Τα αγαπημένα μου

Οι αγαπημένες μου Κρουαζιέρες

Τα αγαπημένα μου Πακέτα

Η κράτησή μου
Η επιλογή μου Ελ Eng
(+30) 210 36.09.801

Βήμα 1: Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης

από

7

νύχτες

Μπορντό, Περιφέρεια Οίνου & Πιο Πέρα

7-νυχτη κρουαζιέρα με το Crystal Ravel

Πρόγραμμα συνοπτικά

Μπορντό, Διάπλους ποταμού Γαρρόνα, Κάντιλακ, Διάπλους από το Γαρρόνα ποταμό στις εκβολές του ποταμού Ζιρόντ, Παουϊλάκ (Pauillac), Διάπλους στις εκβολές του ποταμού Ζιρόντ, Μπλάγιε (Blaye), Διάπλους ποταμών Ζιρόντ & Ντορντόν, Λίμπουρν, Διάπλους ποταμών Ντορντόν & Γαρρόνα, Μπορντό

Επιβάτες*Δεν έχετε επιλέξει επιβάτες

Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης*Δεν έχετε επιλέξει ημερομηνία αναχώρησης

2017

ΔΕΚ

19

ΔΕΚ

26

Τιμές

κατόπιν αίτησης

Δείτε λεπτομέρειες

Για να συνεχίσετε παρακαλούμε επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης,

  • Σχετικά με το Πακέτο

Πλεύστε στη καρδιά μιας από τις πιο αναγνωρισμένες περιφέρειες της Γαλλίας - στο κυνήγι για κρασί ή ρομάντζο, ή για να περάσετε απλά αξέχαστες διακοπές. Όποια και αν είναι η επιθυμία σας, θα πραγματοποιηθεί με ορισμένη ανεξαρτησία που απολαμβάνουν αποκλειστικά οι επιβάτες που ταξιδεύουν στο πολυτελές κατάστρωμα του Crystal Ravel.

Εδώ στην καρδιά της Ακουιτανίας, που βρίσκεται ανάμεσα στο ποιμαντικό τοπίο, τα αναγεννησιακά αρχοντικά σπίτια και τους νεοκλασσικούς πύργους, είναι το Μπορντό, του οποίου η ιστορία χρονολογείται πίσω στην Εποχή του Διαφωτισμού. Επισκεφθείτε το Αρκασόν, γνωστό για στρείδια, λευκό κρασί και το φημισμένο Αμμόλοφο Πιλά, ο ψηλότερος αμμόλοφος της Ευρώπης. Ή γευθείτε τη διάσημη περιήγη με ποδήλατο ή εξατομικευμένα στο Μέντοκ.

Θα πλεύσετε στους ποταμούς Γαρρόνα & Ντορντόν και στις εκβολές του ποταμού Ζιρόντ, απολαμβάνοντας διανυκτερεύσεις στη Pauillac, το σπίτι τριών από τα πέντε μεγάλα αμπέλια του Μπορντό: Lafite-Rothschild, Latour και Mouton-Rothschild. Κάντε περίπατο στις πλατείες, τα ζαχαροπλαστεία και τις καφετέριες ανάμεσα στις μεσαιωνικές πόλεις του Σέιν Εμίλιον Λίμπουρν και Κάντιλακ.

Δρομολόγιο
Μπορντό (2 διανυκτερεύσεις)
Διάπλους ποταμού Γαρρόνα
Κάντιλακ (διανυκτέρευση)
Διάπλους από το Γαρρόνα ποταμό στις εκβολές του ποταμού Ζιρόντ
Παουϊλάκ (Pauillac) (διανυκτέρευση)
Διάπλους στις εκβολές του ποταμού Ζιρόντ
Μπλάγιε (Blaye) (διανυκτέρευση)
Διάπλους ποταμών Ζιρόντ & Ντορντόν
Λίμπουρν (διανυκτέρευση)
Διάπλους ποταμών Ντορντόν & Γαρρόνα
Μπορντό (διανυκτέρευση)

Δωρεάν περιλαμβάνονται:

Πλήρης διατροφή - φιλοδωρήματα - απεριόριστα αναψυκτικά-ποτά εν πλω - 24-ωρη εξυπηρέτηση (room service) - 24-ωρη αυτοεξυπηρετούμενη αποθήκη τροφίμων (περιλαμβάνει καφέ, τσάι, κρασί και μη αλκοολούχα ποτά) - 24-ωρη πρόσβαση σε WiFi, συμπεριλαμβανομένης δωρεάν χρήσης WiFi/Internet 60 λεπτών κατ'άτομο την ημέρα - δωρεάν μεταφορές αεροδρομίου - 1 Crystal Adventures® εκδρομή σε κάθε λιμάνι

