Τα αγαπημένα μου

Οι αγαπημένες μου Κρουαζιέρες

Τα αγαπημένα μου Πακέτα

Η κράτησή μου
Η επιλογή μου Ελ Eng
(+30) 210 36.09.801

Εταιρεία

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services  αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας και ταυτόχρονα κορυφαίο tour operator εισερχόμενου τουρισμού με υψηλή τεχνογνωσία στην απόλυτη εξυπηρέτηση του σύγχρονου ταξιδιώτη. 

Από την ίδρυσή του το 1962 από τον Αναστάσιο Στυλιανόπουλο έως σήμερα, τον Navigator εμπιστεύονται όλοι σχεδόν οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας βιομηχανίας της κρουαζιέρας. Έτσι σήμερα, με επικεφαλής τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο, ο Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος marketing και πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σερβία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Αλβανία και ΠΓΔΜ των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises και στρατηγικός συνεργάτης των Oceania Cruises, Silversea Cruises, Paul Gauguin Cruises, Lueftner Cruises, A-Rosa Cruises, Compagnie Du Ponant, Cruceros Australis,Oceanwide Expeditions,Sea Cloud Cruises, SeaDream Yacht Club,Variety Cruises, Viking Cruises, Volga Dream Cruises. 

Αντίστοιχα στον κλάδο του εισερχόμενου τουρισμού, ο Navigator χάρη στην υψηλή του τεχνογνωσία, αξιοπιστία, καινοτομία και ποιοτική συνέπεια, έχει αποκτήσει διεθνή φήμη για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχει στους επισκέπτες της Ελλάδας. Στις υπηρεσίες του περιλαμβάνονται εξυπηρέτηση VIP, διοργάνωση συνεδρίων, incentives, προγραμμάτων ειδικών ενδιαφερόντων και επίγεια τουριστική εξυπηρέτηση κρουαζιερόπλοιων με εκδρομικά προγράμματα στους κυριότερους προορισμούς της Ελλάδος, εξυπηρετώντας σε ετήσια βάση περισσότερους από 350.000 επιβάτες. 

Ο Navigator επικεντρώνεται στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και στην προσφορά πληθώρας επιλογών ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες προσδοκίες κάθε πελάτη. Με αυτό τον γνώμονα εξέλιξε το www.navigator.gr στην πληρέστερη ίσως στην Ελλάδα πλατφόρμα δημιουργίας ταξιδιωτικής εμπειρίας! Εκτός από την παροχή προσωποποιημένων ταξιδιωτικών συμβουλών, το www.navigator.gr, παρέχει στον χρήστη μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και πληροφοριών που διαρκώς εμπλουτίζονται με νέες προτάσεις και μοναδικές προσφορές.
 
Τέλος, ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services είναι μέλος των IATA, FCCA, MEDCRUISE, CLIA Europe, SETE, HATTA και του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

     

Έντυπα

Royal Caribbean 2018-2019 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Royal Caribbean 2017-2018 Παγκόσμιες Κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Celebrity Cruises 2017-2018 Κρουαζιέρες σε όλο τον Κόσμο

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Azamara Club Cruises 2017

Προτάσεις για ξεχωριστές κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες στην Ευρώπη 2017/2018

Oceania Cruises Voyage Calendar 2017/2018

Κρουαζιέρες στην Καραϊβική 2017/2018

Lueftner River Cruises 2017

Α-Rosa River Cruises

Aqua Expeditions 2017

Paul Gauguin Cruises 2017

Poseidon Expeditions 2017

Windstar Cruises 2017

Compagnie Du Ponant 2017

Pullmantur Cruises 2017 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Viking River Cruises

Navigator shorex Brochure

Australis Εναλλακτικές Κρουαζιέρες

Oceania Cruises 2017

Paul Gauguin Cruises 2018