρέματος και να πάτε ένα περίπατο στο τροπικό δάσος με ένα ντόπιο ξεναγό.

Σιούαρντ, Αλάσκα, Η.Π.Α

Μια από τις παλαιότερες και πιο γραφικές κοινότητες της Αλάσκας, το Σιούαρντ, είναι γνωστό ως "πύλη" για το Εθνικό Πάρκο των Κενάι Φιορδ. Επισκεφτείτε το Alaska Sea Life Center και μελετήστε θαλάσσιους ελέφαντες, θαλάσσιες ενυδρίδες, φώκιες, ψάρια και άλλες μορφές της τοπικής θαλάσσιας ζωής στο φυσικό τους περιβάλλον.

Βανκούβερ (Βρετανική Κολούμπια)

Το Βανκούβερ περιβάλλεται από νερά σε τρεις πλευρές και βρίσκεται κοντά στο Κόοστ Μάουντεν. Έχει από τα ηπιότερα κλίματα στον Καναδά και συναρπαστική βλάστηση στους Κήπους Μπούτσαρτ Γκάρντενς. Η κοιλάδα Οκάναγαν Βάλεϋ είναι φημισμένη για τα κρασιά που παράγει.
 

από 11.100,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Βανκούβερ (Βρετανική Κολούμπια) ------ 17:00
2 Cruise Johnstone Strait, Alaska 00:00 00:00
3 Rudyerd Bay, Misty Fjords, Αλάσκα, ΗΠΑ 15:30 22:00
4 Μετλακάτλα, Αλάσκα 13:30 20:30
5 Κέτσικαν, Αλάσκα, Η.Π.Α 06:30 20:00
6 Cruise Wrangell Narrows, Alaska 05:15 05:15
6 Πετρούπολη, Αλάσκα, ΗΠΑ 08:00 13:00
6 Sail, Alaska 17:00 18:00
7 Σίτκα, Αλάσκα, Η.Π.Α 08:00 14:00
7 Sergius Narrows 19:30 00:00
8 Cruise Point Adolphus, Alaska 05:30 10:30
9 Cruising Hubbard Glacier 11:30 14:00
10 Cape St.Elias, Kayak Island 07:00 13:00
11 Κόλλετζ Φιόρδ, Αλάσκα 08:00 12:00
12 Κόντιακ, Αλάσκα 13:00 19:00
13 Νησιά Τσίσγουελ, Αλάσκα 07:00 12:00
13 Χολγκέιτ Γκλέσιερ, Αλάσκα 14:00 15:30
13 Σιούαρντ, Αλάσκα, Η.Π.Α 19:30 ------
14 Σιούαρντ, Αλάσκα, Η.Π.Α 00:00 00:00
από 11.100,00 €
Δείτε λεπτομέρειες

Silver Explorer

Το κρουαζιερόπλοιο Silver Explorer έχει σχεδιαστεί ειδικά για πλοήγηση κάτω από ορισμένες υδάτινες συνθήκες και να πλησιάζει τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων και των πολικών περιοχών της γης. Η ενισχυμένη καρίνα του, του επιτρέπει να πλέει με ασφάλεια και ευκολία μέσα από κομμάτια πάγου. Ένας στόλος Zodiac επιτρέπει στους επιβάτες να επισκεφθούν ακόμη και τις πιο ασυνήθιστες και απάτητες περιοχές του πλανήτη και μια έμπειρη ομάδα, πάνω στο πλοίο παρέχει γνώση και κατανόηση σε κάθε αξέχαστη Silver Explorer, περιπέτεια κρουαζιέρας πολυτελείας.

Ship Specifications 

Crew:    117
Officers:    International
Guests:    132
Length:    354'
Width:    52'
Speed:    14 Knots
Tonnage:    6,072


από 11.100,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 11.100,00 €
Δείτε λεπτομέρειες