Μπλάγιε, Γαλλία

Η  Μπλάγιε είναι μια κοινότητα στη νοτιοδυτική Γαλλία. Βρίσκεται στη δεξιά όχθη του ποταμού Τζιρόντ. Η πόλη έχει ένα φρούριο που χτίστηκε από τον Βομπάν πάνω σε ένα βράχο δίπλα στο ποτάμι, σε αρχαία ερείπια από ένα παλιό γοτθικό πύργο. Το τελευταίο περιέχει τον τάφο του Σάριμπερτ Β ', βασιλιά της Ακουιτανίας, και γιο του Κλοτέρ II. Η ακρόπολη της Μπλάγιε, τα τείχη της πόλης, το Φρούριο πατέ και το Φόρτ Mεντόκ εισήχθησαν το 2008 ως τοποθεσίες Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ως μέρος της ομάδας "Οχυρώσεις της Βομπάν".

Μπορντώ, Γαλλία

Η Μπορντώ, πόλη συνώνυμη με το κρασί της, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Garonne έχει ενταχθεί στο δίκτυο των προστατευόμενων από την UNESCO τόπων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Μητροπολιτικό κέντρο της νοτιοδυτικής Γαλλίας, με ένα εκατομμύριο κατοίκους και πρωτεύουσα της περιφέρειας της Aquitaine (Ακιτέν), η Μπορντώ είναι μια πόλη που ευημερεί. Το ήπιο κλίμα, η αφθονία των νερών και η εδαφολογική σύσταση καθώς και η ποικιλία, είναι οι παράμετροι που ευνόησαν την καλλιέργεια του κρασιού, ενώ η θέση της πόλης κοντά στις εκβολές του πλωτού ποταμού Garonne, τη δημιουργία ασφαλούς λιμανιού και την ανάπτυξη του εμπορίου. Η ιστορία της πόλης ξεκινά με τους Βιτουρίγους, Γαλάτες που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή τον 3ο αιώνα π.Χ. Στα ρωμαϊκά χρόνια, η πόλη ήταν ήδη ονομαστό λιμάνι και εμπορικός σταθμός και λεγόταν Μπουρντιγκάλα. Οι Βιτουρίγοι είναι που φύτεψαν εδώ τους πρώτους αμπελώνες - η ποικιλία, μάλιστα, που δημιούργησαν θεωρείται ο πρόγονος του καμπερνέ.

Λιμπούρν, Γαλλία

H Λιμπούρν είναι μια κοινότητα στη νοτιοδυτική Γαλλία, που βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Isle και Dordogne. Είναι η πρωτεύουσα της οινοποίηση της βόρειας Gironde και βρίσκεται κοντά στο Saint-Emilion και Pomerol. Η γοτθική εκκλησία, συντηρήθηκε το 19ο αιώνα, έχει ένα πέτρινο κωδωνοστάσιο 232 πόδια (71 μ) υψηλά. Στην προκυμαία υπάρχει το αρχοντικό, το οποίο περιέχει ένα μικρό μουσείο και βιβλιοθήκη, είναι ένα γραφικό κατάλοιπο του 16ου αιώνα. Βρίσκεται δίπλα στην κεντρική πλατεία, την πλατεία Place Abel Surchamp, η οποία φιλοξενεί κάθε Σαββατοκύριακο την μεγαλύτερη αγορά φρέσκων τροφίμων στην περιοχή.

Παουιλάκ, Γαλλία

Το Παουιλάκ είναι μια κοινότητα στη Τζιρόντ, Aκιτέν στη νοτιοδυτική Γαλλία. Η κοινότητα αποτελείται από μόνο 3.000 στρέμματα αμπελώνων στην Ότ-Μεντόκ μεταξύ των χωριών του Σεν Ζουλιέν προς τα νότια και το Σεν Εστέφ προς τα βόρεια, αλλά είναι το σπίτι για τρεις από τις πέντε πρώτες καλλιέργειες κρασιών του Μπορντό: Château Lafite Rothschild, Château Latour και Château Mouton Rothschild.

