Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
16 νύχτες

Κρουαζιερα 16 νυχτες Expedition Cruising

με το Silver Explorer
Λιμανι Αναχωρησης
Λαουτόκα (Φίτζι)
Λιμανια προσεγγισης
Λαουτόκα (Φίτζι),Pentecost Island,Νησί Αμπρίμ (Βανουάτου),Paradise Lagoon (Vanuatu),Παραλία Σαμπάνια (Μικρονησία),Ρόντερικ Μπέι (Νησιά Σολομώντα),Νησί Njari (Νησιά του Σολομώντα),Ραμπούλ (Παπούα Νέα Γουινέα),Ραμπούλ (Παπούα Νέα Γουινέα),Σαταγουάλ (Γιαπ),Lamotrek (Federated States of Micronesia),Τζέιφρουτ (Γιαπ),Άπρα (Γκουάμ)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Νησί Αμπρίμ, Βανουάτου

Το Αμπρίμ (μερικές φορές ονομάζεται το μαύρο νησί, λόγω της πεδιάδας της τέφρας που καλύπτει το εσωτερικό) είναι ένα ηφαιστειακό νησί στο αρχιπέλαγος του Βανουάτου. Είναι γνωστό για την εξαιρετικά ενεργή ηφαιστειακή δραστηριότητα του, που περιλαμβάνει το σχηματισμό λίμνης από λάβα. Οι τουρίστες προσελκύονται από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Αμπρίμ όπως τα ενεργά ηφαίστεια, η τροπική βλάστηση και τα έθιμα των κατοίκων του χωριού.

Άπρα, Γκουάμ

Η Άπρα είναι ένα λιμάνι βαθέων υδάτων στη δυτική πλευρά της επικράτειας των Ηνωμένων Πολιτειών της Γκουάμ. Το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο στην Άπρα είναι το Aσάν Όβερλουκ. Πρόκειται για ένα μέρος με τα μνημεία και τα ονόματα των ανδρών και των γυναικών που υποβλήθηκαν σε δοκιμασίες στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το λιμάνι της Άπρα σήμερα είναι κάτι περισσότερο από ένα σημαντικό λιμάνι στη Γκουάμ. Είναι, επίσης, μια δημοφιλής περιοχή αναψυχής για τους τουρίστες, λάτρεις της θάλασσας, και τους σέρφερς.

Παραλία Σαμπάνια, Μικρονησία

Η Σαμπάνια είναι μια δημοφιλής παραλία, που βρίσκεται στο νησί της Εσπίριτου Σάντο στο Βανουάτου. Είναι διάσημη για τις πανέμορφες αμμώδεις παραλίες της, μερικές από τις καλύτερες στο Νότιο Ειρηνικό. Την επισκέπτονται τακτικά τουρίστες και κρουαζιερόπλοια από την Αυστραλία. Η παραλία Σαμπάνια βρίσκεται κοντά στο χωριό Χόγκ Χάρμπουρ στα βορειοανατολικά του Σάντο.

Λαουτόκα, Φίτζι

Η Λαουτόκα βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του νησιού Βίτι Λεβού, των νησιών Φίτζι, στον Ειρηνικό. Η Λαουτόκα είναι γνωστή ως πόλη της ζάχαρης, αφού η κύρια βιομηχανία των Φίτζι είναι η καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου. Αξίζει να επισκεφτεί κανείς το "Sugar Mill", τον ναό "Hare Krishna", τον υπέροχο Βοτανικό Κήπο, να περπατήσει στον κεντρικό εμπορικό δρόμο και να ψωνίσει σε καταστήματα αφορολόγητων ειδών.

Τζέιφρουτ, Γιαπ

To Τζέιφρουτ είναι μία ατόλλη στο κράτος της Γιαπ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Μικρονησίας. Είναι το βορειότερο της ανατολικής ομάδας των νησιών Γιαπ. Η βλάστηση αποτελείται από θάμνους και κακαόδεντρα.

