Τα αγαπημένα μου

Οι αγαπημένες μου Κρουαζιέρες

Τα αγαπημένα μου Πακέτα

Η κράτησή μου
Η επιλογή μου Ελ Eng
(+30) 210 36.09.801

Δελτίο Τύπου - Royal Caribbean in the Guinness Book

H Royal Caribbean κάνει το ντεμπούτο της στο Βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες

Σαγκάη, 1 Δεκεμβρίου 2016 – Η Royal Caribbean μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες με τo μοναδικής κατασκευής North Star που βρίσκεται στα κρουαζιερόπλοια της κατηγορίας Quantum. Το North Star προσφέρει μια εξωπραγματική εμπειρία στους επιβάτες καθώς τους δίνει τη δυνατότητα για ένα συναρπαστικό ταξίδι πάνω από τη θάλασσα. Η γυάλινη αυτή κάψουλα υψώνεται με αργό ρυθμό περισσότερα από 300 πόδια στον αέρα και περιστρέφεται προσφέροντας μια εκπληκτική θέα 360 μοιρών που κόβει την ανάσα. Αυτή η θέα έκανε το North Star να σπάσει το ρεκόρ της "Υψηλότερης Θέας από Κρουαζιερόπλοιο".

Τα τρία κρουαζιερόπλοια της κατηγορίας Quantum παρέχουν συναρπαστικές εμπειρίες διακοπών σε επιβάτες από όλο τον κόσμο: με τα δύο πλοία - Quantum of the Seas και Ovation of the Seas- να έχουν ως λιμάνια αναχώρησης το Πεκίνο (Tιεντζίν) και τη Σαγκάη (Μπαοσάν) στην Κίνα αντίστοιχα, και το Anthem of the Seas που πλέει από το λιμάνι Cape Liberty της Νέας Υόρκης στις Βερμούδες, στις Μπαχάμες και στην Καραϊβική.  

Με την εισαγωγή τους το 2014, τα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Quantum επαναπροσδιόρισαν τη ναυπηγική βιομηχανία εισάγοντας καινοτομίες στη σχεδίαση, συναρπαστικές δραστηριότητες, υπερσύγχρονη τεχνολογία, πολυδιάσταση ψυχαγωγία και μια ανεξάντλητη ποικιλία στις επιλογές φαγητού που δημιουργούν την απόλυτη γευστική εμπειρία εν πλω που μπορείτε να τη βρείτε μόνο στη Royal Caribbean. 

H Royal Caribbean είναι μια βραβευμένη σε παγκόσμια κλίμακα εταιρία με 46 χρόνια εμπερία στην πρωτοπορία και στην εισαγωγή καινοτομιών στην κρουαζιέρα. Ο στόλος της διαθέτει μια τεράστια και απαράμιλλη ποικιλία χαρακτηριστικών και ανέσεων που συναντώνται μόνο στη Royal Caribbean, όπως ψυχαγωγία σε στυλ Broadway και συστήματα τελευταίας τεχνολογίας που απευθύνονται τόσο σε οικογένειες όσο και σε επιβάτες που αναζητούν την περιπέτεια. 

Σημείωση προς τους συντάκτες: Η Royal Caribbean Cruises είναι μια πολυβραβευμένη εταιρία με 47ετή παρουσία στην premium αγορά κρουαζιέρας.Διακρίνεται για μια πολυετή παράδοση σε επαναστατικές καινοτομίες που πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν στην εξέλιξη του σχεδιασμού πλοίων, αλλά και του όλου προϊόντος κρουαζιέρας. Προσφέρει πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές ανέσεις, ποιοτικό φαγητό, εντυπωσιακή ψυχαγωγία και εξαιρετικές εκδρομές στη στεριά. Το προϊόν και τα πλοία της είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε ηλικίας, όπως και οικογενειών με παιδιά.

Σημείωση προς τους συντάκτες: Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αγορά που υπερβαίνει το μισό αιώνα. Συνεχίζει δυναμικά ακολουθώντας την παράδοση υψηλού επιπέδου ποιότητας και τεχνογνωσίας που έχει κατοχυρώσει όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει μια μεγάλη σειρά ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών είναι κρατήσεις ξενοδοχείων, υπηρεσίες VIP, tour operating, επίγεια εξυπηρέτηση και οργανωμένες εκδρομές, μαζί με άλλες καινοτόμες δραστηριότητες στεριάς, για επιβάτες κρουαζιέρας

Έντυπα

Royal Caribbean 2018-2019 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Royal Caribbean 2017-2018 Παγκόσμιες Κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Celebrity Cruises 2017-2018 Κρουαζιέρες σε όλο τον Κόσμο

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Azamara Club Cruises 2017

Προτάσεις για ξεχωριστές κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες στην Ευρώπη 2017/2018

Oceania Cruises Voyage Calendar 2017/2018

Κρουαζιέρες στην Καραϊβική 2017/2018

Lueftner River Cruises 2017

Α-Rosa River Cruises

Aqua Expeditions 2017

Paul Gauguin Cruises 2017

Poseidon Expeditions 2017

Windstar Cruises 2017

Compagnie Du Ponant 2017

Pullmantur Cruises 2017 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Viking River Cruises

Navigator shorex Brochure

Australis Εναλλακτικές Κρουαζιέρες

Oceania Cruises 2017

Paul Gauguin Cruises 2018