Βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα στο 1ο online cruise shop στην Ελλάδα!
ok
ok
ok
ok
ok
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο
14 νύχτες

Κρουαζιερα 14 νυχτες Αρκτικη

με το Silver Muse
Λιμανι Αναχωρησης
Κάνγκερλουσουακ (Γροιλανδία)
Λιμανια προσεγγισης
Κάνγκερλουσουακ (Γροιλανδία),Kangaamiut (Γροιλανδία),Νουούκ (Γροιλανδία),Ικαλούιτ (Καναδάς),Lady Franklin Island (Canada),Monumental Island (Canada),Ακπάτοκ Άιλαντ (Βορράς, Καναδάς),Εθνικό Πάρκο Βουνών Τόρνγκατ,Λ΄Άνς ο Μίντοους (Νέα Γη, Καναδάς),Λ΄Άνς ο Μίντοους (Νέα Γη, Καναδάς),Woody Point (Νέα Γη, Καναδάς),Havre St. Pierre (Canada),Νήσος Μποναβέντουρ (Καναδάς),Κεμπέκ Σίτι (Καναδάς)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Επιλεξτε ηλικιες επιβατων
Επιβάτες άνω των 55 μπορεί να δικαιούστε προνομιακές τιμές. Ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστεί προς επικύρωση κατά την επιβίβαση.
Παρακαλώ επιλέξτε τον πρώτο επιβάτη
Εισαγετε κωδικο προσφορας η αριθμο μελους της συγκεκριμενης εταιριας

Κεμπέκ Σίτι, Καναδάς

Το Κεμπέκ αποτελεί έναν ευχάριστο συνδυασμό μοντέρνας και ιστορικής πόλης με θέα το Σεν Τσαρλς και τους ποταμούς του Σεν Λωράνς. Η γαλλική κληρονομιά του Κεμπέκ είναι ορατή στα λιθόστρωτα δρομάκια, στις μπουτίκ, τα καταστήματα και τα υπαίθρια καφέ. Απολαύσετε τα μαγευτικά τοπία κατά μήκος του ποταμού Σαν Λωράνς και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον εντυπωσιακό ναό της Σεντ Ανν Ντε Μποπρέ και τους θαυμαστούς καταρράκτες Μονμορανσί, ύψους 83 μέτρων.

Ακπάτοκ Άιλαντ, Βορράς, Καναδάς

Το νησί Ακπάτοκ είναι ένα από τα ακατοίκητα νησιά της καναδικής Αρκτικής στη Νούναβουτ, Καναδάς. Το Ακπάτοκ ονομάστηκε έτσι από το Akpat, το πτηνό Murre με το χοντρό ράμφος, τα οποία ζουν κατά χιλιάδες στο βόρειο και νότιο άκρο, όπου τα ιζηματογενή στρώματα των ασβεστολιθικών γκρεμών επιτρέπουν να σχηματίζονται προεξοχές στις οποίες τα πουλιά γεννούν τα αυγά τους. Εκτός από το Murre, αξιοσημείωτα είδη είναι οι πολικές αρκούδες, οι φώκιες και οι θαλάσσιοι ίπποι.

Νήσος Μποναβέντουρ, Καναδάς

Το νησί Μποναβέντουρ είναι ένα νησί του Καναδά, στον Κόλπο του Αγίου Λαυρεντίου. Είναι ένα σημαντικός τουριστικός προορισμός με ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προσιτά καταφύγια πουλιών στον κόσμο, που περιλαμβάνει περισσότερα από 280.000 πουλιά. Έχουν καταγραφεί 293 διαφορετικά είδη πουλιών είτε ως επισκέπτες, είτε μεταναστεύουν εκεί, ή ζουν στο νησί. Το πιο κοινό πτηνό που βρέθηκε στο νησί είναι η Σούλα. Το Μποναβέντουρ έχει αποτελέσει σημαντική πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες και ποιητές.

Νουούκ, Γροιλανδία

Η Νουούκ είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Γροιλανδίας. Είναι η έδρα της κυβέρνησης, καθώς και το μεγαλύτερο πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο της χώρας. Το Γραφείο Τουρισμού της Νουούκ χτίστηκε το 1992 για να στεγάσει την έδρα του Εθνικού Φορέα Τουρισμού της Γροιλανδίας. Χτίστηκε για να παρέχουν πληροφορίες στους τουρίστες, αλλά και ως πόλος έλξης, με ένα ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο και ένα εξαιρετικά μεγάλο γραμματοκιβώτιο.

Λ΄Άνς ο Μίντοους, Νέα Γη, Καναδάς

Το Λ΄ Άνς ο Μίντοους είναι μια αρχαιολογική περιοχή στο βορειότερο άκρο της Νέας Γης στην καναδική επαρχία της Νέας Γης και του Λαμπραντόρ. Ανακαλύφθηκε το 1960, είναι η πιο διάσημη περιοχή του οικισμού των Βίκινγκς στη Βόρεια Αμερική έξω από τη Γροιλανδία και αποτελεί απόδειξη της πρώτης ευρωπαϊκής παρουσίας στη Βόρεια Αμερική.

