Τα αγαπημένα μου

Οι αγαπημένες μου Κρουαζιέρες

Τα αγαπημένα μου Πακέτα

Η κράτησή μου
Η επιλογή μου Ελ Eng
(+30) 210 36.09.801

Βήμα 1: Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης

από

7

νύχτες

Από την Αρχαιότητα στο Βυζάντιο με το M/S Galileo

7 νύχτες με πλήρη διατροφή

Πρόγραμμα συνοπτικά

Αθήνα (Μαρίνα Ζέας), Παλαιά Επίδαυρος, Ναύπλιο - Μυκήνες - Μονεμβασιά, Γύθειο, Πύλος, Κατάκολο - Ολύμπια, Ιτέα - Δελφοί, Αθήνα (Μαρίνα Ζέας) 

Επιβάτες*Δεν έχετε επιλέξει επιβάτες

Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης*Δεν έχετε επιλέξει ημερομηνία αναχώρησης

2018

ΜΆΡ

16

ΜΆΡ

23

ΜΆΡ

30

ΑΠΡ

06

ΑΠΡ

13

ΟΚΤ

26

ΝΟΈ

02

ΝΟΈ

09

ΝΟΈ

16

από

1.050,00

Δείτε λεπτομέρειες

Για να συνεχίσετε παρακαλούμε επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης,

  • Σχετικά με το Πακέτο

Φωτογραφίες

Ζήστε μια αρμονική ισορροπία μεταξύ της συμβατικής κρουαζιέρας και της ιδιωτικής ιστιοπλοϊας, μαζί με ένα συναρπαστικό ταξίδι της ανακάλυψης, ξεσκεπάζοντας θαύματα της Αρχαιότητας και του Βυζαντίου γύρω από τις ακτές της Πελοποννήσου. Κάθε μέρα θα ανακαλύπτετε και ένα νέο λιμάνι, ένα άλμα πίσω στην αρχαία ιστορία για να σας μαγέψει και στην πλούσια πολιτιστική πολυμορφία για να σας ιντριγκάρει.

Ημέρα Λιμάνι Αναχ.
Αθήνα (Μαρίνα Ζέας) Η ιστορία της Αθήνας ξεπερνά τα 3.000 χρόνια ιστορίας και πολιτισμικού πλούτου. Γεμάτη αρχαία μνημεία και έργα τέχνης, η Αθήνα κουβαλά την τεράστια κληρονομιά της κλασσικής περιόδου με ορόσημο τον Παρθενώνα στην Ακρόπολη. 

14:00- 15:00

Παλαιά Επίδαυρος (προαιρετική εκδρομή) Η Επίδαυρος αποτέλεσε στην αρχαιότητα το πιο γνωστό θεραπευτικό κέντρο στην αρχαιότητα. Το θέατρο της Επιδαύρου, γνωστό για τη συμμετρία και την τέλεια ακουστική του, είναι συνώνυμο της πολιτισμικής κληρονομιάς στην Ελλάδα και διαθέτει θέσεις για 15.000 άτομα. 

Ναύπλιο (Διανυκτέρευση) Το Ναύπλιο είναι μια απο τις πιο γραφικές πόλεις της Ελλάδας, Το καλοδιατηρημένο Κάστρο και η παλιά πόλη είναι ιδανικά σημεία για περπάτημα ενώ δεν λείπουν τα παραθαλάσσια καφέ, εστιατόρια και μαγαζιά.

 

Ναύπλιο Το Ναύπλιο είναι μια απο τις πιο γραφικές πόλεις της Ελλάδας, Το καλοδιατηρημένο Κάστρο και η παλιά πόλη είναι ιδανικά σημεία για περπάτημα ενώ δεν λείπουν τα παραθαλάσσια καφέ, εστιατόρια και μαγαζιά.

Μυκήνες (προαιρετική εκδρομή) Άλλη μια ιστορική πόλη της Ελλάδας όπου μπορείτε να θαυμάσετε την απομεινάρια της ένδοξης πόλης των Μυκηνών, την οποία ο Όμηρος αποκαλούσε Χρυσή Πόλη

Μονεμβασιά Η Μονεμβασιά που βρίσκεται στην Ανατολική Πελοπόννησο είναι γνωστή για το Μεσαιωνικό της Κάστρο που βρίσκεται σε ένα βραχώδες νησί και ενώνεται με την πολή με μια στενή γέφυρα και για αυτό το λόγο αποκαλείται και Γιβραλτάρ της ανατολικής Μεσογείου. 

