Τα αγαπημένα μου

Οι αγαπημένες μου Κρουαζιέρες

Τα αγαπημένα μου Πακέτα

Η κράτησή μου
Η επιλογή μου Ελ Eng
(+30) 210 36.09.801

H εταιρία ROYAL CARIBBEAN CRUISES Ltd. ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ βοήθεια στις ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ μετά τον τυφώνα

 

MIAMI - 11 Νοεμβρίου 2013 – Η Royal Caribbean Cruises Ltd (RCL) λαμβάνει μέρος στις προσπάθειες ανθρωπιστικής βοήθειας για την αντιμετώπιση των καταστροφικών ζημιών που προκλήθηκαν από τον τυφώνα Haiyan στις Φιλιππίνες, ανακοίνωσε η εταιρεία.


"Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους επλήγησαν από τον τυφώνα", δήλωσε ο κ. Richard D. Fain, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises Ε.Π.Ε. "Περισσότεροι από 12.800 υπάλληλοι μας είναι από τις Φιλιππίνες. Κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε τις οικογένειες τους να ανακουφιστούν από αυτή τη φοβερή τραγωδία. "

Οι Φιλιππινέζοι είναι η υπηκοότητα που εκπροσωπείται περισσότερο στις έξι γραμμές κρουαζιέρας που συνθέτουν την εταιρία Royal Caribbean Cruises Ltd, η οποία απασχολεί 60.000 μέλη στα πληρώματά της σε 41 πλοία σε όλο τον κόσμο.
Αμέσως μετά το πέρασμα του τυφώνα, η Royal Caribbean έλαβε μέτρα για να βοηθήσει τα μέλη του πληρώματος στην προσπάθεια τους να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς τους. Στελέχη της εταιρείας σε μια ειδική συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί με περισσότερα από 200 μέλη πληρωμάτων από τις Φιλιππίνες, στο πλοίο Vision of the Seas που ήταν αγκυροβολημένο κοντά στην έδρα της εταιρείας στο Μαϊάμι, για να τους ενημερώσει ότι θα κάνουν ακόμα περισσότερα, συμπεριλαμβανομένου και της αντιστοίχισης των εισφορών από τους εργαζόμενους δολάριο-δολάριο. Εισφορές μπορούν να γίνουν επίσης online στο www.worldvision.org / royalcaribbean

Η εταιρεία δήλωσε ότι η προσπάθεια της να βοηθήσει τον λαό των Φιλιππίνων θα ανέλθει στο ποσόν του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Η Royal Caribbean cruises, θα συνεργαστεί με την τοπική αντιπροσωπεία επάνδρωσης πληρωμάτων των Φιλιππίνων, Philippine Transmarine Carriers, Inc (PTC), για την εκτίμηση των επιπτώσεων του τυφώνα στα μέλη των πληρωμάτων και των οικογενειών τους. Οι δυο εταιρείες έχουν αναπτύξει μια ομάδα έκτακτης ανάγκης για τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο στις Φιλιππίνες, και θα δημιουργήσουν ακόμη ένα κεντρικό σημείο επικοινωνίας όπου οι εργαζόμενοι σήμερα στην Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Pullmantur, Azamara Club Cruises, CDF Croisières de France, και TUI Cruises, θα μπορούν να ζητήσουν βοήθεια για να επικοινωνήσουν με μέλη των οικογενειών τους, και όπου οι εργαζόμενοι σήμερα που δεν εργάζονται επί του παρόντος σε πλοία μπορούν να κάνουν check-in

Η Royal Caribbean θα συνεργαστεί και με την World Vision για την παροχή ευρύτερης βοήθειας στα θύματα του τυφώνα. Η World Vision, η οποία λειτουργεί στις Φιλιππίνες από το 1954, έχει αναπτύξει ομάδες αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης σε ολόκληρη τη χώρα για την παροχή τροφίμων, την υγιεινή, το καταφύγιο, και είδη ρουχισμού , και αξιολογεί τα μέσα και τις μακροπρόθεσμες ανάγκες.

Επίσης, στο Port Everglades της Φλόριντα με βάση των οίκο των ναυτικών προσφέρει καταφύγιο, πόρους, και τον σεβασμό της προς τη ναυτική κοινότητα, μέσω πολυθρησκευτικών υπηρεσιών. Θα πραγματοποιήσει θρησκευτικές τελετές εν πλω σε αρκετά από τα πλοία της Royal Caribbean αλλά και στο λιμάνι στον οίκο των ναυτικών έτσι ώστε τα μέλη των πληρωμάτων να έχουν ένα χώρο να συγκεντρωθούν. Η Royal Caribbean είναι σε επαφή και με άλλες παρόμοιες οργανώσεις που εξυπηρετούν τα μέλη των πληρωμάτων και σε άλλα λιμάνια σε όλο τον κόσμο.

Η Royal Caribbean Cruises Ltd (NYSE /ΟSE: RCL) είναι μια παγκόσμια εταιρεία διακοπών κρουαζιέρας που κατέχει την Royal Caribbean International, την Celebrity Cruises, την Pullmantur, την Azamara Club Cruises και CDF Croisières de France, καθώς και την TUI Cruises με 50 τοις εκατό κοινοπραξία. Μαζί, αυτά τα έξι σήματα λειτουργούν ένα συνδυασμένο στόλο 41 πλοίων, και τέσσερα ακόμη πλοία υπό κατασκευή. Πραγματοποιούν δρομολόγια σε όλο τον κόσμο και επισκέπτονται περίπου 460 προορισμούς σε όλες τις ηπείρους.

# # #
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Navigator, επικοινωνήστε:
Navigator Travel and Tourist Services: Eλένη Λογγινίδου τηλ.:210 36 09801 Fax: 210 3639921 email: elogin@navigator.gr
Σημείωση προς τους συντάκτες: Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services συμπλήρωσε τα 51χρόνια λειτουργίας του και επιβεβαιώνει την επιτυχημένη παρουσία του στην Ελληνική αγορά με μισό αιώνα πείρα και τεχνογνωσία στον τουριστικό τομέα. Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο τουριστικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services συνεχίζει τη δυναμική του πορεία στην κάλυψη κάθε μορφής τουριστικών αναγκών, από κρατήσεις ξενοδοχείων και επίγεια εξυπηρέτηση, μεταφορές και οργανωμένες περιηγήσεις, πώληση αεροπορικών εισιτηρίων και την παροχή ολοκληρωμένων πακέτων κρουαζιερόπλοιων πολυτελείας καθώς αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο (GSA) των εταιρειών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises (θυγατρικών της Royal Caribbean Cruises) σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, FYROM και Σλοβακία.

Έντυπα

Royal Caribbean 2018-2019 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Royal Caribbean 2017-2018 Παγκόσμιες Κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Celebrity Cruises 2017-2018 Κρουαζιέρες σε όλο τον Κόσμο

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Azamara Club Cruises 2017

Προτάσεις για ξεχωριστές κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες στην Ευρώπη 2017/2018

Oceania Cruises Voyage Calendar 2017/2018

Κρουαζιέρες στην Καραϊβική 2017/2018

Lueftner River Cruises 2017

Α-Rosa River Cruises

Aqua Expeditions 2017

Paul Gauguin Cruises 2017

Poseidon Expeditions 2017

Windstar Cruises 2017

Compagnie Du Ponant 2017

Pullmantur Cruises 2017 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Viking River Cruises

Navigator shorex Brochure

Australis Εναλλακτικές Κρουαζιέρες

Oceania Cruises 2017

Paul Gauguin Cruises 2018