Λ΄Άνς ο Μίντοους, Νέα Γη, Καναδάς

Το Λ΄Άνς ο Μίντοους είναι μια αρχαιολογική περιοχή στο βορειότερο άκρο της Νέας Γης στην καναδική επαρχία της Νέας Γης και του Λαμπραντόρ. Ανακαλύφθηκε το 1960, είναι η πιο διάσημη περιοχή του οικισμού των Βίκινγκς στη Βόρεια Αμερική έξω από τη Γροιλανδία και αποτελεί απόδειξη της πρώτης ευρωπαϊκής παρουσίας στη Βόρεια Αμερική.

Ικαλούιτ, Καναδάς

Το Ικαλούιτ είναι πόλη του Καναδά και η πρωτεύουσα της διοικητικής διαίρεσης της Νούναβουτ. Το Nunavut Legislative Assembly Building είναι αξιοσημείωτο για τα πολύχρωμο εσωτερικό του που κοσμείται με μερικά από τα καλύτερα δημιουργήματα των πολιτισμών Inuit. Ένα άλλο ιδιαίτερο κτίριο είναι ο Καθεδρικός Ναός του St. Jude's Anglican, ο οποίος είναι ένα λευκό κτίριο σε σχήμα ιγκλού και το Μουσείο Sunakkutaangit Nunatta, το οποίο στεγάζει μια μεγάλη συλλογή αντικειμένων των Inuit και της Αρκτικής.

Κάνγκερλουσουακ, Γροιλανδία

Το Κάνγκερλουσουακ ή Sondrestrom είναι ένας οικισμός στη δυτική Γροιλανδία, που βρίσκεται στην κορυφή του φιόρδ Κάνγκερλουσουακ. Η περιοχή Κάνγκερλουσουακ φιλοξενεί την πλέον ποικιλόμορφη επίγεια πανίδα της Γροιλανδίας.

Kangaamiut, Γροιλανδία

Το Kangaamiut, που παλαιότερα ήταν γνωστό ως Gammel Sukkertoppen είναι ένας οικισμός στο δήμο Qeqqata στη Γροιλανδία της Δανίας. 

Lady Franklin Island, Canada

Το νησί Lady Franklin είναι ένα ακατοίκητο νησί στη περιοχή Νούναβουτ στον Καναδά. Στο νησί ζουν μόνο διάφορα ζώα υπό εξαφάνιση, όπως αρκούδες και θαλάσσιοι ίπποι.

Monumental Island, Canada

Το Monumental Island είναι ένα από τα πολλά ακατοίκητα καναδικά αρκτικά νησιά στην περιφέρεια Qikiqtaaluk, Nunavut. Λόγω των παγετώνων, που είναι χαρακτηριστικό της περιοχής, προσφέρουν στον επισκέπτη μια εμπειρία μοναδικής ομορφιάς. Το νησί αποτελεί ένα από τα αγαπημένα σημεία ανάπαυσης θαλλάσιων θηλαστικών, ενώ είναι το μέρος όπου μένουν μερικές πολικές αρκούδες οι οποίες καθημερινά αναζητούν την τροφή τους στους παγετώνες και στα γύρω νησιά.

Εθνικό Πάρκο Βουνών Τόρνγκατ

Το Εθνικό Πάρκο Βουνών Τόρνγκατ βρίσκεται στην επαρχία της Νέας Γης και Λαμπραντόρ στον Καναδά. Το πάρκο φιλοξενεί πολλά είδη ζώων, όπως πολικές αρκούδες και χρυσαετούς, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα για καγιάκ και πεζοπορία. 

Woody Point, Νέα Γη, Καναδάς

To Woody Point είναι μία παραθαλάσσια, ιστορική πόλη στη περιοχή της Νέας Γης και Λαμπραντόρ στον Καναδά. Η πόλη έχει ανακηρυχθεί Εγεγγραμένη Περιφέρεια Κληρονομιάς, όπου βρίσκεται το Εθνικό Πάρκο Gros Morne.

από 15.000,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Ημέρα Πόλη/Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1 Κάνγκερλουσουακ, Γροιλανδία ------ 16:00
2 Kangaamiut, Γροιλανδία 16:00 20:30
3 Νουούκ, Γροιλανδία 07:00 18:00
4 Εν πλω 00:00 00:00
5 Ικαλούιτ, Καναδάς 07:00 16:00
6 Lady Franklin Island, Canada 06:30 11:00
6 Monumental Island, Canada 14:00 19:30
7 Ακπάτοκ Άιλαντ, Βορράς, Καναδάς 09:30 18:00
8 Εθνικό Πάρκο Βουνών Τόρνγκατ 08:00 13:00
9 Εν πλω 00:00 00:00
10 Λ΄Άνς ο Μίντοους, Νέα Γη, Καναδάς 08:30 14:00
10 Λ΄Άνς ο Μίντοους, Νέα Γη, Καναδάς 08:30 14:00
11 Woody Point, Νέα Γη, Καναδάς 08:00 16:00
12 Havre St. Pierre, Canada 08:00 19:00
13 Νήσος Μποναβέντουρ, Καναδάς 12:30 19:30
14 Εν πλω 00:00 ------
15 Κεμπέκ Σίτι, Καναδάς 07:00 00:00
από 15.000,00 €
Δείτε λεπτομέρειες

