Τα αγαπημένα μου

Οι αγαπημένες μου Κρουαζιέρες

Τα αγαπημένα μου Πακέτα

Η κράτησή μου
Η επιλογή μου Ελ Eng
(+30) 210 36.09.801

Βήμα 1: Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης

από

7

νύχτες

7 νύχτες με πλήρη διατροφή

Πρόγραμμα συνοπτικά

Πασσάου,Μελκ/Έμμερσντορφ, Βιέννη, Βουδαπέστη, Έστεργκομ, Μπρατισλάβα, Λινζ, Πασσάου

Καλεσμένοι*Δεν έχετε επιλέξει καλεσμένους

Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης*Δεν έχετε επιλέξει ημερομηνία αναχώρησης

2018

ΑΠΡ

05

ΜΆΙ

31

ΙΟΎΝ

07

ΙΟΎΝ

15

ΙΟΎΛ

06

ΙΟΎΛ

14

ΙΟΎΛ

20

ΙΟΎΛ

28

ΑΎΓ

11

ΑΎΓ

18

ΣΕΠ

03

ΟΚΤ

31

Τιμές

Επιλέξτε Καλεσμένους

Δείτε λεπτομέρειες

Για να συνεχίσετε παρακαλούμε επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης και καλεσμένους

 • Σχετικά με το Πακέτο

Φωτογραφίες

Αυτό το συναρπαστικό ταξίδι θα σας οδηγήσει κατά μήκος ενός από τα πιο όμορφα τμήματα του Δούναβη, ακριβώς στην καρδιά της άλλοτε λαμπρήςαυτοκρατορικής και βασιλικής Αυστρο-ουγγρικής μοναρχίας. Από την βαυαρική πόλη του Πασσάου (όπου συναντώνται τρία ποτάμια) η κρουαζιέρα πηγαίνει προς τα κάτω στη Βιέννη, Μπρατισλάβα και Βουδαπέστη, την πόλη που συχνά περιγράφεται ως η «Βασίλισσα του Δούναβη». 

Ημέρα Λιμάνι Άφιξη Αναχ.
Πασσάου   17:00
Μελκ - Έμμερσντορφ 09:00 13:00
  Βιέννη 19:15  
Βιέννη   19:00
Βουδαπέστη 11:30  
Βουδαπέστη   13:00
  Έστεργκομ 18:30 19:00
Μπρατισλάβα 08:00 13:00
Λινζ 14:00 22:00
Πασσάου 07:30  

Περιλαμβάνονται :

 • Kρουαζιέρα σε καμπίνες με παράθυρο με θέα στο ποτάμι ή σε μπαλκόνια γαλλικού τύπου ή μπαλκόνια walk-out
 • Δωρεάν ακουστικά ήχου για όλες τις εκδρομές
 • Γκουρμέ φαγητό με όλα τα γεύματα (πρωινό σε μπουφέ, μεσημεριανό, δείπνο και σνακ τα μεσάνυχτα) στο κομψό Πανόραμα-εστιατόριο, το οποίο φιλοξενεί τους επισκέπτες σε ένα καθιστικό
 • Ελεύθερης ροής ποιότητας λευκά και κόκκινα κρασιά από φημισμένες περιοχές κρασιού της Ευρώπης σε κάθε γεύμα επί του σκάφους
 • Καφές και τσάι μετά το μεσημεριανό γεύμα και δείπνο
 • 24-ωρη δωρεάν καφέ, τσάι, ζεστή σοκολάτα και το νερό
 • Κοκτέιλ, δείπνο καλωσορίσματος και τον καπετάνιο του Gala Dinner
 • Ψυχαγωγία Ειδικά επί του σκάφους, συμπεριλαμβανομένων μαγείρεμα επίδειξης, επί του σκάφους, μουσικές παραστάσεις και νυχτερινή μουσική με πιάνο στο μπαρ διαλέξεις,
 • Αγγλική γλώσσα επί του σκάφους σε ένα περιβάλλον μη καπνιστών (το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο για την Sun Deck)
 • Όλοι οι λιμενικοί και τοπικοί φόροι.

Μπρατισλάβα, Σλοβακία

Η οροσειρά των Καρπαθίων ξεκινά εντός της περιοχής της πόλης με τα βουνά που ονομάζονται Μικρά Καρπάθια.