 
Γύθειο (προαιρετική εκδρομή) To Γύθειο μοιάζει με το απόλυτο ελληνικό νησί της δεκαετίας του 1970 παρότι δεν είναι νησί αλλά μια παραλιακή πόλη στη νότια Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στη Χερσόνησο της Μάνης.  
Πύλος (προαιρετική εκδρομή) Η Πύλος βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου και είναι διάσημη για το παλάτι του Νέστωρ και το Μουσείο στη Χώρα   

Κατάκολο Το Κατάκολο είναι μια παραθαλάσσια πόλη στη δυτική Πελοπόννησο και ανήκει στο Δήμο Πύργου.

Αρχαία Ολυμπία (προαιρετική εκδρομή) Στην Αρχαία Ολυμπία διεξάγονταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες κάθε τέσσερα χρόνια για πάνω από μια χιλιετία και ήταν αφιερωμένοι στον Δία.

Ιτέα (Διανυκτέρευση) Η Ιτέα είναι μια μικρή πολή-θέρετρο κοντά στους Δελφούς, ένα πάλαι ποτέ πολυσύχναστο λιμάνι. Οι λόφοι γύρω από την πόλη είνια καράφυτοι με ελιές και στην αρχαιότητα ήταν αφιερωμένες στο Ιερό του Απολώννα.

 

Ιτέα Η Ιτέα είναι μια μικρή πολή-θέρετρο κοντά στους Δελφούς, ένα πάλαι ποτέ πολυσύχναστο λιμάνι. Οι λόφοι γύρω από την πόλη είνια καράφυτοι με ελιές και στην αρχαιότητα ήταν αφιερωμένες στο Ιερό του Απολώννα.

Δελφοί (προαιρετική εκδρομή) Οι Δελφοί αποτελούσαν στην αρχαιότητα τον πιο σημαντικό τόπο λατρείας στην Ελλάδα, με την Πυθία να δίνει από εκεί τους χρησμούς της. Ο ιερός αυτός τόπος ήταν αφιερωμένος στον Απόλλωνα.

Αθήνα (Μαρίνα Ζέας) διανυκτέρευση  Η ιστορία της Αθήνας ξεπερνά τα 3.000 χρόνια ιστορίας και πολιτισμικού πλούτου. Γεμάτη αρχαία μνημεία και έργα τέχνης, η Αθήνα κουβαλά την τεράστια κληρονομιά της κλασσικής περιόδου με ορόσημο τον Παρθενώνα στην Ακρόπολη. 

 
Αθήνα (Μαρίνα Ζέας) Η ιστορία της Αθήνας ξεπερνά τα 3.000 χρόνια ιστορίας και πολιτισμικού πλούτου. Γεμάτη αρχαία μνημεία και έργα τέχνης, η Αθήνα κουβαλά την τεράστια κληρονομιά της κλασσικής περιόδου με ορόσημο τον Παρθενώνα στην Ακρόπολη.   

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται:

Διαμονή & air condition στην καμπίνα / πλήρης διατροφή (πρωϊνός μπουφές και δύο γεύματα καθημερινά) / Καφές, τσάι και πόσιμο νερό / Συνοδός που ομιλεί αγγλικά / Χρήση εξοπλισμού ψαρέματος και κατάδυσης (υπόκειται σε διαθεσιμότητα)

Δε περιλαμβάνονται:

Αναψυκτικά, εκδρομές στα νησιά ή λοιπές δραστηριότητες, φιλοδωρήματα, προσωπικά έξοδα, Wi-fi

Ακυρωτικά:

>120 μέρες πριν την αναχώρηση: €100 το άτομο
119-90 μέρες πριν την αναχώρηση: 15% ακυρωτικά επί του συνόλου
89-60 μέρες πριν την αναχώρηση: 25% ακυρωτικά επί του συνόλου
59-30 μέρες πριν την αναχώρηση: 50% ακυρωτικά επί του συνόλου
29-0 μέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου

Δελφοί (Ιτέα), Ελλάδα

Η Ιτέα είναι μια σύγχρονη, ζωντανή πόλη μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της σύγχρονη και άνετη διαμονή. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι Δελφοί, αρχαία ελληνική πόλη στην οποία λειτούργησε το σημαντικότερο μαντείο του αρχαιοελληνικού κόσμου. Οι Δελφοί έχουν χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς την UNESCO.

