Τα αγαπημένα μου

Οι αγαπημένες μου Κρουαζιέρες

Τα αγαπημένα μου Πακέτα

Η κράτησή μου
Η επιλογή μου Ελ Eng
(+30) 210 36.09.801

Δελτίο Τύπου - Azamara Pursuit

H Azamara Club Cruises επεκτείνει το στόλο της με το υπερπολυτελές νέο κρουαζιερόπλοιο Azamara Pursuit

Μαϊάμι, 27 Σεπτεμβρίου 2017 - Η Azamara Club Cruises, θυγατρική εταιρία της Royal Caribbean Cruises Ltd., ανακοίνωσε τη συμφωνία για την αγορά ενός καινούριου κρουαζιεροπλοίου, αδελφό πλοίο των Azamara Journey και Αzamara Quest, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2018.  

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο μας κατα 50%, κάτι που μας επιτρέπει να επισκεφθούμε ακόμα περισσότερες γωνιές του πλανήτη με την απόκτηση αυτού του καινούριου πλοίου" δήλωσε ο  Larry Pimentel, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Azamara Club Cruises. "Οι πιστοί μας επιβάτες και συνεργάτες έχουν ζητήσει από καιρό αυτή την επέκταση και είμαστε ευτυχείς που τα καταφέραμε". 

Η νέα προσθήκη, το Azamara Pursuit, είναι συγκρίσιμο σε μέγεθος με τα Azamara Journey και Azamara Quest. Επιτρέπει έτσι την πρόσβαση σε μικρά, ιδιαίτερα λιμάνια που δεν μπορούν να τα προσεγγίσουν τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια. Αυτά τα τρία πλοία θα ενισχύσουν τη δέσμευση της εταιρίας στον εμπλουτισμό της εμπειρίας κάθε τόπου σε όλο τον κόσμο, με το να μένουν περισσότερο σε κάθε λιμάνι επιτρέποντας στους επιβάτες να βιώσουν περισσότερες εμπειρίες. 

Η διακόσμηση του πλοίου θα αναβαθμιστεί για να ταιριάζει στην πολυτέλεια και την καλαισθησία της εταιρίας. Αυτή η αναβάθμιση θα είναι εφάμιλλη με τις πρόσφατες ανακαινίσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Azamara Journey και Azamara Quest, προσφέροντας στους επιβάτες την αίσθηση ενός πολυτελούς πλωτού ξενοδοχείου.

Σημείωση προς τους συντάκτες: Η Azamara Club Cruises είναι μια πολυτελής εταιρία κρουαζιέρας που ανήκει στη Royal Caribbean International. H Azamara με έμφαση στον προορισμό (Destination Ιmmersion) δίνει στους επιβάτες την ευκαιρία να βιώσουν την αυθεντικότητα και την κουλτούρα του κάθε τόπου σε όλο τον κόσμο ("Stay Longer, Experience More"). To 2018, η Αzamara θα ταξιδέψει τους επιβάτες της σε περισσότερα από 200 λιμάνια, σε 70 χώρες, συμπεριλαμβάνοντας 170 μεταμεσονύκτιες διανυκτερεύσεις και 114 ολονύκτιες διανυκτερεύσεις. Η δέσμευση της Azamara στο Destination Immersion σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές υπηρεσίες εν πλω προσφέρει μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία με κρουαζιέρα. 

Σημείωση προς τους συντάκτες: Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αγορά που υπερβαίνει το μισό αιώνα. Συνεχίζει δυναμικά ακολουθώντας την παράδοση υψηλού επιπέδου ποιότητας και τεχνογνωσίας που έχει κατοχυρώσει όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει μια μεγάλη σειρά ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών είναι κρατήσεις ξενοδοχείων, υπηρεσίες VIP, tour operating, επίγεια εξυπηρέτηση και οργανωμένες εκδρομές, μαζί με άλλες καινοτόμες δραστηριότητες στεριάς, για επιβάτες κρουαζιέρας.

 

Photo

Έντυπα

Royal Caribbean 2018-2019 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Royal Caribbean 2017-2018 Παγκόσμιες Κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Celebrity Cruises 2017-2018 Κρουαζιέρες σε όλο τον Κόσμο

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Azamara Club Cruises 2017

Προτάσεις για ξεχωριστές κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες στην Ευρώπη 2017/2018

Oceania Cruises Voyage Calendar 2017/2018

Κρουαζιέρες στην Καραϊβική 2017/2018

Lueftner River Cruises 2017

Α-Rosa River Cruises

Aqua Expeditions 2017

Paul Gauguin Cruises 2017

Poseidon Expeditions 2017

Windstar Cruises 2017

Compagnie Du Ponant 2017

Pullmantur Cruises 2017 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Viking River Cruises

Navigator shorex Brochure

Australis Εναλλακτικές Κρουαζιέρες

Oceania Cruises 2017

Paul Gauguin Cruises 2018