Η Μπρατισλάβα είναι η πρωτεύουσα της Σλοβακίας, καταλαμβάνει και τις δύο όχθες του ποταμού Δούναβη και την αριστερή όχθη του ποταμού Μοράβα. Είναι επίσης η μόνη πρωτεύουσα χώρας που συνορεύει με δύο ανεξάρτητες χώρες, την Ουγγαρία και την Αυστρία.

Βουδαπέστη, Ουγγαρία

Μερικά από τα κυριότερα σημεία της Βουδαπέστης είναι το Castle Hill, τα αναχώματα στον ποταμό Δούναβη και το σύνολο των Λεωφόρων Άντρασυ που έχουν αναγνωριστεί επίσημα ως τοποθεσίες Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Η Βουδαπέστη είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Ουγγαρίας, καθώς και μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Βουδαπέστη έγινε μια ενιαία πόλη που καταλαμβάνει και τις δύο όχθες του ποταμού Δούναβη, με την ενοποίηση στις 17 Νοεμβρίου 1873 της δυτικής όχθης Buda και Óbuda με την ανατολική Pest.

Έστεργκομ, Ουγγαρία

Το Έστεργκομ είναι μια πόλη που μπορεί ο επισκέπτης να την απολαύσει όλες τις εποχές του χρόνου.

Το Εστεργκόμ είναι μια πόλη στην βόρεια Ουγγαρία. Βρίσκεται στη δεξιά όχθη του ποταμού Δούναβη, όπου εκεί είναι τα σύνορα με τη Σλοβακία. Μερικά από τα αξιοθέατα της είναι η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ουγγαρίας, o καθεδρικός ναός  Esztergom Basilica και το Kereszteny Muzeum που έχει τη μεγαλύτερη εκκλησιαστική συλλογή στην Ουγγαρία.

 

Μελκ, Αυστρία

Ένα απο τα πιο όμορφα αξιοθέατα του Μελκ είναι το επιβλητικό αββαείο των Βενεδικτίνων, στην κορυφή ενός απότομου βραχώδους λόφου.

To Μελκ είναι μια πόλη της Αυστρίας δίπλα στην κοιλάδα του Βαχάου, κατά μήκος του Δούναβη. Σε μια πολύ μικρή περιοχή, το Μελκ παρουσιάζει μια μεγάλη αρχιτεκτονική ποικιλία από πολλούς αιώνες.

Πασσάου, Γερμανία

Το Πασσάου είναι πλούσιο σε πράσινο και η θέα των ποταμών είναι μαγευτική.

Το Πασσάου είναι μια πόλη στην Κάτω Βαυαρία, Γερμανία. Είναι επίσης γνωστή ως η «Πόλη των Τριών Ποταμών», επειδή ο Δούναβης συνδέεται στο Πασσάου από το νότο με τον ποταμό Inn και  από τoν βορρά με τον ποταμό ilz. Ο τουρισμός στο Πασσάου επικεντρώνεται κυρίως στα τρία ποτάμια, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και την "Παλιά Πόλη". Η πόλη κυριαρχείται από το Veste Oberhaus και το πρώην φρούριο του Επισκόπου, στην κορυφογραμμή μεταξύ του Δούναβη και τουν ποταμού Ilz. Ακριβώς δίπλα από το δημαρχείο είναι η Scharfrichterhaus, ένα σημαντικό jazz καμπαρέ και η σκηνή στην οποία το πολιτικό καμπαρέ εκτελείται.

Βιέννη, Αυστρία

Όποτε και αν επισκεφθείτε την Βιέννη, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις σοκολάτες.

Η Βιέννη είναι η πρωτεύουσα της Αυστρίας. Η οικονομία της βασίζεται στην κατασκευή χημικών προϊόντων, πορσελάνης, επίπλων και υαλικών. Πολύ σημαντικό ρόλο επίσης έχει και ο τουρισμός στην οικονομία. Είναι πλούσια σε έργα τέχνης, μουσεία και μνημεία . Θεωρείται ένας από τους πιο συνιθησμένους προορισμούς την περίοδο των χριστουγέννων ειδικά λόγω της χριστουγεννιάτικης αγοράς της.