Η Ιτέα κτισμένη στο βάθος του Κρισσαίου Κόλπου, αποτελεί την απόληξη, προς νότο,του φημισμένου Δελφικού Τοπίου. Η Ιτέα, μία σύγχρονη, ζωντανή πόλη, με την υποδομή της και ένα πλέγμα υπηρεσιών, μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της σύγχρονη και άνετη διαμονή, με παραλίες όπου μπορεί κανείς να περάσει στα καθαρά νερά τους ώρες χαλάρωσης και να απολαύσει μαγευτικά βράδια με θέα τον Κορινθιακό Κόλπο. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι Δελφοί, αρχαία ελληνική πόλη στην οποία λειτούργησε το σημαντικότερο μαντείο του αρχαιοελληνικού κόσμου.Οι Δελφοί είναι μια περιοχή με έντονο τουρισμό και έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς την UNESCO. Εκτός του αρχαιολογικού χώρου και του μουσείου, υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο και στην ευρύτερη περιοχή μια σειρά Ιερών Μονών θρησκευτικού ενδιαφέροντος. Επίσης, οι Δελφοί βρίσκονται σε μικρή απόσταση 10 χλμ από την Αράχωβα, σημαντικό χειμερινό προορισμό της Στερεάς Ελλάδας και το Γαλαξείδι.

  

Γύθειο, Ελλάδα

Το Γύθειο είναι ιστορική «πόλη»-κωμόπολη και λιμένας που βρίσκεται στη νότια Πελοπόννησο κοντά στις εκβολές του ποταμού Ευρώτα, δυτικά του Λακωνικού Κόλπου. Είναι ο κυριότερος λιμένας του Λακωνικού Κόλπου.

Το  Γύθειο  είναι μια πόλη της Πελοπονήσου και είναι μέρος του Δήμου Ανατολικής Μάνης.  Ήταν το επίνειο της Σπάρτης , περίπου 40 χλμ. βόρεια. . Το Γύθειο ήταν ένα σημαντικό λιμάνι μέχρι που καταστράφηκε τον 4ο αιώνα μ.Χ., πιθανόν από σεισμό. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη πόλη της Μάνης . Οι Ρωμαίοι έχτισαν ένα αρχαίο θέατρο που είναι καλά διατηρημένα σήμερα και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται περιστασιακά.  Το αρχαίο θέατρο, καθώς και η Ακρόπολη της πόλης (δυτικά της θέσης του θεάτρου) ανακαλύφθηκε από τον αρχαιολόγο Δημήτρη Σκιάς στις 1891. Το σύχρονο Γύθειο υψώνεται αμφιθεατρικά στους ανατολικούς πρόποδες του αρχαίου "Λαρυσίου όρους

 

Κατάκολο, Ελλάδα

Το Κατάκολο αποτελεί έναν θαυμάσιο προορισμό για ευχάριστες εκδρομές το χειμώνα, καθώς ο επισκέπτης θα ανακαλύψει μια άλλη πλευρά του τόπου ακόμα πιο μαγευτική!!!Δεν έχετε λοιπόν παρά να διαπιστώσετε κι οι ίδιοι τη γοητεία που ασκεί αυτό το μέρος, πιστέψτε μας κάθε σας βήμα εδώ θα σας δικαιώσει για την επιλογή σας!
 

Το Ιόνιο Πέλαγος απλώνεται στην ακτή αυτής της ήσυχης παραθαλάσσιας πόλης στη χερσόνησο της Πελοποννήσου. Ένα μέρος που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά και την ιστορία.Γραφικό με έντονο το παραδοσιακό χρώμα, συνδυάζει βουνό και θάλασσα.Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες κατακλύζεται από πλήθος επισκεπτών, καθώς πλην αυτών που παραδοσιακά περνούν τις διακοπές τους εδώ, εκατοντάδες κρουαζιερόπλοια πραγματοποιούν επισκέψεις στον τόπο μας μεταφέροντας χιλιάδες τουριστών, που περνούν μέρος των διακοπών τους εδώ.Ο επισκέπτης έχει πολλές επιλογές για να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο του ή να περάσει ευχάριστα τις διακοπές του.Περπατήστε στα ήσυχα δρομάκια και λιαστείτε σε ένα από τα παραθαλάσσια εστιατόρια ενώ απολαμβάνετε το ποτό σας, αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τα αρχαία μνημεία στην Ολυμπία, την αρχική τοποθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων-ένας πραγματικά μεγαλειώδης ιστορικός και αρχαιολογικός χώρος.
 