από 15.000,00 €
Δείτε λεπτομέρειες
Silversea Cruises

Αφήστε να σας μεταφέροουμε σ ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης. Μέσα στην ηρεμία της θάλασσας και την πληθωρικότητα των μακρινών χωρών, θα σας διεγείρουμε την περιέργεια  και θα σας αποπλανήσουμε τις αισθήσεις. Θα τονωθεί η φαντασία σας και θα πυροδοτήσει νέες ιδέες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που θα μπείτε εν πλω και θα πούμε "Arrivederci", η Ιταλική φινέτσα θα λάμψει. Η ευφορία της φιλοξενίας, η γνήσια ζεστασιά της υπηρεσίας και η εμφανή εκτίμησή για τη  λεπτομέρεια, είναι πρόσχαρη ιδιότητα των ιδρυτών και των ιδιοκτητών. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες η Silversea ιδρύθηκε!

Το μικρό είναι όμορφο και γενναιόδωρο. Με λιγότερους επισκέπτες και υψηλό επίπεδο προσωπικού, αναλογικά με τους επιβάτες, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διακριτικές υπηρεσίες στις ατομικές σας ανάγκες. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επίλεκτη κοινότητα ταξιδιωτών με παρόμοιες φιλοδοξίες. Η οικεία ατμόσφαιρα για πλοίων έχει ομοιότητες με την ατμόσφαιρα ενός εκλεπτυσμένου club. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πλεύσουμε κόντρα στο ρεύμα. Ενώ οι περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας οικοδομούν όλο και μεγαλύτερα πλοία, εμείς προτειμούμε να μείνουμε στα μικρά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την ειδική εμπειρία Silversea, που οι πελάτες μας έχουν μάθει και περιμένουν ... την οικεία ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την πρόσβαση σε πιο ενδιαφέροντα απομονωμένα λιμάνια.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μικρά πλοία μας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να επισκεφθούν και τα πιο απομακρυσμένα ή λιγότερο γνωστά λιμάνια και να σας φέρουν πιο κοντά σε μερικούς από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου. Μπορούν να πλεύσουν ανάμεσα στις στενές πλωτούς οδούς στην καρδιά μιας πόλης, μπορούν να περιηγηθούν γύρω από μικροσκοπικά νησιά και μπορούν να δέσουν στην προβλήτα. Στον κόσμο των πολυτελή κρουαζιερών, το λιγότερο είναι περισσότερο ... πολύ περισσότερο, καθώς επτά μικρά πλοία προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες σε όλες τις ηπείρους.

SILVERSEA CLASSIC FLEET

Silver Cloud - 296 Guests Resembling a private yacht, Silver Cloud sets the standard of excellence as the inaugural ship. Recently refurbished in 2012, she provides the most intimate sailing experiences, the luxury of space and the ability to slip into exotic ports off the beaten path.

Silvel Wind - 296 Guests Embraces Silversea's most lauded features ... fewer guests, more space and highly personalised service. One of the most intimate ships, afloat, she is still large enough to offer multiple entertainment venues, plenty of room on deck and a spacious spa.

Silver Shadow - 382 Guests takes award-winning, all-suite luxury to the next level while maintaining Silversea's genuine hospitality and intimate, elegant ambience. This ship features one of the highest space-to-guest ratios in cruising.

Silver Whisper - 382 Guests Maintaining an intimate ambience offers many amenities usually found only on larger ships. She reinforces Silversea's reputation for combining small-ship service with a choice of wide-ranging facilities.

Silver Spirit - 540 Guests combines our distinctive luxuries and celebrated lifestyle with new enhancements, including six dining venues, an expansive 8,300 square foot spa, a resort-style pool, four whirlpools, and the largest suites in the Silversea fleet - 95% with private verandas.

SILVERSEA EXPEDITION FLEET

Silver Explorer - 132 Guests Designed for navigating waters in some of the world's most remote destinations, including both polar regions, our purpose-built expedition ship can push through ice floes with ease. She offers a level of luxury and service unmatched in expeditiong cruising.

NEW Silver Galapagos - 100 Guests With a proven skill for navigating the waterways throughout the Galapagos Islands, the newest addition to our fleet is naturally suited for in-depth explorations of this spectacular region. Rest assured, she offers Silversea's intimacy and elefgant sophistication.

από 15.000,00 €
Δείτε λεπτομέρειες