Crystal River Cruises, ένας νέος τρόπος ταξιδίου, μια απαράμιλλη πολυτέλεια all-inclusive για να εξερευνήσετε τις μεγαλύτερες πλωτές οδούς της Ευρώπης. Απολαύστε τις διάσημες πρωτεύουσες, τα καταπράσινα τοπία και τα παραμυθένια χωριά κατά μήκος των ποταμών Δούναβη, Ρήνου, Μάιν, Μοζέλλας, Γκαρόν, Ντορντόν και Σηκουάνα.

Τον Ιούλιου του 2016 κάνει το ντεμπούτο του το Crystal Mozart™  και ακολουθούν τέσσερα ολοκαίνουρια το 2017.

Με απαράμιλλη ευρυχωρία και πολυτέλεια τα ποταμόπλοια της Crystal® διαθέτουν υπηρεσία μπάτλερ για κάθε σουίτα, υπέροχη κουζίνα και επιμελημένα δρομολόγια, αφθονία διανυκτερεύσεων και δωρεάν εκδρομές στην ξηρά σε κάθε λιμάνι προσέγγισης.

Στο στόλο της Crystal River Cruises – Crystal Mozart, Crystal Debussy™, Crystal Bach™, Crystal Ravel™ and Crystal Mahler™ – είναι προσεγμένη και η παραμικρή λεπτομέρεια με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η διαφορά της Crystal

Ο πιο άνετος και μοντέρνος στόλος πλοίων απ’ όλες τις εταιρείες ποταμόπλοιων

Περισσότερες διανυκτερεύσεις για πραγματικά καθηλωτικές εξερευνήσεις ακτών

Οι μεγαλύτερες πολυτελείς σουίτες από κάθε άλλο ποταμόπλοιο στην Ευρώπη

Αξεπέραστο εύρος προαιρετικών, αυθεντικών εκδρομών που πάνε πέρα από τους παραδοσιακούς τουριστικούς χώρους

Μπάτλερ σε κάθε σουίτα

Συμπεριλαμβάνονται τα φιλοδωρήματα για όλο το προσωπικού επί του πλοίου, συν τους μπάτλερ και το προσωπικό των Crystal Adventures® εκδρομών

Εξυπηρέτηση έξι αστέρων για Ευρωπαϊκά εκπαιδευμένο προσωπικό

Δωρεάν γαστρονομικές εμπειρίες σε βραβευμένα με Michelin ή εξαιρετικά αναγνωρισμένα τοπικά εστιατόρια

Η καλύτερη αναλογία προσωπικού-επιβάτη από όλες τις Ευρωπαϊκές εταιρείες κρουαζιέρας ποταμόπλοιων

Διαδραστικό σύστημα τηλεόρασης με ταινίες κατόπιν ζήτησης, εκτενής μουσική βιβλιοθήκη και πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Όλα τα γεύματα συμπεριλαμβάνονται, απολαμβανοντας γαστρονομική τελειότητα από διάσημους σεφ, με τοπικές πινελιές

Αυθεντικό τοπικό, εποχιακό κρασί και προσφορές μπύρας, όπου ενδείκνυται

Απεριόριστα αναψυκτικά εν πλω, από premium ποτά, σαμπάνια, εκλεκτό κρασί και αλκοολούχα ποτά μέχρι αναψυκτικά

Δωρεάν μεταφορές αεροδρομίου

Επιλογή μίας δωρεάν επιδέξια επιμελημένης Crystal Adventures® εκδρομής σε κάθε λιμάνι

24-ωρη εξυπηρέτηση

Ψυχαγωγία εν πλω

 

 

Στείλτε το σύνδεσμο με Email

Θα συμπεριλάβουμε συνδεσμο προς:

Έντυπα

Royal Caribbean 2018-2019 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Royal Caribbean 2017-2018 Παγκόσμιες Κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Celebrity Cruises 2017-2018 Κρουαζιέρες σε όλο τον Κόσμο

Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Azamara Club Cruises 2017

Προτάσεις για ξεχωριστές κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες στην Ευρώπη 2017/2018

Oceania Cruises Voyage Calendar 2017/2018

Κρουαζιέρες στην Καραϊβική 2017/2018

Lueftner River Cruises 2017

Α-Rosa River Cruises

Aqua Expeditions 2017

Paul Gauguin Cruises 2017

Poseidon Expeditions 2017

Windstar Cruises 2017

Compagnie Du Ponant 2017

Pullmantur Cruises 2017 Παγκόσμιες κρουαζιέρες

Viking River Cruises

Navigator shorex Brochure

Australis Εναλλακτικές Κρουαζιέρες

Oceania Cruises 2017

Paul Gauguin Cruises 2018