Ναύπλιο, Ελλάδα

Ίσως η πιο γοητευτική πόλη της Πελοποννήσου και ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για weekend όλες τις εποχές του χρόνου. Στην κουκλίστικη παλιά πόλη του Ναυπλίου, με τη διατηρητέα αρχιτεκτονική φυσιογνωμία και τα δύο ενετικά κάστρα που τη στεφανώνουν, την Ακροναυπλία και το Παλαμήδι, είναι διάχυτη η αύρα της πρώτης πρωτεύουσας του ελληνικού κράτους. Θαυμάστε την πόλη από ψηλά ανεβαίνοντας τα –999 κατά την παράδοση 857 κατ’ άλλους– σκαλιά που οδηγούν στο επιβλητικό Παλαμήδι που ορθώνεται πάνω σε έναν τεράστιο γκρίζο βράχο και αγναντεύει τη θάλασσα. Το Ναύπλιο υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας και σημερινή του νομού Αργολίδας. Απέχει από την Αθήνα 147 χιλιόμετρα. Η αρχαιότερη πόλη του Ελλαδικού χώρου, που σύμφωνα με την μυθολογία ίδρυσε αυτός που πρώτος συνέλαβε την ιδέα της οργάνωσης των ανθρώπων σε πόλεις, ο Θησέας, ιδρύοντας την προϊστορική πόλη Ναυπλία.

Variety Cruises

H Variety Cruises προσφέρει αυθεντικές, αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε προορισμούς όπως η Ιταλία, η Μάλτα, η Ισπανία, η Νότια Γαλλία και η Αδριατική αλλά και εναλλακτικούς προορισμούς κρουαζιέρας όπως η Δυτική Αφρική, οι Σεϋχέλλες, ο Αραβικός κόλπος και η Κούβα. Μπορείτε να επιλέξετε θεματικές κρουαζιέρες για όσους έχουν πάθος τους για την αρχαιολογία, την ιστορία, την θρησκεία και τον πολιτισμό.

M/Y Variety Voyager
Launched: 2012
Rebuilt: 0
Length: 68.00 meters
Breadth: 11.50 meters
Draft: 3.50 meters
Crew: 28 - 32 persons
Cruising speed: 13.00 knots
Cabins: 36

M/Y Pegasus
Launched: 1992
Rebuilt: 1997
Length: 45.00 meters
Breadth: 11.00 meters
Draft: 3.00 meters
Crew: 16 - 18 persons
Cruising speed: 10.00 knots
Cabins: 21

S/C Panorama
Launched: 1993
Rebuilt: 2008
Length: 54.00 meters
Breadth: 12.00 meters
Draft: 5.00 meters
Crew: 16 - 18 persons
Cruising speed: 11.00 knots
Cabins: 25

M/S Galileo

Το 51 μέτρων πλοίο "Galileo" είναι ένα κλασσικό ιστιοπλοϊκό πλοίο από ατσάλι με άνετους και καλά εξοπλισμένους εσωτερικούς χώρους που ανακαινίστηκε το 2016. Στο κεντρικό κατάστρωμα, ένα σαλόνι το οποίο περιλαμβάνει ένα Αμερικανικό μπαρ οδηγεί σε ένα ζεστό και κομψό εστιατόριο διαμορφωμένο με ξύλο και δέρμα. Οι επισκέπτες του Galileo απολαμβάνουν έναν σκιερό υπαίθριο χώρο καταστρώματος με ένα υπαίθριο μπαρ και χώρο για ηλιοθεραπεία. To M/S Galileo, κατασκευασμένο με τους πιο αυστηρούς κανόνες ασφαλείας, ξεκίνησε το 1992 και ξανακατασκευάστηκε το 2007.

Μήκος: 68μ. / Πλάτος: 10.00μ. / Σχέδιο: 2.80μ. / Πλήρωμα: 16-18 άτομα / Ταχύτητα κρουαζιέρας: 11.00 κόμβοι / Καμπίνες: 25

Καμπίνες:

  • Κατηγορία C: χαμηλό κατάστρωμα
  • Κατηγορία B: χαμηλό κατάστρωμα
  • Κατηγορία Α: ανώτερο κατάστρωμα

Παροχές:

  • Σαλόνι
  • Έξω καθιστικό
  • Χώρος για ηλιοθεραπεία
Στείλτε το σύνδεσμο με Email

Θα συμπεριλάβουμε συνδεσμο προς:

Έντυπα

Royal Caribbean 2018-2019 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Royal Caribbean 2017-2018 Παγκόσμιες Κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Celebrity Cruises 2017-2018 Κρουαζιέρες σε όλο τον Κόσμο

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Azamara Club Cruises 2017

Προτάσεις για ξεχωριστές κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες στην Ευρώπη 2017/2018

Oceania Cruises Voyage Calendar 2017/2018

Κρουαζιέρες στην Καραϊβική 2017/2018

Lueftner River Cruises 2017

Α-Rosa River Cruises

Aqua Expeditions 2017

Paul Gauguin Cruises 2017

Poseidon Expeditions 2017

Windstar Cruises 2017

Compagnie Du Ponant 2017

Pullmantur Cruises 2017 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Viking River Cruises

Navigator shorex Brochure

Australis Εναλλακτικές Κρουαζιέρες

Oceania Cruises 2017

Paul Gauguin Cruises 2018