Paradise Lagoon, Vanuatu

Στο Espiritu Santo, στο μεγαλύτερο από τα ογδοντατρία ηφαιστειακά νησιά που αποτελούν το Vanuatu στον Ειρηνικό Ωκεανό, βρίσκεται η Paradise Lagoon. Περιτριγυρισμένη από πλούσια βλάστηση, με μπλε, καθαρά, κρυστάλλινα νερά που σε καλούν να κολυμπήσεις μέσα τους, η Paradise Lagoon είναι από τα πρώτα σημεία που θα επισκευτεί ο ταξιδιώτης όταν θα βρεθεί στο  Espiritu Santo. Σημαντικός τουριστικός προορισμός για απαιτητικούς δύτες, γι΄αυτό και αποτελεί πόλο έλξης για αυτούς που αγαπούν να εξερευνούν ναυάγια, μιας και η περιοχή γύρω από το νησί είναι πλούσια σε αυτά από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ραμπούλ, Παπούα Νέα Γουινέα

Η Ραμπούλ είναι ένας δήμος στην Ανατολική Νέα Βρετανία, στην Παπούα Νέα Γουινέα. Ως τουριστικός προορισμός, η Ραμπούλ είναι δημοφιλής για τα πολλές περιοχές που προσφέρονται για καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα καθώς, επίσης και για το θεαματικό λιμάνι.

Ρόντερικ Μπέι, Νησιά Σολομώντα

Ο κόλπος Roderick είναι ένας κρυμμένος όρμος στη βορειοδυτική πλευρά του Ngela Sule, ένα μικρό καταπράσινο νησί, των Νησιών Σολομώντα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Γνωστός από το ναυάγιο του πλοίου "World Discovery" στα ρηχά νερά του,  αποτελεί σημείο ενδιαφέροντος, μιας και η περιοχή γύρω από το ναυάγιο έχει μετατραπεί σε ακμάζοντα τεχνητό ύφαλο με πλούσια θαλάσσια ζωή. Πέρα όμως από αυτό, σε απόσταση αναπνοής από τις ακτές του, υπάρχει ένα μικρό χωριό με υπέροχους και φιλόξενους κατοίκους που είναι πάντα έτοιμοι να σας υποδεχτούν και να σας καλωσορίσουν.

Σαταγουάλ, Γιαπ

Η Σαταγουάλ είναι ένα μοναχικό κοραλλιογενές νησί στα νησιά Καρολίνας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Μικρονησίας, το ανατολικότερο νησί στο αρχιπέλαγος της Γιαπ. Είναι μήκους 2 χλμ βορειοανατολικά-νοτιοδυτικά, και μέχρι 800 μ. πλάτος. Το νησί είναι περισσότερο γνωστό για τη διατήρηση των παραδοσιακών τεχνικών πλοήγησης, χωρίς τη χρήση μέσων, που βασίζεται σε αυτόχθονες αστρονομικές έννοιες και θαλάσσιες. Εδώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πολλές δραστηριότητες όπως καγιάκ, καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα.

από 13.800,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Λαουτόκα, Φίτζι ------ 18:00
3 Εν πλω 00:00 00:00
4 Pentecost Island 08:00 12:30
4 Νησί Αμπρίμ, Βανουάτου 14:30 18:30
5 Paradise Lagoon, Vanuatu 06:30 12:00
5 Παραλία Σαμπάνια, Μικρονησία 14:45 19:00
6 Εν πλω 00:00 00:00
8 Ρόντερικ Μπέι, Νησιά Σολομώντα 06:30 12:00
9 Νησί Njari, Νησιά του Σολομώντα 08:00 12:00
10 Ραμπούλ, Παπούα Νέα Γουινέα 18:00 00:00
11 Ραμπούλ, Παπούα Νέα Γουινέα 00:00 13:00
13 Εν πλω 00:00 00:00
14 Σαταγουάλ, Γιαπ 13:30 19:00
15 Lamotrek, Federated States of Micronesia 06:30 18:00
16 Τζέιφρουτ, Γιαπ 06:00 ------
17 Άπρα, Γκουάμ 08:30 00:00
από 13.800,00 €
Δείτε λεπτομέρειες

Silver Explorer

Το κρουαζιερόπλοιο Silver Explorer έχει σχεδιαστεί ειδικά για πλοήγηση κάτω από ορισμένες υδάτινες συνθήκες και να πλησιάζει τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων και των πολικών περιοχών της γης. Η ενισχυμένη καρίνα του, του επιτρέπει να πλέει με ασφάλεια και ευκολία μέσα από κομμάτια πάγου. Ένας στόλος Zodiac επιτρέπει στους επιβάτες να επισκεφθούν ακόμη και τις πιο ασυνήθιστες και απάτητες περιοχές του πλανήτη και μια έμπειρη ομάδα, πάνω στο πλοίο παρέχει γνώση και κατανόηση σε κάθε αξέχαστη Silver Explorer, περιπέτεια κρουαζιέρας πολυτελείας.

Ship Specifications 

Crew:    117
Officers:    International
Guests:    132
Length:    354'
Width:    52'
Speed:    14 Knots
Tonnage:    6,072


από 13.800,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 13.800,00 €
Δείτε λεπτομέρειες