LUETNER CRUISES

Γνωρίστε την εμπειρία της εξαιρετικής άνεσης και ποιότητας που προσφέρει ο στόλος του AMADEUS που συνοδεύεται από μοναδική εξυπηρέτηση σε μια ατμόσφαιρα κλασικής κομψότητας. Ανακαλύψτε τον κομψό στόλο του AMADEUS και απολαύσετε αξέχαστες κρουαζιέρες ποταμού στις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πλωτές οδούς με ανέσεις ίδιες με αυτές ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Ο στόλος του AMADEUS ξεχωρίζει για ταξίδια με πολιτισμική και περιβαλλοντική συνείδηση, σε συνδυασμό με την αυστριακή φιλοξενία που είναι αφιερωμένη στην ικανοποίηση κάθε επιθυμίας και ανάγκης σας. Η ιδέα είναι ότι με εμάς θα νιώσετε στην κορυφή του κόσμου με κάθε τρόπο και θα απολαύσετε την κάθε στιγμή, είτε βρίσκεστε στο νερό ή στην ξηρά. Η φήμη μας και η πολυετής εμπειρία μας εγγυώνται ακριβώς αυτό.

Η τέχνη της χαλάρωσης

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας με το στόλο του AMADEUS το ταξίδι είναι ίδιος ο προορισμός: οι ευρύχωρες καμπίνες είναι ιδανικές για χαλάρωση και απόλαυση της θέας που προσφέρουν τα παράθυρα που εκτείνονται από το δάπεδο μέχρι την οροφή,  με γαλλικά μπαλκόνια που προσφέρουν υπέροχη θέα στα τοπία του ποταμού. Χαλαρώστε πλήρως και απολαύστε το ταξίδι χωρίς καμιά έννοια: το πλωτό ξενοδοχείο σας θα σας συνοδεύει παντού - το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξετε την βαλίτσα σας την πρώτη μέρα άφιξης σας!

Η διαχρονική κομψότητα συναντά την πολυτέλεια άνεσης

Σε κάθε κατάστρωμα, η άρτια εξοπλισμένες deluxe καμπίνες μας αποτελούν το προσωπικό σας καταφύγιο και προσφέρουν ευρυχωρία και διαχρονική κομψότητα να θα σας κάνει να αισθανθείτε πραγματικά "σαν στο σπίτι σας". Η δέσμευσή μας για τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις και τις παγκόσμιας κλάσης ανέσεις κάνει την καμπίνα σας να είναι το σωστό μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια εκδρομή στις όχθες του ποταμού  και να αναθεωρήσετε όλα όσα έχετε δει και κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Gourmet μενού της επιλογής σας

Κάθε μέρα ο σεφ μας φροντίζει για τα  νόστιμα και ευφάνταστα μενού, που δημιουργούνται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Αντλώντας έμπνευση από την εποχή και την περιοχή που ταξιδεύουμε  ο σεφ παρουσιάζει αυθεντικές συμφωνίες γεύσης για να σας μεταφέρει σε ένα γαστρονομικό ταξίδι ανακάλυψης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κλασικά αγαπημένα πιάτα, σε εναλλακτικές επιλογές για χορτοφάγους και σε ελαφριές και νόστιμες γκουρμέ επιλογές.

Χαλαρές στιγμές απόλαυσης

Από τη στιγμή που θα μπείτε στο εστιατόριο του πλοίου σας, να είστε προετοιμασμένοι για μια γευστική εμπειρία που θα ευχαριστήσει όλες τις αισθήσεις σας. Ο χαλαρός αλλά κομψός ενδυματολογικός κώδικας εξασφαλίζει ότι θα απολαύσετε ευχάριστες στιγμές σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, ενώ η γαστρονομική ομάδα μας ετοιμάζει μια επιλογή από εξαιρετικά πιάτα χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά. Με κάθε γεύμα το βράδυ προσφέρονται δωρεάν κρασιά ποιότητας από τις καλύτερες αμπελουργικές περιοχές της Ευρώπης.

