Τα αγαπημένα μου

Οι αγαπημένες μου Κρουαζιέρες

Τα αγαπημένα μου Πακέτα

Η κράτησή μου
Η επιλογή μου Ελ Eng
(+30) 210 36.09.801

Δελτίο Τύπου - Harmony of the Seas

 

Το Harmony of the Seas κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο στις ΗΠΑ

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου πλέει για πρώτη φορά από το Φορτ Λοντερντέηλ

 

Μαϊάμι, 5 Νοεμβρίου 2016 – Με μια γιορτή αντάξια του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου του κόσμου,το Harmony of the Seas,το ολοκαίνουριο πλοίο της Royal Caribbean International αναχώρησε για το παρθενικό του ταξίδι από το νέο μόνιμο λιμάνι αναχώρησής του,το Πορτ Εβεργκλέιτς στο Φορτ Λόντερντεηλ στη Φλόριντα.Το γεγονός αυτό γιορτάστηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο: με έναν μικρό στόλο από αναβάτες σε jetboards και jetpacks από την διεθνώς αναγνωρισμένη Aquafly Hydroflight Sports Performance Team οι οποίοι εκτέλεσαν μοναδικές επιδείξεις αποχαιρετώντας το κρουαζιερόπλοιο. 

Μαζί με τα κρουαζιερόπλοια Oasis of the Seas και Allure of the Seas – των οποίων τα λιμάνια αναχώρησης είναι το Πορτ Κανάβεραλ και το Πορτ Εφεργκλέιτς αντίστοιχα- το Harmony of the Seas προσφέρει 7νυχτες κρουαζιέρες στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική, που υπόσχονται πολλές περιπέτειες από τα νησιά της Καραϊβικής μέχρι τις ακτές του Μεξικού.

Το Harmony of the Seas υπόσχεται συγκινήσεις σε ταξιδιώτες που αναζητούν εμπειρίες ζωής.Πουθενά στον κόσμο οι επιβάτες δεν μπορούν να βρουν τόσες πλούσιες επιλογές φαγητού, τόσες δυνατότητες ψυχαγωγίας και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας,συμπεριλαμβανομένου του VOOM,του πιο γρήγορου ίντερνετ στη θάλασσα. Το Harmony of the Seas συνδυάζει την φιλοσοφία «των 7 γειτονιών» - στοιχείο για το οποίο είναι γνωστά τα κρουαζιερόπλοια Oasis of the Seas και Allure of the Seas- με πολυτελείς παροχές που προσελκύουν επιβάτες όλων των ηλικιών.

Από την «Απόλυτη Άβυσσο»,μια επιβλητική  αποβάθρα 10 μέτρων,μέχρι επιδείξεις που κόβoυν την ανάσα στο σήμα κατατεθέν του πλοίου Aqua Theater,από εκλεπτυσμένα γεύματα στο ιταλικό εστιατόριο του διάσημου σεφ Jamie Oliver και γαστρονομικές εμπειρίες που συναρπάζουν στο εστιατόριο Wonderland  μέχρι μπάρμεν ρομπότ στο βιονικό μπαρ που διαθέτει το πλοίο,το Harmony of the Seas προσφέρει μια διαφορετική περιπέτεια για τον καθένα. 

Το Harmony of the Seas (πλοίο 226.693 τόνων) διαθέτει 16 καταστρώματα και 2.747 καμπίνες ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 5.497 επιβάτες.

Σημείωση προς τους συντάκτες: Η Royal Caribbean Cruises είναι μια πολυβραβευμένη εταιρία με 47ετή παρουσία στην premium αγορά κρουαζιέρας.Διακρίνεται για μια πολυετή παράδοση σε επαναστατικές καινοτομίες που πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν στην εξέλιξη του σχεδιασμού πλοίων, αλλά και του όλου προϊόντος κρουαζιέρας. Προσφέρει πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές ανέσεις, ποιοτικό φαγητό, εντυπωσιακή ψυχαγωγία και εξαιρετικές εκδρομές στη στεριά. Το προϊόν και τα πλοία της είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε ηλικίας, όπως και οικογενειών με παιδιά.

Σημείωση προς τους συντάκτες: Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αγορά που υπερβαίνει το μισό αιώνα. Συνεχίζει δυναμικά ακολουθώντας την παράδοση υψηλού επιπέδου ποιότητας και τεχνογνωσίας που έχει κατοχυρώσει όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει μια μεγάλη σειρά ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών είναι κρατήσεις ξενοδοχείων, υπηρεσίες VIP, tour operating, επίγεια εξυπηρέτηση και οργανωμένες εκδρομές, μαζί με άλλες καινοτόμες δραστηριότητες στεριάς, για επιβάτες κρουαζιέρας.

Έντυπα

Royal Caribbean 2018-2019 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Royal Caribbean 2017-2018 Παγκόσμιες Κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Celebrity Cruises 2017-2018 Κρουαζιέρες σε όλο τον Κόσμο

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Azamara Club Cruises 2017

Προτάσεις για ξεχωριστές κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες στην Ευρώπη 2017/2018

Oceania Cruises Voyage Calendar 2017/2018

Κρουαζιέρες στην Καραϊβική 2017/2018

Lueftner River Cruises 2017

Α-Rosa River Cruises

Aqua Expeditions 2017

Paul Gauguin Cruises 2017

Poseidon Expeditions 2017

Windstar Cruises 2017

Compagnie Du Ponant 2017

Pullmantur Cruises 2017 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Viking River Cruises

Navigator shorex Brochure

Australis Εναλλακτικές Κρουαζιέρες

Oceania Cruises 2017

Paul Gauguin Cruises 2018