Τα αγαπημένα μου

Οι αγαπημένες μου Κρουαζιέρες

Τα αγαπημένα μου Πακέτα

Η κράτησή μου
Η επιλογή μου Ελ Eng
(+30) 210 36.09.801

To Μεγαλύτερο και πλέον καινοτόμο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο το Oasis of the Seas θα πλεύσει το 2014 στην Ευρώπη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

To Μεγαλύτερο και πλέον καινοτόμο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο το Oasis of the Seas θα πλεύσει για μια σύντομη περίοδο το 2014 στην Ευρώπη
Οι επισκέπτες στο Oasis of the Seas θα έχουν αρκετό χρόνο για να απολαύσουν όλα αυτά που προσφέρονται πάνω στο κρουαζιερόπλοιο με την ευκαιρία του διάπλου του Ατλαντικού.

MIAMI, 27 Μαρτίου, 2013 - Royal Caribbean International ανακοίνωσε σήμερα ότι το μεγαλύτερο πλέον καινοτόμο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο το Oasis of the Seas θα πλεύσει στην Ευρώπη για μια σύντομη περίοδο το φθινόπωρο του 2014. Διάσημο σε όλο τον κόσμο για τις βραβευμένες διακοπές κρουαζιέρας του στην Καραϊβική, το Oasis of the Seas θα προσφέρει τώρα ένα δείγμα της ασυναγώνιστη εμπειρίας της κατηγορίας Oasis στην Ευρώπη. Οι πωλήσεις  για την σύντομη περίοδο κρουαζιέρας του Oasis of the Seas το 2014 στις θάλασσες της Ευρώπης θα αρχίσουν στις 11 Απριλίου 2013. Για μια εκτενή συλλογή σύντομων webisodes που παρουσιάζουν λεπτομερώς την ποικιλία των εμπειριών πλοίο Oasis of the Seas, παρακαλώ επισκεφθείτε http://tinyurl.com/bw585wa.

Οι επισκέπτες θα διαπλεύσουν τον Ατλαντικό ωκεανό και τη Δυτική Μεσόγειο και θα απολαύσουν τις αποκλειστικές παροχές της κατηγορίας Oasis στις επτά θεματικές γειτονιές του, όπως το μήκους 82 ποδιών zip line, ένα χειροποίητο καρουσέλ, το Rising Tide Βar το οποίο κινείται πάνω κάτω μεταξύ 3 καταστρωμάτων, μιούζικαλ επιπέδου Broadway, το Aquatheater που προσφέρει κάθε βράδυ μαγευτικές παραστάσεις με ακροβατικά και καταδύσεις από μεγάλο ύψος, και το Central Park με πάνω από 12.000 δένδρα και τροπικά φυτά. Το Oasis of the Seas προσφέρει επίσης αποκλειστικές παροχές που μπορούν να βρεθούν μόνο στην Royal Caribbean, όπως προσομοιωτές surf  δύο FlowRider, υδρομασάζ, παγοδρόμιο, η ζώνη H20 aquapark για παιδιά, και το Royal Promenade, μια εσωτερική λεωφόρο που εκτείνεται σχεδόν σε όλο το μήκος του πλοίου και πλαισιώνεται μεταξύ άλλων από σαλόνια εστιατόρια, μπουτίκ.

Το βραβευμένο πρόγραμμα της Royal Caribbean για την οικογένεια, , θα βοηθήσει επίσης να διασφαλιστεί ότι οι επισκέπτες κάθε γενιάς μπορούν να μοιραστούν αξέχαστες οικογενειακές διακοπές στην Ευρώπη με το κρουαζιερόπλοιο Oasis of the Seas. Το πρόγραμμα για παιδιά Αdventure Ocean προσφέρει συνεχείς εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές συνεδρίες για τρεις ηλικιακές ομάδες από τριών έως 11-ετών, με επικεφαλείς διαπιστευμένους συμβούλους κολεγιακού επιπέδου από τις 9:00 - 2:00 π.μ.

Δύο προγράμματα για εφήβους ηλικίας 12 έως 17 ετών τους προσφέρουν την δυνατότητα να προγραμματίσουν με ευελιξία στη διαμόρφωση της ημέρα τους με συνομηλίκους τους,  καθώς και να παρακολουθήσουν συνεδρίες μόνο εφήβων για το FlowRider, το Rock Wall και τα αθλητικά γήπεδα. Επιπλέον, στο Oasis of the Seas έκαναν το ντεμπούτο τους, τα μωρά και παιδιά προσχολικής ηλικίας της Royal που σύντομα θα είναι γεγονός για όλο τον στόλο – που θα μπορεί να ικανοποιήσει τους νεώτερους επισκέπτες της Royal Caribbean, ηλικίας από έξι έως 36 μηνών.

"Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την εμπειρία διακοπών σε ένα κρουαζιερόπλοιο κατηγορίας Oasis, μια απόδειξη της καινοτομίας της Royal Caribbean για περισσότερα από 40 χρόνια», δήλωσε η Lisa Bauer, εκτελεστική αντιπρόεδρος της Global Sales and Marketing της Royal Caribbean International. "Τώρα οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν τους πολιτισμούς και την ιστορία της Ευρώπης με το μεγαλύτερο και πιο πρωτοποριακό κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, μια εμπειρία που μπορεί να μόνο η Royal Caribbean να προσφέρει.   Και για όσους ήθελαν πάντα περισσότερο χρόνο για να απολαύσουν 

συνέχεια
το Oasis of the Seas, οι δύο υπερατλαντικές κρουαζιέρες μας θα προσφέρουν περισσότερο από αρκετό χρόνο για να το κάνουν , και θα προσφέρουν επίσης και κάποιες εκπλήξεις στην πορεία. "

Οι δύο κρουαζιέρες που θα πραγματοποιήσουν τον διάπλου του Ατλαντικού, θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να βιώσουν όλες τις καινοτόμες ανέσεις του Oasis of the Seas, μοναδική ψυχαγωγία, και απίθανες γευστικές εμπειρίες.  Οι επισκέπτες θα απολαύσουν επίσης αποκλειστική προεπισκόπηση της εμπειρίας του κρουαζιερόπλοιου Quantum of the Seas και θα συμμετέχουν  σε ειδικά προγράμματα που θα ενισχύουν την εμπειρία των διακοπών σε ένα κρουαζιερόπλοιο κατηγορίας  Oasis.

Μια κρουαζιέρα 12-νυχτών προς ανατολάς από το Port Everglades του Fort Lauderdale της Φλόριντα, στη Βαρκελώνη αναχωρεί 1 Σεπτεμβρίου 2014 και με μια κρουαζιέρα 13-νυχτών προς δυσμάς το Oasis of the Seas θα επιστρέψει στο Port Everglades από το Ρότερνταμ στις 14 Οκτωβρίου. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ξεκινήσουν την κρουαζιέρα προς δυσμάς από το Southampton στις 15 Οκτωβρίου.
Επιπλέον μπορούν να απολαύσουν το παγκοσμίου φήμης κρουαζιερόπλοιο σε μια επιλογή από τρία δρομολόγια στην Ευρώπη, δυο κρουαζιέρες πέντε νυχτών  μετ 'επιστροφής στη Δυτική Μεσόγειο και μια κρουαζιέρα επτά νυχτών που θα αναχωρήσουν από την Βαρκελώνη. Η κρουαζιέρα επτά νυχτών καταλήγει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όπου το Oasis of the Seas θα τεθεί σε drydock στο ναυπηγείο Keppel Verolme για συντήρηση ρουτίνας.  Επιπλέον, μια κρουαζιέρα δύο νυχτών στις Μπαχάμες θα πλεύσει στις 30 Αυγούστου και μια κρουαζιέρα πέντε νυχτών στη  Δυτική Καραϊβική θα πλεύσει στις 27 Οκτωβρίου, με επιστροφή στο Port Everglades.

Τον Δεκέμβριο του 2009, το Oasis of the Seas παρουσιάστηκε σαν ένα αρχιτεκτονικό θαύμα εν πλω, που εκτείνεται σε 16 καταστρώματα, 225.282 κόρων, και διαθέτει δίκλινες καμπίνες χωρητικότητα 5.400 ατόμων. Το Oasis of the Seas είναι το πρώτο πλοίο που προσφέρει την στον χώρο της κρουαζιέρας την έννοια της γειτονιάς με επτά διαφορετικές θεματικές περιοχές, που περιλαμβάνουν το Το  κεντρικό Πάρκο, το Boardwalk και το Promenade Royal, το Pool and Sports Zone, το Vitality at Sea Spa, το Fitness Center, το Entertainment Place και τη Ζώνη Νεολαίας.

Η Royal Caribbean International είναι μια παγκόσμια εταιρία κρουαζιέρας με 22 καινοτόμα πλοία, που επισκέπτεται περισσότερους από 270 προορισμούς σε 72 χώρες στις έξι ηπείρους. Η γραμμή προσφέρει επίσης μοναδικά πακέτα κρουαζιέρας στην Αλάσκα, τον Καναδά, το Ντουμπάι, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η Royal Caribbean παρέχει μια παγκόσμιας κλάσης εμπειρία διακοπών με ένα ευρύ φάσμα ανέσεων επί των κρουαζιερόπλοιων της, ψυχαγωγία, και βραβευμένο οικογενειακό πρόγραμμα.

 

Έντυπα

Royal Caribbean 2018-2019 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Royal Caribbean 2017-2018 Παγκόσμιες Κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Celebrity Cruises 2017-2018 Κρουαζιέρες σε όλο τον Κόσμο

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Azamara Club Cruises 2017

Προτάσεις για ξεχωριστές κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες στην Ευρώπη 2017/2018

Oceania Cruises Voyage Calendar 2017/2018

Κρουαζιέρες στην Καραϊβική 2017/2018

Lueftner River Cruises 2017

Α-Rosa River Cruises

Aqua Expeditions 2017

Paul Gauguin Cruises 2017

Poseidon Expeditions 2017

Windstar Cruises 2017

Compagnie Du Ponant 2017

Pullmantur Cruises 2017 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Viking River Cruises

Navigator shorex Brochure

Australis Εναλλακτικές Κρουαζιέρες

Oceania Cruises 2017

Paul Gauguin Cruises 2018