Αισθανθείτε ευπρόσδεκτοι με εκατοντάδες τρόπους

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις υπηρεσίες μας, οι οποίες είναι αδιαμφισβήτητα το σήμα κατατεθέν μας  μαζί με την απαράμιλλη αυστριακή φιλοξενία μας επί του σκάφους. Το εξαιρετικά εκπαιδευμένο πλήρωμα μας θα προβλέψει όλες τις ατομικές σας προτιμήσεις και θα σας προσφέρει αυτές τις επιπλέον ειδικές πινελιές που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας: ​​μην εκπλαγείτε αν ο σερβιτόρος σας ξέρει ακριβώς πώς θέλετε τα αυγά σας, ο μπάρμαν ξέρει το αγαπημένο σας κοκτέιλ και οι μουσικοί ξέρουν ποιο τραγούδι θα σας κάνει να θέλετε να  χορέψετε!

Ταξιδέψτε με τους καλύτερους

Ο στόλος του Amandeus περιλαμβάνει ένα άριστα εκπαιδευμένο πλήρωμα που εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να προσφέρει τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα άνεσης κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Μπορείτε εμπιστευτείτε την μακρόχρονη προσωπική εμπειρία μας σε όλους τους τομείς: ως εμπειρογνώμονες σε κρουαζιέρες σε ποταμούς θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία κρουαζιέρας που θα σας μείνει αξέχαστη.

Το ποταμόπλοιο AMADEUS Brilliant εντάχθηκε στον καινοτόμο στόλο τον Απρίλιο του 2011 και ταιριάζει απόλυτα με την παραδοσιακή κομψότητα του μεγαλοπρεπούς στόλου!

Κοινόχρηστοι χώροι και εγκαταστάσεις

 • WiFi/WLAN διαθέσιμο
 • Κατάστρωμα με ξαπλώστρες και Lido-Bar
 • Panorama - Bar & Lounge
 • Panorama - Εστιατόριο
 • Κομμωτήριο και Spa
 • Γυμναστήριο
 • AMADEUS-Club με σταθμό Internet 
 • Κατάστημα
 • Ανελκυστήρας

Καμπίνες & Σουίτες

 • Σουίτες & καμπίνες στα καταστρώματα Mozart και Strauss με μπαλκόνια γαλλικού τύπου, καμπίνες στο κατάστρωμα Haydn με σταθερά παράθυρα
 • Δύο μονά κραβάτια ή ένα queen-size κρεβάτι
 • Τηλεόραση με επίπεδη οθόνη
 • Αυτόνομος κλιματισμός
 • Ντουλάπα με άφθονο χώρο
 • Σεσουάρ και ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο
 • Τηλέφωνο

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ναυπηγήθηκε το 2011 / Μήκος 110 μ. / Πλάτος 11,40 μ. / Βύθισμα 1,30 μ. / Ύψος πάνω από το νερό 5,85 μ. / Ταχύτητα 25 χλμ/ώρα / Πλήρωμα περίπου 40 άτομα / Επιβάτ

Amadeus-Σουίτα 22 τ.μ. (Γαλλικό μπαλκόνι)ες 150 / Καμπίνες 68 / Σουίτες 8

 • Mozart - Κατάστρωμα 15 τ.μ. (Γαλλικό μπαλκόνι)
 • Strauss - Κατάστρωμα 15 τ.μ. (Γαλλικό μπαλκόνι)
 • Haydn - Κατάστρωμα 15 τ.μ. (σταθερό παράθυρο)
 • Haydn - Κατάστρωμα (μονόκλινο)  10 τ.μ. (σταθερό παράθυρο)
Στείλτε το σύνδεσμο με Email

Θα συμπεριλάβουμε συνδεσμο προς:

Έντυπα

Royal Caribbean 2018-2019 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Royal Caribbean 2017-2018 Παγκόσμιες Κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Celebrity Cruises 2017-2018 Κρουαζιέρες σε όλο τον Κόσμο

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Azamara Club Cruises 2017

Προτάσεις για ξεχωριστές κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες στην Ευρώπη 2017/2018

Oceania Cruises Voyage Calendar 2017/2018

Κρουαζιέρες στην Καραϊβική 2017/2018

Lueftner River Cruises 2017

Α-Rosa River Cruises

Aqua Expeditions 2017

Paul Gauguin Cruises 2017

Poseidon Expeditions 2017

Windstar Cruises 2017

Compagnie Du Ponant 2017

Pullmantur Cruises 2017 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Viking River Cruises

Navigator shorex Brochure

Australis Εναλλακτικές Κρουαζιέρες

Oceania Cruises 2017

Paul Gauguin Cruises 2018